Læs den officielle beskrivelse

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam (' VU Amsterdam ') er et internationalt anerkendt forskningsuniversitet, der blev grundlagt i 1880. Universitetet tilbyder over 170 engelsksprogede programmer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau til mere end 24.000 studerende fra hele verden. Studerende og personale på 84 nationaliteter skaber et dynamisk internationalt akademisk samfund.

VU Amsterdam ligger i den livlige by Amsterdam, en af de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland, og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Campus er omgivet af et af de mest dynamiske og hurtigt voksende forretningsdistrikter i Holland med over 700 virksomheder.

Med mere end 24.000 studerende, hvoraf 4.088 er internationale, udfører VU Amsterdam banebrydende forskning i problemer af samfundsmæssig og videnskabelig betydning. Vi adskiller sig inden for forskning og uddannelse gennem fire tværfaglige temaer: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Som studerende vil dette hjælpe dig med at se ud over grænserne for videnskabelige discipliner og søge på håndgribelige løsninger for en bedre verden. Derudover betragter VU Amsterdam mangfoldighed, hvad enten det drejer sig om kultur, overbevisning, nationalitet eller føruddannelse som kilde til innovation og fremskridt, og dermed som særlig styrke.

Uddannelsens kvalitet

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) har et godt ry for den gode kvalitet af sin undervisning. Du arbejder i forholdsvis små grupper, hvor der lægges stor vægt på interaktion og en personlig tilgang. Undervisningen er velorganiseret. Dette afspejles f.eks. I den klare struktur af studieprogrammerne.

Livlig Amsterdam

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Som studerende på VU Amsterdam kan du drage fordel af alle de fordele, som hovedstaden tilbyder. På lidt over femten minutter er du i det livlige centrum af Amsterdam, hvor der er mange butikker, underholdningssteder, parker og fortovscaféer. Amsterdam er sikkert og engelsk tales bredt.

Personligt tilsyn

VU Amsterdam lægger stor vægt på personlig studievejledning. Lige ved starten af dit studiekurs vil du blive introduceret til dit programs studievejleder. Denne person vil give dig råd om eventuelle problemer, du måtte have i dit studiekursus, og besvare spørgsmål om arbejdsmarkedet.

Unik identitet

VU Amsterdam var det første universitet i Holland, der blev oprettet af en privatperson, uden indblanding fra kirken eller staten. Denne arv er stadig meget en del af, hvem vi er: VU står for Vrije Universiteit, som bogstaveligt oversættes som 'Free University'. Universitetet har fra begyndelsen fastlagt sine egne forskningsområder, lavet egne studieprogrammer og praktiseret egne didaktiske metoder.

Let tilgængeligt

Vrije Universiteit Amsterdam er let tilgængeligt med offentlig transport. Schiphol Lufthavn ligger kun otte minutter med tog. Amsterdam Zuid Station ligger i gåafstand fra VU University Amsterdam. Der er også en hurtig sporvogn forbindelse til Amsterdam Central Station eller Amsterdam Sloterdijk Station, med en rejsetid på kun seksten minutter. VU Amsterdam er også let at komme i bil, der ligger tæt på Amsterdams omkørselsvej.

Universitets campus

Næsten alle vores elever, medarbejdere og programmer er placeret på campus: et enkelt bygningskompleks i forretningskvarteret i Amsterdam. Derfor er det i løbet af dine studier meget nemt at gøre dig bekendt med andre discipliner.

Akkreditering

Vrije Universiteit Amsterdam er fuldt anerkendt af det nederlandske ministerium for uddannelse som forskningsuniversitet. Alle uddannelser på VU University Amsterdam er enten akkrediteret af eller i færd med at blive akkrediteret af NVAO, akkrediteringsorganisationen for Holland og Flandern. Denne krop blev oprettet ved en international traktat og garanterer kvaliteten af ​​videregående uddannelser i Holland og flamsktalende Belgien gennem akkreditering af studieprogrammer.

Typer af programmer

VU Amsterdam tilbyder fire typer af programmer:

  • Bacheloruddannelser (fører til BA / LLB / BSc)
  • Kandidatuddannelser (fører til MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Ph.d.- / Doktorgradsprogrammer (fører til ph.d.-doktorgrad)
  • Ikke-uddannelser (Study Abroad

Stipendier

Med vores eget stipendium, VU Fellowship Program (VUFP), tilbyder vi højt motiverede studerende med fremragende studie resultater den unikke mulighed for at forfølge en kandidatgrad med økonomisk støtte fra universitetet. VUFP-stipendiet er en undervisningsafgift. Holland Scholarship Program (HSP) er beregnet til studerende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), der ønsker at følge et kandidatuddannelse i Holland. VU Amsterdam omfatter mangfoldighed som en berigelse for vores undervisning, forskning og vores bidrag til samfundet. Dette stipendium er specielt beregnet til fremragende studerende, der bidrager til mangfoldigheden på vores campus. Som en international studerende, der planlægger at studere på VU Amsterdam , kan du søge om forskellige stipendier og stipendier. Detaljerede oplysninger om stipendier og deadlines findes på WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS eller WWW.GRANTFINDER.NL.

VU Fellowship Program

VU Fellowship Programmet (VUFP) tilbyder talentfulde potentielle studerende den unikke mulighed for at forfølge en grad i et udvalg af kandidatuddannelser på VU University.

Organisation

VU Amsterdam er et traditionelt hollandsk universitet ledet af en direktion (tre medlemmer) og har 10 fakulteter direkte under direktionen. Hvert fakultet leverer en eller flere bachelor- og kandidatuddannelser og udfører forskning. De er alle organiseret forskelligt, men de fleste har et bestyrelse, et centralt personale og flere afdelinger og kandidatskoler. Universitetet har også en række serviceafdelinger, hvoraf det internationale kontor er et, og der er en række tværfaglige forskningsinstitutter.

Privat eller offentligt?

VU Amsterdam er et af 14 offentlige universiteter, som er anerkendt af det nederlandske undervisningsministerium og derfor delvis finansieret af staten. Under det hollandske system subventionerer regeringen anerkendte universiteter på grundlag af deres studentetal og fastsætter også grænser og retningslinjer for de studieafgifter, som disse universiteter har lov til at opkræve. Dette sikrer adgang til kvalitet højere uddannelse for alle nederlandske statsborgere, rige eller fattige. VU Amsterdam glæder sig over ansøgere fra alle baggrunde.

VU International Office Services

  • Visa / opholdstilladelse

Find ud af om du har brug for visum / opholdstilladelse, og hvordan dette vil blive arrangeret.

  • Indkvartering

Oplysninger om indkvartering på VU Amsterdam .

  • Registrering i kommunen

Når du er kommet til Holland, skal du registrere dig hos kommunen. Find ud af hvad du skal gøre.

  • Introduktionsaktiviteter

Efter din ankomst finder der talrige introduktionsaktiviteter sted på VU Amsterdam .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Vrije Universiteit Amsterdam

Bachelorprogrammet Biomedicinsk Videnskab ved VU Amsterdam kombinerer enestående grundforskning med klinisk relevante emner. Studie af sundhed og sygdom går hånd i hånd, ... [+]

Menneskets essens og sundhedHvis du ønsker at udforske menneskehedens essens, at forstå den sunde menneskes biologi og sygdomsbegyndelsen, så er Biomedicinsk Videnskab programmet for dig. Du vil lære om menneskelig biologi, og hvordan man anvender denne viden i videnskabelig forskning til medicinske spørgsmål omkring sundhed og sygdom. Der er stadig så mange sygdomme og tilstande, som vi ikke har nogen løsninger på. Så det er endnu vigtigere for os at udvide vores viden om, hvordan vores krop fungerer. Derfor vil du studere dette på alle niveauer, fra molekyler til humane populationer.Ser videre som en biomedicinsk videnskabsmandVU Amsterdam betyder at se nærmere på. Udover din ... [-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Vrije Universiteit Amsterdam

Mens forfølge en kandidatuddannelse i Biomedicinsk Institut, kan du vælge at studere en kombination af forskellige specialiseringer. Den forskningsorienteret specialiseri ... [+]

Master i biomedicinsk videnskab

Mens forfølge en kandidatuddannelse i Biomedicinsk Institut kan du vælge at studere en kombination af forskellige specialiseringer. De forskningsorienterede specialiseringer vil gøre dig til at gå i gang med en karriere inden for forskning. Den samfundsmæssige specialisering vil udstyre dig til en stilling som politibetjent. Kommunikationen specialisering vil gøre dig i stand til at arbejde i public relations eller videnskabelig journalistik, og uddannelse specialisering (kun på hollandsk), vil gøre dig i stand til at undervise på pre-universitet eller højere erhvervsfaglig uddannelse. Er du interesseret i infektionssygdomme og har du lyst til at få en dybere forståelse af, hvordan immunsystemet virker? Så kan du fokusere på begge disse specialer. Har din videnskabelig interesse ligger i hjerte-kar-sygdomme, og din faglige ambitioner i den politiske beslutningstagning? Derefter kan du kombinere disse to. Du kan skræddersy dit program i henhold til dine egne ønsker og interesser.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mesteren ... [+]

Master i biomedicinsk teknologi og fysik

Kandidatuddannelsen i biomedicinsk teknologi og fysik er et tværfagligt program, der kombinerer naturvidenskab med medicin. Denne kombination vil introducere dig til innovative måder at gennemføre medicinsk forskning på. En tværfaglig baggrund som denne vil udstyre dig perfekt til morgendagens tilgang til medicinsk forskning, i al deres kompleksitet. Som kandidatstuderende vælger du en specialisering: Medicinsk fysik, medicinsk fysiologi, molekylær klinisk diagnose eller fysik i livet. Hver specialisering har sit eget specifikke fokus på den medicinske verden. Medicinsk fysik fokuserer på de teknologiske problemer bag moderne medicinsk instrumentering. Medicinsk fysiologi undersøger kliniske metoder til behandling af livstruende sygdomme. Molekylær klinisk diagnostik undersøger rollen som biomarkører i klinisk kemi, mens fysik i livet udforsker grundlæggende fysiske og kemiske fænomener, som er relevante for en bedre forståelse af levende organismer. Kandidatuddannelsen i biomedicinsk teknologi og fysik er en unik mulighed for studerende, der ønsker at kombinere videnskabelige fag med praktisk anvendelse. Markedsundersøgelser tyder på, at du som kandidat til dette program kan se frem til en lys fremtid. For eksempel vil du kunne:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

De MSc Biomolecular Sciences har til formål at forberede de studerende til en karriere i det internationale Life Sciences forskningsverden ... ... [+]

Master i biomolekylær videnskab

Det moderne samfund står over for en stadig stigende række udfordringer i de Life Sciences. Forbedret lægehjælp har resulteret i en aldrende befolkning, hvilket skaber et større behov for at forstå og behandle aldersrelaterede lidelser, såsom forskellige former for kræft, diabetes og Alzheimers sygdom. Bakterier under højt selektivt pres erhverver bred antibiotikaresistens, så vi hele tiden tvunget til at udvikle nye og innovative antibakterielle lægemidler. Og de potentielle risici forbundet med industrialiserede fødevareproduktion er kun lige ved at blive synlige. Det er mere og mere indlysende, at en grundig forståelse af den molekylære basis for de underliggende cellulære processer er afgørende for en vellykket og sikker indgriben. Desuden er Biomolecular Sciences stigende indgreb i realm af teknologi. De MSc Biomolecular Sciences har til formål at forberede de studerende til en karriere i det internationale Life Sciences forskningsverden.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I kandidatuddannelsen i Drug Discovery and Safety, vil du undersøge samspillet mellem molekyler og den menneskelige krop fra en række perspektiver ... ... [+]

Master i Drug Discovery and Safety

I kandidatuddannelsen i Drug Discovery and Safety, vil du undersøge samspillet mellem molekyler og den menneskelige krop fra en række perspektiver: kemiske, medicinske, toksikologiske, farmakologiske og genetiske. Du vil fokusere på en specialisering, der passer til dine specifikke interesser, mens du arbejder i et tværfagligt miljø, hvor du syg blive udfordret til at tage fat på centrale spørgsmål om lægemidler i fremtiden. Tres procent af sygdomme er stadig uhelbredelig, så der er stadig en lang række udfordringer for forskere til at tackle.

Programmet i en nøddeskal

Kandidatuddannelsen i Drug Discovery and Safety er et to-årigt program værd 120 EC'er. I løbet af denne tid, vil du tage obligatoriske kurser i dit valgte specialisering, plus en række valgfrie kurser. Dit eget laboratorium forskning er en vigtig del af programmet, som du udfører i en af ​​de deltagende forskningsgrupper. Derudover du skriver en litteratur afhandling om et emne inden for Drug Discovery and Safety forskning og du får generelle akademiske kompetencer.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen i Neurosciences er en to-årig, fuld tid program. Undervisningen omfatter forelæsninger, forskningsseminarer, arbejdsgrupper, demonstrationer, lab ... ... [+]

Master i neurovidenskab

Hjernesygdomme, navnlig neurodegenerative sygdomme og psykiske lidelser, er blandt de mest udbredte og invaliderende sygdomme i vor tid. De er typisk forårsaget af samspillet mellem miljøfaktorer og genetiske variation i flere gener, som i øjeblikket er kortlagt af store internationale initiativer. Fremtidig hjerneforskning bør derfor fokusere på integrationsfremmende projekter som et næste skridt i at karakterisere dette komplekse miljø / genetisk samspil og afsløre, hvordan det udmønter sig i hjernens funktion og / eller sygdom. For at lykkes, har vi brug en ny generation af neuroforskere stand til at integrere information fra gener og proteiner til synapser, og fra netværk op til komplekse hjernens funktion og dysfunktion. Er du klar til udfordringen?... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette Kandidatuddannelsen er unik i sin tværfaglige fokus på klinisk eksperimentel forskning i bevægeapparatet fysioterapi. Det henvender sig både biologiske og psykosoci ... [+]

VU University Amsterdam er det første universitet i Holland (og sandsynligvis i verden) at tilbyde en dedikeret videnskabelig kandidatuddannelse i klinisk eksperimentel forskning i bevægeapparatet fysioterapi. Dette Kandidatuddannelsen er unik i sin tværfaglige fokus på klinisk eksperimentel forskning i bevægeapparatet fysioterapi. Det henvender sig både biologiske og psykosociale faktorer og giver dig mulighed for at foretage en fysioterapi-relateret forskningsprojekt selv. Det er en fremragende springbræt til en vellykket klinisk eller forskerkarriere.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

Programmet er fordelt på 6 blokke. De første 2 blokke (September - December) er reserveret til kurser, der fokuserer på specifikke viden og færdigheder med hensyn til forskning metode og bevægelse analyse. I blokke 3-6 (jan-Jun) vil du forberede og udføre en væsentlig, individuel forskningsprojekt under tilsyn af en af ​​vores kvalificerede medarbejdere. Derudover kan du vælge to valgfrie kurser baseret på dine individuelle interesse. Et andet kursus i denne periode fokuserer på processen fra laboratoriet forskning til klinisk implementering. Hele programmet, seminarer er organiseret til at introducere dig til nationale og internationale state-of-the-art forskere i fysioterapi forskning. Forskellige pædagogiske formater anvendes, såsom foredrag, øvelser, arbejdsgrupper, seminarer og instrueret selfguided læring. Disse forskellige formater forbedre din teoretiske viden og forskning færdigheder, og integrere dem, der inden for rammerne af relevante fysioterapi-relaterede problemer.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I Research Master i Global Health, vil du gå i gang med en intensiv undersøgelse af tværgående aspekter af sundhedssystemer. Du vil få de nyeste indsigter, som ... ... [+]

mester i global sundhed

Global sundhed er defineret som den brede fagområde, forskning og praksis rettet mod at forbedre sundheden og opnå lighed i sundhed. Global sundhed forskerne brug for tværfaglige tilgange. De har brug for at krydse faggrænser og interagere med sundhedspersoner, patienter og andre til at få en dyb forståelse af de globale sundhedsproblemer, og at fastsætte sammenhængende og strategisk indsats for at løse disse problemer. I Research Master i Global Health, vil du gå i gang med en intensiv undersøgelse af tværgående aspekter af sundhedssystemer. Du vil få de nyeste indsigter, samt designe og implementere interventioner og innovationsstrategier for at løse disse udfordringer på sundhedsområdet.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den Research Master 's menneskelige Movement Sciences: Sport, Motion & Sundhed (forskning) er en to-årig fuldtids-program, der lærer dig, hvordan menneske ... ... [+]

Master i Human Movement Sciences: Sport, motion og sundhed (Forskning)

Den Research Master 's menneskelige Movement Sciences: Sport, Motion & Sundhed (forskning) er en to-årig fuldtids-program, der lærer dig, hvordan menneskelig bevægelse fungerer, og hvordan resultater kan forbedres. Den tværfaglige program strækker sig fra molekylærbiologi til kognitiv neurovidenskab og menneskelig motorisk adfærd. Undervisning og forskning går hånd i hånd: langt de fleste af vore undervisere er forskere på det tværfaglige forskningsinstitut MOVE, som er et samarbejde mellem fakultetet for Human Movement Sciences, VU Medical Center, og ACTA (tandbehandling).

Uddannelsens struktur... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Programmet er forskningsorienteret og har en tværfaglig karakter. Studerende er uddannet i state-of-the-art teknikker i kardiovaskulær forskning og ... ... [+]

Master i Cardiovascular Research

Denne forskning kandidatuddannelsen fokuserer på forskningsspørgsmål formål at forbedre hjertefunktionen i hjertesvigt og forbedre vaskulær funktion i sygdomme som diabetes og fedme. Hjerte-kar-forskning er tværfaglig af natur og blomstrer gennem et tæt samarbejde mellem de kliniske forskere og grundlæggende videnskabsmænd. Medicinske indgreb kræver baggrundsviden om fysiologi, molekylær cellebiologi, patologi og farmakologi samt kendskab til udformningen af ​​kliniske forsøg og epidemiologi. Det tværfaglige karakter af programmet kræver out-of-the-box tænkning og grundlæggende laboratorie færdigheder, kombineret med evnen til at kommunikere klart med andre forskere. I løbet af kurser og praktikophold, vil de studerende intellektuelle holdning udvikles til det niveau er nødvendig for at optrævle de komplekse patofysiologiske mekanismer underliggende kardiovaskulær sygdom, deres kliniske relevans og til at finde nye terapeutiske strategier, in vitro, i dyr og patienter.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

På Vrije Universiteit Amsterdam og VU Medical Center, har vi identificeret kræftforskning som en af ​​vores vigtigste forskningsområder og har kombineret vores ... ... [+]

Master i Oncology

Kunne almindelig forkølelse virus give os en vaccine til kræft? Dendritiske celler er specialiserede celler, der advarer immunsystemet for fare. Tumorer forstyrre denne funktion, derved formår at undslippe opdagelse af immunsystemet. Dr. Tanja de Gruijl på VUmc immunterapi forskergruppe forsøger at udvikle nye cancervacciner ved hjælp af almindelig forkølelse virus. Dette er blot ét eksempel på de nyskabelser, der udføres ud over de traditionelle behandlingsmetoder.

Uddannelse en ny generation af specialister til at møde fremtidens udfordringer

Kræft er en af ​​de vigtigste dødsårsager i den vestlige verden. I vores aldrende samfund antallet af kræftpatienter vil fortsætte med at stige i de kommende årtier, da forekomsten af ​​sygdommen er højere blandt ældre. Forskning i forebyggelse, påvisning og behandling af denne sygdom vil derfor blive endnu vigtigere i fremtiden. Forskning i hvordan kræft udvikler og de langsigtede virkninger af kræftbehandlingen er også vigtigt, især nu, at flere mennesker lever længere efter at være behandlet med succes. Kræftforskning er tværfaglig og foregår i et globalt netværk. Forskere skal være godt rustet til at fungere effektivt i sådan en krævende miljø. Kandidatuddannelsen i Oncology vil give dig den uddannelse, du har brug for at udføre denne vitale tværfagligt arbejde.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

I kandidatuddannelsen i Health Sciences, vil du lære at analysere de forskellige komplekse faktorer, der ontribute til sundhed. Du vil gå ud over de enkelte ... ... [+]

mester i sundhedsvidenskab

I kandidatuddannelsen i Health Sciences, vil du lære at analysere de forskellige komplekse faktorer, der ontribute til sundhed. Du vil gå ud over de enkelte sundhedsspørgsmål at tackle sundhedsproblemer på forskellige måder. Fedme kan løses gennem procedurer for reduktion af medicin eller mave. Sundhed videnskabsfolk dog se på andre metoder såsom at øge afgifter på fedtholdige fødevarer, reducere mængden af ​​slik og sodavand børn kan købe i skolen, design boligområder, så der er steder for børn at lege og uddanne folk om sund kost og motion.

Studieprogram

Formålet med denne ene-årig kandidatuddannelse i Health Sciences er at give de studerende viden og færdigheder i det brede felt af sundhedsvidenskab. Kandidatuddannelsen i Health Sciences er et akademisk program, det er rettet mod professionelle karriere inden for og uden universitetsforskning. Det består af 60 ECTS (European Credit Transfer System) kreditter. Programmet er struktureret som følger:... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Valg til forskeruddannelsens program bringer dig ind i et inspirerende forskningsmiljø. Institut for Biologisk Psykologi er berømt for sit nederlandske Twin Register, et ... [+]

Valg til forskeruddannelsens program bringer dig ind i et inspirerende forskningsmiljø. Institut for Biologisk Psykologi er berømt for sit nederlandske Twin Register, et unikt datalager, der indeholder genetiske og miljømæssige oplysninger til mere end 50.000 tvillingfamilier, der efterfølges langsigtet. Du vil blive undervist af sagkyndige medarbejdere og af forskere fra andre institutter over hele verden regelmæssigt besøge for at give foredrag og workshops.

Karrieremuligheder

Unge forskere med viden om adfærdsvidenskab, statistik, genetisk epidemiologi, statistisk genetik og omics er meget nødvendige i det voksende og lovende område af genetik.

Dette resulterer i gode karrieremuligheder. ... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Holland
Hjemmeside
Telefonnummer
+31 20 598 9898