Ben-Gurion University of the Negev: The Medical School for International Health

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Medicinsk Skole for International Sundhed (MSIH)

Medicinsk skole for international sundhed (MSIH) ved Ben-Gurion University of the Negev (BGU) er den første og eneste medicinske skole i verden til at indarbejde globale sundhedskomponenter i alle fire år af den centrale MD-læseplan. Vi tilbyder et MD-program, der forbereder dig til en karriere, der går langt ud over hospitalet eller privatklinikken. Få den uddannelse, der er nødvendig for at udøve medicin samtidig med udfordringerne i den globale sundhed - og få en reel indvirkning.

Med klasser helt på engelsk undervises MD-programmet af erfarne læger med personlig inddragelse i global sundhed. Sammen er vi dedikeret til at forberede en ny generation af læger, der har et helhedsbillede af sundhed over hele verden - hvad enten de praktiserer medicin lokalt eller internationalt.

Spændende Sti til Residency Med tre års studier og træning i Israel, fjerdeårige valgfag i Nordamerika og et otte-ugers globalt sundhedskredsskab på et af vores websteder rundt om i verden, er vores MD-program designet til at give en spændende vej til opholdstilladelse i USA , Canada og videre. Kampsatser for MSIH afsluttes parallelle matchrater for top medicinske programmer i USA, med mere end 90% af de studerende, der matcher med et af deres topresidensvalg i løbet af det sidste årti.

Studerende med Ben Gurion Statue

Hvordan vil min MD fokusere på global sundhed?

Vores program tager en integreret tilgang til global sundhed og tværkulturel medicin. Læreplanen giver en omfattende uddannelse inden for medicinsk videnskab og klinisk træning, med fokuserede globale sundhedskurser, koncepter, spørgsmål og praksis i hele. Som studerende ved MSIH deltager du i en række globale sundheds- og medicinkomponenter, herunder: • Specifikke globale sundhedsmoduler som tropiske sygdomme, fødsel som menneskerettighedsproblem, ernæring, aldring, anatomi for bymæssig sundhed for de fattige Og underserveret, hiv / aids, international sundhedsfremme, migration og sundhed, tuberkulose, kardiovaskulær sygdom i udviklingslande og andre relevante emner. • Kliniske kurser, der giver eksponering til forskellige patienter fra det sydlige Israels beduin- og etiopiske samfund samt indvandrere fra det tidligere Sovjetunionen. Union, Afrika, Amerika og Mellemøsten • Otte uger i en global sundhedsrotation på forskellige steder rundt om i verden, som Indien, Nepal, Filippinerne, Sri Lanka, Peru, Mexico og Etiopien. • Et årligt kursus i klinisk Og global medicin, der dækker historie, kritiske begreber og praksis og nye problemer inden for området • Kurser i epidemiologi og antropologi, der understreger dem Ographic og kulturelle spørgsmål • Et kursus i biostatistik, der udvikler færdigheder til at skrive et kvalitetsdokument om emner, der er relevante for globale sundhedsspørgsmål. • Et interaktivt værksted, der tilbyder tværkulturelle kliniske kommunikationsfærdigheder og simuleringer

Residency Placements

Residency chart 2017 final version

Placeringer

Be'er Sheva

Ben Gurion University of the Negev: Medical School for International Health

Address
Caroline House, Beersheba, 84105, Israel
84105 Be'er Sheva, South District, Israel
Telefonnummer
+1-844-422-6744 (USA)

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig