UCBM Università Campus Bio-Medico Di Roma

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

University of Human Sciences

Campus Bio-Medico Universitet i Rom blev oprettet i 1993 med det kulturelle formål at genoprette de biomedicinske videnskaber værdien af menneskeliv og personen som deres centrale fokus. Unge mennesker tilbydes et kulturelt, fagligt og menneskeligt orienteret program for akademisk dannelse baseret på de forskellige disciplins enhed i henhold til universitetsbegrebet som et fællesskab af studerende og lærere. En integreret del af dette projekt er Campus Bio-Medico Universitetshospital, hvor dimensionen af den menneskelige tjeneste kommer i fuld gang i den særlige oplevelse af sygdom og sygdom. Rom Biomedicinsk Campus Universitet er et juridisk anerkendt privat universitet (ministerielt dekret af 31. oktober 1991).

I begyndelsen tilbød universitetet en gradskursus i medicin og kirurgi og et diplom inden for sygepleje (efterfølgende denomineret grad i sygepleje). Vi tilbyder i øjeblikket otte gradskurser.

Trigoria Campus omfatter nu "Trapezio" Educational Complex, Universitetshospitalet, Biomedicinsk og Bioengineering Advanced Research Complex (PRABB) og Health Care Center for the Elderly (CESA).

Det fælles mål er at danne unge mennesker med en lidenskab for virkeligheden, for verden og det miljø, de bor i, for det erhverv, de forbereder sig på at komme ind og indgyde dem en opfattelse af arbejde som en oplevelse af personlig vækst og opfyldelse og et redskab til at tjene andre .

Mission og baggrund

Human Sciences

Campus Bio-Medico Universitet i Rom fremmer integrerede undervisnings-, forsknings- og sundhedsstrukturer og forfølger som den vigtigste ende af alle sine aktiviteter det menneskelige menneske. Universitetet tilbyder studerende en formationsoplevelse med det formål at stimulere deres kulturelle, faglige og menneskelige vækst, og foreslår erhvervelse af færdigheder i en serviceånd. Det fremmer viden, tværfaglighed i videnskaben og forskning på alle områder, der bidrager til menneskets overordnede gode. Patienterne bliver omsorgsfuldt i deres materielle og åndelige behov, i overensstemmelse med et livs syn, der er åbent for begrebet transcendens.

Universitetet styres af vedtægter, der er i overensstemmelse med institutionens mål og grundlægningsprincipper, som afspejlet i dets charter om mål og etiske retningslinjer. Den 23. juli 2015 godkendte eksekutivkomitéen de almindelige regler og universitets faglige generelle regler.

116127_people-woman-coffee-meeting.jpg

Historien om Campus Bio-Medico Universitet i Rom

1988 - Biskop Álvaro del Portillo, Prælat af Opus Dei, foreslog en række fagfolk og foredragsholdere at etablere en universitets klinik i Rom, der kunne tilbyde håndgribelige løsninger på problemet med smerte og sygdom, styret af den kristne ånd af tjeneste. En første arbejdsgruppe blev oprettet, kaldet "Pensatoio" (bogstaveligt talt: "Tænketank") for at give et konkret svar på biskop Álvaros forslag ved at udforme en institution med ægte ekspertise, der ville være tidstesten. Gruppen undersøgte muligheden for at oprette et privat universitet og etablere et fakultet for medicin og kirurgi med et hospital, der er vedlagt og direkte administreret af det.

 • 1990 - Campus Bio-Medico Association blev oprettet som et organ for universitetet.
 • 1993 - Libero Istituto Universitario Campus Biomedico (CBM) begyndte at operere med en gradskursus i medicin og kirurgi og et diplom i sygepleje (nu grad i sygepleje). Venner af Campus Bio-Medico University of Rome Onlus, en støttende organ ved universitetet, blev til.
 • 1994 - Universitetshospitalet blev indviet, oprindeligt beliggende i Via Longoni i Rom.
 • 1999-Det Tekniske Fakultet blev oprettet med bachelor- og kandidatuddannelser i biomedicinsk teknik. Et kursus kursus i diætetik blev lanceret. Ved oprettelsen af dette andet fakultet vedtog institutionen sit nuværende navn: "Università Campus Bio-Medico di Roma" (Campus Bio-Medico University of Rome).
 • 2000 - Centret for ældrepleje (CESA) blev indviet, oprettet med Alberto Sordi til støtte for, hvad der skulle blive Trigoria Universitets campus (syd for Rom).
 • 2001 - Fakultetsskolens specialskoler begyndte at fungere. Skolen for videreuddannelse blev oprettet for at organisere og koordinere Masters kurser og kurser i videreuddannelse (CME). Universitets Post Graduate Service er nu akkrediteret som en CME Provider af sundhedsministeriet.
 • 2003 - Statssekretær Carlo Azeglio Ciampi modtog medlemmer af Campus Bio-Medico University of Rome personale på Quirinale på 10-årsdagen for universitetets fundament.
 • 2007 - Der blev startet en ny bachelorgradskursus inden for fødevarevidenskab og menneskers ernæring, fulgt 3 år senere af den tilsvarende kandidatuddannelseskursus.
 • 2008 - 14. marts blev indvielsen af den nye universitetscampus i Trigoria åbnet. Det nye universitetshospital og Biomedicin og Bioengineering Advanced Research Complex (PRABB), der ligger ved siden af det allerede eksisterende Center for Elderly Health Care (CESA), blev officielt åbnet. Et Oncology Center overtog de tidligere lokaler ved universitetets hovedkvarter i Via Longoni i Rom. En ny grad kursus i medicinsk radiologi billedteknikker og radioterapi blev lanceret.
 • 2010 - Det Tekniske Fakultet blev 10 år og fornyet sit faglige pensum. Academic Year 2010/2011 var vidne til lanceringen af kandidatuddannelsen i industriteknik, som er et forberedende kursus for kandidatuddannelsen i biomedicinsk og kandidatuddannelsen i kemiteknologi for bæredygtig udvikling. Tre år efter den første lancering udgjorde den første gruppe studerende af kandidatuddannelsen i Food Science og Human Nutrition.
 • 2013 - Universitetet fejrede sine første 20 år af livet med indvielsen af det nye uddannelseskompleks. På grund af sin ejendommelige form blev bygningen kendt som "Trapezio" (bogstaveligt talt: "Trapezium"). Universitetet åbnede også i 2013 sit første anlæg udenfor Rom, nemlig Childcare, Adolescent and Adult Psychiatry Poliklinik, baseret på Mafalda Luce Center i Milano.
 • 2014 - Universitetshospitalet får Joint Commission International (JCI) akkreditering, takket være overholdelse af mere end 300 kvalitets- og sikkerhedsstandarder i verden inden for sundhedssektoren.
 • 2017 - Universitetshospitalet afsluttes med opførelsen af et nyt trigenerationsanlæg til opvarmning og klimatisering af hele sygehuset og for at levere elektriske behov (62%) af universitetets bygninger. Anlægget reducerer også for 70% af kuldioxidforureningen i miljøet. Det blev også bekræftet JCI-akkrediteringen i tre år.
 • 2018 - 25 ° årsdag siden University foundation; starten af proceduren for opbygning af nye universitets campus faciliteter; aktivering af fysioterapi grad.

116128_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Placeringer

Rom

Address
21 Via Álvaro del Portillo
00128 Rom, Lazio, Italien

Cambridge

Address
Hughes Hall
CB1 2EW Cambridge, England, Det Forenede Kongerige