Læs den officielle beskrivelse

Den University of Bergamo er beliggende i Lombardia, en region i det nordlige Italien med mere end 10 millioner indbyggere og en af ​​de regioner med det højeste BNP pro capita i Europa. Med en historie ældre end grundlæggelsen af ​​Rom, voksede Bergamo som et centralt by i middelalderen og er nu en bro mellem Vest- og Østeuropa: dens lufthavn er den Sydeuropa hub for Ryanair og andre lavprisselskaber, dreje over 9 millioner passagerer i 2012.

The University of Bergamo er en State University med omkring 16.000 studerende (studerende og kandidater), og mere end 300 ph.d.-studerende. Antallet af studerende stiger hvert år med en vækst på 7% om året mellem 2001 og 2011. En stab på 656 medlemmer (331 professorer og forskere, 95 bistår videnskabelige medarbejdere, 230 administrativ og teknisk personale) giver en dynamisk videnskabelig og undervisningsmiljø åben for innovationer.

De 7 departementer og Forskningscentre for universitetet i Bergamo er strengt sammenflettede i byen liv. De er grupperet i tre campusser beliggende i tre forskellige områder:

Campus for Økonomi lov

i byen Bergamo i gåafstand fra togstationen

Campus Humanistiske i den middelalderlige øvre by Campus of Engineering

i Dalmine, de industrielle udkanten af ​​Bergamo inde i forskerparken "Kilometro Rosso"

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

University Of Bergamo

Formålet med kurset er at uddanne ingeniører, der vil arbejde med medicinsk personale til at give patienter med mere effektive behandlinger, der er baseret på anvendelse ... [+]

MÅL

Formålet med kurset er at uddanne ingeniører, der vil arbejde med medicinsk personale til at give patienter med mere effektive behandlinger, der er baseret på anvendelse af innovative teknologier. Denne professionelle er også i stand til at organisere og gøre effektiv brug af teknologiske værktøjer til patientpleje og bistand. Uddannelsen i grundlæggende videnskaber og teknik er integreret med kurser i biomedicinsk teknik, patofysiologi og psykologi samt kurser i sociale spørgsmål i forbindelse med anvendelse af ny teknologi i medicin. I den afsluttende fase af kurset en praktikplads udføres på hospitaler og forskningscentre i Bergamo-området, som allerede samarbejder med University of Bergamo, og at deltage i ledelsen af ​​uddannelsen kursets mål.... [-]

Italien Bergamo
Oktober 2019
Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

University of Bergamo, the town's cultural backbone

Università degli Studi di Bergamo
Address
Università degli studi di Bergamo via Salvecchio 19
24129 Bergamo, Lombardy, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
international.students@unibg.i