UniCamillus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

UniCamillus har til hensigt at forberede fremragende sundhedspersonale med særlig faglig opmærksomhed på de patologier, der kommer fra landene i den sydlige del af verden.

Universitetet er primært rettet mod ikke-EU-unge. Studerende, der kan tilmelde er italienske og EU-studerende, der viser en følsom og særlig videnskabelig interesse over for sundhedsspørgsmål som malaria, TBS og aids, som stadig påvirker en stor del af verden.

Ifølge en ny rapport fra Verdensbanken og Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har halvdelen af ​​verdens befolkning ingen adgang til grundlæggende sundhedsydelser. Ifølge undersøgelsen dør hver dag mere end 800 kvinder fra årsager relateret til graviditet og fødsel. Og næsten 20 millioner børn modtager ikke de vaccinationer, de har brug for, og derved risikerer de at dø af sygdomme som difteri, stivkrampe, pertussier og mæslinger. Selv når sundhedstjenester er tilgængelige, kan det betyde at gå konkurs ud fra et finansielt synspunkt.

Gradskurser

UniCamillus tilbyder en 6-årig grad i medicin og kirurgi og yderligere fem 3-årige sundhedsuddannelser grader (Fysioterapi, sygepleje, obstetrik, biomedicinske laboratorieteknikker og radiologi, diagnostiske billedbehandling og radioterapi teknikker), undervist på engelsk .

Følgende pladser er til rådighed for kandidater for akademiske år 2018/2019:

  • Gradkursus i medicin og kirurgi: 65 slots ikke-EU og 55 slots EU-studerende;
  • Gradkursus i fysioterapi: 35 slots ikke-EU og 30 slots EU-studerende;
  • Gradkursus i obstetrik: 35 slots ikke-EU og 30 slots EU-studerende;
  • Gradkursus i sygepleje: 40 slots uden for EU og 35 slots EU-studerende;
  • Gradkursus i biologiske laboratorieteknikker: 35 slots ikke-EU og 30 slots EU-studerende;
  • Gradkursus i Radiologi, Diagnostisk Imaging og Radioterapi Teknikker: 35 slots ikke-EU og 30 slots EU-studerende.

Indgangen til ph.d.-uddannelsen i medicin og de andre fem 3-årige kandidatuddannelser i medicinsk videnskab er reguleret ved en skriftlig indskrivningstest med flere svar og i nogle tilfælde ved et mundtligt interview. For yderligere information, læs venligst indkaldelsen af ​​ansøgninger.

Stipendier Finansieret af UniCamillus

I overbevisningen om, at motiverede og fortjenstfulde studerende skal støttes i deres akademiske og faglige ambitioner, har UniCamillus besluttet at finansiere stipendier til ikke-EU-borgere på grundlag af vurderingen af ​​den studerendes økonomiske situation, fortjeneste og undersøgelser regelmæssighed.

For akademiske år 2018/2019 tilbyder UniCamillus til ikke-EU- borgere, der er bosat i udlandet, et betydeligt antal stipendier og stipendier til delvis / samlet dækning af det årlige gebyr på grund af uddannelsen.

Didaktiske faciliteter

I kraft af projektets UniCamillus har UniCamillus været i stand til at indgå mange aftaler om hospitalsuddannelser, som vil blive aktiveret i funktion til de specifikke uddannelsesbehov.

På denne måde vil UniCamillus kunne få eleverne til at udføre den praktiske del i romerske hospitaler, poliklinikker og forskningscentre. I kursusets første år gennem praktikophold, kan den studerende allerede kontrollere korrespondancen mellem deres forventninger og den professionelle rolle, der opleves. Praktikopholdet giver de enkelte studerende mulighed for at lære aktiviteten at se efter syge mennesker på jobbet (naturligvis under vejledning fra læger, sygeplejersker og andre sundhedspersonale).

Under dit kursus på UniCamillus kan du benytte Schengen-visummet, som giver dig mulighed for at rejse, studere og arbejde i 26 lande samt forlænge opholdstilladelsen i Italien i et år efter eksamen med det formål at fortsætte din træningserfaring.

Vores beliggenhed

UniCamillus er beliggende i Rom (Italien) - Via di Sant'Alessandro 8 - 00131.

Ved at studere på UniCamillus vil du leve en pædagogisk oplevelse af ekspertise i den vidunderlige italienske baggrund, kendt over hele verden for sin store historiske og kulturelle arv, der tydeligt fremgår af de store kunststande som Rom, i landskabet og i den gastronomiske kultur.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor I Biomedicinske Laboratorieteknikker

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Italien Rome

UniCamillus 'uddannelseskursus i biomedicinske laboratorieteknikker er et 3-årigt program, der forbereder eleverne til at udføre laboratorie-, analyse- og forskningsaktiviteter inden for biomedicin og bioteknologi samt biokemi, mikrobiologi, parasitologi, virologi, farmakologi, immunologi, klinisk patologi, hæmatologi, cytologi og histopatologi. De kandidater har et særligt forberedelse til de sygdomsfremkaldende sygdomme i udviklingslandene. [+]

Programoversigt

UniCamillus 'uddannelseskursus i biomedicinske laboratorieteknikker er et 3-årigt program, der forbereder eleverne til at udføre laboratorie-, analyse- og forskningsaktiviteter inden for biomedicin og bioteknologi samt biokemi, mikrobiologi, parasitologi, virologi, farmakologi, immunologi, klinisk patologi, hæmatologi, cytologi og histopatologi. De kandidater har et særligt forberedelse til de sygdomsfremkaldende sygdomme i udviklingslandene.

De kvalifikationer, der udstedes af UniCamillus , gælder i hele Europa i henhold til EU-direktiv n. 2005/36 / CE, men er også bredt anerkendt i mange andre lande uden for EU.

Med faglig teknisk autonomi vil kandidaterne i Biomedicinske Laboratorieteknikker ved UniCamillus kunne:... [-]


Bachelor I Fysioterapi

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Italien Rome

UniCamillus ' UniCamillus i Fysioterapi er et 3-årigt program, der forbereder eleverne til at udføre forebyggelses-, kur- og rehabiliteringsinterventioner inden for motoriske færdigheder, højere corticalfunktioner og viscerale som følge af patologiske begivenheder med særlig fokus på ætiologi, medfødt eller erhvervet traumas led i krigszoner. [+]

Programoversigt

UniCamillus ' UniCamillus i Fysioterapi er et 3-årigt program, der forbereder eleverne til at udføre forebyggelses-, kur- og rehabiliteringsinterventioner inden for motoriske færdigheder, højere corticalfunktioner og viscerale som følge af patologiske begivenheder med særlig fokus på ætiologi, medfødt eller erhvervet traumas led i krigszoner.

De kvalifikationer, der udstedes af UniCamillus , gælder i hele Europa i henhold til EU-direktiv n. 2005/36 / CE, men er også bredt anerkendt i mange andre lande uden for EU.

Med henvisning til lægens diagnose og recepter og inden for deres kompetencer vil de studerende i Fysioterapi ved UniCamillus kunne:

uddybe definitionen af ​​det rehabiliterende projekt med det formål at identificere og imødekomme behovene hos den handicappedeselvstændigt udøve terapeutiske aktiviteter til funktionel genoplæring af motoriske, psykomotoriske og kognitive handicap ved hjælp af fysisk, manuel, massage og ergoterapiforeslå adoption af proteser og hjælpemidler, lære at bruge det og verificere dets effektivitetverificere svarene på de rehabiliteringsmetoder, der er implementeret til målene for funktionelt opsvingudføre studier, didaktiske og faglige konsulentaktiviteter i sundhedsvæsenet og i de faglige kompetencer.... [-]

Bachelor I Obstetrik

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Italien Rome

UniCamillus 'Degree Course i Obstetrics er et 3-årigt program, der giver eleverne mulighed for at udøve erhvervet i udviklingsområder, der har kritiske problemer i sundhedsvæsenet. Det åbner også åbenbart alle sundhedsopgaver i denne profil, der er til stede på området, både på det offentlige og private hospital. [+]

Programoversigt

UniCamillus 'Degree Course i Obstetrics er et 3-årigt program, der giver eleverne mulighed for at udøve erhvervet i udviklingsområder, der har kritiske problemer i sundhedsvæsenet. Det åbner også åbenbart alle sundhedsopgaver i denne profil, der er til stede på området, både på det offentlige og private hospital.

I særdeleshed vil de studerende i Obstetrics hos UniCamillus kunne:

bistå i fysiologiske graviditeter, der yder assistance til gravide kvinder: information om sundhedspleje og uddannelse, dataindsamling, jordemoderundersøgelser, receptprøver, udførelse af nogle af disse, diagnostisk resumé, registrering af hændelser og beslutninger;give god information og råd om problemet med familieplanlægning i henhold til moder- og fædreprincippet med særlig henvisning til konteksten i de sydlige dele af verden;identificere en gravid kvinders behov for samfundsmæssige sundhedsydelser ved at give enhver informativ og uddannelsesmæssig støtte, der har til formål at fjerne konfliktsituationer i nærvær af narkotikamisbrug, fattigdom, handicap osv.hjælpe med i arbejdet og fysiologisk fødsel ved at styrke kvindens centralitet og følelser under fødslen og respektere de naturlige evolutionære stadier og arbejdstider;bistå den sunde nyfødte med særlig opmærksomhed på postnatale stadier og fremme af kommunikations- og næringsforbindelsen mellem mor og barn;bistå i den normale fødsel og en ønskelig kontinuitet i plejen for kvinden og øge forbindelsen mellem moderen og barnet ved at støtte amning og give oplysninger om begivenheder knyttet til børns behov og genoprettelse af normale forhold, når partnere og familier er involveret ;udføre kurser efter fødslen ved at privilegere de stier, der forbedrer følelsen af ​​moderkompetence og begunstiger sikkerheden i hendes forhold til barnet samt arbejder mod rehabilitering... [-]

Bachelor I Radiologi, Diagnostisk Imaging Og Radioterapi Teknikker

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Italien Rome

UniCamillus ' UniCamillus i Radiologi, Diagnostisk Imaging og Radioterapi Teknikker er et 3-årigt program, der giver eleverne mulighed for: at udføre ved recept, alle interventioner, der kræver brug af både kunstige og naturlige ioniserende strålingskilder til termisk, ultralyd, nukleare magnetiske resonans energier samt interventioner til fysisk og dosimetri beskyttelse; [+]

Programoversigt

UniCamillus ' UniCamillus i Radiologi, Diagnostisk Imaging og Radioterapi Teknikker er et 3-årigt program, der giver eleverne mulighed for at:

udføre på recept, alle interventioner, der kræver brug af både kunstige og naturlige ioniserende strålingskilder til termiske, ultralyd-, nukleare magnetiske resonans energier samt interventioner til fysisk og dosimetrisk beskyttelsedeltage i programmeringen og tilrettelæggelsen af ​​arbejdet inden for rammerne af den facilitet, de arbejder i og med hensyn til deres kompetencerforvalte levering af de flertydige ydelser i deres kompetence i direkte samarbejde med radiodiagnosen, nuklear og radioterapeutlæge og med læge efter de diagnostiske og terapeutiske protokoller, der tidligere er defineret af facilitetslederenkontrollere den korrekte funktion af de enheder, der er betroet dem, ved at fjerne ulemperne for den beskedne enhed med viden om at arbejde i områder, hvor reservedele er knappe og gennemfører verifikations- og kontrolprogrammer for at garantere kvaliteten i overensstemmelse med de foruddefinerede indikatorer og standarderbidrage til dannelsen af ​​støttepersonale og bidrage direkte til den relative opdatering af deres faglige og forskningsprofil.... [-]

Bachelor I Sygepleje

på universitet Fuldtid 3 år October 2018 Italien Rome

UniCamillus 'Degree Course i sygepleje er et 3-årigt program, der forbereder eleverne til usikre sammenhænge som dem, der findes i de store områder i den sydlige del af verden. [+]

Programoversigt

UniCamillus 'Degree Course i sygepleje er et 3-årigt program, der forbereder eleverne til usikre sammenhænge som dem, der findes i de store områder i den sydlige del af verden.

Navnlig vil kandidaterne i sygepleje ved UniCamillus kunne:

identificere sygeplejerskehjælpen hos personen, familien og gruppen ved at formulere de relative mål og administrere dem autonomt og ansvarligtplanlægning, styring og evaluering af sygeplejehjælp ved at respektere kulturelle, etniske, generationsmæssige og kønsforskellegarantere korrekt anvendelse af diagnostiske og terapeutiske forskrifter og verificere effektivitetendeltage i identificeringen af ​​personens og gruppens sundhedsbehov og integrere sygeplejehjælp inden for projektet af tværfaglige helbredelserkendskab til de generelle bioetiske principper som erhvervets faglige og deontologiske lovmæssige og medicinske love og dokumentere den plejehjælp, der giveskender normerne for radiobeskyttelse, der er planlagt af Den Europæiske Union (ifølge indholdet i lovdekret nr. 187 af 26. maj 2000)brug engelsk udover italiensk i det specifikke fagområde og for udveksling af generel information.... [-]

Grad I Medicin Og Kirurgi

på universitet Fuldtid 6 år October 2018 Italien Rome

UniCamillus 'uddannelsesforløb i medicin og kirurgi er et 6-årigt program, der tilbyder de videnskabelige grunde og de teoretisk-praktiske behov for at praktisere i lægevirksomheden i overensstemmelse med direktiverne 75/363 / EØF, som har fastsat standarder for uddannelse af Læger i EU: UniCamillus kandidater får lov til at operere i hele EU. [+]

Programoversigt

UniCamillus 'Degree Kursus i Medicin og Kirurgi er en 6-årigt program, der tilbyder de videnskabelige basics og de teoretiske-praktiske behov for at praktisere i den medicinske profession i overensstemmelse med direktiverne 75/363 / CEE, der har sat standarderne for den uddannelse af Læger i EU: UniCamillus kandidater får lov til at operere i hele EU.

Desuden vil de være i stand til at tackle mange af manglerne hos specialiserede professionelle roller inden for de sydlige dele af verden. Siden 2006 har Verdenssundhedsorganisationen lanceret "Task Shifting Project", som forsøger at bekæmpe umuligheden af ​​at give et rimeligt svar i acceptable tidspunkter på grund af manglen på sundhedsarbejdere på alle niveauer, har antaget, at et vist antal aktiviteter, der er normalt lavet af specialiserede læger kan bevares til praktiserende læger.... [-]


Kontakt

UniCamillus

Hjemmeside http://www.unicamillus.org