University of Bologna

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alma Mater Studiorum - Università di Bologna

Alma Mater Studiorum, det ældste universitet i den vestlige verden baner vejen for innovation gennem et stadig mere rig programkatalog, banebrydende forskning og et konstant og stadig bredere internationalt perspektiv.


Siden det blev grundlagt i 1088, har Alma Mater Studiorum været studentcentreret og vært vært for fremtrædende figurer fra videnskabs- og kunstsamfundene. Med fem campusser (Bologna, Cesena, Forlì, Ravenna, Rimini) og en afdeling i Buenos Aires tilbyder det et diversificeret kursuskatalog, der er skræddersyet til behovene i det nuværende samfund: over 200 graders programmer blandt sine 32 afdelinger og 5 skoler tilbydes over 82.000 studerende. 3.600 kandidater er optaget i ph.d.er og andre 3.-cyklus-programmer.


Som et omfattende forskningsuniversitet investerer Alma Mater i den tværfaglige tværkulturelle tilgang og i den uadskillelige forbindelse mellem forskning og undervisning. Et af de mest aktive universiteter, der fører og deltager i europæiske forsknings- og akademiske samarbejdsprojekter, har Bologna dannet videnallianser med industri og offentlige / private organisationer. Det er et knudepunkt for internationale netværk. Ud over sine nære europæiske forbindelser nyder det flere forbindelser med Amerika, Afrika, Asien og Australien.

Opfordringen til ansøgninger om studiestipend og tilskud til internationale studerende - Unibo Actions 1 & 2, er ude. Klik her for yderligere information.

Placeringer

Bologna

Address
Via Zamboni, 33
40126 Bologna, Emilia-Romagna, Italien

Cesena

Address
Piazza Aldo Moro, 90
Cesena, Emilia-Romagna, Italien

Forli

Address
Piazzale Sante Solieri,1
47121 Forli, Emilia-Romagna, Italien

Ravenna

Address
Ravenna, Emilia-Romagna, Italien

Rimini

Address
Rimini, Emilia-Romagna, Italien

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina