Læs den officielle beskrivelse

113607_rsz_adobestock_125022316.jpg

AUT Oversigt

AUT er det første private universitet i det sydlige Jordan med en ambitiøs vision om at være et fremtrædende universitet, der fanger eleverne og et yndlingsvalg for studerende fra Jordan og regionen. Universitetet ligger omkring femten kilometer syd for byen Aqaba i bakkerne med udsigt over Akababugten på et stort land på fem hundrede Km2.

Universitetet modtog den første gruppe af studerende i første semester af akademiske år 2015 \ 2016 i fakultetet for administrative og finansielle videnskaber og fakultet for informationsteknologi. Universitetet arbejder kontinuerligt under ledelse af dets bestyrelse, som ledes af Dr. Abd al-Salam AlMajali til at udvikle nye specialiteter til at opfylde jobkravene i regionen, der får øjnene for studerende fra Jordan og regionen.

Vores vision

At være et førende internationalt universitet, kendetegnet ved akademiske og teknologiske programmer og udførelsen af videnskabelig forskning.

Vores mission

AUT er forpligtet til at give sine elever en højkvalitets uddannelses- og læringserfaringer ved at indsende en bred vifte af akademiske og faglige programmer til fremme af den personlige, sociale, akademiske og faglige udvikling for studerende ud over bidraget i det kulturelle, sociale , og økonomisk udvikling for samfundet på en måde, der opfylder kravene i udviklingsplanerne for Aqaba-regionen og de tilstødende områder.

Vores mål

 • At yde uddannelses- og læringsprogrammer i ikke-traditionelle specialiteter påkrævet af det jordanske og regionale arbejdsmarked.
 • At forberede kandidater, der er i stand til at konkurrere, i overensstemmelse med standarder og krav på det internationale arbejdsmarked.
 • At tilskynde til specialiseret videnskabelig forskning inden for sine forretningsområder.
 • At tjene samfundet ved at levere specialiseret videnskabelig og teknisk rådgivning og holde studier.
 • At indgå aftaler og partnerskaber med specialiserede forskningsuniversiteter og centre.
 • At løse relevante sociale problemer og problemstillinger inden for universitetet.
 • At forberede kandidater og kvalificerede ledere med den oplyste demokratiske tanke, som støtter samfundets institutioner.

Vores værdier

 • Støtte kreativitet og renovering.
 • Behandling af alle med respekt og retfærdighed.
 • Permanent forpligtelse til kvalitetsforbedring.
 • Klog styring af ressourcer og infrastruktur.
 • Forpligtelse, social ansvarlighed og rent miljø.
 • Respektere mangfoldighed.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Aqaba University Of Technology

Pharmacy Fakultetets oprettelse ved Aqaba University Of Technology udgjorde en bachelorgrad i apoteket, og den anvendte studieplan er udvælgelsen af specialiserede kurser ... [+]

Introduktion til Pharmacy

Pharmacy Fakultetets oprettelse ved Aqaba University Of Technology udgjorde en bachelorgrad i apoteket, og den anvendte studieplan er udvælgelsen af specialiserede kurser for at opfylde den særlige tildeling for farmaceutiske uddannelsesstandarder og give kandidater den nødvendige viden til at udøve erhvervet i en videnskabelig og moralsk. Ud over at levere en platform for videreuddannelse til farmaceutiske kandidater i Apoteket i Aqaba-regionen og tilstødende områder. Fakultetets ph.d.-program for fuldtidsbehov skal passere 162 kredit timer i fem år for at opnå teoretisk og praktisk viden om konkurrence på arbejdsmarkedet.

Fakultetet for Pharmacy

Ph.d.-fakultetets mission er at leve op i apotekets fagområde inden for Aqaba og de tilstødende områder i overensstemmelse med landets behov inden for alle områder inden for apotekets uddannelse og videnskabelig forskning og farmaceutisk pleje og medicinalindustrien, og uddanne kvalificerede ledere i deres faglige arbejde... [-]

Jordan Aqaba
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk