AIMST University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AIMST University er registreret hos Ministeriet for Videregående Uddannelse, Malaysias regering, som et tertiært uddannelsesinstitut i henhold til §§ 38 og 39 i lov om private højere uddannelsesinstitutioner fra 1996. Den begyndte formelt sin virksomhed den 30. oktober 2001 og faldt sammen med sin registrering med Institut for Privat Uddannelse under Ministeriet for Videregående Uddannelse.

Imidlertid med sin grundlæggers vision, har AIMST til formål at være en førende privat sektor universitet i landet og regionen catering til behovene hos lokale og internationale studerende til at levere kvalitet teknisk uddannelse til en overkommelig pris. Læseplanerne for de fleste af uddannelserne er trukket fra universitetet i Bristol i Storbritannien

De fleste komponenter i uddannelserne omfatter computer træning, skrivning og forskning for at forberede eleverne til arbejde og give dem mulighed for at anvende teknologier til alle aspekter af deres uddannelse. Adgang til uddannelserne kræver, at ansøgeren mindst opfylder de foreskrevne karakterer i de relevante fag på matriculation (lokalt eller udenlandsk) eller har andre tilsvarende kvalifikationer, der er acceptable for AIMST University .

Undervisningsmediet for alle kurser på engelsk, selv om betydningen af ​​det nationale sprog vil blive understreget i alle aktiviteter på universitetet. AIMST University vil yde sproglig støtte til studerende før og under deres studier for at sikre et acceptabelt niveau af flydende.

AIMST

Vision

Vision

At være et universitet i verdensklasse, opnående ekspertise i undervisning og forskning og engageret i samfundets tjeneste for at fremme livslang uddannelse.

Mission

At være et førende universitet i landet og regionen til studier af medicin og andre sundhedsvidenskaber, ingeniørarbejde, computerteknologi, anvendt videnskab, business og regnskab.

At tilbyde højkvalificerede akkrediterede bachelor- og postgraduate-programmer i teknologisk henseende til en overkommelig pris designet til at imødekomme individuelle, samfundsmæssige og nationale arbejdskraftbehov i overensstemmelse med den nationale uddannelsesfilosofi.

At opretholde høje akademiske standarder og undervisningskvalitet, der fremmer den analytiske tænkning og uafhængige domme, der er nødvendige for at fungere ansvarligt i et demokratisk og stadig mere globalt samfund.

At være et ekspertcenter for forskning og innovation inden for grænseoverskridende disciplinære og tværfaglige områder inden for videnskab og teknologi af relevans for landet og regionen.

Virtuel tur

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health BScs » Se Health MSc » Se Health Diplomas » Se Health Ph.d.\'er » Se Health Master » Se Health Bachelor » Se Foundation Year » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Diplomas » Se MSc » Se PhD » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BSc

Bachelor of sygepleje videnskab (Hons)

på universitet Fuldtid January 2019 Malaysia Alor Setar

Pleje er en ædle karrieremuligheder. Det er en karriere, der giver dig mulighed for at hjælpe med at redde folks liv, bringe jubel og trøst til dem i nød. Pleje karrieren er meget glædeligt og givende med hensyn til de glæder det bringer. At være sygeplejerske kan være en spændende karrieremuligheder for både mænd og kvinder. Du lærer værdien af ​​livet som sygeplejerske, når du ser folk kæmper for at blive i live. [+]

Pleje er en ædle karrieremuligheder. Det er en karriere, der giver dig mulighed for at hjælpe med at redde folks liv, bringe jubel og trøst til dem i nød. Pleje karrieren er meget glædeligt og givende med hensyn til de glæder det bringer. At være sygeplejerske kan være en spændende karrieremuligheder for både mænd og kvinder. Du lærer værdien af ​​livet som sygeplejerske, når du ser folk kæmper for at blive i live. Hvert livsånd er en gave, og ingen lærer denne lektion bedre end nogen, der sygeplejersker en døende patient dag og nat. Mennesker med stærke værdier, respekt for menneskeliv, medfølelse for lidelse og empati vil blive tiltrukket af sygepleje karriere.

... [-]

Bachelor

Bachelor i medicin & bachelor for kirurgi (MBBS)

på universitet Fuldtid 5 år September 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

Den AIMST University Medical program er moderne og innovativ. Den er inspireret af klinisk integrerede pensum fulgt af større medicinske skoler i Det Forenede Kongerige og indeholder også lokale krav fastsat af Medical Council malaysiske. Det 5-årigt program gennemføres helt inden for staten. [+]

bachelor i medicin & bachelor for kirurgi (MBBS)

Den AIMST University Medical program er moderne og innovativ. Den er inspireret af klinisk integrerede pensum fulgt af større medicinske skoler i Det Forenede Kongerige og indeholder også lokale krav fastsat af Medical Council malaysiske. Det 5-årigt program gennemføres helt inden for staten.

program Outline

År 1

Det første år Programmet indeholder integreret undervisning i molekylær og cellulær basis af medicin samfund og sundhed. Biostatistik og etik i medicin kombineret med en kort grænseflade med hospitalet, er studerende til at fuldføre en Self Study modul, vælge fra en udvalgt liste over fagspecifikke emner, eller en ikke-tildelte emne. Primær pleje interfase i 2 uger... [-]


Bachelor of Dental Technology

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

[+]

År 1

År 2

År 3

År 4

Karrieremuligheder Financial Aid [-]

Bachelor of fysioterapi (Hons)

på universitet Fuldtid 4 år July 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

[+]

År 1

Semester 1

Semester 2

År 2

Semester 1

[-]

Diploma

Diploma in Physiotherapy

på universitet Fuldtid 3 år April 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

[+]

Semester 2

3. semester

Semester 6

Karrieremuligheder Financial Aid [-]

MSc

Msc i medicinsk fysiologi

på universitet Fuldtid 2 år February 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

AIMST University tilbyder nu en Master of Science i medicinsk fysiologi. Programmet er designet til at gøre det muligt for kandidater til at erhverve og demonstrere: Acceptabelt niveau for forståelse af struktur og funktion af det menneskelige legeme, aptitude til forskning i et felt relateret til disciplinen medicinsk fysiologi, evne til at undervise i fysiologi til studerende i de liberale erhverv og for at forfølge evidensbaseret informeret fysiologi uddannelse, høje standarder for professionelle adfærd og evne til løbende faglig udvikling. [+]

MSc i medicinsk fysiologi

AIMST University tilbyder nu en Master of Science i medicinsk fysiologi. Programmet er designet til at gøre det muligt for kandidater til at erhverve og demonstrere: Acceptabelt niveau for forståelse af struktur og funktion af det menneskelige legeme, aptitude til forskning i et felt relateret til disciplinen medicinsk fysiologi, evne til at undervise i fysiologi til studerende i de liberale erhverv og for at forfølge evidensbaseret informeret fysiologi uddannelse, høje standarder for professionelle adfærd og evne til løbende faglig udvikling.

Programoversigt

År 1

Introduktion til sundhedssektoren Medicinsk fysiologi Generelt og cellulært grundlag for medicinsk fysiologi Fysiologi af nerve og muskel Hæmatologi & immunologi Gastrointestinal fysiologi Endokrinologi og reproduktion Kardiovaskulær fysiologi Pulmonal fysiologi Nyre- og syrebasefysiologi ... [-]

Msc i medicinsk mikrobiologi

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Åben tilmelding Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 2 mere

AIMST Universitet tilbyder nu en Master of Science (M.Sc) i Medicinsk Mikrobiologi. Dette nyskabende program giver et solidt fundament i medicinsk mikrobiologi som grundlag for undervisning, såvel som grundforskning og anvendt forskning. Den mener alle aspekter af medicinsk mikrobiologi og indeholder lokale krav, som er fastsat af den malaysiske agenturet kvalifikationer. [+]

MSc i Medicinsk Mikrobiologi

AIMST Universitet tilbyder nu en Master of Science (M.Sc) i Medicinsk Mikrobiologi. Dette nyskabende program giver et solidt fundament i medicinsk mikrobiologi som grundlag for undervisning, såvel som grundforskning og anvendt forskning. Den mener alle aspekter af medicinsk mikrobiologi og indeholder lokale krav, som er fastsat af den malaysiske agenturet kvalifikationer.

Dette program har været at udvikle til at give postgraduate uddannelse i medicinsk mikrobiologi og er beregnet til studerende dimitteret fra life science og relaterede discipliner, der ønsker at udvide deres viden om mikrobiologi og / eller ønsker at forfølge en karriere i de medicinske videnskaber.... [-]


Msc i menneskelige anatomi

på universitet Fuldtid 2 år February 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mere

AIMST Universitet tilbyder nu en Master of Science (M.Sc) i Human Anatomi. Dette nyskabende program giver solidt fundament i den menneskelige anatomi som grundlag for undervisning, såvel som grundforskning og anvendt forskning. Den mener alle aspekter af den menneskelige anatomi og indeholder lokale krav som fastsat af den malaysiske agenturet kvalifikationer. [+]

MSc i Human Anatomi

AIMST Universitet tilbyder nu en Master of Science (M.Sc) i Human Anatomi. Dette nyskabende program giver solidt fundament i den menneskelige anatomi som grundlag for undervisning, såvel som grundforskning og anvendt forskning. Den mener alle aspekter af den menneskelige anatomi og indeholder lokale krav som fastsat af den malaysiske agenturet kvalifikationer.

Dette program er udviklet til at give postgraduate uddannelse i menneskelig anatomi og er beregnet til studerende dimitteret fra biovidenskab og relaterede discipliner, der ønsker at udvide deres viden om anatomi og / eller som ønsker at forfølge en karriere i de anatomiske videnskaber.

program Outline ... [-]

MSc in Pharmacy

på universitet Fuldtid Åben tilmelding Malaysia Alor Setar

[+]

Semester 1

Apotek Management Pharmacoeconomics

Semester 2

Karrieremuligheder Financial Aid [-]

Master

Master i Apoteket i Klinisk Apotek

på universitet Fuldtid September 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar

Programmet Master of Pharmacy (Clinical Pharmacy) i AIMST University er skræddersyet til at styrke eleverne for at forbedre deres færdigheder i evidensbaseret praksis, rationel brug af medicin, praksisbaseret forskning og levering af førsteklasses kliniske apotekstjenester. [+]

Master i Apoteket i Klinisk Apotek

Programmet Master of Pharmacy (Clinical Pharmacy) i AIMST University er skræddersyet til at styrke eleverne for at forbedre deres færdigheder i evidensbaseret praksis, rationel brug af medicin, praksisbaseret forskning og levering af førsteklasses kliniske apotekstjenester.

Kliniske apotekspersoner er programmets fulkrum i forbindelse med træningen. Skriftlig og mundtlig kommunikation færdigheder; At udføre praksisbaseret forskning med en afhandling er kendetegnene for dette program.

Hvorfor AIMST

AIMST University forpligter sig til at levere det bedste udvalg af tjenester og faciliteter til at opfylde de kræsne behov hos vores studerende. Vi har en række specialserviceydelser, der er klar til at hjælpe og støtte dem i deres tid hos os. Vores Student Affairs Officers vil hjælpe eleverne med at arrangere indkvartering, transport og endda hjælpe med at organisere fritidsaktiviteter for dem. Vi har også et team af professionelt uddannede Studentrådgivere, der nogensinde er villige til at hjælpe eleverne med at håndtere personlige vanskeligheder eller problemer. Studerende, der har brug for økonomisk assistance, kan også kontakte Student Affairs Division.... [-]


Ph.d.

Læge i Filosofi i Apotek

på universitet Fuldtid Åben tilmelding Malaysia Alor Setar

Doctor of Science (Pharmacy) -programmet i AIMST University er skræddersyet til at styrke eleverne for at forbedre deres færdigheder inden for forskning, bio-statistik og levering af førsteklasses laboratorietjenester. Hovedfag er programmets sammenhæng med forskningen aktiviteter. [+]

Læge i Filosofi i Apotek

Doctor of Science (Pharmacy) -programmet i AIMST University er skræddersyet til at styrke eleverne for at forbedre deres færdigheder inden for forskning, bio-statistik og levering af førsteklasses laboratorietjenester. Hovedfag er programmets sammenhæng med forskningen aktiviteter.

Hvorfor AIMST

AIMST University forpligter sig til at levere det bedste udvalg af tjenester og faciliteter til at opfylde de kræsne behov hos vores studerende. Vi har en række specialserviceydelser, der er klar til at hjælpe og støtte dem i deres tid hos os. Vores Student Affairs Officers vil hjælpe eleverne med at arrangere indkvartering, transport og endda hjælpe med at organisere fritidsaktiviteter for dem. Vi har også et team af professionelt uddannede Studentrådgivere, der nogensinde er villige til at hjælpe eleverne med at håndtere personlige vanskeligheder eller problemer. Studerende, der har brug for økonomisk assistance, kan også kontakte Student Affairs Division.... [-]


Phd i mikrobiologi

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år January 2019 Malaysia Alor Setar + 1 mere

Ph.d.-programmet lægger vægt på uafhængighed i videnskabelig forfølgelse og kritisk tænkning med vægt på kvalitetsforskning og livslang læring for at bringe den studerende til et højere niveau af kompetencer inden for medicinsk mikrobiologi med særlig ekspertise inden for et område, der er valgt til afhandlingen. [+]

Ph.d.-programmet lægger vægt på uafhængighed i videnskabelig forfølgelse og kritisk tænkning med vægt på kvalitetsforskning og livslang læring for at bringe den studerende til et højere niveau af kompetencer inden for medicinsk mikrobiologi med særlig ekspertise inden for et område, der er valgt til afhandlingen. Det overvejer alle aspekter af medicinsk mikrobiologi og inkorporerer alle læringsområder i Malaysias Qualifications Framework. En doktorgradsstudium er at give yderligere udvidelse af viden, færdigheder og evner opnået på kandidatniveau. Det giver generelt kandidaten evner til selvstændig forskning.

Det overordnede mål for ph.d.-medicinsk mikrobiologi er at producere højtkvalificerede kandidater, der er i stand til at integrere viden og færdigheder fra biologiske videnskaber og beslægtede teknologier under hensyntagen til aspekterne af etik, kommunikationsevner, lederskab, professionalisme og samfundsansvar.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Jalan Bedong - Semeling
08100 Bedong
Kedah Darul Aman

Alor Setar, Kedah, MY
Sociale medier
Besøgsadresse
1st Floor, Menara Manickavasagam
No.1, Jalan Rahmat

Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, 50350 MY