International Medical University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


IMU - Levering af fremtiden for bedre sundhedspleje


International Medical University (IMU) er Malaysias første og mest etablerede private medicinske og sundhedsvidenskabelige universitet med over 24 års fokus på sundhedsuddannelse. Universitetet er det første universitet i Malaysia, der tilbyder konventionel og komplementær medicin, alt under et tag. Universitetet blev grundlagt i 1992 og har et internationalt ry og yder en høj uddannelsesniveau på førskole-, bachelor-, postgraduate og fortsat faglig udviklingsniveau. Dens bacheloruddannelser består af både lokale spor (IMU grad), samt internationale partnerspor (partner universitetsgrad).


IMU blev banebrydende for verdens første Partner Medical School-program, som giver en studerende mulighed for at starte deres uddannelse i Malaysia, mens de gennemfører og tjener en grad på et internationalt universitet. I løbet af de sidste 24 år har IMU vokset fra en lægehøjskole med 5 partneruniversiteter i 1992 til en internationalt anerkendt højere uddannelsesinstitution med mere end 30 universitetspartnere i verdensklasse i Australien, New Zealand, Canada, USA, Irland, Kina og Storbritannien . Gennem dette samarbejde har IMU givet mulighed for mere end 3.500 studerende til at fuldføre deres grader på disse prestigefyldte universiteter.


IMU's hovedcampus ligger i Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Malaysia. Siden 1999 har IMU etableret kliniske campus i Seremban og Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Malaysia) samt Batu Pahat og Kluang (Johor, Malaysia). På nuværende tidspunkt har universitetet over 3.400 studerende på tværs af sine forskellige programmer, med omkring 2.980 studerende baseret på Bukit Jalil, mens yderligere 420 på de kliniske campuser. IMU har også været vært for over 200 internationale studerende, der repræsenterer over 30 lande verden over.

Til dato tilbyder IMU et før-universitetsprogram: Stiftelsen i videnskab, en række bacheloruddannelser inden for medicin og sundhed: Medicin, Tandlægning, Apotek, Farmaceutisk Kemi, Nursing, Nursing Science, Kostvaner med Ernæring, Ernæring, Psykologi, Biomedicinsk Videnskab , Medicinsk bioteknologi, kiropraktik, kinesisk medicin samt ph.d.-grader: MSc og ph.d. i medicin og sundhed Sciences (ved forskning), MSc i folkesundhed, Master of Pharmacy Practice, MSc i Analytisk og Farmaceutisk Kemi og MSc i Molekylær Medicin. IMUs læseplan for sine bachelorprogrammer er blevet benchmarked til internationale standarder og accepteres af internationale partneruniversiteter til overførsel til relevante programmer.


IMUs læringsmodel er baseret på sine kerneværdier, som fremmer elevernes udvikling til kyndige og kompetente sundhedspersonale, som er kritiske tænkere, reflekterende og alligevel proaktive. Formålet er at skabe sundhedseksamenere, der er forpligtet til livslang læring og gennemsyret med en følelse af godt medborgerskab, lederskab og etisk adfærd.

I sin fortsatte søgen efter akademisk ekspertise var forskydning i forskning en naturlig fremgang med medicinsk og sundhedsrelateret forskning samt medicinsk uddannelse som hovedfokusområder. IMUs forskningsindsats forventes yderligere forbedret nu, hvor instituttet for forskning, udvikling og innovation (IRDI) er blevet lanceret i september 2012.

Universitetet havde et stort gennembrud i 2010 med starten af ​​sine sundhedscentre, der tillod IMU's personale og studerende at modtage og behandle patienter. Sundhedscentrene, der fungerer som undervisningssted for IMU-studerende, bringer disciplinerne af allopatisk (vestlig) medicin og komplementær og alternativ medicin sammen under ét tag.


I dag er IMU en integreret læge- og sundhedsinstitution, der tilbyder uddannelse, sundhedspleje og forskning i partnerskab med nogle af verdens mest respekterede personer og universiteter inden for medicin og sundhedspleje.


Vision

IMU skal være et innovativt globalt ekspertcenter inden for læring og forskning, der støtter et samfund af lærde og fagfolk, der er forpligtet til at betjene samfundet, fremme udviklingen af ​​eleverne til at nå deres sande potentiale til at blive kompetente, etiske, omsorgsfulde og spørgende borgere og visionære ledere.

IMU er forpligtet til akademisk frihed og principperne om lige muligheder i udøvelse og anvendelse af viden, de højeste standarder for intellektuel, uddannelsesmæssig og forskningsproduktivitet; og etablering af en læringsorganisation, der respekterer individet.


Uddannelsesmission

Som en uddannelsesinstitution er vores mission:

 • For yderligere at styrke IMU som et ekspertcenter for bacheloruddannelser inden for medicin, apotek og andre sundhedsvidenskabelige uddannelser
 • At etablere IMU som et center for videregående uddannelse, der yder uddannelse gennem tværfaglige programmer
 • At oprette IMU som et center for efteruddannelse og videreuddannelse
 • At uddanne kyndige og dygtige fagfolk med høje etiske standarder, der vil være dedikeret til at tjene og forbedre samfundets livskvalitet
 • At uddanne kompetente fagfolk med brug af innovative teknologier af viden, især ikt i undervisnings-processen


Kvalitetspolitik

Vi tilstræber at være et innovativt center for ekspertise inden for læring og forskning, der producerer kompetente, omsorgsfuldt og etiske fagfolk, som er livslange elever. Vi er forpligtet til at opnå de højeste standarder for intellektuel, uddannelsesmæssig og forskningsproduktivitet.


8 Learning Outcome Domains

IMU vedtager udfaldsbaserede læseplaner for alle sine programmer. Det betyder, at alle kandidater fra IMU opfylder alle de ønskede resultater, der forventes af ham eller hende i programmet. Disse resultater er designet til at sikre, at kandidaten er klar til arbejdspladsen. Der er otte generiske udfaldsdomeiner, som er som følger:

 • Anvendelse af grundvidenskab i udøvelsen af ​​erhvervet
 • Psykomotoriske færdigheder
 • Familie- og samfundsproblemer i sundhedsvæsenet
 • Forebyggelse af sygdomme og sundhedsfremme
 • Kommunikationsegenskaber
 • Kritisk tænkning, problemløsning og forskning
 • Selvstyret livslang læring med færdigheder i information og ressourceforvaltning
 • Professionalisme, etik og personlig udvikling

Individuelle programmer vil anvende ovenstående domæner til at udvikle deres specifikke uddannelsesmæssige resultater. Disse resultater vil drive alle aspekter af læseplanen med hensyn til indhold og organisation, leverings- og uddannelsesmæssige indstillinger, vurdering og kvalitetsaktiviteter.

Placeringer

Kuala Lumpur

Address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,


57000 Kuala Lumpur, Det føderale territorium Kuala Lumpur, Malaysia

Seremban

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Batu Pahat

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Kluang

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

86000 Kluang, Johor, Malaysia

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig