Læs den officielle beskrivelse


IMU - Levering af fremtiden for bedre sundhedspleje


International Medical University (IMU) er Malaysias første og mest etablerede private medicinske og sundhedsvidenskabelige universitet med over 24 års fokus på sundhedsuddannelse. Universitetet er det første universitet i Malaysia, der tilbyder konventionel og komplementær medicin, alt under et tag. Universitetet blev grundlagt i 1992 og har et internationalt ry og yder en høj uddannelsesniveau på førskole-, bachelor-, postgraduate og fortsat faglig udviklingsniveau. Dens bacheloruddannelser består af både lokale spor (IMU grad), samt internationale partnerspor (partner universitetsgrad).


IMU blev banebrydende for verdens første Partner Medical School-program, som giver en studerende mulighed for at starte deres uddannelse i Malaysia, mens de gennemfører og tjener en grad på et internationalt universitet. I løbet af de sidste 24 år har IMU vokset fra en lægehøjskole med 5 partneruniversiteter i 1992 til en internationalt anerkendt højere uddannelsesinstitution med mere end 30 universitetspartnere i verdensklasse i Australien, New Zealand, Canada, USA, Irland, Kina og Storbritannien . Gennem dette samarbejde har IMU givet mulighed for mere end 3.500 studerende til at fuldføre deres grader på disse prestigefyldte universiteter.


IMU's hovedcampus ligger i Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Malaysia. Siden 1999 har IMU etableret kliniske campus i Seremban og Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Malaysia) samt Batu Pahat og Kluang (Johor, Malaysia). På nuværende tidspunkt har universitetet over 3.400 studerende på tværs af sine forskellige programmer, med omkring 2.980 studerende baseret på Bukit Jalil, mens yderligere 420 på de kliniske campuser. IMU har også været vært for over 200 internationale studerende, der repræsenterer over 30 lande verden over.

Til dato tilbyder IMU et før-universitetsprogram: Stiftelsen i videnskab, en række bacheloruddannelser inden for medicin og sundhed: Medicin, Tandlægning, Apotek, Farmaceutisk Kemi, Nursing, Nursing Science, Kostvaner med Ernæring, Ernæring, Psykologi, Biomedicinsk Videnskab , Medicinsk bioteknologi, kiropraktik, kinesisk medicin samt ph.d.-grader: MSc og ph.d. i medicin og sundhed Sciences (ved forskning), MSc i folkesundhed, Master of Pharmacy Practice, MSc i Analytisk og Farmaceutisk Kemi og MSc i Molekylær Medicin. IMUs læseplan for sine bachelorprogrammer er blevet benchmarked til internationale standarder og accepteres af internationale partneruniversiteter til overførsel til relevante programmer.


IMUs læringsmodel er baseret på sine kerneværdier, som fremmer elevernes udvikling til kyndige og kompetente sundhedspersonale, som er kritiske tænkere, reflekterende og alligevel proaktive. Formålet er at skabe sundhedseksamenere, der er forpligtet til livslang læring og gennemsyret med en følelse af godt medborgerskab, lederskab og etisk adfærd.

I sin fortsatte søgen efter akademisk ekspertise var forskydning i forskning en naturlig fremgang med medicinsk og sundhedsrelateret forskning samt medicinsk uddannelse som hovedfokusområder. IMUs forskningsindsats forventes yderligere forbedret nu, hvor instituttet for forskning, udvikling og innovation (IRDI) er blevet lanceret i september 2012.

Universitetet havde et stort gennembrud i 2010 med starten af ​​sine sundhedscentre, der tillod IMU's personale og studerende at modtage og behandle patienter. Sundhedscentrene, der fungerer som undervisningssted for IMU-studerende, bringer disciplinerne af allopatisk (vestlig) medicin og komplementær og alternativ medicin sammen under ét tag.


I dag er IMU en integreret læge- og sundhedsinstitution, der tilbyder uddannelse, sundhedspleje og forskning i partnerskab med nogle af verdens mest respekterede personer og universiteter inden for medicin og sundhedspleje.


Vision

IMU skal være et innovativt globalt ekspertcenter inden for læring og forskning, der støtter et samfund af lærde og fagfolk, der er forpligtet til at betjene samfundet, fremme udviklingen af ​​eleverne til at nå deres sande potentiale til at blive kompetente, etiske, omsorgsfulde og spørgende borgere og visionære ledere.

IMU er forpligtet til akademisk frihed og principperne om lige muligheder i udøvelse og anvendelse af viden, de højeste standarder for intellektuel, uddannelsesmæssig og forskningsproduktivitet; og etablering af en læringsorganisation, der respekterer individet.


Uddannelsesmission

Som en uddannelsesinstitution er vores mission:

 • For yderligere at styrke IMU som et ekspertcenter for bacheloruddannelser inden for medicin, apotek og andre sundhedsvidenskabelige uddannelser
 • At etablere IMU som et center for videregående uddannelse, der yder uddannelse gennem tværfaglige programmer
 • At oprette IMU som et center for efteruddannelse og videreuddannelse
 • At uddanne kyndige og dygtige fagfolk med høje etiske standarder, der vil være dedikeret til at tjene og forbedre samfundets livskvalitet
 • At uddanne kompetente fagfolk med brug af innovative teknologier af viden, især ikt i undervisnings-processen


Kvalitetspolitik

Vi tilstræber at være et innovativt center for ekspertise inden for læring og forskning, der producerer kompetente, omsorgsfuldt og etiske fagfolk, som er livslange elever. Vi er forpligtet til at opnå de højeste standarder for intellektuel, uddannelsesmæssig og forskningsproduktivitet.


8 Learning Outcome Domains

IMU vedtager udfaldsbaserede læseplaner for alle sine programmer. Det betyder, at alle kandidater fra IMU opfylder alle de ønskede resultater, der forventes af ham eller hende i programmet. Disse resultater er designet til at sikre, at kandidaten er klar til arbejdspladsen. Der er otte generiske udfaldsdomeiner, som er som følger:

 • Anvendelse af grundvidenskab i udøvelsen af ​​erhvervet
 • Psykomotoriske færdigheder
 • Familie- og samfundsproblemer i sundhedsvæsenet
 • Forebyggelse af sygdomme og sundhedsfremme
 • Kommunikationsegenskaber
 • Kritisk tænkning, problemløsning og forskning
 • Selvstyret livslang læring med færdigheder i information og ressourceforvaltning
 • Professionalisme, etik og personlig udvikling

Individuelle programmer vil anvende ovenstående domæner til at udvikle deres specifikke uddannelsesmæssige resultater. Disse resultater vil drive alle aspekter af læseplanen med hensyn til indhold og organisation, leverings- og uddannelsesmæssige indstillinger, vurdering og kvalitetsaktiviteter.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

International Medical University

Det treårige IMU Biomedical Science-program lægger vægt på kliniske laboratoriefærdigheder og menneskelige organsystemer; et spændende og dynamisk område, der er yderst r ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

Det treårige IMU Biomedical Science-program lægger vægt på kliniske laboratoriefærdigheder og menneskelige organsystemer; et spændende og dynamisk område, der er yderst relevant til forståelse og behandling af menneskelige sygdomme. Studerende har også mulighed for at gennemføre hele treårsprogrammet i IMU eller studere en del af programmet i IMU og overføre til en af ​​universitetets partnere i Australien, New Zealand og Det Forenede Kongerige. Der er 2 indtag hvert år - juli og september.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

Den fireårige IMU BSc (Hons) i kinesisk medicin program lægger vægt på integrationen af ​​kinesisk medicin og vestlige medicinske videnskaber. Det giver kandidater med en ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

Den fireårige IMU BSc (Hons) i kinesisk medicin program lægger vægt på integrationen af ​​kinesisk medicin og vestlige medicinske videnskaber. Det giver kandidater med en professionel indrejse niveau for praksis af akupunktur og kinesisk urtemedicin. IMU giver også mulighed for at overføre penge til vores partneruniversiteter i Australien og Kina. Og der er 2 indtag hvert år - februar

Kinesisk medicin er en holistisk medicin, der består af sundhedsbeskyttelse og helbredende praksis, der stammer fra Kina, men som stadig er i praksis i dag. IMU er et af de få universiteter i Malaysia, der tilbyder kinesisk medicin i et engelsktalende miljø. Programmet er leveret på engelsk, understøttes med Mandarin, når det kræves, og accepteres af Australien og Kina for kreditoverførsel. Både vores partneruniversiteter i Australien og Kina er en del af det store WHO Chinese Medicine Research Center-netværk.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

Vi er det første og eneste universitet, der tilbyder det komplette kiropraktiske uddannelsesprogram i Malaysia såvel som i hele Sydøstasien. Programmet består af 4 års ak ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

Vi er det første og eneste universitet, der tilbyder det komplette kiropraktiske uddannelsesprogram i Malaysia såvel som i hele Sydøstasien. Programmet består af 4 års akademisk og klinisk træning. Studerende har også mulighed for at modtage akademiske kreditter for de emner, de har gennemført i IMU og bruge disse til afslutningen af ​​deres uddannelse på RMIT University i Australien, Det Engelske Europæiske College for Kiropraktik (AECC) eller University of South Wales i Det Forenede Kongerige.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

Vores fireårige IMU Dietetics med Ernæringsprogram er specielt designet til studerende med stor interesse for mad, mennesker, videnskab og medicin. Du vil studere liv og ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

Vores fireårige IMU Dietetics med Ernæringsprogram er specielt designet til studerende med stor interesse for mad, mennesker, videnskab og medicin. Du vil studere liv og ernæringsmæssige videnskaber, udforske den rolle, som kost og ernæring i sygdomsforebyggelse og behandling. Samtidig tilbyder vi også muligheden for pengeoverførsel til vores partneruniversiteter i Australien og New Zealand.

Kandidatuddannelserne i dette program vil kunne fungere som diætister i den offentlige og private sektor, der yder sundhedsydelser, styring af fødevareservice og rådgivning inden for sygdomsforvaltning og forebyggelse.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

Medicinsk bioteknologi er en etableret tværfaglig medicinsk videnskab, der anvender dyre- og planteceller samt mikroorganismer for at udvikle diagnostiske produkter, læge ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

IMU's 3-årige medicinsk bioteknologi grad program er tilpasset de malaysiske bioteknologi prioriteter og det er blevet udviklet til at opfylde høje internationale standarder og er accepteret af University of Newcastle, Australien for overførsel til deres program.

Medicinsk bioteknologi er en del af bioteknologi, der lærer os, hvordan man bruger alle levende organismer, især celler og cellematerialer til at producere farmaceutiske og diagnostiske produkter for at hjælpe os med at leve længere og mere produktive liv. Denne hovedform giver eleverne en god forståelse af de kernefag, der understøtter bioteknologi til medicinsk udvikling. Den robuste læseplan for medicinsk bioteknologi i IMU underviser og forbereder eleverne til at anvende nuværende bioteknologi teknikker i virkelige omgivelser, især under erhvervsuddannelse i bioteknologiske virksomheder, offentlige myndigheder og internationale institutioner.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

IMU Pharmaceutical Chemistry er afsluttet i 3 år (6 semestre) og gennemføres udelukkende hos IMU, Malaysia. Det er det første program i Malaysia, der giver en komplet og ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

IMU Pharmaceutical Chemistry er afsluttet i 3 år (6 semestre) og gennemføres udelukkende hos IMU, Malaysia. Det er det første program i Malaysia, der giver en komplet og specialuddannelse inden for farmaceutisk kemi. Studieordningen begynder med grundvidenskab i den tidlige fase og udvider den anvendte viden og færdigheder forbundet med lægemiddeludviklingsaktiviteter i den senere fase. Praktik og forskning er væsentlige komponenter i uddannelsen i dette program. Dette program er akkrediteret af Royal Society of Chemistry, UK.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

International Medical University

IMU Tandlægeprogrammet giver et valg af 2 spor til studerende. Det første spor gennemføres i fællesskab af IMU, Malaysia, i samarbejde med engelsktalende oversøiske partn ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

IMU Tandlægeprogrammet giver et valg af 2 spor til studerende. Det første spor gennemføres i fællesskab af IMU, Malaysia, i samarbejde med engelsktalende oversøiske partneruniversiteter, hvor eleverne bruger første fase i Malaysia og de senere år på et af vores partneruniversiteter. Efter vellykket gennemførelse vil de studerende modtage graden fra det respektive partneruniversitet. Det andet spor er, at eleverne tilbringer hele 5 års bacheloruddannelse i IMU og modtager bacheloruddannelsen fra IMU.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

Denne grad udstyrer dig til arbejde i enhver apotek indstilling, fra hospitalet service og samfundspraksis til medicinalindustrien. Som eksperter i medicin tager apoteker ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

Vi har uddannet og uddannet pharmacy-studerende siden 2004. Vores Pharmacy-program er en fuldt akkrediteret fireårig pharmacy-grad med mulighed for at overføre til vores partneruniversiteter, nemlig University of Otago, New Zealand eller University of Tasmania, Australien.

Denne grad udstyrer dig til arbejde i enhver apotek indstilling, fra hospitalet service og samfundspraksis til medicinalindustrien. Som eksperter i medicin tager apotekerne stadig vigtigere roller og et afgørende medlem af det integrerede sundhedsplejehold.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

IMU Bachelor of Nursing er et 4-årigt fuldtidsprogram, der forbereder en studerende til at blive en registreret sygeplejerske, der er kvalificeret til at praktisere i for ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

IMU Bachelor of Nursing er et 4-årigt fuldtidsprogram, der forbereder en studerende til at blive en registreret sygeplejerske, der er kvalificeret til at praktisere i forskellige indstillinger i enten den offentlige eller private sundhedssektor. Efter eksamen med en bachelorgrad i sygepleje kan kandidaten vælge at arbejde som registreret sygeplejerske eller forfølge et avanceret eksamensbevis eller efter specialisering inden for barsels-, ortopædisk, pleje- og sygepleje, nyresygepleje, perioperativ sygepleje, samfundssygepleje, sygepleje i gerontologi og mere . Kandidater kan også vælge at videreføre deres studier på kandidat- og ph.d.-niveau.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestå ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerede private læge- og sundhedsuniversitet med over 26 års fokus på sundhedsuddannelse. IMU opnåede SETARA-2017 Tier 6 status (Udestående) under kategorien Ældre universitet.

På IMU har du mulighed for at studere de første to og et halvt år af graden i IMU og overføre til en af ​​sine partneruniversiteter i Australien, Storbritannien, Irland eller Canada for at gennemføre det medicinske program. Disse internationale partnerskaber betyder, at IMU-læseplanen er udviklet til at opfylde disse universers høje internationale standarder. Studerende, der læser medicin i IMU, har også mulighed for at fuldføre hele graden i IMU.

At studere medicin i IMU vil også give dig en Pathway til at træne og arbejde i USA med inkorporering af USMLE Trin 1 Forberedende kursus i IMU's medicinske pensum på tværs af semester 1 til 5. Dermed har vores kandidater tidlige forberedelser og er kompetent til at sidde til USMLE Trin 1 undersøgelse, der skaber en vej mod USAs opholdsmuligheder.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

International Medical University

IMU Master of Science grad i analytisk og farmaceutisk kemi er egnet til kandidater med en grad i kemi, farmaci eller beslægtede discipliner og er rettet mod nyuddannede ... [+]

IMU Master of Science grad i analytisk og farmaceutisk kemi er egnet til kandidater med en grad i kemi, farmaci eller beslægtede discipliner og er rettet mod nyuddannede eller dem i nuværende ansættelse inden for farmaceutiske eller kemiske relaterede industrier.

Kurset giver kandidater mulighed for at skærpe, udvide og øge deres eksisterende viden og forståelse inden for narkotikaforskning, lægemiddeldesign, lægemiddeludvikling, farmaceutisk mikrobiologi, produktmarkedsføring, bioteknologimarkedet, aktuelle tendenser inden for farmaceutisk teknologi, avanceret analytisk kemi, separationsteknikker, forskningsmetoder, skriftfærdigheder, grøn kemi, kvalitetsstyring, naturlige produkter og lovgivningsmiljøet.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

Kurset vil give eleverne en bred vifte af sundhed og beslægtet faglig baggrund med viden og færdigheder inden for folkesundhedsvidenskab og beslægtede discipliner, som vi ... [+]

Folkesundhed er kunsten og videnskaben til at forebygge sygdom, forlænge livet og fremme sundheden. Folkesundhed er ikke kun bekymret for opretholdelsen af ​​sundheden ved at reducere eller fjerne sygdomsrisici og miljøhygiejne, forbedre sociale forhold og tilskynde til sund opførsel og livsstil. Det omfatter også distribution og optimal forvaltning af sundhedsydelser.

Kurset vil give eleverne en bred vifte af sundhed og beslægtet faglig baggrund med viden og færdigheder inden for folkesundhedsvidenskab og beslægtede discipliner, som vil gøre dem mere effektive bidragsydere inden for deres sundhedsvæsen.

Programmet er velegnet til dem, der ønsker at avancere i deres karriere i et beslægtet felt. Det vil således være af interesse for læger, sygeplejersker, sundhedsofficerer, miljøhelsepersonale, apotekere, ernæringseksperter og eventuelle videnskabelige kandidater.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
International Medical University

IMU MSc i Molekylær Medicin er designet til videnskab og medicin kandidater søger avanceret træning i molekylær og sygdomsorienteret forskning. Dette program sigter mod a ... [+]

Molekylær medicin er blevet anerkendt som et stort fokuseret område inden for nutidig medicinsk forskning og har lettet et nyligt gennembrud i sygdomsdiagnose, ledelse og behandling. For eksempel er det nu muligt at belyse flere metabolitter og toksin afledt af lægemiddel baseret på interomics tilgang, designe højspecifikke og individualiserede behandlinger gennem genomics screening, bioinformatik og kemoinformatik vurdering og øge biotilgængeligheden af ​​nye lægemidler ved at anvende nano-levering.

IMU MSc i Molekylær Medicin er designet til videnskab og medicin kandidater søger avanceret træning i molekylær og sygdomsorienteret forskning. Dette program sigter mod at levere en exceptionel læseplan for at udstyre de studerende med færdigheder, som opfylder de højeste krav og forventninger til videnskabelig rigor. Læreplanen er nyskabende og trækker på vores verdenskendte fakultets ekspertise, som også er lidenskabelige forskere. Kernemoduler præsenterer de seneste videnskabelige udviklinger inden for molekylær medicin, der leveres via innovative andragogi. Studerende vil sætte pris på rollen som enkle og komplekse molekyler i humane sygdomme og måder, hvorpå systembiologi, beregningsbiologi og kemisk genetik har transformeret forskningsstrategier og metoder i stamcelleteknologi og terapi, lægemiddeldesign og udvikling samt medicinsk og klinisk forskning .... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Master

International Medical University

IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) Postgraduate degree program giver mulighed for pharmacy kandidater til at imødekomme deres træningsbehov som en moderne primærpleje ... [+]

IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) Postgraduate degree program giver mulighed for pharmacy kandidater til at imødekomme deres træningsbehov som en moderne primærpleje apoteket. MPP-programmet, der tilbydes af IMU, er unikt og det første af sin art tilbydes af en malaysisk privat institution til lokale såvel som internationale studerende.

Der vil være tre specialiseringer i Pharmacy Practice nemlig:

Klinisk apotekSocialPharmacy Management

Denne kandidatuddannelse vil bedre udstyre de kandidater med den grundlæggende viden og færdigheder til at forbedre deres karrieremuligheder som klinisk eller konsulent apoteket inden for klinisk apotek eller socialt

NØGLE FAKTA

Grad... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,

Kuala Lumpur, Det føderale territorium Kuala Lumpur, 57000 MY
Social Media
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

Seremban, Negeri Sembilan, 70300 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

Batu Pahat, Johor, 83000 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

Kluang, Johor, 86000 MY