Læs den officielle beskrivelse

Melaka Manipal Medical College (MMMC) er en anerkendt privatmedicinsk institution med et kendetegn for akademisk ekspertise og en misundelsesværdig track record i at yde kvalificeret medicinsk uddannelse. De medicinske og tandlægeprogrammer ved MMMC udføres i samarbejde med det anerkendte Manipal University, Indien (tidligere kendt som Manipal Academy of Higher Education), der blev oprettet i juli 1993, da dets faglige gymnasier blev tildelt universitetets status, hvilket gør det til det første institut i det private sektor anerkendes som et anset universitet ved indiens regering.

MMMC er forpligtet til at levere en læseplan, der tilbyder forskellige læringsmuligheder. Studerende udvikler en bred vifte af viden, færdigheder og holdninger, der er nødvendige for at udøve medicin. En velplanlagt, meget effektiv læseplan undervises af dedikerede fakultetets medlemmer, lægger vægt på sammenhængen mellem grundvidenskab og klinisk videnskabsuddannelse. Ved MMMC er engagementet i ekspertise et, der er inspireret af livet og tempereret af etisk service til nationen og menneskeheden.

MMMC er den foretrukne institution, da eleverne erhverver det bedste af begge verdener inden for medicinsk uddannelse og sundhedstilførsel via:

 • Fremragende teknisk og faglig uddannelse
 • Kvalificeret, erfaren og dedikeret fakultet og personale
 • Tiden i Indien giver den studerende en stærk eksponering for grundvidenskab og morbiditetsmønstre relateret til den socioøkonomiske status og kulturelle praksis i et andet land
 • At bo i et tværfagligt universitetsområde ved Manipal og give den studerende en unik tværkulturel oplevelse og opbygge tillid og uafhængighed
 • Bliver en del af et anerkendt uddannelsessystem med et internationalt ry og verdensomspændende alumni
 • Den kliniske fase udføres på statslige hospitaler i Malaysia, hvor eleverne arbejder sammen med patienter og medarbejdere fra forskellige etniske baggrunde, der ligner deres eget. Dette giver mulighed for effektiv kommunikation og rapport og sømløs fusion i det malaysiske sundhedsleveringssystem.
 • MBBS og BDS grad anerkendt af Malaysias Medical Council, WHO og IMED
 • Forbereder eleverne til global konkurrence.
 • Kvalitet og overkommelig uddannelse
 • Moderne, specialbyggede akademiske faciliteter og et velassorteret ressourcecenter
 • Formålt bygget ti etagers bygning til BDS program boliger Tandklinik og andre faciliteter.
 • Gode ​​lærings- og læringsfaciliteter
 • En bred vifte af rekreative faciliteter
 • Elevcentreret læring
 • God hostel indkvartering
 • Dynamisk akademisk oplevelse

Vi bringer det bedste fra begge verdener!

Dette er den eneste grund til, at vi er forskellige fra andre.

Forklinisk uddannelse på Manipal University (vores Manipal Campus) sikrer, at vores studerende modtager den bedste teori del af Medicin (MBBS) og Dental (BDS) uddannelse. Denne fremragende teori viden vil vise sig meget nyttig, når de kommer tilbage til Melaka Campus til næste fase af deres træning. Intet andet sted på jorden kan tilbyde bedre mulighed for at få viden om human anatomi, fysiologi, biokemi, farmakologi, patologi, mikrobiologi og retsmedicin og kliniske færdigheder som manipal universitet.

"Det er hurtigere at forstå færdighed (praktisk), hvis du ved hvorfor du gør det (teori)"

Klinisk træning tilbage på Melaka Campus på den anden side vil udstyre vores studerende med up-to-date klinisk færdighed, der er afgørende for, at de bliver den bedste læge eller tandlæge. Studerende vil lære alle discipliner i medicin og tandlæge ved rotation. Vores MBBS-studerende blev sendt til lokalt (malaysisk) regerings hospital for træning, mens vores BDS-studerende skal studere i vores egen tandklinik (på campusområdet) for at forbedre deres kompetencer.

"Vi er fokus på at producere den bedste læge og tandlæge!

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Melaka-Manipal Medical College

Det femårige Bachelor of Dental Surgery (BDS) -program udføres i Manipal campus, Indien for fase I og Melaka campus, Malaysia for fase II. Indsatsen er en ægte afspejlin ... [+]

Introduktion til BDS Program

Det femårige Bachelor of Dental Surgery (BDS) -program udføres i Manipal campus, Indien for fase I og Melaka campus, Malaysia for fase II. Indsatsen er en ægte afspejling af den manipale vision i at opdrage elever med tunge personligheder og at styrke den manipale værdibaserede uddannelse.

Forståelsen af ​​vigtigheden af ​​at forbinde kultur, viden, humanitære aktiviteter og professionalisme er, at BDS-programmet er designet til, at eleverne får gavn af begge lande for at stimulere ekspertise i akademi og sundhed.

Fakultetets Fakultet vedtager det traditionelle pensum som sin lærings-tilgang.

... [-]
Malaysia Malacca
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Melaka-Manipal Medical College

Fase I (Manipal Campus, Indien) 2,5 år af prækliniske undersøgelser ... [+]

Oversigt Fase I

Liste over afdelingen i fase I (Manipal Campus)

Afdeling for Anatomi

Institut for Anatomi er den største afdeling i institutionen og fokuserer på at give et godt læringsmiljø for medicinske kandidatstuderende.

Afdeling for biokemi

Institut for Biokemi har et stort bidrag til at give uddannelse i biokemi og hjælper med at vurdere risikofaktorer for udvikling af multifaktoriske sygdomme som diabetes mellitus eller myokardieinfarkt.

Institut for Mikrobiologi

Institut for Mikrobiologi i Melaka Manipal Medical College tilbyder et studieprogram for de andre år medicinske studerende for at give viden og færdigheder i smitsomme sygdomme og immunologi, der er afgørende for medicinens udøvelse.... [-]

Malaysia Malacca
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk