Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Rangeret i 3. i Storbritannien for medicin (Guardian University Guide 2018)

Queen Mary University of London (QMUL), et Russell Group University i Storbritannien har åbnet en medicinsk campus i Malta, Europa. Vi accepterer ansøgninger til indgangen til september 2018 og vores ansøgningsfrist er 30. juni 2018 . Vi tilbyder:

  • En femårig medicin MBBS Malta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) bacheloruddannelse.

Stipendier vil være tilgængelige i 2018 for 2018/19 indrejse.

Programmet er undervist af Barts og The London School of Medicine and Dentistry, en førende UK Medical School, som er et fakultet for QMUL. Barts og London blev dannet af det ældste sygehus i Europa, St Bartholomews (kendt som 'Barts'), der blev grundlagt i 1123, og Englands første læge skole, The London, der åbnede i 1785.

Dette lægeprogram følger den samme kerneplan som QMUL-programmet undervist i London, og du vil blive undervist i Malta af personale fra QMUL samt lokale klinikere, der er uddannet af skolen.

Om Malta

Programmet vil være baseret på Gozo, et af de tre øer, der udgør Republikken Malta. Malta har en blændende historie, der spænder over 7000 år: øerne har tre UNESCO-verdensarvssteder (herunder hele den maltesiske hovedstad, Valletta). For nylig har du måske set Malta på tv: øerne giver nogle af de fantastiske steder for Game of Thrones.

Studieafgifter

35.000 euro om året

Ansøgningsproces

Kandidater ansøger direkte på universitetet , ikke gennem Storbritanniens standard ansøgningssystem, UCAS.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS)

på universitet Fuldtid 5 år September 2019 Malta Victoria

Programmet er designet til at give de studerende den medicinske viden, kliniske færdigheder og faglige holdninger, der er nødvendige for at blive en kompetent Foundation Year (FY1) Doctor. [+]

Queen Mary University of London (QMUL) tilbyder en femårig Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS) program undervist på Middelhavets øer i Den maltesiske Republik. MBBS er undervist af Barts og The London School of Medicine and Dentistry, et fakultet for QMUL, der er medlem af Russell-gruppen af ​​førende forskningsorienterede britiske universiteter.

Programmet er designet til at give de studerende den medicinske viden, kliniske færdigheder og faglige holdninger, der er nødvendige for at blive en kompetent Foundation Year (FY1) Doctor. Vores spiral pensum er undervist i en række moduler, der er baseret på kropssystemer, der igen omfatter forskellige videnskabelige og medicinske temaer. Programmet er det samme som MBBS London-programmet med hensyn til dets kerneplan, en metode til levering og udvælgelseskriterier.... [-]


Videoer

Study undergraduate medicine in Malta with a top UK medical school

Kontakt

Adresse, linje 1 Sir M.A. Refalo Sixth Form Fortunato Mizzi Street, Victoria, Gozo
Victoria, Malta

Adresse, linje 1 Garrod Building, Turner Street, Whitechapel
E1 2AD London, England, Det Forenede Kongerige
Telefon undefined