Læs den officielle beskrivelse

Academy Group New Zealand er en af ​​New Zealands mest etablerede private uddannelsesudbydere tilbyder et omfattende udvalg af learning-programmer på Niveauer 1-5 på New Zealand referenceramme for kvalifikationer.

Academy New Zealand tilbyder hands-on praktisk læring at tage dig til det næste skridt i din karriere. Vi har trænet studerende siden 1987 og vores erfaring er, hvad der gør os succes.

Vores studerende har gavn af vores stærke fællesskab og forbindelser til industrien med skolerne, arbejdsgivere, Industri og Offentlig administration. En af vores vigtigste direktiver er at sikre de krav lokale arbejdspladser bliver opfyldt.

Som en del af Akademiet programmet, giver vi udfordrende erfaringer at hjælpe med at opbygge den tillid, du har brug for at møde den store udfordring: at finde og beholde et job. Din tid med os, vil give dig mulighed for at tage initiativ og tage chancer. Vi ser succes dagligt, og forstå dens magt til at motivere.

For vores Internationale studerendeVi tilbyder Defektrice Programme - Level 5, som er den NZQA godkendt kvalifikation er nødvendig for at blive en Apotek Dispensary Technician. Ved afslutningen af ​​enhver læring program, vil Academy studerende blive tildelt de relevante NZQA standarder enhed og nationale certifikater, giver nationalt anerkendt certificering af de færdigheder og standarder opnået.

Her på Academy New Zealand vi har en forenet fokus på tværs af alle vores programmer; at hjælpe alle vores studerende får værdifulde, kvalitet kvalifikationer og kompetencer på tværs af spændende og forskellige brancher. Vores værdier er i centrum for alt, hvad vi gør, og disse vejledende principper hjælpe Academy New Zealand være det første valg, når de studerer i vore udbudte fag.

"The Academy New Zealand kandidat har den viden, den virkelige verden færdigheder og hvilke faglige og personlige egenskaber til at gøre en forskel" - Vores Graduate Promise

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Academy New Zealand

Den New Zealandske Certificate i Apotek (Apotek tekniker) - Niveau 5 er NZQA godkendt kvalifikation er nødvendig for at blive en Apotek Dispensary tekniker. Vores kursus ... [+]

Din karriere på apoteket industrien starter her

Den New Zealandske Certificate i Apotek (Apotek tekniker) - Niveau 5 er NZQA godkendt kvalifikation er nødvendig for at blive en Apotek Dispensary tekniker.

Vores kursus lærer dig alle de nødvendige tekniske færdigheder og farmaceutisk viden til at blive et apotek tekniker og Academy New Zealand er en af ​​de eneste skoler i New Zealand tilbyder denne i-demand kvalifikation.

Der er masser af jobs i New Zealand for kvalificerede Apotek Teknikere og vi er stolte af at have 93% af vores kandidater, der arbejder i branchen.

Kursus indhold Behandling recepter - Beregninger - Håndtering farmaceutiske produkter - Lovgivning - Sammenblandingen - rådgive kunder - Medicin - humanbiologi Studerende vil foretage apotek erhvervserfaring med nogle af New Zealands førende apoteker, og vi er forpligtet til at hjælpe kandidater i apotek karriere. Karrieremuligheder Apotek tekniker - Apotek Retail Assistent - Apotek Retail Køber - Farmaceutisk repræsentant - Manufacturing Defektrice Certifikater NZ certifikat i Pharmacy Technician Level 5 - NZ Certificate in Pharmacy Technician Level 4 - NZ Certificate i Apotek (Introduktion til Pharmacy Practice) Niveau 3 Startkriterier ... [-]
New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
54 uger
på universitet
Læs mere på dansk