Læs den officielle beskrivelse

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway er verdens nordligste universitet. Dens beliggenhed på kanten af ​​Arktis indebærer en mission. Arktis er af stigende global betydning. Klimaændringer, udnyttelse af arktiske ressourcer og miljømæssige trusler er emner af stor offentlig interesse, og som Universitetet i Tromsø har en særlig interesse. På UIT The Arctic University of Norway kan du udforske globale spørgsmål ud fra et nært perspektiv.

Kendskab på toppen af ​​verden

Livet i den nordlige del er formet af vild natur, kontrasterende lys og vejrforhold, geografiske afstande og multikulturalisme. Mange af UiTs forskningscentre og studieprogrammer afspejler det arktiske norge.

Jørn Berger-Nyvoll

UiTs nøgleforskning fokuserer på polar miljø, klimaforskning, urfolk, fred og konfliktomdannelse, telemedicin, medicinsk biologi, rumfysik, fiskevidenskab, marine bioprospektering, lingvistik og beregningskemi.

Centres of Excellence

UiT's Center for Avancerede Studier i Teoretisk Lingvistik, CASTL og CTCC, Center for Teoretisk og Computational Chemistry, er begge blevet udpeget som Norwegian Excellence Centers. I 2002 blev Tromsø-baserede NST, Det Norske Center for Telemedicin, udnævnt til et WHO-samarbejde.

ARCTOS-netværket på Det Biovidenskabelige Fakultet, Fiskeri og Økonomi, er førende inden for forskning på marine arktiske økosystemer og en vigtig partner for det norske polarinstitut i Tromsø. Institut for Fysik fokuserer på nordlys og rumforskning. Alle disse institutter har et højt internationalt ry.

Arktiske grænser

Universitetet er en del af FRAM - Nordens Forskningscenter for Klima og Miljø (Fram Center) i Tromsø. I januar inviterer den internationale konference Arktiske Frontier forskere, politikere og forretningsrepræsentanter til at diskutere arktiske problemstillinger på tværs af fagområder. Sekretariatet for Arktisk Råd er placeret på Fram Center. Forskere fra Universitetet og Fram Center er involveret i flere internationale programmer fra Arktisk Råd.

Et internationalt knudepunkt

16000 studerende og 4000 medarbejdere studere og arbejde på UiT Arktis Universitet i Norge. Undervisningen er forskningsbaseret. UiTs syv fakulteter tilbyder, på trods af et engagement i nordlige spørgsmål, en bred vifte af uddannelser.
Det akademiske samfund i Tromsø er meget internationalt. Mere end 20% af de akademiske medarbejdere og 10% af den studerende er fra udlandet. Universitetet tilbyder mere end 20 engelsklærte kandidatuddannelser, og alle fakulteter tilbyder engelsk undervisede kurser på både bachelor- og kandidatniveau.

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway er et grundlægger af Arktisuniversitetet, et internationalt netværk af 140 studie- og forskningsinstitutioner i den cirkumpolare region. Men universitetet samarbejder med alle dele af verden. 200 internationale aftaler sikrer en aktiv faglig udveksling af studerende og medarbejdere med partnerinstitutioner over hele verden.

Campusser over hele Nord Norge

Universitetet har otte campuser. De er beliggende i Tromsø, Narvik, Harstad, Alta, Bodø, Mo i Rana, Hammerfest og Kirkenes. Universitetet er blevet en endnu vigtigere drivkraft for Nordnorge og internationalt samarbejde i Norden.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


UIT The Arctic University of Norway

Emnet for folkesundhed fokuserer på samfundets helhed som helhed. Formålet er at give viden og forståelse af de vigtigste årsager til sygdom og sygdomme og identificere e ... [+]

Emnet for folkesundhed fokuserer på samfundets helhed som helhed. Formålet er at give viden og forståelse af de vigtigste årsager til sygdom og sygdomme og identificere effektive interventioner med det formål at forbedre befolkningens sundhed. Blandt de forskellige fagområder i analysen af ​​folkesundheden er biostatistik og epidemiologi de vigtigste.

Programbeskrivelse

Programmets første år består af seks obligatoriske kurser (60 ECTS). I tredje semester vælger eleverne tre kurser på de fire valgfrie kurser, der tilbydes, eller på udveksling i udlandet. Det fjerde semester er afsat til afhandling.

Kandidatafhandlingen (30 ECTS) skal skrives om et emne relateret til de valgfrie kurser valgt af den studerende.... [-]

Norge Tromsø
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UIT The Arctic University of Norway

Kandidatuddannelsen i biomedicin vil kaste lys over nutidige problemer og metoder inden for biomedicin. Eleverne vil blive uddannet i forsøgsarbejde samt skriftlige og mu ... [+]

Kandidatuddannelsen i biomedicin vil kaste lys over nutidige problemer og metoder inden for biomedicin. Eleverne vil blive uddannet i forsøgsarbejde samt skriftlige og mundtlige præsentationer af uafhængige videnskabelige artikler.

I løbet af første semester er du forpligtet til at deltage i et laboratorium kursus (MBI-3010), som indeholder relevante teknikker til biomedicinsk forskning. Du vil blive uddannet i celledyrkning, påvisning og ekspression af DNA, RNA og proteiner, billeddannelse, elektronmikroskopi, histologisk analyse og immunhistokemi. Du vil også blive uddannet i sundheds- og sikkerhedsprocedurer i laboratorier. I andet semester begynder du at specialisere dig inden for forskellige områder af biomedicin. Du har også mulighed for at få en tidlig start på din kandidats speciale og tage de sidste 10 ECTS af specialisering valgfag i tredje semester. I andet år vil du primært fokusere på dit individuelle forskningsprojekt og på skrivelsen af ​​din kandidats speciale. Dit projekt vil være baseret på forskning udført af Institut for Medicinsk Biologi (IMB), og du vil deltage i et af disse projekter. Kandidatafhandlingen forventes at være en uafhængig krop af videnskabeligt arbejde udført og præsenteret af hver elev. Resultatet af arbejdet skal indsendes som en skriftlig afhandling og som en del af din eksamen vil du aflægge en afhandling af din afhandling efterfulgt af en mundtlig eksamen. Afhandlingen, præsentationen og mundtlig eksamen tæller samlet som afsluttende eksamen, og bedømmes som en helhed. Som studerende på kandidatuddannelsen i biomedicin vil du:... [-]

Norge Tromsø
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to UiT The Arctic University of Norway!