Læs den officielle beskrivelseAlle landets øverste universiteter ville prale af at tilbyde kvalitetsuddannelse. Silliman er ikke anderledes. Men samtidig med at det går ind i rækken af ​​prestigefyldte filippinske universiteter, er det ydmyget af en gave af et sted, der bespeaks af det naturlige miljøs komplement til akademisk læring - en funktion, der sætter Silliman adskilt fra resten.

Stenket med over 300 acacia træer, er Silliman campus unikt indfattet i mellem visninger af Cuernos de Negros bjergene i sin baggrund og det visayanske hav på dens facade. Den 62 hektar store campus byder på grønne grønsager, hvor personlige relationer er nurtured, tilnærmet åndelig næring og begrebet kvalitetsstudieliv omdefineret.

Silliman University er en smeltedigel af kulturer og religioner. Af den samlede befolkning på mere end 9.000 er over 300 internationale studerende fra 23 forskellige lande. Dens tilknytning til Den Forenede Kirke af Kristus i Filippinerne som et protestantisk universitet har aldrig været en hindring for udøvelsen af ​​religionsfrihed. Størstedelen af ​​Silliman-studerende er romersk-katolikker, og et godt antal er muslimer fra Mindanao.

Universitetet ligger i den charmerende by Dumaguete, kaldet ' City of Gentle People ', en time væk med fly fra Manila og fire timer væk med båd fra Cebu. Silliman trives i en by, hvor båndet af restauranter tilbyder god mad langs boulevarden og hvor alt hvad en studerende har brug for er kun et stenkast væk. Samtidig med at man tilbyder det eftertragtede 'pensionatflyve' -miljø, bliver byen ikke efterladt af fremskridt. Du kan finde infrastrukturudviklinger og virksomheder, der sporer til støtte for byens "University Town" -koncept.

Campuslivet drejer sig om mottoet Via, Veritas, Vita (Kristus er Vejen, Sandheden, Livet). Det er Sillimans mission at udvikle hele personen inden for den kristne sammenhæng og i et godt miljø. Studerende forventes at sætte deres uddannelse på arbejde i tjeneste for andre - et andet mærke, der adskiller Silliman fra andre højere læreanstalter.

Det er også det befordrende boliger campus liv, der sætter Silliman University bortset fra de andre førende universiteter i Filippinerne. De 12 regelmæssige og kooperative sovesale giver et hjem væk fra hjemmet til Silliman-studerende, der kommer fra uden for Dumaguete. I sovesaler tilhører studerende en familie, en del af det større Silliman-samfund. En følge af denne følelse af samfund er "Silliman Spirit" - en atmosfære af personlig nærhed, varme, venskab og bekymring.

Institutionelle Distinktioner

Silliman er en af ​​de udvalgte videregående uddannelsesinstitutioner i det land, som Kommissionen har ydet selvstændig status for højere uddannelse. Det samme regeringsorgan har også udpeget Silliman som et center for ekspertise inden for sygeplejeuddannelse og læreruddannelse og et center for udvikling inden for biologi, informationsteknologisk uddannelse og regnskabsføring.

Med støtte fra det amerikanske agentur for international udvikling er Silliman et center for ekspertise inden for kystressourceforvaltning . Det samfundsbaserede kystressourceforvaltningsprogram har inspireret anerkendelsen af ​​Apo Island ud for byen Dauin som en af ​​de bedste dykkersteder i verden.

Ligesom andre topuniversiteter gennemgår Sillimans akademiske programmer regelmæssig evaluering af et af tre akkrediteringsorganer: Philippine Accrediting Association of Schools, Colleges and Universities, Association of Schools, Colleges and Universities-Accrediting Agency, Inc. og Association of Theological Education in Sydøstasien.

Den opretholder links om samarbejdsforskning og fakultet og studentudveksling med universiteter i USA og Asien, ud over stærke tilknytninger til Det Forenede Råd for Christian Higher Education in Asia (UBCHEA) og internationale udviklingsorganisationer. Dens længste løbende studentudvekslingsprogrammer er med tre japanske universiteter: International Christian University, Ferris University og Shikoku Gakuin University.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Silliman University

Fysioterapi er en videnskab og kunst i behandlingen ved hjælp hvis terapeutiske motion, varme, kulde, lys, vand, manuel manipulation, elektricitet og andre fysiske agense ... [+]

Fysisk terapi er en videnskab og kunst af behandlingen ved hjælp hvis terapeutisk motion, varme, kulde, lys, vand, manuel manipulation, elektricitet og andre fysiske agenser. Det er en allieret medicinske profession som udvikler, koordinerer, og udnytter udvalgt viden og færdigheder i planlægning, organisering, lede og evaluere programmer til pleje af enkeltpersoner, hvis evne til at funktionen er forringet eller truet af sygdom eller tilskadekomst.

Fysioterapi kræver et indgående kendskab til menneskelig vækst og udvikling, menneskelige anatomi og fysiologi, neuroanatomi og neurofysiologi, biomekanik og unormale psykologiske reaktioner på skader, sygdom og handicap, og de kulturelle og socioøkonomiske påvirkninger af den enkelte. Målet med Fysioterapi er at hjælpe patienten nå maksimale potentiale og påtage hans / hendes grund plads i samfundet, mens de lærer at leve inden for rammerne af sådanne kapaciteter. ... [-]

Filippinerne Dumaguete
November 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Silliman University

Dette kursus beskæftiger sig med de grundlæggende begreber i Medicinsk Laboratorium Science med vægt på det grundlæggende princip om klinisk laboratoriearbejde, point-of- ... [+]

Introduktion til Medicinsk Teknologi med STS

Dette kursus beskæftiger sig med de grundlæggende begreber i Medicinsk Laboratorium Science med vægt på det grundlæggende princip om klinisk laboratoriearbejde, point-of-care og patient laboratorium videnskab udbyder løkke. Laboratorium session omfatter om grundlæggende principper / begreber tapning og point-of-care. Også inkluderet i kurset, den holistiske opfattelse af, hvordan videnskab, teknologi og samfund interagerer og påvirker hinanden, især om konsekvenserne for sundhedstilstanden af ​​filippinere og sundhedssektoren erhverv i landet.

[-]
Filippinerne Dumaguete
November 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Silliman University

Den Bachelor of Science i Sygepleje pensum er designet til at gøre sygeplejerskeuddannelsen relevante for de nationale udviklingsmål og for at forberede de studerende til ... [+]

Den Bachelor of Science i sygepleje pensum er designet til at gøre sygeplejerskeuddannelsen relevante for de nationale udviklingsmål og for at forberede de studerende til et erhverv, der tjener som en vigtig komponent i landets sundhedssystem. I overensstemmelse med de politikker og standarder for sygeplejerskeuddannelsen, 1984, sigter pensum til at producere et fuldt fungerende sygeplejerske. Kandidaten skal være en der har: - (1) udviklet en følsom bevidsthed om de sundhedsmæssige behov i samfundet såvel som en forpligtelse til afhjælpning af ledsagende problemer, der opstår heraf; - (2) erhvervede de nødvendige færdigheder, viden og holdninger til sundhedsfremme, forebyggelse af sygdom, restaurering af sundhed og lindring af lidelse, og - (3) har udviklet et forsknings-holdning gennem brug af den ammende proces. En sådan holdning blandt andet føre til udnyttelse af forskningsresultater.... [-]

Filippinerne Dumaguete
November 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Your Silliman Experience