University of Rzeszów - 6 Year M.D. Program in English, Faculty of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Rzeszów er en voksende og levende by på omkring 192.000 beboere i det sydøstlige Polen. Universitetet i Rzeszow, som ligger 15 minutters gang fra centrum af byen, er et stort offentligt universitet med over 18.000 fuld- og deltidsstuderende, hvoraf 2.800 er indskrevet i Det medicinske fakultet.

University of Rzeszów Faculty of Medicine English Division tilbyder et 6-årigt program, der fører til graden af ​​læge (MD). Det Fakultet for Lægevidenskabelige Engelsk Studieprogram er baseret på den standard 6-årige europæiske MD-program bestående af 2 års præklinisk kursusarbejde og 4 års klinisk kursusarbejde og praksis med undervisning af medicinsk fakultet på engelsk.

Ansøgningsoplysninger til det 6-årige MD-program

Præklinisk og klinisk undervisning i anatomi, histologi og embryologi afholdes i den nye morfologiske videnskabsbygning udstyret med moderne anatomi, histologi, retsmedicin og patomorfologi laboratorier. Denne moderne bygning er udstyret til at rumme 250 praktiserende studerende på en given dag, og klasserne er opdelt i grupper på mellem 10 og 15 studerende. Klinisk træning gives i grupper på 5 studerende. Anatomi laboratoriet i den Morfologiske Videnskabsenhed er udstyret med prosortabeller med kirurgisk belysning , konfokal mikroskopi, computertomografi til retsmedicinske behov, digitale tredimensionale menneskelige modeller på et virtuelt anatomisk bord og et fuldt udstyret mikroskopi laboratorium. Hver elev har adgang til et databank bibliotek med histologiske dias af menneskelige organer.

Studerende er også instrueret på Clinical Provincial Hospital nr. 1 og Clinical Provincial Hospital nr. 2 (Clinical Provincial Hospital nr. 2 støder op til den morfologiske videnskabsbygning) i Rzeszów og i flere andre lokale hospitaler tilknyttet Det medicinske fakultet. Over 6.000 lægepersonale arbejder på de provinsielle hospitaler i Rzeszów.

I de to første år af præklinisk undersøgelse skal de studerende tage kurser i anatomi, histologi, embryologi og cytofysiologi, biokemi, biofysik, medicinsk psykologi, fysiologi, molekylærbiologi, mikrobiologi med parasitologi, immunologi, genetik, hygiejne og epidemiologi, informationsteknologi og biostatistik , Førstehjælp, Patientpleje, Folkesundhed, Medicinsk etik, Familiedoktor og Nødhjælp.

Obligatoriske praktikophold i klinisk sygehusuddannelse udføres ofte på vores lokale hospitaler og i andre lande i Europa som Italien og Tyskland.

Kliniske kurser taget i årene 3-6 omfatter Patologi, Patofysiologi, Farmakologi, Toksikologi, Klinisk Genetik, Imaging Diagnose, Dermatologi og Venereologi, Infektionssygdomme, Katastrofemedicin, Otolaryngologi, Mastisk Organsygdom, Intern sygdom, Pædiatri, Intern sygdom, Kirurgi, Gynækologi , Laboratoriediagnostik, Neurologi, Familiemedicin, Anæstesiologi, Nødmedicin, Oftalmologi, Kernemedicin, Pulmonologi, Transplantologi, Psykiatri, Ortopæd, Neurokirurgi, Urologi, Onkologi, Klinisk Immunologi og Nødmedicin.

En kandidat, der opnår en professionel titel af læge, har mulighed for at arbejde i offentlige og private sundhedsinstitutioner, forskningsinstitutioner og forsknings- og udviklingscentre samt institutioner, der beskæftiger sig med rådgivning og formidling af viden om sundhedsuddannelse.

Det Fakultet for Medicinsk Engelsk Division følger i traditionen for vores etablerede Medical School for polske beboere. Dette program udbydes til kvalificerede high school kandidater, der har demonstreret excellence i biologiske og fysiske videnskaber og er i stand til at gennemgå præklinisk og klinisk medicinsk uddannelse på talte og skriftlige engelsk. Kandidater vil blive evalueret for optagelse baseret på deres akademiske historie og et interview, der vil vurdere viden inden for biologi, kemi, fysik og engelsk.

Placeringer

Rzeszow

Address
aleja Tadeusza Rejtana,16C
35-001 Rzeszow, Podkarpackie Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig