Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studer i den ældste og største sygepleje i Portugal

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra - ESEnfC

Nursingskolen Escola Superior de Enfermagem de Coimbra (ESEnfC) er en offentlig videregående uddannelsesinstitution og en national og international reference i udviklingen og bekræftelsen af sygeplejeområdet.

Den største og ældste ammende skole i Portugal udfører træning i partnerskab med nationale og internationale sundheds- og videregående uddannelsesinstitutioner, der er rettet mod nye sociodemografiske behov og multikulturalisme, til det globale arbejdsmarkeds krav og livslang læring, der er den første i at tiltrække sygeplejersker.

Det anerkendes og søger internationalt til kvalifikation af dets fakultet, for dets forskning og innovation, for de betingelser, det tilbyder på biblioteker, simuleringscentre, kvaliteten af sin kandidatuddannelse og forskeruddannelse og sygeplejeforskning. Det er den første sygeplejerske i Portugal inden for akademisk, videnskabelig, teknisk og kulturel mobilitet for studerende, lærere og ikke-professorer, der sikrer, at mere end 30% af kandidaterne har en studieperiode i udlandet.

Alle kandidater har mulighed for at deltage i udvidelsesprojekter i samfundet, i forskningsprojekter, i innovation og iværksætterprojekter, som en del af en institution anerkendt af Verdenssundhedsorganisationen som deres samarbejdscenter.

De fagfolk, der er uddannet af ESEnfC, er socialt anerkendte for deres globale uddannelse, som bidrager til en kultur præget af personens centralitet, respekt for deres kreativitet, innovation, engagement i skoleprojektet, job / studietilfredshed og på alle områder af uddannelse, innovation og forskning.

Uddannelsestilbud i sygepleje

Inden for erhvervsuddannelse udfører ESEnfC formelle bachelor- og postgraduate-kurser inden for sygeplejeuddannelse og løbende kurser for sygeplejersker, der på højt niveau fremmer menneskelig, kulturel, videnskabelig og teknisk uddannelse og , erhvervsuddannelseskurser for andre teknikere og sundhedspersonale på dit område.

At være en institution, der kun fremmer undervisningen i sygepleje, har en studerendes befolkning på mere end 2000 sygeplejersker med studerende fra mere end 30 lande.

Det har aftaler med 120 universiteter i mere end 30 lande, herunder 26 med referenceuniversiteter i Brasilien. Det giver mulighed for dobbelt diplom med Federal University of Santa Catarina.

placering

Institutionen er beliggende i Coimbra, også kendt som Studerende.

ESEnfC har tre bygninger: Polo A, der er beliggende i Santo António dos Olivais sogn på højre bred af Mondego-floden, meget tæt på hospitalerne ved universitetet i Coimbra (som er en del af CHUC - Hospital og Universitetscenter for Coimbra) Polo B, der ligger i São Martinho do Bispo Sogn (flodens venstre bredde), lige ved siden af CHUC General Hospital (også kendt som Covões Hospital); og Polo C, også i Santo António dos Olivais Sogn, på Rua Dr. José Alberto Reis.

Placeringer

Coimbra

Address
Avenida Bissaya Barreto | Apartado 7001
Coimbra, Coimbra District, Portugal

Coimbra

Address
Rua 5 de Outubro | Apartado 7001
Coimbra, Coimbra District, Portugal

Coimbra

Address
Rua Dr. José Alberto Reis | 3000 – 232
Coimbra, Coimbra District, Portugal

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig