Ponce Health Sciences University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

PonceBanner

Ponce Health Sciences University er dedikeret til at levere den højeste kvalitet graduate medicinsk uddannelser til rådighed. Dette mål, ud over forskning og sundhedsydelser programmer universitetets, fortsætter en 40 år gammel tradition for at styrke vores fag og bidrage til vores samfund.

Anerkendt både i Puerto Rico og i udlandet til uddannelsesmæssige service og forskning resultater, universitetet fortsætter sit fokus i disciplinerne Medicine, Clinical Psychology, Biomedicinsk Institut og folkesundhed. For at imødekomme de fremtidige udfordringer i sundhedssektoren, er universitetet lancerer en innovativ udvalg af mestre og certifikat programmer specielt designet til at udfylde huller tjeneste indenfor faget og forbedre sundhedsvæsenet samfund med højtuddannede praktikere.

Vores engagement i pædagogisk ekspertise er en underliggende værdi, der fører universitetet at søge og rekruttere ikke kun enestående fakultet, men også fremragende studerende. Ved at kombinere udvidede akademiske og erhvervsmæssige pædagogiske tilbud i en samarbejdsvillig og intimt læringsmiljø, Ponce Health Sciences University fortsætter med at opgradere yderst kompetente sundhedspersoner dedikeret til deres samfund og det ekspanderende fremtidige behov deres erhverv.

Placeringer

Ponce

Address
Ponce Health Sciences University
P.O. Box 7004

00732-7004 Ponce, Ponce, Puerto Rico

Ponce

Address
Ponce Health Sciences University
388 Zona Ind. Reparada 2

00716-2347 Ponce, Ponce, Puerto Rico