Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

"Grigore T. Popa" University of Medicine and Pharmacy fra Iasi, Rumænien er en af de ældste og mest prestigefyldte institutioner i landet, der klassificeres som et universitet for avanceret forskning og uddannelse. Universitetet er medlem af Agence Universitaire de la Francophonie og højt rangeret i Top Shanghai 500, Times Higher Education, Top 25 U-Multirank. Over 9.000 studerende i Rumænien og fra over 80 lande verden over studerer på de fire fakulteter på universitetet. Prioriteten i uddannelsesprocessen er uddannelse af ekstraordinære eksperter med stærk teoretisk og praktisk baggrund, der er i stand til at klare enhver konkurrence på nationalt og internationalt niveau.

Fakultet for medicinsk bioingeniør tilpasser konstant sine uddannelsesprogrammer til arbejdsmarkedets behov. Under hensyntagen til den stigende efterspørgsel fra veluddannede specialister inden for biomedicinsk videnskabsgrænseområde tilbyder Fakultet for Medicinsk Bioingeniørskab et partnerskab, hvor chancen er på den side af dem, der ved, hvordan de skal bruge det. Vi ønsker, at du skal have modet til at tage dit liv i dine hænder med en bioingeniør, med fysioterapeutens færdigheder, tillid i dit sind og uddannelse og ånd til at bringe muligheder for at løfte dig på de højeste toppe glæde af opfyldte drømme.


Som kandidat til Fysioterapi vil du arbejde inden for medicinsk service, der er direkte forbundet med rehabilitering og optimering af patientfunktioner, barn eller voksen, for at bidrage til dets integration i bestemte livsaktiviteter.

Fysioterapeuter indstiller stadierne i individuelle terapeutiske planer baseret på statiske og dynamiske træningsprogrammer i henhold til klinisk diagnose og anvender fysioterapiteknikker, kinetisk, profylaktisk hjælp og motorisk rehabiliteringsteknikker.
Gå ind i FASCINATING UNIVERSE of PHYSIOTHERAPY!

Tøv ikke med at kontakte os:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro


Mere information: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

De kandidater fra Bioengineering specialisering arbejde på hospitaler, akademiske institutter, narkotika selskaber, protese virksomheder og statslige organer.

Medicinske bioingeniørspecialister arbejder med komplekst medicinsk udstyr, designer, udvikler eller tester medicinsk udstyr, og deltager aktivt sammen med det medicinske personale i at komme patienter.

Medicinske Bioengineers bruger viden om biologi, fysik, matematiske mønstre og computersimulering til at udvikle nye terapier og medicinske bioteknologier.

Kig til FREMTIDEN med magten hos en BIOENGINEER!

Tøv ikke med at kontakte os:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
ancagalaction@yahoo.com
Mere information: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Placeringer

Iaşi

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iaşi, Iași County, Rumænien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig