Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

"Grigore T. Popa" Universitetet for Medicin og Apotek i Iasi er en af ââde ældste og mest prestigefyldte institutioner i landet, der klassificeres pÃ¥ nationalt plan som et universitet for avanceret forskning og uddannelse. Over 9.000 studerende i Rumænien og fra over 50 lande rundt om i verden læser medicin, tandlægemedicin, apotek og medicinsk bioengineering i universitetets fire fakulteter. Prioritering af uddannelsesprocessen er uddannelse af eksepsjonelle eksperter med stærk teoretisk og praktisk baggrund, der kan klare enhver konkurrence pÃ¥ nationalt og internationalt plan.

Fakultetet for Medicinsk Bioengineering tilpasser konstant sine uddannelsesprogrammer til arbejdsmarkedets behov. Under hensyntagen til det stigende behov for veluddannede specialister inden for biomedicinsk videnskabs grænser tilbyder fakultetet for medicinsk bioteknologi et partnerskab, hvor chancen ligger hos dem, der ved, hvordan man bruger den. Vi ønsker, at du har modet til at tage dit liv i dine hænder med en bioteknologers magt, med en fysioterapeuts færdigheder, tillid i dit sind og uddannelse og ånd for at give dig mulighed for at løfte dig på de højeste toppe af lykkedes opfyldte drømme.

Som kandidat til Fysioterapi vil du arbejde inden for medicinsk service, der er direkte forbundet med rehabilitering og optimering af patientfunktioner, barn eller voksen, for at bidrage til dets integration i bestemte livsaktiviteter.

Fysiokinetoterapeuter indstiller stadierne af individuelle terapeutiske planer baseret på statiske og dynamiske træningsprogrammer i henhold til klinisk diagnose og anvendelse af fysioterapi teknikker, kinetisk, profylaktisk bistand og motorrehabiliteringsteknikker.
Træd ind i FASCINATIVE UNIVERSE OF PHYSIO-KINETO-THERAPY!

Tøv ikke med at kontakte os:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Mere information: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

De kandidater fra Bioengineering specialisering arbejde på hospitaler, akademiske institutter, narkotika selskaber, protese virksomheder og statslige organer.

Bioengineering specialister arbejder med komplekst medicinsk udstyr, design, udvikle eller teste medicinsk udstyr, deltager aktivt sammen med det medicinske personale til genopretning af patienter.

Medicinske Bioengineers bruger viden om biologi, fysik, matematiske mønstre og computersimulering til at udvikle nye terapier og medicinske bioteknologier.

Kig til FREMTIDEN med magten hos en BIOENGINEER!

Tøv ikke med at kontakte os:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Mere information: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Placeringer

Iaşi

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iaşi, Iași County, Rumænien