Læs den officielle beskrivelse

Først i regionen, leder i Rusland, anerkendt i verden

Kursk State Medical University ( KSMU ) er en af ​​de førende medicinske uddannelsesinstitutioner i Rusland. Mere end 40.000 læger, pharmaceutists og andre sundhedspersonale er blevet uddannet i 83 års eksistens.

Universitetets aktiviteter udføres i overensstemmelse med kravene i statens standarder og internationale standarder inden for kvalitet, ledelse og direktiver fra den europæiske sammenslutning af kvalitetssikring inden for videregående uddannelser.

Det uafhængige offentlige råd "European Quality" har opført KSMU blandt de hundrede bedste russiske universiteter. Årlig viser KSMU sin effektivitet, hvilket afspejles i overvågningsresultaterne fra Den Russiske Føderations ministerium for uddannelse og videnskab. Opnådde høje rækker i russiske og internationale vurderinger af universitetet som; Round University Ranking (RUR) udført af det europæiske videnskabelige og industrielle bestyrelse, International Ranking ARES, Rating Agency RAEX (Expert RA), National University Ranking og andre.

Siden 2016 har KSMU arbejdet aktivt som en del af de tre akademiske medicinske klynger: Vesteuropæisk, Stomatologisk og Kemisk Farmaceutisk.

I dag studerer nittenhundrede (19000) mennesker på universitetet: syv tusinde (7000) studerende får en videregående uddannelse, omkring nihundrede (900) studerende - gymnasial uddannelse, mere end 600 beboere og kandidater, mere end ti tusind (10000 ) specialister inden for folkesundhed og videregående uddannelse. Blandt større specialiteter af videregående uddannelse undervist i engelsk Medium er; Generel Medicin, Tandlægning, Apotek, Økonomi, Ledelse, Socialt Arbejde og Bioteknologi.

KSMU har ni (9) pædagogiske bygninger / campuser udstyret med moderne udstyr. Uddannelse i specialer af højere og fortsat faglig uddannelse udføres på tolv (12) universitets fakulteter herunder 65-afdelinger. Kliniske afdelinger beliggende på basis af lægeinstitutioner. Medicin-Pharmaceutical College of KSMU udfører realisering af programmer af sekundær faglig uddannelse. 132 læger og 408 kandidater for videnskab deltager i uddannelsesprocessen og det akademiske forskningsarbejde.

At løse de nuværende problemer med udbud af sundhedsvæsenet af kvalificeret personale, udryddelse af mangel på personale og ubalance i medicinske organisationer, der giver primær sundhedspleje, anvendte universitetet innovative uddannelsesmæssige teknologier som; gennemførelse af kontinuerligt uddannelsessystem for sundhedspersonale og specifikt på grund af oprettelsen af ​​interaktive uddannelsesmoduler og specialister akkreditering.

84074_KSMU01.jpg

Nøglepunktet er i den løbende forbedring af faglig viden og færdigheder gennem hele livet, konstant faglig udvikling og udvidelse af sundhedspersonale kvalifikation er givet til realisering af uddannelsesprogrammer af videregående uddannelse - opholdsprogrammer, yderligere programmer for faglig omskoling og faglig udvikling.

I KSMU udføres træning i 35 specialiteter af ophold, 350 uddannelsesprogrammer og faglig udvikling. På universitetets hjemmeside er der en portal "Kontinuerlig medicinsk uddannelse". I 2017 og 2018 er der blevet uddannet 794 KSMU kandidater, der kom til os for uddannelse fra 20 territoriale enheder i Den Russiske Føderation. Alle har succesfuldt bestået proceduren for primærspecialisters akkreditering mod erhvervsmæssige standarder "Almindelig lokal læge" og "Generel pædiatrisk læge".

Simuleringstræning udvikler sig på universitetet. Center for akkreditering og simulering Træning udstyret med 13 laboratorier med komplette gear i I-VI realistisk niveau.

Akademisk forskningsarbejde, der er en integreret del af universitetets aktivitet, sigter mod at uddanne det medicinske, videnskabelige, undervisende personale og også ved ledelse af grundlæggende og anvendte undersøgelser i de vigtigste teoretiske og kliniske biomedicinske problemer.

Ledende videnskabelige projekter udvikles ud fra KSMU eksperimentelle biologiske klinikker og fire forskningsinstitutter: Forskningsinstitut for genetisk og molekylær epidemiologi, et forskningsinstitut for eksperimentel medicin, et forskningsinstitut for generel patologi, et forskningsinstitut for fysiologi komplet med moderne udstyr . De biologiske bankprøver (blod, DNA, væv) tilgængelige fra mere end 10000 patienter med forskellige sygdomme i fondet for forskningsinstitutet for genetisk og molekylær epidemiologi.

Det giver mulighed for at udføre videnskabelig forskning i verdensklasse, herunder i forbindelse med samarbejde med uddannelsesmæssige og videnskabelige organisationer i Rusland og i fremmede lande.

KSMU indleder regelmæssigt og organiserer russiske og internationale konferencer om aktuelle problemer inden for medicin, apotek, psykologi og realisering af pædagogiske teknologier inden for medicinsk uddannelse.

Universitetet lægger stor vægt på det videnskabelige element i internationalt samarbejde: Afdelingenes gennemførelse i internationale videnskabelige forskningsprogrammer med uddannelsesmæssige, videnskabelige og medicinske organisationer i Østrig, Cypern, Polen, Moldova, Belarus og andre.

KSMU bekræfter regelmæssigt universitetets status som har et højt internationalt ry. De vigtigste felter i internationalt samarbejde er eksport af uddannelsesmæssige ydelser, udvikling af akademisk mobilitet for studerende og akademiske medarbejdere, akkreditering af uddannelsesprogrammer på universitetets udlandet, KSMU image perfektion på det globale marked for uddannelsestjenester mv. Universitetet samarbejder med 50 uddannelsesmæssige, videnskabelige organisationer og medicinske klinikker.

KSMU uddannelsesprogrammer er akkrediteret i 15 udenlandske lande. Universitetet er det første i Rusland, der har åbnet repræsentationskontoret i Malaysia (Kuala Lumpur).

84076_47581_Screen_Shot_2016-07-28_at_17.19.26.png

I dag studerer omkring 2600 udenlandske studerende fra 47 lande i verden i KSMU . Antallet af udenlandske studerende overstiger 30% i summen af ​​elevernes befolkning.

KSMU er medlem af International Association of the Universities, Association of Russian-Chinese Medical Universiteter og International European Association of Stomatological Education.

Forskellige udenlandske lærere og forskere deltog i universitetets pædagogiske aktivitet i form af akademisk mobilitet.

I juli 2016 blev rektor for KSMU professor VA Lazarenko tildelt af Den Russiske Føderations præsidentdekret Venskabsordenen med anerkendelse af sundhedsudvikling, medicinsk videnskab og års samvittighedsarbejde.

Generelle oplysninger

 • Etableringsår: 7. februar 1935
 • Type institution: Stat (sponsoreret af forbundsregeringsbudgettet)
 • Uddannelsessprog: Russisk mellem- eller engelskmedium
 • Samlet studentepopulation: Omkring 19000 Borgere, der består af lokale og internationale studerende, kandidater og kandidater.
 • Internationale studerende: 2600 internationale studerende fra 47 lande
 • Recognized / Listet af: WHO, GMC, JPA, MMC
 • Undervisningsgebyr: Fast for hele programmets varighed.
 • Studieens varighed: Forkursus (Forkursus) - 7 til 12 måneder, Medicinsk program - 6 år, Pharmacy and Dentistry-programmer - 5 år, økonomi, ledelse, socialt arbejde og bioteknologi - 4 år.
 • Indgangsdata: september / oktober indtagelse, februar / marts indtagelse

Levende campus

KSMU ligger i hjertet af Kursk City, som gør alle faciliteter til internationale studerende inden for gåafstand. KSMU er et godt sted at studere, få nye venner, deltage i sports- og kulturaktiviteter / arrangementer eller bare slappe af i et varieret og indbydende miljø.

Studerende support og service

Fra indvandringsprocedurer til sikkerhedsspørgsmål vil KSMU Administration bidrage til at sikre, at din læring og livserfaring i Kursk er så problemfri som muligt.

Sygesikring

Alle internationale studerende får en passende sygesikring, der gælder i Rusland.

Indkvartering

Forudsat til alle KSMU studerende.

Airport Pick Up Service

En af administrationens medarbejdere vil være på Moskva lufthavn for at møde nye studerende og ledsage dem til KSMU .

Universitetsrepræsentanten

Trans Russian Co. den internationale officielle repræsentant for KSMU siden 1994.

Kurser for internationale studerende

KSMU var det første universitet i Rusland for at tilbyde fuld lægeuddannelse i engelsk medium. Under det engelske medium har KSMU ret til at uddanne specialister inden for før-universitetsuddannelsen, Graduate in Medicine, Dentistry and Pharmacy (MD / bachelor) og Post-Graduate Education.

Studerende på ordinært niveau (eller tilsvarende)

KSMU giver mulighed for, at eleverne har O-niveau-kvalifikationer eller A-niveau med lave karakterer for at gå videre til bachelorprogrammet ved at tilmelde sig Pre-University (premedicinsk) kursus, der er tilknyttet UK-tildelende organ i PRE-U Foundation Studies. Varigheden af ​​dette kursus 7 til 12 måneder og vil forberede dig til videre studier på KSMU .

Emnet, der skal studeres i Forkursuskursus Engelsk Medium:

 1. Russisk sprog
 2. Matematik
 3. Biologi
 4. Kemi
 5. Fysik

Studerende på Advance Level (eller tilsvarende)

Ansøgere med A-niveau uddannelsesbevis kan fortsætte til en grad (bacheloruddannelse) Medicine, Apotek eller Tandlægning (Tandlægning) på engelsk Medium.

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Russisk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Kursk State Medical University

Fakultetet tilbyder et femårigt program for stomatologi. Undervisnings-processen er beregnet til at understrege udviklingen af ​​praktisk kompetence. Der lægges omhyggeli ... [+]

Fakultetet Stomatologi blev åbnet på Kursk State Medical University i 1997. I øjeblikket er der mere end 300 studerende på uddannelsesområdet ved fakultetet.

Fakultetet tilbyder et femårigt program for stomatologi . Undervisnings-processen er beregnet til at understrege udviklingen af ​​praktisk kompetence. Der lægges omhyggelig vægt på udviklingen af ​​elevernes personlighed og arbejdsvaner, idet man lægger vægt på personlig færdighed, der er nøglefaktorer for vellykkede karriere.

Curriculum

Studerende undervises generelt fag (kemi, biologi, matematik, fysik, anatomi, fysiologi etc.) i løbet af det første og andet akademiske år. Senere lægges der større vægt på nyudviklede områder i ph.d.-studiet: molekylærbiologi, bioteknologi, biofarmaceutik og biofarmaceutik. De kliniske aspekter af det moderne apotek lægges stærkere vægt på hvert år. Studiet indeholder 6 måneders praktisk træning på både offentlige og hospitalsapoteker.... [-]

Rusland Rusland Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kursk State Medical University

Pharmacy-fakultetet blev oprettet i 1966. Fakultetet forbereder eleverne til en karriere i apoteket med en grundig forståelse af stoffer og sygdomme. Læreplanen fremmer i ... [+]

Pharmacy-fakultetet blev oprettet i 1966. Fakultetet forbereder eleverne til en karriere i apoteket med en grundig forståelse af stoffer og sygdomme. Læreplanen fremmer interaktion mellem apotekere og andre sundhedspersonale. Apotekets læseplan tilbyder et professionelt femårigt program, der fører til en farmaceutisk grad.

Undervisningsmetode

Apoteket undervises i semestre, hver af dem slutter i eksamen eller projektpræsentationer. Studier består af forelæsninger (30 procent af studieplanen) og seminarer / praktiske sessioner, som er de vigtigste undervisningsformer og udgør 70 procent af hele studieordningen. Hvert kursus omfatter foredrag, seminarer, laboratoriearbejde, mindre gruppearbejde, øvelsesbaserede aktiviteter og opgaver. Ved hjælp af kroppens systemmodel som en integreret kontekst for undervisning er læseplanen designet til at nedbryde barrierer mellem discipliner og hjælpe eleverne med at lære mere effektivt. Undervisningen er integreret, hvilket letter elevernes eksponering for grundlæggende og anvendt videnskab og faglig praksis inden for patientpleje. Dette vil blive understøttet af et stigende fokus på praksisrelateret læring, som det fremgår af placeringer og intern simulationsbaseret læring, samt yderligere praktikoplevelse, der leveres internt.... [-]

Rusland Rusland Online
September 2020
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kursk State Medical University

Studiemedicin på engelsk Medium i en af ​​de førende medicinske uddannelsesinstitutioner i Rusland. Der kræves ingen "præmedicinsk" kursusarbejde, da studieprogrammet giv ... [+]

Fakultetet blev etableret i 1935. Siden da er mere end 20.000 læger blevet uddannet af og uddannet fra fakultetet. Blandt de fakultetskandidater fra alle år er der 120 D.Sc. og mere end 650 ph.d. Mange kandidater har etableret nye skoler og originale videnskabelige trends. Disse er akademikere fra det russiske akademi for medicinske videnskaben VN Nikolaeva-Menshikova, VS Ryabtsev, Yu.K. Skripkin, VG Gostishev, tilsvarende -medlemmer af RAMS AF Bykovsky, VL Guryev, OK Skobelkin, G.Ye. Ostroverkhov.

Studiemedicin på engelsk Medium i en af ​​de førende medicinske uddannelsesinstitutioner i Rusland. Der kræves ingen "præmedicinsk" kursusarbejde, da studieprogrammet giver en altomfattende.... [-]

Rusland Rusland Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk

Pre-Med

Kursk State Medical University

Forberedende kurser til studiet af medicin og videnskab finder sted i vores Pre-University Center er designet til de studerende, der har O-niveau eller tilsvarende. ... [+]

Forberedende kurser til studiet af medicin og videnskab finder sted i vores Pre-University Center er designet til de studerende, der har O-niveau eller tilsvarende.

I slutningen af ​​programmet vil eleverne blive tildelt dobbelt certifikat, KSMU Pre-University

Vores International Health Scholar-program er tilpasset til hver elevgruppes læringsmål og mål.

Indkvartering tilbydes i nærheden student Hostel. Overkommelige Undervisningsgebyr.

Hvorfor vælge KSMU ?Den No.1 Russian Medical School med over 80 års undervisning erfaringerEffektive små gruppe læringsmetoderInternational anerkendt af WHO, GMC, JPA, MMC6 år Medicinsk grad kursus udført på engelskOm osEtableret i 1935 med mere end 80 års erfaring i undervisning i medicin1. universitet i Rusland for at tilbyde medicinsk program fuldt ud på engelskmediumPlacering 1 blandt de medicinske universiteter i Rusland i RUR World University Rankings 2018Omkring 2.650 internationale studerende fra over 50 lande rundt om i verden studerer på universitetet... [-]
Rusland Rusland Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Kursk State Medical University
C/O Mohammed Chahine
Karl Marx No.3, Main Campus, office 127
Kursk city, index: 305041

Russia Online, RU