Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til University of Medicin & Health Sciences

En state-of-the-art Caribien lægestudiet catering til de individuelle behov hos sine studerende. UMHS stræber efter kvalitet, med fokus på små klassestørrelser, høj studerende fastholdelse og enorme resultater, der hjælper eleverne med at nå deres drømme.

UMHS campusser

The University of Medicine og Sundhedsvidenskab (UMHS) campus har en levende atmosfære, fremmane en kollegial miljø. De studerende, undervisere og medarbejdere er alle dedikeret til medicinsk uddannelse. En eksotisk paradis, St. Kitts udmærker sig ved betagende naturlige skønhed. Prale krystalklare vand, sandede bløde strande, uberørte økosystemer, tropiske regnskove, og en spektakulær sovende vulkan. St. Kitts byder på noget for enhver smag.

The St. Kitts Campus

Studerende færdiggøre deres Basic Science Program på UMHS campus på den caribiske ø St. Kitts. I de første fire semestre på St. Kitts, eleverne befinder sig i en model læringsmiljø, der sætter standarden for moderne medicinsk uddannelse.

Teknologi-Based Campus

UMHS driver en af ​​de nyeste og mest teknologiske avancerede campusser. Campus prale teknologiske fremskridt på banebrydende for sundhedspleje instruktion. Den trådløse og netværksbaseret campus er et centralt element for at sikre, at eleverne er godt forberedt til at fuldføre uddannelsen. Udnyttelse og forståelse af undervisningssoftware og auto-tutorial læring fremhævet i hele læringsprocessen.

Alle undervisningslokaler og laboratorier er udstyret med state of the art audiovisuelt udstyr og har trådløs forbindelse for studerende at få adgang til fakultetet PowerPoint-præsentationer og klasse noter. For at maksimere læring, er de studerende forpligtet til at bringe laptop / tablet-computere til klassen.

Akkrediteringer OG GODKENDELSER

UMHS studerende er berettiget til at sidde i de amerikanske Medical Licensing Undersøgelser som følge af de IMED og WHO Avicenna programoversigter.

Ud over at have St. Kitts akkreditering, The University of Medicine og Sundhedsvidenskab (UMHS) har også en fuld seksårig akkreditering fra Akkrediteringsrådet Kommissionen om Colleges of Medicine (ACCM). En internationalt anerkendt akkrediteringsorgan, ACCM (accredmed.org) følger Kontaktudvalget for Medicinsk Uddannelse (LCME) Standarder for akkreditering. Den LCME er bemyndiget af det amerikanske Department of Education som accreditor af amerikanske og canadiske medicinske skoler.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

For at opgradere med en Doctor of Medicine Grad (MD), skal den studerende fuldføre de grundlæggende og kliniske naturvidenskabelige uddannelser og videregive USA Medical ... [+]

Vores vision er at have et boutique medicinsk skole for elever, der fortjener og kræver en uddannelse af høj kvalitet i en lille skolemiljø. Vores fakultet er højt credentialed og rekrutterede primært fra USA. De elsker at undervise og dedikere næsten 100% af deres tid til de studerende.

Basic Science Program, semestre 1-4, er placeret på vores state-of-the-art campus på den smukke caribiske ø St. Kitts. Vores traditionelle medicinske skole læseplan sammenligner med de fleste amerikanske medicinske skoler. Eleverne testes i blok format hele semesteret. Hylde undersøgelser, som simulerer mini USMLE-stil undersøgelser, er også integreret i det faglige program. Pre-kliniske eksponering begynder i første halvår og fortsætter hele Basic Science Program.... [-]

Saint Kitts og Nevis Basseterre USA New York
September 2019
Engelsk
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk