Universal Caribbean University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen

UCU lover at bruge nye innovationer og højteknologiske læringsværktøjer til at uddanne og uddanne fremtidige unge læger, forskere og forskere på en bedre måde i det 21. århundrede.

130651_130482_CoverUCUImage-2.jpg

© Universal Caribbean University

Hvorfor vælge UCU?

 • Overkommelig uddannelse designet simpelt til dig.
 • Højtkvalificerede professorer med en MD-grad / postgraduate degree med erfaring i undervisning i medicinske studerende inden for respektive områder.
 • 1:10 Lærer til studerendes forhold. En til én mentorering af studerende til vellykket beståelse af USMLE trin 1 og trin 2 eksamener.
 • Forskningsmuligheder i kliniske år på tilknyttede hospitaler og andre forskningsfaciliteter.
 • UCU vil yde hjælp til at ansøge og sikre ophold i USA for kvalificerede studerende.

Fakultetet og studerende vil samarbejde om at opbygge et stærkt fundament, som vil omfatte:

 1. Aktiv læring og kritisk tænkning.
 2. Effektive kommunikationsevner.
 3. Undervisning rettet mod studerende, der afslutter deres medicinske uddannelse og udmærker sig i de krævede licensundersøgelser i USA, Canada, Indien
 4. De studerende vil være forberedt tilstrækkeligt både i deres grundlæggende videnskab og kliniske uddannelse.
 5. Forpligtelse til at fremme sundhed og velvære i det samfund, de tjener i.

Hvordan Universal Caribbean University sigter mod at nå disse mål:

 1. Universitetet vil stræbe efter national og international fremtrædelse gennem professionalisme, mangfoldighed, aktualitet, strategisk vækst
 2. Udover regelmæssige klasselæringer og laboratorier fra lærte professorer inden for deres respektive medicinske områder, er Uddannelsesministeriet ansvarlig for:
  1. Didaktiske forelæsninger, specielt orienteret til færdigheder i problemløsning
  2. Gruppediskussioner og vejledning
  3. Færdighedsstationer og aktive læringsprogrammer
  4. Computeriseret og virtuel praktisk læring

Photo captured during office hours of a company in Brazil.Lucas Vasques / Unsplash

Hvorfor St. Kitts?

 • Tæt på det kontinentale USA.
 • Paradise Island
 • Ekstremt sikkert
 • Venlige mennesker
 • 1 US dollar = 2,70 EF dollar (Eastern Caribbean dollar)

Vi så et behov for en bedre medicinsk skole, der faktisk bekymrer sig om studerendes fremtid.

Som en ny medicinskole vil UCU erhverve al den nødvendige akkreditering for at gøre vores universitet til en succes, så vores studerende kan være stolte af at sige, "Vi er uddannet fra Universal Caribbean University ". UCUs program vil bruge nye innovationer og højteknologiske læringsværktøjer til at uddanne og uddanne fremtidige unge læger, forskere og forskere på en bedre måde i det 21. århundrede.

Når vi vokser, så vil vores universitet også.

Vores facilitet er godt udstyret med avanceret klasseværelse for lærere og studerende, der kan rumme op til 30 studerende ad gangen. Vores klasseværelser er udstyret med 60 "tv'er, så du ikke bare lytter til foredrag, men studerende kan også se interaktive læringsvideoer. Vi mener, at uddannelse burde være sjovt.

Vi understreger forebyggende medicinuddannelse såvel som andre specielle programmer designet til at uddanne studerende, der i sidste ende bliver verdensklasse, kompetente lægelige læger for patienter i alle omgivelser, hvad enten det drejer sig om et landdistrikt hospital, fjerntliggende samfund, privat praksis eller stort medicinsk center.

Vi tilbyder adskillige programmer på vores St. Kitts medicinske skole, hvor vores hovedkontor ligger i Florida med det formål kliniske embedsmænd. Vores programmer inkluderer fire-årige MD-programmer

Hvis du leder efter medicinsk uddannelse i høj kvalitet i udlandet med en følelse af at være rigtigt hjemme, er Universal Caribbean University det rigtige sted for dig.

Mission

Vores mål ved UCU School of Medicine er at forberede vores studerende til at være den næste generation af medicinske fagfolk gennem uddannelse, der fremmer lederskab, ekspertise og livslang læring.

Fakultetet og de studerende vil samarbejde om at opbygge et stærkt fundament ved aktiv læring og kritisk tænkning, effektive kommunikationsevner, engagement i at fremme sundhed og velvære i det samfund, de tjener.

Vidste du

De Forenede Stater vil have en mangel på op til 120.000 læger inden 2030. Manglen vil være i fire brede kategorier: primærpleje, medicinske specialiteter, kirurgiske specialiteter og andre specialiteter. Et underskud på mellem 14.800 og 49.300 læger inden for primærpleje og ikke-primærplejespecialiteter på mellem 34.000 og 70.000 læger.

130652_130484_CoverUCUImage.jpg

© Universal Caribbean University

Placeringer

Basseterre

Address
C.A Paul Southwell Industrial Park,
Caraibes Plaza unit # B2,
Bird rock

KN0101 Basseterre, Saint George Basseterre Parish, Saint Kitts og Nevis

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig