Saint James School of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Saint James School of Medicine er en international medicinsk skole med to campusser på de caribiske øer i Anguilla og St. Vincent og Grenadinerne. Vores studerende studerer grundvidenskab på en af ​​vores caribiske campuser og studerer klinisk videnskab gennem et klinisk rotationsprogram på tilknyttede hospitaler i USA.

Saint James School of Medicine blev grundlagt i 2001 af et konsortium af lægeuddannere og læger fra universiteter og gymnasier i USA og Europa.

Hundredvis af studerende er gået fra Saint James siden skolen blev grundlagt. Vi har en nuværende tilmelding på omkring 1000 studerende .

Vores mål er at tilbyde studerende fra USA og Canada en højkvalitets, overkommelig medicinsk uddannelse . Curriculum for Saint James forbereder eleverne til USA's Medical Licensure Examination (USMLE), og vores kandidater er berettiget til at praktisere som læger i USA og Canada .

Vores mission

Mission for Saint James School of Medicine (SJSM) er at hjælpe motiverede studerende med at realisere deres drøm om en medicinsk karriere, uanset deres etniske, religiøse og kulturelle baggrund. Vi bruger innovative undervisningsmetoder til at forme vores elever og deres ånd og hjælpe med til at omdanne dem til medfølende helbredere af menneskekroppen og sindet. Vores elever er uddannet til at forfølge deres erhverv med tillid, afbalanceret med ydmyghed og medfølelse.

Ti grunde til at vælge Saint James

  1. Modtag samme højkvalitets medicinsk uddannelse og muligheder som fra amerikanske og canadiske lægeskoler, til 1/3 prisen
  2. Akkrediteret af CAAM-HP, anerkendt af Medical Council of Canada. Vores læge skole er opført i World Directory of Medical Schools med en ECFMG® Sponsor Note. For de kandidatår, der er angivet i Sponsor Note, er vores studerende og kandidater berettiget til at ansøge om ECFMG for ECFMG Certification og USMLE® som et skridt mod ECFMG Certification.
  3. Vi er den første caribiske læge skole til at levere en USMLE Step 1 Pass Guarantee.
  4. Laveste undervisning blandt alle akkrediterede medicinske skoler, med undervisning fra $ 6.100 pr. Semester
  5. Stipendier og lånemuligheder tilgængelige
  6. MCAT valgfri
  7. Tre tilmeldingsperioder om året. Start dine studier, når du vælger
  8. Lav elev-til-fakultet ratio
  9. Kliniske rotationer garanteres hos ACGME godkendte hospitaler i USA og Canada
  10. Høj matchrate. Vores kandidater arbejder i øjeblikket på amerikanske og canadiske hospitaler i et bredt udvalg af specialiteter.

Placeringer

Arnos Vale

Address
Arnos Vale, St. George, Saint Vincent og Grenadinerne

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig