Læs den officielle beskrivelse

Om Alfaisal University

Alfaisal University blev grundlagt af den ansete King Faisal Foundation i 2002 som en af ​​de første private non-profit, forskning og undervisning universiteter i kongeriget forpligtet til at opnå internationale standarder for kvalitet. Det har støtte fra nationale og internationale medstiftere og fornemme bestyrelsesmedlemmer, der har hele tiden støttet universitetet i sin mission at forblive en studerende -centered institution forpligtet til forskning.

Alfaisal Universitet består af fire fakulteter, der spænder fra Business, Engineering, Medicin, Videnskab og General Studies tilbyder verdensklasse omsættelige bachelor-og kandidatuddannelser til den fineste mandlige og kvindelige studerende i kongeriget og Region. Alfaisal beliggende i hjertet af Riyadh, centret for handel, industri og forskning, tilbyder sine studerende mulighed for at udvikle deres fulde potentiale med fremragende faciliteter, inspirerende akademikere og forskning-ledede undervisning, som vil sætte vores studerende til at forlade os som højt kvalificerede, godt -developed individer i stand til at gøre overgangen til arbejdspladsen nemt.

Vision

Alfaisal Universitet er en privat non-profit institution, der aspirerer til at blive en forskning i verdensklasse universitet forpligtet til skabelse, formidling og anvendelse af viden inden for business, teknik, biovidenskab og medicin, samt til udviklingen af ​​en videnbaseret økonomier.

Mission

Alfaisal Universitet er en elevcentreret universitet, der skaber og formidler viden gennem verdensklasse bachelor-og kandidatniveau uddannelser, forskning og service, til gavn for Kongeriget Saudi-Arabien, regionen og verden, og stimulere udviklingen af ​​videnbaserede økonomier.

ACADEMICS

Alfaisal University tilbyder bred vifte af Graduate og bachelor-programmer i sine fire gymnasier (Business, teknik, medicin og videnskab).

Programmerne er designet i samarbejde med fremtrædende internationale akademiske partnere for at opfylde de lokale og internationale markedskrav og at give de studerende at være forberedt på beskæftigelsen.

Alfaisal beliggende i hjertet af Riyadh, centret for handel, industri og forskning, tilbyder sine studerende mulighed for at udvikle deres fulde potentiale med fremragende faciliteter, inspirerende akademikere og forskning-ledede undervisning, som vil sætte vores studerende til at forlade os som højt kvalificerede, godt -developed individer i stand til at gøre overgangen til arbejdspladsen nemt.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Alfaisal University

Efter udgivelsen af ​​den fuldstændige udgave af det menneskelige genom i 2003, inden for medicinsk genetik oplevet en revolution i hastigheden af ​​opdagelser, der posit ... [+]

Master i Genetic Rådgivning (MGC) Programoversigt

Efter udgivelsen af ​​den fuldstændige udgave af det menneskelige genom i 2003, inden for medicinsk genetik oplevet en revolution i hastigheden af ​​opdagelser, der positivt påvirket menneskers sundhed. Den kliniske og genomisk gennembrud feltet medicinsk genetik har hjulpet oversættelse og integration af genomik i sundhedspleje og indførelsen af ​​personlig medicin forbedring niveau af service, der tilbydes til patienter.

Den høje forekomst af forskellige genetiske sygdomme i KSA og i den arabiske verden, har gennemførelsen af ​​nationale programmer for New Born og førægteskabelig screening signifikant øget efterspørgslen efter veluddannede Genetiske Rådgivere til at arbejde med patienter og deres familier. Genetisk rådgivning uddannelsesprogrammer har været rundt i Nordamerika siden slutningen af ​​tresserne. Disse uddannelsesprogrammer har vist sig at være yderst vellykket i eksamen veluddannede genetiske rådgivere, hvor i øjeblikket der er tusindvis af dem praktiserer på verdensplan.... [-]

Saudi-Arabien Riyadh
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Alfaisal University

Undervisningsministeriet (MOE) godkendte Master i Biomedicinsk Institut (MBS) er en to-årigt program, hvor de studerende kan vælge at deltage i en af ​​fire spor; Molecul ... [+]

Master i Biomedicinsk Institut Programoversigt

The Graduate Program i Biomedicinsk Institut (BMS) i samarbejde med King Faisal Specialist Hospital & Research Centre (KFSHRC) tilbyder forskning og uddannelsesmuligheder med international kaliber forskere, der fører til en M.Sc. akademisk grad fra Alfaisal University i en karakteristisk moderne pædagogisk indstilling. Programmet er åbent for både mandlige og kvindelige studerende, Saudi og ikke-Saudi.

Undervisningsministeriet (MOE) godkendte Master i Biomedicinsk Institut (MBS) er en to-årigt program, hvor de studerende kan vælge at deltage i en af ​​fire spor; Molecular & Cellebiologi (MCB), Infektionskontrol (IC), Clinical Embryologi & Reproductive Biology (Cerb) og Bioteknologi (BIOT). Hvert spor har fælles centrale kurser samt to muligheder; Afhandling og kurser kun. Specialet option består af mindst 24 point af kurser i tillæg til en afhandling. Kurserne-eneste mulighed består af mindst 42 point af kurser, herunder et projekt. De første tre numre er blevet forelagt til Saudi-Kommissionen for Sundhed Specialties for akkreditering / certificering.... [-]

Saudi-Arabien Riyadh
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Alfaisal University

Master i Radiologisk og Imaging Sciences (MRIs) på Alfaisal Universitet er med Samarbejde med King Faisal Specialist Hospital & Research Centre. ... [+]

Master i Radiologisk og Imaging Sciences (MRIs)

Master i Radiologisk og Imaging Sciences (MRIs) på Alfaisal Universitet er med Samarbejde med King Faisal Specialist Hospital & Research Centre.

Programoversigt

The Graduate Program i radiologiske og Imaging Fakultet ved Alfaisal Universitet i samarbejde med King Faisal Specialist Hospital & Research Centre (KFSHRC) tilbyder avancerede faglig uddannelse og forskningsmuligheder med international kaliber fakultet. Det fører til en Master of Science (M.Sc.) grad. Programmet er designet i tre specialisering spor: ultralyd, radiologisk uddannelse og ledelse. Programmet byder velkommen er åbent for uddannelse mænd og kvinder, Saudi og ikke-saudiarabiske, lokale og internationale studerende.... [-]

Saudi-Arabien Riyadh
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Alfaisal University-Riyadh