Læs den officielle beskrivelse

Om os

En ideel institution med historie og prestige.

RCU Escorial-Mª Cristina blev grundlagt af regentdronningen María Cristina de Hasburgo og Lorena, i 1892, som blev drevet af den augustinske religiøse orden siden grundlæggelsen. Det er et Upper Education Center forbundet med Complutense University of Madrid.

Vi underviser i de officielle uddannelser Bachelor of Laws og Bachelor i Business Administration, Master i Juridisk og en privat grad i Kiropraktik.

Escorial - María Cristina Royal University Center ligger i en ekstraordinær indstilling og i fabelagtige omgivelser. Universitetskampusen er en del af det forbløffende monumentale arkitektoniske kompleks af det kongelige kloster El Escorial grundlagt af kong Phillip II i det 16. århundrede. Alt dette giver en særlig fordelagtig atmosfære for at studere og inter / personlige forhold.

Bygningerne er ægte perler af arkitektur, med fuldstændigt moderniserede faciliteter: Studentresidens, Bibliotek, Idrætsområde, Foredragshaller udstyret med projektionsfaciliteter, Computerlokaler mv.

Samlet uddannelse af individer er det primære mål for uddannelsesprogrammet, der tilbydes af Escorial - María Cristina Royal University Center, gennem udviklingen af deres kognitive, fysiske, sociokulturelle potentiale, der tager dem til grænserne for deres mulige viden. Vi stimulerer kreativitet og videnskabelig forskning gennem akademisk uddannelse, formidling af viden og kultur.

Centrets ledelse overvåger kvalitet og uddannelsesmæssig ekspertise i en løbende og flydende dialog mellem forelæsere og studerende, langt væk fra steril bureaukratisk formel uddannelse.

Foredragsholderen, der stort set er tegnet af Complutense Universitetet i Madrid og erhvervslivet, er personligt og professionelt involveret i deres uddannelses- og uddannelsesaktiviteter.

Du er fokus for interesse og målet for vores fulde institutionelle akademiske arbejde. Af denne grund har hver elev en vejleder / lektor, som guider og ledsager ham i sin faglige og akademiske uddannelse.

Gå med mig, hvis du holder de samme sandheder. Undersøg med mig, hvis du holder den samme tvivl. Hvor du genkender din fejl, kom med mig. Hvor du genkender min, tag mig med dig '(St. Augustine).

Fra sammenhængen i denne uforlignelige arkitektoniske indstilling, et symbol på universalitet og broderskab, beder vi, at vores studerende / udover at være dygtige fagfolk bliver mænd og kvinder med samfundsværdier, følsomme og engagerede i udvikling og respekt for menneskets værdighed.

Vi åbner vores døre for alle uden at skelne mellem race, creed eller position, hvilket letter en gensidig form for træning og information med andre universitetscentre.

Programmer undervist i:
Engelsk
Spanish (Spain)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktik er et hurtigt voksende erhverv i Europa. I de lande, hvor kiropraktik er reguleret, er der stadig behov for flere fagfolk. ... [+]

Hvorfor skal jeg studere kiropraktik?Kiropraktik er et hurtigt voksende erhverv i Europa. I de lande, hvor kiropraktik er reguleret, er der stadig behov for flere fagfolk.Muskuloskeletale smerter er en væsentlig årsag til funktionshæmning med enorme socioøkonomiske konsekvenser, og kiropraktik er et førende erhverv i forbindelse med dette problem.Det er et erhverv, der beskæftiger sig med patienter og giver midler til konservativ pleje.Hvorfor studere ved Madrid College of Chiropractic?Madrid College of Chiropractic er inden for Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, et prestigefyldt center, der blev etableret i 1892Modellen af uddannelse er baseret på små kohorter og giver dermed en personlig uddannelseLæreplanen er fuldt godkendt af Det Europæiske Råd på KiropraktikuddannelseDet var den første institution at tilbyde uddannelse og kurser i kiropraktik i Spanien, og det er blevet akkrediteret siden den allerførste eksamenFakultetet består af akademikere fra offentlige og private universiteter med omfattende og forskelligartede akademiske og kliniske baggrunde.Internationale udvekslingsmuligheder er tilgængelige med institutioner i Japan, Canada, Mexico, Brasilien og USALær en evidensbaseret og patientcentreret læseplanHvad skal jeg gøre for at blive studerende?... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Spanish (Spain),Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Royal University Center Maria Cristina

Master i kiropraktik ved Madrid College of Chiropractic - RCUEMC sigter mod at uddanne kandidater i kiropraktik, så de kan uddybe deres viden om kiropraktik og dets grene ... [+]

præsentation

Master i kiropraktik ved Madrid College of Chiropractic - RCUEMC sigter mod at uddanne kandidater i kiropraktik, så de kan uddybe deres viden om kiropraktik og dets grene af mere repræsentative specialiteter og praktisere erhvervet i lande, der kræver dette uddannelsesniveau. Kandidatuddannelsen består af 60 studiepoeng, der svarer til teoretiske emner fra ansigt til ansigt, praksis i eksterne centre og Final Work.

målsætninger

Hovedformålet med Master i Kiropraktik er at forberede eleverne som fagfolk, så de kan udøve kiropraktik på en helt kompetent måde.

Kreditter: Ligger til 60 ECTSUndervisningssprog: 70% spansk og 30% engelskSteder: 5Omtrentlig pris: 5.864 euroManagement Center: Madrid College of ChiropracticAdgangsprofil... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Spanish (Spain),Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk