Læs den officielle beskrivelse

University of Coruña Blev grundlagt under den galiciske universitets lov 11/1989 den 20. juli 1989. Den konstituerende forsamling vedtog universitetets vedtægter den 4. februar 1992 og disse blev offentliggjort i den officielle bulletin den 17. september 1992.

Universitetet i Coruña ligger territorielt i Campus Coruña og Campus Ferrol.

University of Coruña er en offentlig institution, hvis primære formål er at generere, forvalte og formidle kultur og videnskabelig, teknologisk og faglig viden gennem udvikling af forskning og undervisning.

Universitetet i Coruña opfatter sit væsentlige formål som en offentlig kvalitetstjeneste med det formål at opnå større velfærd for samfundets gruppe gennem udøvelse af sociale, videnskabelige og teknologiske fremskridt inden for rammerne af etiske værdier. En del af dens mission er dannelsen af ​​et åbent, kritisk, demokrati og solidaritetsborgerskab, der er i stand til at analysere virkeligheden, diagnosticere problemer, formulere og implementere løsninger baseret på viden og orienteret om det fælles gode.

University of Coruña udtrykker udtrykkeligt sin forpligtelse til at studere og integrere udviklingen af ​​Galicien, dets sociale, kulturelle og sproglige identitet, og den vil fremme sin fulde integration i den europæiske videregående uddannelse og og projiceringen i Latinamerika. University of Coruña Foundation, et privat velgørende og akademisk fundament, er oprettet for at give universitetet permanent social støtte.

En coruña

Mission Statement

Universitetet i Coruñas rolle er at støtte samfundets kulturelle, sociale og økonomiske udvikling gennem opmuntring, forvaltning og formidling af kulturel, videnskabelig, teknologisk og faglig skabelse. Dets mission er at levere høj kvalitet, galicisk offentlig service.

Centralt i denne mission er uddannelse af åbne, kyndige, kritiske, engagerede, demokratiske og samarbejdende borgere med en stærk solidaritetsfølelse og evnen til at analysere deres virkelighed, identificere problemer og foreslå og implementere løsninger baseret på viden og forståelse og Fælles gode.

Som led i sin tjenestepligt til samfundet er universitetet forpligtet til at:

 • Oprettelse, udvikling, kommunikation og kritisk analyse af videnskab, teknologi og kultur.
 • Forbereder eleverne til professionelt liv gennem undervisning i videnskabelig og kunstnerisk viden og praksis.
 • Overførsel, formidling og fremme af viden til fremme af kultur, livskvalitet og økonomisk udvikling.
 • Spredning af viden og kultur gennem universitetets opsøgende og livslang læring.
studerende

Vision

Ser frem til 2020, søger UDC at:

 • Opret stærke forbindelser med hele samfundet for at forstå dets behov og reagere på de ændringer, der foregår i vores samfund.
 • Samarbejde med alle arbejdsmarkedets parter og offentlige og private organer for at undersøge, identificere og give løsninger på de udfordringer, som vores samfund står over for.
 • Åbn kanaler med aktiv solidaritet, med et stærkt engagement i miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling gennem innovation.

Universitetet vil fortsætte med at:

 • Tilbyde uddannelse og uddannelse skræddersyet til nutidens og fremtidens behov i vores samfund og tilpasse denne læring til de enkelte udviklingsbehov for hver elev gennem fremme af effektive og innovative undervisningsmetoder for at sikre erhvervelsen af ​​de evner og kompetencer, som kræves af vores grader.
 • Hjælp eleverne til at udvikle færdigheder, der forbedrer deres beskæftigelsesegnethed på lokalt, nationalt og internationalt plan.
 • Støtte til oprettelse og udvikling af nationale og internationale netværk af grundlæggende og anvendte forskningsgrupper til fremme af videnskabelige, teknologiske, økonomiske og sociale fremskridt.
 • Være anerkendt for den forskning, der udføres på universitetet og de innovative strategier og initiativer til vidensoverførsel, som muliggøres af UDC Teknologiske Parks tekniske og videnskabelige tjenester.
 • Kombiner fremme af almen viden på alle områder med specialisering inden for videnskab og teknologi, hvor universitetet er stærkest.
 • Administrer vores ressourcer retfærdigt, effektivt, produktivt og gennemsigtigt og arbejde for at sikre stabil og tilstrækkelig finansiering fra staten med supplerende finansiering gennem vores partnerskaber i den private sektor.
 • Forbedre UDC's ry i udlandet baseret på vores undervisnings- og forskningsaktiviteter.
 • Fremme et system af strategisk ledelse for at nå vores kollektive mål i samarbejde og konsultation med hele universitetssamfundet.

Værdier og principper

UDC, som en offentlig, civil, autonom, inkluderende og sekulær institution og i overensstemmelse med sine egne mål vil blive styret af følgende værdier og principper:

 • Lige muligheder, baseret på principperne om fortjeneste, evne, lighed, universel adgang til uddannelse på tredje niveau og fremme af en ikke-forskelsbehandlingskultur.
 • Personlig indsats som et af hovedaspekterne ved individuel udvikling og udvikling og evnen til at finde en balance mellem personlige ønsker og evnen til at tilfredsstille dem som en hjælp til problemløsning, konfliktløsning og opnåelse af kollektive mål for det fælles gode .
 • Deltagelse i beslutningsprocessen og fremme af kommunikationskanaler mellem alle medlemmer af universitetssamfundet som en måde at maksimere alle tilgængelige talenter og ressourcer på.
 • Socialt ansvar og engagement, som en måde at bidrage aktivt til forbedring af samfundsøkonomiske forhold i vores samfund og skabelse af større økonomisk velfærd i samfundet som helhed.
 • Forpligtelse til Galicien og omdannelsen og udviklingen af ​​det galiciske samfund: At skabe, beskytte, kommunikere og transmittere Galiciens kunstneriske, bymæssige, arkitektoniske, dokumentariske og sproglige kulturarv og kultur.
 • Respekt for miljøet, som et socialt ansvarligt universitet, maksimerer og styrer ressourcerne til vores rådighed så effektivt som muligt for at minimere miljøpåvirkningen.
 • Effektiv udnyttelse af de offentlige ressourcer for at sikre, at de bruges mest til at imødekomme samfundets behov og af hensyn til det fælles gode.
 • Kvalitet som et hovedmål med en kollektiv vilje og ønske om at arbejde for at opnå højere standarder for undervisning, forskning, ledelse og service med henblik på større social velfærd.
 • Gennemsigtighed som en ansvarlig mekanisme for at tage højde for alle beslutninger og handlinger, der træffes af universitetet.
Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade da Coruña

Graden Tale aktiveret for logopeda lovreguleret erhverv. Denne kvalifikation udvikler relateret til alle aspekter af kommunikation lidelser, der kan manifestere sig som t ... [+]

Introduktion

Den Degree i Taleterapi Det er en titel på fakultetet for Education Sciences. Det hører til området Sundhedsvidenskabelige Fakultet, med en varighed på fire år og 240 ECTS-point i fuld.

Graden Tale aktiveret for logopeda lovreguleret erhverv. Denne kvalifikation udvikler relateret til alle aspekter af kommunikation lidelser, der kan manifestere sig som talerør, artikulation, forståelse, symbolization, og mundtlige og skriftlige udtryk, sociale relationer og tænker undersøgelser.

Hvorfor studere graden

Læseplaner gældende i de forskellige universiteter har været effektive i dannelsen af ​​talepædagoger, og vi kan sige, at de får en god uddannelse og er parat til at stå over for faglige udfordringer efter endt uddannelse.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Degree i Fysioterapi University School of A Coruña er godt anerkendt i hele landet og nyder en høj deltagelse og repræsentation på internationalt plan. Fysioterapeuter, s ... [+]

Introduktion

Den Degree i Fysioterapi Det er en titel i School of Fysioterapi. Det hører til den gren af ​​viden Sundhedsvidenskabelige Fakultet, med en varighed på fire år og 240 ECTS-point i fuld.

Gennem historien Fysisk terapi er blevet konfigureret et terapeutisk disciplin, der har til formål at naturlige heling, hvilket svarer til etymologi af udtrykket (epifyseskiven = natur, og therapia = kur, pleje).

Ifølge World Confederation for Physical Therapy, fysisk terapi er en af ​​grundpillerne i terapi, medicin til rådighed til behandling, forebyggelse og omskole patienter. Fysioterapi er en virksomhed med fokus på sundhedsfremme, forebyggelse, behandling og genoptræning af funktionelle ændringer sundhed disciplin.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Podiatry kandidater fra universitetet i A Coruña, vil være fagfolk med viden, færdigheder og evner, der kræves for at udføre aktiviteter med henblik på forebyggelse, diag ... [+]

Introduktion

Den Kandidater i Podiatry University of A Coruña, vil være fagfolk med viden, færdigheder og evner, der kræves for at udføre aktiviteter med henblik på forebyggelse, diagnosticering og behandling af sygdomme og deformiteter af fødderne, ved Podiatric terapeutiske procedurer.

Til dette formål disse fagfolk har viden om og forståelse af de grundlæggende videnskaber for sundhed, den videnskabelige metode og elementær læring praksis baseret på dokumentation og analyse af data generelt. De vil blive udstyret med nok til at fortsætte med at fremskridt gennem selvstændige læring værktøjer og fortsatte professionelle uddannelse.

Hvorfor studere graden

I 2009 kandidater i 2006/2007 (27/35) 96,30% af arbejdede på tidspunktet for undersøgelsen, 61% arbejde for andre, 12% selvstændige og resten kombineret både modaliteter.... [-]

Spanien Ferrol
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Grade ergoterapi i Spanien er anerkendt som en af ​​de grader af prestigefyldte ergoterapi, og den første til at tilpasse sig til læren i Eshe. I disse undersøgelser den ... [+]

Introduktion

Grad i ergoterapi er en grad fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Det hører til den gren af ​​viden Sundhedsvidenskabelige Fakultet, der varer fire år.

Hvorfor studere graden

Den Grad i ergoterapi Spanien er anerkendt som en af ​​de grader af prestigefyldte ergoterapi, og den første til at tilpasse sig til læren i Eshe.

I disse undersøgelser den relevante viden om den biologiske, medicinske, menneske, psykologiske, sociale, teknologiske og erhvervsmæssige sammen med teorier om aktivitet og deltagelse er lært.

Det er en socio-sundhed karriere, der har forskellige områder: offentlige og private sociale, sundhed, forskning, undervisning, blandt andre.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Degree i Sygepleje undersøgt i School of Nursing A Coruña, er en prestigefyldt titel, der tog ret til at levere sundhedsydelser i forskellige behandlingsområder, både off ... [+]

Introduktion

Den i overskriften Graduate / eller UDC Sygepleje sigter mod uddannelse af sygeplejersker / os generalister med videnskabelige, menneskelige beredskab og evne til at:

Mød sundhedspleje behov enkeltpersoner, familier, grupper og samfund, fra en omfattende opfattelse af personen. Etablere empatiske og effektive relationer med patienter, pårørende og teams. Lov om etiske principper, værdier og respekt individuelle rettigheder og vedligeholde personlige værdighed. Brug kritisk tænkning, refleksiv praksis og videnskabelig metode. Byg og bidrage til personlig, faglig og social udvikling.

Den kliniske undervisning starter med simuleret for kompetenceudvikling, fortsatte kliniske praksis i sundhedscentre, der integrerer og indarbejde viden, færdigheder, holdninger og faglige værdier og udforske forskellige virkeligheder pleje praksis.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Degree i Sygepleje, Faculty of Nursing og Podologi Ferrol tog ret til at levere sundhedsydelser i forskellige behandlingsområder, både offentlige og private. Den studeren ... [+]

Introduktion

Den i overskriften Graduate / eller sygepleje sigter mod uddannelse af sygeplejersker / os generalister med videnskabelige, menneskelige beredskab og evne til at:

Mød sundhedspleje behov enkeltpersoner, familier, grupper og samfund, fra en omfattende opfattelse af personen. Etablere empatiske og effektive relationer med patienter, pårørende og teams. Lov om etiske principper, værdier og respekt individuelle rettigheder og vedligeholde personlige værdighed. Brug kritisk tænkning, refleksiv praksis og videnskabelig metode. Byg og bidrage til personlig, faglig og social udvikling.

Den kliniske undervisning starter med simuleret for kompetenceudvikling, fortsatte kliniske praksis i sundhedscentre, der integrerer og indarbejde viden, færdigheder, holdninger og faglige værdier og udforske forskellige virkeligheder pleje praksis.... [-]

Spanien Ferrol
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Universidade da Coruña

Den kandidatgrad i neurovidenskab til formål at give avanceret uddannelse orienteret forskning inden for neurovidenskab, stand til at reagere på de udfordringer, det euro ... [+]

Introduktion

Den Master of Neuroscience Den blev gennemført i 2006-2008 toårige, dateret tilladelse fra Xunta de Galicia 2006/08/11 (DOGA 16/11/2006) som en kvalifikation, der tilbydes af det officielle Postgraduate Program i Neuroscience.

Hvorfor studere graden

Den kandidatgrad i neurovidenskab til formål at give avanceret uddannelse orienteret forskning inden for neurovidenskab, stand til at reagere på de udfordringer, det europæiske område for videregående uddannelse inden for postgraduate program. Giver teoretisk og eksperimentel nødvendigt for gennemførelsen af ​​den doktorafhandling inden for neurovidenskab baser.

Opfyldelsen af ​​disse mål skal nås gennem generelle og specifikke kompetencer, i overensstemmelse med bestemmelserne i RD 1393/2007.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i Advanced Studies på sprog, kommunikation og deres patologier, er en titel på fakultetet for Education Sciences. Det hører til området for sociale og juridiske Fa ... [+]

Introduktion

Den Master i Advanced Studies på sprog, kommunikation og deres patologierDet er en titel på fakultetet for Education Sciences. Det hører til området for sociale og juridiske Fakultet med en varighed på et år og 60 ECTS-point i fuldt omfang.

Sigter mod at give avanceret uddannelse, specialiserede og professionalisering karakter, og starte på det forskningsarbejde, disse kandidater og fagfolk, der ønsker at uddybe inden for evaluering og intervention på sproget og dets lidelser.

Det er en fælles grad fra universiteterne i A Coruña, Santiago de Compostela, Salamanca og Zaragoza samarbejde med sine menneskelige og materielle ressourcer til at bidrage til fremskridt i disse fagområder og forskning for at forbedre udviklingen og livskvalitet af befolkningen.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Denne Master er designet til studerende, der ønsker at vejlede deres faglige interesser til biomedicinsk forskning og stammer fra de grader af Sundhedsvidenskabelige Faku ... [+]

Introduktion

Den Master i Pleje og Health Research (MAIS) Det er en titel Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Varighed 60 ECTS / år. Filial af viden Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Forløb på grundforskning og klinisk forskning.

Hvorfor studere graden

Denne Master er designet til studerende, der ønsker at vejlede deres faglige interesser til biomedicinsk forskning og stammer fra de grader af Sundhedsvidenskabelige Fakultet såsom medicin, sygepleje, ergoterapi, fysioterapi, taleterapi, Tandpleje ..., eller tilsvarende kvalifikationer til biomedicinsk forskning, herunder biologi, farmaci ... Denne master har støtte fra Institut for biomedicinsk forskning af en Coruña (INIBIC) og Sygehus Universitario en Coruña (CHUAC).... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Kandidatuddannelsen universitetscenter Forskning i fysisk aktivitet, Sport formål at uddanne tværfaglige forskere med kompetence på de forskellige områder inden for viden ... [+]

Introduktion

Denne titel antyder omdannelsen af ​​tidligere eksisterende fælles Masters ved universitetet i Vigo og er resultatet af et samarbejde mellem universitetet i Vigo og universitetet i A Coruña. Oprindeligt titlen begyndte på University of Vigo løbet 2009-2010, der starter sin undervisning som inter-universitetsuddannelse, når den er godkendt hans hukommelse, i 2015-2016 år.

I den selvstyrende region Galicien er der to universiteter, der tilbyder den grad i Sciences i fysisk aktivitet og sport, specifikt i Faculty of Education og Sport (Campus Pontevedra) og Det Naturvidenskabelige Sport og Fysisk uddannelse ved University of et Coruña.

I begge centre er der forskergrupper, der fokuserer deres arbejde med fysisk aktivitet, sport og sundhed. Derfor er denne Master indebærer en optimering af de økonomiske ressourcer fra begge universiteter.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Denne master fokuserer som en titel meget nyttigt for alle akademiker, der ønsker at arbejde inden for klinisk eller social gerontologi, især kandidater fra Det Sundhedsv ... [+]

Introduktion

DET Masters i Gerontologi (MIX), Arrangeret af universiteterne i A Coruña (UDC) og Santiago de Compostela (USC) har to specialer:

Social, der tilbydes af USC gennem sin College of enfermaria (eue). Gandoy koordinator Manuel Crego Klinik tilbydes af UDC gennem sin Sundhedsvidenskabelige Fakultet (FCS). Koordinator José Carlos Millán Calenti

Det har en arbejdsbyrde på 90 ECTS-point, og antallet af pladser er sat til 40 for hver af de organiserende universiteter.

Hvorfor studere graden

Denne master fokuserer som en titel meget nyttigt for alle akademiker, der ønsker at arbejde inden for klinisk eller social gerontologi, især kandidater fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (medicin, sygepleje, ergoterapi, taleterapi, psykologi .. .) og sociale (socialt arbejde, arbejdsmarkedsforhold, psykologi, sociologi ...) Science, både fra en professionel synsvinkel som en akademisk og forsker via en doktorafhandling.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Master i handicap og afhængighed er en grad fra Det Naturvidenskabelige Physical Therapy. Hans undervisning belastning svarende til 60 ETCS (årlig). Hører til den gren af ... [+]

Introduktion

Den Master i handicap og afhængighed Det er en titel i School of Fysioterapi. Hans undervisning belastning svarende til 60 ETCS (årlig).

Hører til den gren af ​​viden Sundhedsvidenskabelige Fakultet har et forskningsfokus, der samler forskellige discipliner, som afspejles i form af to specialer:

Psykologisk intervention i invaliditet og afhængighed: dens læseplanerne struktur er kendetegnet ved en holistisk tilgang, adressering fra tidlig omsorg og intervention i udviklingsforstyrrelser til kognitiv tilbagegang og familiemæssige problemer og pleje som følge af situationer handicap og afhængighed, samt strategier for hensigtsmæssig forebyggelse. Funktionel rehabilitering i invaliditet og afhængighed: dette speciale er opbygget således, at det giver de studerende med avanceret træning karakter i den funktionelle rehabiliteringsprocessen involverer handicap og afhængighed, såsom hjerte-respiratorisk, dysfunktioner , neurologisk eller involverer tilstedeværelsen af kronisk smerte. ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Ph.d.

Universidade da Coruña

Nanomedicin er en spirende område af stor strategisk betydning, som forventes at spille en vigtig rolle i den udvikling, design og fremstilling af nyt udstyr og materiale ... [+]

Introduktion

Nanomedicin er en spirende område af stor strategisk betydning, som forventes at spille en vigtig rolle i den udvikling, design og fremstilling af nyt udstyr og materialer til diagnosticering, behandling og forebyggelse af sygdomme.

I denne sammenhæng dette ph.d.-program for nylig indført (som er en officiel Interkollegiale titel ved University of A Coruña, University of Santiago de Compostela og University of Vigo deltage) understreger behovet for en tværfaglig tilgang af nanomedicin .

Med henblik herpå de tre galiciske universiteter, koordineret af University of Santiago, gik sammen med den iberiske Nanoteknologi Institute placeret på Braga (europæisk referencecenter i nanoteknologi) og den galiciske Public Foundation for Genomisk Medicin (referencecenter for Galicien i diagnose genetiske) også deltage i dette program.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Dette ph.d.-program har til formål at uddanne forskere inden for områderne grundlæggende og anvendt neurovidenskab, klinisk psykologi og psykiatri, der prioriterer tværfa ... [+]

Introduktion

Dette ph.d.-program har til formål at uddanne forskere inden for områderne grundlæggende og anvendt neurovidenskab, klinisk psykologi og psykiatri, der prioriterer tværfaglighed. Med dette perspektiv, omfatter programmet tildelt forskellige områder af viden inden for neurobiologi, Cognitive Neuroscience, klinisk psykologi og Sundhed og Psykiatri forskere. Det er en inter-universitetsuddannelse arrangeret i fællesskab af universiteterne i Santiago de Compostela (som koordinerer), A Coruña og Vigo.

Hvorfor studere graden

Studiet af nervesystemet i almindelighed og den menneskelige hjerne i særdeleshed er en af ​​de prioriterede forskningsområder i hele verden. En af de største udfordringer i denne forskning er at opdage de mysterier af hjernen fra det molekylære drift indtil de mekanismer understøtter processer såsom hukommelse, intelligens eller bevidst handling og dens interaktion med miljøet. Fremskridt i forståelsen af ​​nervesystemet vil bekæmpe sygdomme, der påvirker og forbedrer livskvaliteten. Fra klinisk perspektiv, dette program integrerer linjer, der beskæftiger sig med den forståelse, forebyggelse og behandling af psykiske lidelser, der nærmer sig dem fra en biopsykosocial perspektiv.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

områder Forskning Dette er forskningen af ​​dette ph.d.-program: psykologisk intervention og funktionel rehabilitering ... [+]

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

Psykologisk intervention og funktionel rehabilitering Specifikke træning kosttilskud

Skal ph.d.-studerende mangler den komplette forudgående uddannelse, der kræves af programmet, vil adgang til programmet er betinget af, at overvinde specifikke uddannelse kosttilskud, der kan være fag eller moduler og kandidatgrad. Ins tildelt samme ph.d.-studerende må ikke overstige 15 ECTS-point og kan gøres før eller samtidig optagelse på faglig vejledning i programmet formularen.

I tilfælde af samtidige ydeevne studerende skal tilmelde sig disse kosttilskud på tidspunktet for indskrivning i faglige vejledning programmet, som skal overvindes inden for en periode på tre på hinanden følgende semestre maksimum. I modsat fald, vil de studerende i programmet fjernes.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Linjer Forskning Dette er forskningen af ​​dette ph.d.-program: Molekylær grundlag af antimikrobiel resistens biomarkører for hjerte-kar-sygdom biomarkører og diagnostisk ... [+]

Forskning linjer

Det er de linjer af forskning af denne ph.d.-program:

Molekylære basis for antimikrobiel resistens Biomarkører for cardiovaskulære sygdomme Søg diagnostiske biomarkører og terapeutiske prognose i leddegigt og slidgigt IHD familie og genetisk hjertesygdomme kardiovaskulære Kæbekirurgi DNA-beskadigelse (Toxicogenetics) kroniske dermatoser og maligne hudtumorer Ultralydsscanning af stress og hjertesygdomme Endokrinologi og Metabolisme (særlig interesse i fedme og neuroendocrinología) Klinisk og befolkning epidemiologi og resultater forskning i det kardiovaskulære område Epidemiologi og folkesundhed Spondylitis, psoriasisartrit og ankyloserende spondylitis proteinekspression af hjerteskade i dyremodeller Gerontologi og Geriatri Hepatology: Levercellecancer, Liver Disease Virus C - liver fedtaflejring sygdom diagnostisk medicinsk billeddannelse Corneale infektioner og glaukom hjertesvigt og hjertetransplantation Forskning Sociosanitary carotid læsioner som en markør for sygdom og komorbiditet Skader Mekanismer og væv reparation i sygdomme forbundet med aldring. Virkninger af en antioxidant kost molekylære mekanismer involveret i tumorudvikling af carcinomer Efterbehandling af digital medicinsk billedbehandling Reparation af brusk og knoglelæsioner ved at implantere stamceller aIDS Hydrogensulfid og mineralvand som antiinflammatoriske midler og antioxidanter IKT og handicap. støtte Teknologiudvikling Sygdomme i hæmostase Behandling af visuel information i undersøgelsen og klinisk diagnose Specifikke træning kosttilskud ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk

UDC introduction

Location address
Rúa da Maestranza, 9
A Coruña, Galicia, 15001 ES
Social Media
Location address
Paseo de Ronda, 51
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Location address
Avd. da Habana, 6-7
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Location address
Leopoldo Alas Clarín, 2
A Coruña, Galicia, 15008 ES
Location address
Campus de Elviña
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Location address
Campus da Zapateira
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Location address
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

A Coruña, Galicia, 15179 ES
Location address
Campus de Oza
A Coruña, Galicia, 15006 ES
Location address
Campus de Esteiro
Ferrol, Galicia, 15403 ES
Location address
Avda. 19 de febrero, s/n.
Ferrol, Galicia, 15405 ES