Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of Johannesburg

Kursusindholdet til Honours-programmet omfatter forskningsmetodologi, biokinetisk praksis, ortopædisk rehabilitering, kronisk træning, kliniske træningsvidenskabelige for ... [+]

Kursusindholdet til Honours-programmet omfatter forskningsmetodologi, biokinetisk praksis, ortopædisk rehabilitering, kronisk træning, kliniske træningsvidenskabelige forhold, patofysiologi, fysiologi og fysisk velvære.

Adgangskrav

En tre-årig grad i studier af menneskelig bevægelse.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof L Lategan Tlf: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursusindholdet til Honours-programmet omfatter forskningsmetodik, sportsvidenskabelig praksis, træningsvidenskab sportsvision, sportspsykologi og træningsfysiologi. ... [+]

Kursusindholdet til Honours-programmet omfatter forskningsmetodik, sportsvidenskabelig praksis, træningsvidenskab sportsvision, sportspsykologi og træningsfysiologi.

Adgangskrav

En tre-årig grad i studier af menneskelig bevægelse.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

Kontaktoplysninger

Navn: Hr. AJJ Lombard Tlf: 011 559 6965 / E-mail: rianl@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

University of Johannesburg

Kursens indhold i Honours-programmet består af forskningsmetodik, sportsvidenskab, praksis, træningsvidenskab sportsvision, sportspsykologi og træningsfysiologi. ... [+]

Kursens indhold i Honours-programmet består af forskningsmetodik, sportsvidenskab, praksis, træningsvidenskab sportsvision, sportspsykologi og træningsfysiologi.

Adgangskrav

En BSc (Sport Science) eller en hvilken som helst relateret kvalifikation med et programspecifikt minimumskompetenceniveau på NQF niveau 6, hvilket genererer mindst 360 point.

Kontaktoplysninger

Navn: Hr. AJJ Lombard Tlf: 011 559 6965 / E-mail: rianl@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

University of Johannesburg

Life Sciences, selvom det ikke er obligatorisk, anbefales stærkt til optagelse i dette program. ... [+]

Life Sciences, selvom det ikke er obligatorisk, anbefales stærkt til optagelse i dette program.

Karriere

Biokinetikere bruger primært deres faglige ekspertise inden for træning, fysisk aktivitet og sundhedsuddannelse til at forbedre / fremme sundhed generelt og specifikt forhindre dysfunktion, gendanne og vedligeholde et individs kompromitterede funktionelle evne, især med hensyn til ortopædisk skade og kroniske sygdomstilstande.

AdgangskravMinimum APS:28 Matematik ELLER29 med matematisk litteraturSprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)Yderligere emne 3: 5 (60%) *Yderligere emne 4: 4 (50%)... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ansøgere skal have enten Life Sciences / Physical Sciences eller begge med henblik på at få adgang til dette program. ... [+]

Ansøgere skal have enten Life Sciences / Physical Sciences eller begge med henblik på at få adgang til dette program.

Karriere

Radiografer bruger røntgenudstyr til at fremstille billeder, der hjælper med diagnosen skader og abnormiteter

AdgangskravMinimum APS:27 Matematik ELLER29 med matematisk litteraturSprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: 6 (70%)Fysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 5 (60%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ansøgere skal have enten Life Sciences / Physical Sciences eller begge med henblik på at få adgang til dette program. ... [+]

Ansøgere skal have enten Life Sciences / Physical Sciences eller begge med henblik på at få adgang til dette program.

Karriere

Praktikere bruger højfrekvente lydbølger til at fremstille billeder af kropsstrukturer

AdgangskravMinimum APS:27 Matematik ELLER29 med matematisk litteraturSprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: 6 (70%)Fysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 5 (60%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ansøgere skal have enten Life Sciences / Physical Sciences eller begge med henblik på at få adgang til dette program. ... [+]

Ansøgere skal have enten Life Sciences / Physical Sciences eller begge med henblik på at få adgang til dette program.

Karriere

Lægerne bruger små mængder radioaktive stoffer (radionuklider) til at diagnosticere og behandle sygdomme

AdgangskravMinimum APS:27 Matematik ELLER29 med matematisk litteraturSprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: 6 (70%)Fysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 5 (60%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Optometrister undersøger øjne for synsproblemer, sygdomme og andre unormale tilstande og ordinerer derefter linser og / eller behandling, hvis nødvendigt ... [+]

Karriere

Optometrister undersøger øjne for synsproblemer, sygdomme og andre unormale tilstande og ordinerer derefter linser og / eller behandling om nødvendigt.

AdgangskravMinimum APS: 29Sprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 5 (60%)Matematisk litteratur: Ikke accepteretFysiske videnskaber: 5 (60%)Biovidenskab: 5 (60%)Yderligere emne 1: 5 (60%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ansøgere skal have enten Life Sciences / Physical Sciences eller begge med henblik på at få adgang til dette program. ... [+]

Ansøgere skal have enten Life Sciences / Physical Sciences eller begge med henblik på at få adgang til dette program.

Karriere

Radiografer bruger røntgenudstyr til at fremstille billeder, der hjælper med at diagnosticere skader og abnormiteter.

AdgangskravMinimum APS:27 Matematik ELLER29 med matematisk litteraturSprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: 6 (70%)Fysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 5 (60%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ansøgere skal bestå både egnethedsvurderingen, fobierevalueringen og den medicinske undersøgelse for at få adgang til akutmedicinsk behandling. ... [+]

Ansøgere skal bestå både egnethedsvurderingen, fobierevalueringen og den medicinske undersøgelse for at få adgang til akutmedicinsk behandling.

Karriere

Emergency Care-praktikere er specialister inden for præ-hospital akutpleje og redning, der fokuserer på styring af kritisk syge eller sårede patienter.

AdgangskravMinimum APS: 26Sprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: Ikke accepteretFysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Sygeplejersker er ansvarlige for fastsættelsen patienternes behov og planlægger en sygepleje plan for hver aftale. ... [+]

Karriere

Sygeplejersker er ansvarlige for fastsættelsen patienternes behov og planlægger en sygepleje plan for hver aftale.

Adgangskrav Minimum APS: 27 Undervisningssprog og lærings- engelsk: 5 (60% +) Matematik: 4 (50% +) Matematisk Literacy: Ikke accepteret Yderligere Emne 1: 4 (50% +) Yderligere Emne 2: 4 (50% +) Yderligere Emne 3: 5 (60% +) * Yderligere Emne 4: 4 (50% +)

* Anbefales til yderligere anerkendt sprog.

Optagelse til internationale ansøgere er underlagt opfylde kravene compliance som fastsat i Immigration Act No 13 af 2002, det i der under universitetets politik. Møde fakultetets minimumskrav til et bestemt program ikke nødvendigvis en garanti adgang til dette program på grund af pladsmangel. Alle ansøgere skal udfylde den NBT (National Benchmark Test) før indlæggelsen. Resultatet af NBT vil informere beslutninger om placering af ansøgeren. Livet Orientering er ikke inkluderet i beregningen APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursusarbejdet for BTech biomedicinsk teknologi omfatter integreret patofysiologi IV, molekylærbiologi IV, laboratoriehåndtering og forskningsmetoder. ... [+]

Kursusarbejdet for BTech biomedicinsk teknologi omfatter integreret patofysiologi IV, molekylærbiologi IV, laboratoriehåndtering og forskningsmetoder.

AdgangskravEn national eksamensbevis i biomedicinsk teknologi.Der kræves mindst 60% i NDip-programmet.Kontaktoplysninger

Navn: Fru Ingrid van der Westhuyzen Tlf: 011 559 6263 / E-mail: ingridv@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Fodlæger rådgiver og behandler forstyrrelser i fod- og underekstremiteter ... [+]

Karriere

Fodlæger rådgiver og behandler forstyrrelser i fod- og underekstremiteter

AdgangskravMinimum APS: 25Sprog for undervisning og læring - engelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: Ikke accepteretFysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet lærer den studerende at fremstille og fortolke billeder ved hjælp af højfrekvent lyd. Ledelses- og forskningsmetodik føjer til det vifte af færdigheder, der er ... [+]

Programmet lærer den studerende at fremstille og fortolke billeder ved hjælp af højfrekvent lyd. Ledelses- og forskningsmetodik føjer til det vifte af færdigheder, der er opnået under programmet.

AdgangskravEn national eksamensbevis i radiografi (diagnosticering) eller tilsvarende.Der kræves mindst 60% i NDip-programmet.Kontaktoplysninger

Navn: Yasmin Casmod Tlf: 011 559 6778 / E-mail: yasminc@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet er designet til at bygge videre på viden, der allerede er erhvervet på diplomniveau, og vil udstyre den studerende med viden i avancerede radiografiske procedu ... [+]

Programmet er designet til at bygge videre på viden, der allerede er erhvervet på diplomniveau, og vil udstyre den studerende med viden i avancerede radiografiske procedurer. Ledelses- og forskningsmetodik føjer til det vifte af færdigheder, der er opnået under programmet.

AdgangskravEn national eksamensbevis i radiografi (diagnosticering) eller tilsvarende.Der kræves mindst 60% i NDip-programmet.Kontaktoplysninger

Navn: Fru Tracey Pieterse Tlf: 011 559 6230 / E-mail: traceyp@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende vil blive udsat for de teoretiske og praktiske aspekter ved forberedelse, dispensering og administration af radiofarmaceutiske produkter til patienter samt ... [+]

Den studerende vil blive udsat for de teoretiske og praktiske aspekter ved forberedelse, dispensering og administration af radiofarmaceutiske produkter til patienter samt brugen af sofistikerede og hybrid billeddannelsesapparater til diagnosticering og behandling af visse sygdomme. Ledelses- og forskningsmetodologi er inkluderet i dette program.

AdgangskravEn national eksamensbevis i radiografi (diagnosticering) eller tilsvarende.Der kræves mindst 60% i NDip-programmet.Kontaktoplysninger

Navn: Fru Lucky Chipeya Tlf .: 011 559 6505 / E-mail: lchipeya@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet giver den studerende en mulighed for at lære avancerede strålebehandlings- og onkologiprocedurer og -teknikker samt ledelses- og forskningsmetodikfærdigheder. ... [+]

Programmet giver den studerende en mulighed for at lære avancerede strålebehandlings- og onkologiprocedurer og -teknikker samt ledelses- og forskningsmetodikfærdigheder.

AdgangskravEn national eksamensbevis i radiografi (terapi) eller tilsvarende.Der kræves mindst 60% i NDip-programmet.Kontaktoplysninger

Navn: Fru F Bhyat Tlf: 011 559 6243 / E-mail: fatimab@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kursusarbejdet for BTech in Somatology omfatter zoneterapi (specialiserede massageteknikker), forskningsmetodologi, camouflage terapi, Somatechniques, permanent make-up, ... [+]

Moduler og tidsplan

Semester 1

DAG 1Zoneterapi (specialiserede massageteknikker)ForskningsmetodikCamouflageterapiPermanent make-upDAG 2Somatechniques IVPermanent make-upSocio-Psykologi

Semester 2

DAG 1Aromaterapi (specialiserede massageteknikker)Thai MassageForretningspraksisSomatology Research ProjectDAG 2ForretningspraksisTTSomatology Research ProjectReflexology case studiesAdgangskravEn national eksamensbevis i somatologi eller tilsvarende.Der kræves mindst 60% i NDip-programmet.Kontaktoplysninger

Navn: Fru Debbie Campbell Tlf: 011 559 6511 / E-mail: debbiec@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

University of Johannesburg

Ansøgere bliver forpligtet til at gennemgå en struktureret personlig samtale, en fobievaluering, en medicinsk undersøgelse, en fysisk kondition og en svømmekvalitetsevalu ... [+]

Ansøgere bliver forpligtet til at gennemgå en struktureret personlig samtale, en fobievaluering, en medicinsk undersøgelse, en fysisk kondition og en svømmekvalitetsevaluering.

Karriere

Kandidater til akut medicinsk plejeuddannelse er berettigede til at registrere sig i Sydafrika som sundhedsfaglige råd som akutttekniker (ECT). ECT'er er ansvarlige for behandlingen af syge og sårede personer i det præ-hospitaliske akutmiljø. Der findes karrieremuligheder i offentlige og private akutmedicinske tjenester både lokalt og i udlandet.

AdgangskravMinimum APS: 26Sprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: Ikke accepteretFysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Biomedicinske teknologer analyserer kliniske prøver forelagt til laboratorier af læger og fortolker resultaterne ... [+]

Karriere

Biomedicinske teknologer analyserer kliniske prøver forelagt til laboratorier af læger og fortolker resultaterne.

AdgangskravMinimum APS: 24Sprog for undervisning og læring - engelsk: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: Ikke accepteretFysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det centrale formål med National Diploma in Microbiology er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for mikrobiologi. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Det centrale formål med National Diploma in Microbiology er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for mikrobiologi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for mikrobiologiindustrien. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

University of Johannesburg

Korte kurser i sundhedsvidenskab ... [+]

Titel Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Har du brug for at udvide dine evner i hudplejecentret og har hørt om de fantastiske resultater, der kan opnås med Microdermabrasion og Photizo® Light Therapy? Registrer ... [+]

Har du brug for at udvide dine evner i hudplejecentret og har hørt om de fantastiske resultater, der kan opnås med Microdermabrasion og Photizo® Light Therapy?Registrer dig for at gennemføre et ekstremt værdifuldt Short Learning-program, der tilbydes vores Institut for Somatologi.

Dette korte indlæringsprogram vil blive tilbudt over to dage og vil omfatte praktiske og teoretiske anvendelser af begge disse maskiner til ansigts- og kropsbehandlinger. Formålet med denne SLP er at tilvejebringe strukturerede teoretiske og praktiske læringsmuligheder relateret til diamantspids MDA og Photizo lysterapi. Kvalificerende delegerede vil være i stand til at bruge denne praktiske og teoretiske viden til at forbedre deres færdigheder i Somatology-klinikker, da disse metoder betragtes som ”banebrydende”. Der kræves en skriftlig teoriprøve og praktisk vurdering for at sikre kompetence i begge aspekter.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk

Master

University of Johannesburg

Det første i sin slags, fuldstændigt online Master i folkesundhedsprogram fra University of Johannesburg har til formål at give sundhedsfagfolk til at analysere, strategi ... [+]

Oversigt

Det første i sin slags, fuldstændigt online Master i folkesundhedsprogram fra University of Johannesburg har til formål at give sundhedsfagfolk til at analysere, strategisere og tilbyde løsninger på folkesundhedsudfordringer i Sydafrika og over hele kloden. Undersøg miljøsundhed, arbejdsmiljø og epidemiologiske trusler og risici.

Vores læseplan er sammenlignelig med programmer, der tilbydes på internationalt akkrediterede folkesundhedsskoler, men med en læseplan, der er skræddersyet til Sydafrika og den sydsariske lovgivning, sundhedsmæssige krav og økonomisk miljø. Afslutning af dette program vil gøre det muligt for dig at gå videre til en ph.d.-uddannelse på et sundhedsrelateret fagområde.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den afhandling-baserede kandidatuddannelse kræver et omfattende forskningsprojekt, der afsluttes under vejledning af vejlederen. Kursusuddannelsen består af et års semina ... [+]

Den afhandling-baserede kandidatuddannelse kræver et omfattende forskningsprojekt, der afsluttes under vejledning af vejlederen. Kursusuddannelsen består af et års seminarer, der er relevante for specialiseringsområdet. Tre eksamensopgaver skrives ved udgangen af det første år. I det andet studieår afsluttes en mindre afhandling, der omfatter et forskningsprojekt af mindre størrelse, under vejledning af en vejleder. Kandidatuddannelser tilbydes inden for følgende specialiseringsområder:

Professionel sygeplejerskevidenskab: Ethos og professionel praksisProfessionel sygeplejerskevidenskab: SygeplejestyringProfessionel sygeplejerskevidenskab: SygeplejepædagogikMedicinsk og kirurgisk sygeplejevidenskab: Sygepleje til kritisk pleje (generelt)Medicinsk og kirurgisk sygeplejevidenskab: OperativteaterAvanceret jordemoderi og neonatal sygeplejeAvanceret psykiatrisk mental sundhedsplejePrimær sundhedsvæsen Klinisk sygeplejevidenskab, diagnose, behandling og plejeNeonatal intensiv pleje VidenskabFællesskabets sygeplejeArbejdsmiljøplejeAdgangskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling. ... [+]

Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Adgangskrav

En æresgrad i biokinetik.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Leon Lategan Tlf: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende evnen til at udføre uafhængig videnskabelig forskning med en original komponent; bidrage ti ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende evnen til at:

Udfør uafhængig videnskabelig forskning med en original komponent.Bidrage til viden om og indsigt i optometri såvel som den specifikke forskningsdisciplin.Vis færdigheder i beslægtede forskningsmetoder og i korrekt formulering gennem en kandidatafhandling.Kun en forskeruddannelse kan udføres.Adgangskrav

En bachelorgrad i optometri (eller tilsvarende)

Kontaktoplysninger

Navn: fru Emil Nel Tlf: 011 559 6827 / E-mail: emiln@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling. ... [+]

Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Adgangskrav

En honours degree Sport Science.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Leon Lategan Tlf: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ved afslutningen af denne kvalifikation vil de studerende have produceret en forskningsafhandling. ... [+]

Ved afslutningen af denne kvalifikation vil de studerende have produceret en forskningsafhandling.

Adgangskrav

En BTech biomedicinsk teknologi eller en tilsvarende kvalifikation.

Kontaktoplysninger

Navn: Fru Ingrid van der Westhuyzen Tlf: 011 559 6263 / E-mail: ingridv@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Homøopater anvender en holistisk helingsmetode til behandling af menneskelige sygdomme og lidelser ... [+]

Karriere

Homøopater anvender en holistisk helingsmetode til behandling af menneskelige sygdomme og lidelser

AdgangskravMinimum APS: 25Sprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: Ikke accepteretFysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kiropraktorer behandler tilstande og skader, der er relateret til nerve, muskler eller led ... [+]

Karriere

Kiropraktorer behandler tilstande og skader, der er relateret til nerve, muskler eller led

AdgangskravMinimum APS: 25Sprog for undervisning og læring - engelsk: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: Ikke accepteretFysiske videnskaber: 4 (50%)Biovidenskab: 4 (50%)Yderligere emne 1: 4 (50%)Yderligere emne 2: 4 (50%)

Optagelse for internationale ansøgere er betinget af at opfylde kravene til overholdelse som fastlagt i udlændingeloven nr. 13 fra 2002, de regler, der er udstedt der under universitetets politik.At opfylde fakultetets minimumskrav til et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette program på grund af pladsbegrænsninger. Alle ansøgere skal gennemføre NBT (National Benchmark Test) inden optagelse. Resultatet af NBT informerer beslutninger truffet om placering af ansøgeren. Livsorientering er ikke inkluderet ved beregning af APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidatuddannelsen er en fuld forskningsgrad. Studerende er forpligtet til at påtage sig et selvstændigt forskningsprojekt og skrive en afhandling. ... [+]

Kandidatuddannelsen er en fuld forskningsgrad. Studerende er forpligtet til at påtage sig et selvstændigt forskningsprojekt og skrive en afhandling.

Adgangskrav

En BTech Podiatry eller en tilsvarende kvalifikation.

Kontaktoplysninger

Navn: Fru Simiso Ntuli Tlf: 011 559 6910 / E-mail: sntuli@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Programmet er en fuld forskningsgrad. Studerende er forpligtet til at påtage sig et forskningsprojekt og skrive en afhandling. ... [+]

Programmet er en fuld forskningsgrad. Studerende er forpligtet til at påtage sig et forskningsprojekt og skrive en afhandling.

Adgangskrav

BTech radiografi (diagnostisk, nuklear medicin, ultralyd eller terapi)

Kontaktoplysninger

Navn: Dr Heather Lawrence Tlf .: 011 559 6887 / E-mail: heatherl@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at gøre det muligt for studerende at udvikle avanceret anvendt forskningskompetencer inden for Somatology-området. Studerende får evne ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at gøre det muligt for studerende at udvikle avanceret anvendt forskningskompetencer inden for Somatology-området. Studerende får evnen til at finde og definere emner til forskning, som de finder relevante for deres faglige miljø. Studerende, der deltager i kandidatuddannelsen, bliver forpligtet til at forske, skrive og præsentere en fuld afhandling under vejledning af en vejleder.

AdgangskravEn BTech Somatology eller en tilsvarende kvalifikation.Med et gennemsnit på mindst 65%Kontaktoplysninger

Navn: Fru Debbie Campbell / Tlf .: 011 559 6511 / E-mail: debbiec@uj.ac.za ELLER Navn: Fru Valencia Khumalo / Tlf .: 011 559 6514 / E-mail: vkhumalo@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Ph.d.

University of Johannesburg

Studerende, der deltager i ph.d.-programmet, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling. ... [+]

Studerende, der deltager i ph.d.-programmet, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Adgangskrav

En kandidatgrad i biokinetik.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Leon Lategan Tlf: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende evnen til at udføre uafhængig original og kreativ videnskabelig forskning; bidrage med bety ... [+]

Det primære formål med denne kvalifikation er at give kvalificerede studerende evnen til at:

Udfør uafhængig original og kreativ videnskabelig forskning.Bidrage med betydelig viden til og indsigt i optometri såvel som den specifikke forskningsdisciplin.Vis færdigheder i relaterede forskningsmetoder og i korrekt formulering gennem en doktorafhandling.Reflekter over beslutningstagning, selvstyring og bidrag til optometrisk videnskab.Kun en forskningsdoktorat kan udføres.Adgangskrav

En relevant kandidatgrad

Kontaktoplysninger

Navn: fru Emil Nel Tlf: 011 559 6827 / E-mail: emiln@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende, der deltager i ph.d.-programmet, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling. ... [+]

Studerende, der deltager i ph.d.-programmet, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Adgangskrav

En kandidatgrad i sportvidenskab.

Kontaktoplysninger

Navn: Prof Leon Lategan Tlf: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ved afslutningen af denne kvalifikation vil de studerende have produceret en forskningsafhandling. ... [+]

Ved afslutningen af denne kvalifikation vil de studerende have produceret en forskningsafhandling.

Adgangskrav

MTech Biomedical Technology eller tilsvarende kvalifikation.

Kontaktoplysninger

Navn: Fru Ingrid van der Westhuyzen Tlf: 011 559 6263 / E-mail: ingridv@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at give den kvalificerende studerende avanceret analytisk problemløsning og reflekterende kompetencer som homøopatisk praktiker og at ... [+]

Formålet med denne kvalifikation er at give den kvalificerende studerende avanceret analytisk problemløsning og reflekterende kompetencer som homøopatiker og at fungere som leder inden for det homøopatiske forskningsområde. Dette opnås ved at yde et originalt bidrag til homeopatiens viden gennem uafhængig forskning.

Adgangskrav

MTech-homøopati

Kontaktoplysninger

Navn: Dr. Radmila Razlog Tlf: 011 559 6218 / E-mail: radmilar@uj.ac.za

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Den studerende, der med succes afslutter denne kvalifikation, vil være i stand til at anvende højere niveau problemløsningsevner og kritisk, reflekterende tankegang på de ... [+]

Den studerende, der med succes afslutter denne kvalifikation, vil kunne anvende højere niveau problemløsningsevner og kritisk, reflekterende tankegang på de mest avancerede akademiske niveauer, der kulminerer med produktionen af en afhandling, der opfylder de accepterede kriterier og etiske principper for den akademiske institution . På denne måde vil den studerende yde et originalt og meningsfuldt bidrag til den eksisterende viden om videnskab og teknologi og føre tilsyn med studerende på lavere niveau.

Adgangskrav

En MTech-radiografi eller en tilsvarende kvalifikation med et gennemsnit på 65% eller ved en tilsvarende standard som fastlagt af Statusudvalget og godkendt af Fakultetsrådet. Udvælgelsen er baseret på godkendelse fra fakultetets forskningsudvalg.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Ph.d.-programmer inden for sygeplejerskevidenskab tilbydes inden for mange specialiseringsområder. ... [+]

Doktorgradsprogrammer i sygeplejevidenskab tilbydes inden for følgende specialiseringsområder:

Professionel sygeplejerskevidenskab: SygeplejestyringProfessionel sygeplejerskevidenskab: SygeplejepædagogikMedicinsk og kirurgisk sygeplejevidenskab: Sygepleje til kritisk pleje (generelt)Avanceret jordemoderi og neonatal sygeplejeAvanceret psykiatrisk mental sundhedsplejePrimær sundhedsvæsen Klinisk sygeplejevidenskab, diagnose, behandling og plejeNeonatal intensiv pleje VidenskabFællesskabets sygeplejeArbejdsmiljøplejeProfessionel sygeplejerskevidenskab: Ethos og professionel praksisAdgangskrav

En kandidatuddannelse i avanceret sygeplejevidenskab / professionel praksis.

Kontaktoplysninger... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media