Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetets historie

The University of Veterinary og Farmaceutiske Fakultet Brno blev stiftet den 12. december 1918 af lov nr. 76/1918 Coll. ved oprettelsen af ​​den tjekkoslovakiske stat Veterinær og Landbohøjskole i Brno. Det var det første universitet, der skal dannes efter oprettelsen af ​​Republikken Tjekkoslovakiet. Det blev grundlagt i lokaler, der engang havde været kavaleri kaserner og et provinsielt uddannelse skole. Universitetets grundlægger og første rektor var professor MUDr. et MVDr. hc Eduard Babak. Klasser begyndte den November 17, 1919. Fra starten, universitetet udviklet som et enkelt fakultet universitet rettet mod dyrlægepraksis (veterinær). I 1975 to gymnasier blev skabt: College of General Veterinary Medicine (senere omdøbt College of Veterinary Medicine) og College of Veterinary Medicine - Fødevarehygiejne (senere omdøbt Veterinær hygiejne og økologi). I 1990 blev to fakulteter skabt - Faculty of Veterinary Medicine, med fokus på veterinærmedicin, og Det Naturvidenskabelige Veterinær hygiejne og økologi, der tager sigte på veterinær hygiejne. I 1991 blev en tredje fakultet tilføjet - Faculty of Pharmacy, rettet mod humane og veterinære farmaceutiske videnskaber. Siden 1994 har universitetet blevet officielt kaldet University of Veterinary og Farmaceutiske Fakultet Brno.

Det Farmaceutiske Fakultet

Det Farmaceutiske Fakultet har været en af ​​tre fakulteter ved universitetet i Veterinær-og Farmaceutiske Fakultet i Brno siden 1991. Mellem 1952 og 1960 undersøgelser af Apotek blev udført ved Masaryk Universitet i Brno, så i Komensky universitetet i Bratislava.

Standarden Master uddannelsen i Apotek tager fem år og er baseret på et kreditsystem. Fakultetet er medlem af Sammenslutningen af ​​Europæiske Fakulteter Apotek og sine kandidater opfylder alle krav til erhvervet som defineret af Den Europæiske Union. I de første to år studerende revidere og udvide deres viden om elementære fysiske og medicinske emner til det niveau, der kræves for at forstå bestemte emner fra det farmaceutiske område. Studerende deltage i foredrag og seminarer og deltage i praktiske apotek placeringer. I de følgende års studier de arbejder på deres speciale. Uddannelsen afsluttes ved at forsvare specialet og træffe den endelige tilstand eksamen. Så de studerende tildelt kandidatuddannelse (forkortet Mgr.). Uddannelsen er kompatibelt med EU-direktiv 2005/36 / EF.

Kandidater tildelt Master grad kan senere sidde for en grundig stat eksamen, herunder en avanceret afhandling forsvar. Efter at have passeret de er tildelt "Doctor of Pharmacy" grad (forkortet PharmDr.).

Kandidater kan ansøge om postgraduate uddannelser i fem akkrediterede grene af Apotek. Efter at forsvare deres afhandling og beståelse af afsluttende statseksamen de tildeles Ph.D. grad.

Fakultetet et nært samarbejde med industrien og kører en Faculty Apotek på stedet. Det samarbejder med private og offentlige apoteker i det land, hvor de studerende gennemfører deres placeringer og også med Kammer apotekere og Sammenslutningen af ​​Apotek ejere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Master Uddannelse I Farmaci (5 år Bachelor Fører Til Master)

på universitet Fuldtid 5 år September 2018 Tjekkiet Brno

Med udgangspunkt i det akademiske år 2009/10, at Det Farmaceutiske Fakultet tilbyder et femårigt Master Study Program i Apotek, i overensstemmelse med direktivet i Den Europæiske Union 2005/36 / EF. Undersøgelsen er baseret på et kreditsystem og tilbud [+]

Det Farmaceutiske Fakultet tilbyder en femårig Master Study Program i Apotek (5 år)

Med udgangspunkt i det akademiske år 2009/10, at Det Farmaceutiske Fakultet tilbyder et femårigt Master Study Program i Apotek, i overensstemmelse med direktivet i Den Europæiske Union 2005/36 / EF. Undersøgelsen er baseret på en kredit-system og tilbyder en bred vifte af valgfrie kurser er struktureret til at lette den studerendes ønskede karriere på områder som - stof syntese og analyse - analytisk evaluering - biologisk effekt vurdering - molekylær biologi - grundlæggende farmakologisk og klinisk forskning - farmaci økonomi og ledelse i Apotek - praktisk apotek optagelsesprøverne består af skriftlige prøve fra biologi (herunder botanik) og kemi med et rigtigt svar til hver af 40 spørgsmål fra hver af de to fag, der indgås af et point. Den maksimalt mulige score er derfor 80 point. De vil finde sted på Det Farmaceutiske Fakultet eller i andre sted i henhold til amtet for sagsøgeren. Den studieafgift for det akademiske år 2016/17 er blevet sat til 6 700 Euro. Studerende kan anvende både individuelt eller via kontrakt organer i deres lande. Med eventuelle forespørgsler bedes du kontakte studiekontoret.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackého 1-3

Brno, South Moravian Region, 612 42 CZ