Faculty of Pharmacy - University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetets historie

The University of Veterinary og Farmaceutiske Fakultet Brno blev stiftet den 12. december 1918 af lov nr. 76/1918 Coll. ved oprettelsen af ​​den tjekkoslovakiske stat Veterinær og Landbohøjskole i Brno. Det var det første universitet, der skal dannes efter oprettelsen af ​​Republikken Tjekkoslovakiet. Det blev grundlagt i lokaler, der engang havde været kavaleri kaserner og et provinsielt uddannelse skole. Universitetets grundlægger og første rektor var professor MUDr. et MVDr. hc Eduard Babak. Klasser begyndte den November 17, 1919. Fra starten, universitetet udviklet som et enkelt fakultet universitet rettet mod dyrlægepraksis (veterinær). I 1975 to gymnasier blev skabt: College of General Veterinary Medicine (senere omdøbt College of Veterinary Medicine) og College of Veterinary Medicine - Fødevarehygiejne (senere omdøbt Veterinær hygiejne og økologi). I 1990 blev to fakulteter skabt - Faculty of Veterinary Medicine, med fokus på veterinærmedicin, og Det Naturvidenskabelige Veterinær hygiejne og økologi, der tager sigte på veterinær hygiejne. I 1991 blev en tredje fakultet tilføjet - Faculty of Pharmacy, rettet mod humane og veterinære farmaceutiske videnskaber. Siden 1994 har universitetet blevet officielt kaldet University of Veterinary og Farmaceutiske Fakultet Brno.

Det Farmaceutiske Fakultet

Det Farmaceutiske Fakultet har været en af ​​tre fakulteter ved universitetet i Veterinær-og Farmaceutiske Fakultet i Brno siden 1991. Mellem 1952 og 1960 undersøgelser af Apotek blev udført ved Masaryk Universitet i Brno, så i Komensky universitetet i Bratislava.

Standarden Master uddannelsen i Apotek tager fem år og er baseret på et kreditsystem. Fakultetet er medlem af Sammenslutningen af ​​Europæiske Fakulteter Apotek og sine kandidater opfylder alle krav til erhvervet som defineret af Den Europæiske Union. I de første to år studerende revidere og udvide deres viden om elementære fysiske og medicinske emner til det niveau, der kræves for at forstå bestemte emner fra det farmaceutiske område. Studerende deltage i foredrag og seminarer og deltage i praktiske apotek placeringer. I de følgende års studier de arbejder på deres speciale. Uddannelsen afsluttes ved at forsvare specialet og træffe den endelige tilstand eksamen. Så de studerende tildelt kandidatuddannelse (forkortet Mgr.). Uddannelsen er kompatibelt med EU-direktiv 2005/36 / EF.

Kandidater tildelt Master grad kan senere sidde for en grundig stat eksamen, herunder en avanceret afhandling forsvar. Efter at have passeret de er tildelt "Doctor of Pharmacy" grad (forkortet PharmDr.).

Kandidater kan ansøge om postgraduate uddannelser i fem akkrediterede grene af Apotek. Efter at forsvare deres afhandling og beståelse af afsluttende statseksamen de tildeles Ph.D. grad.

Fakultetet et nært samarbejde med industrien og kører en Faculty Apotek på stedet. Det samarbejder med private og offentlige apoteker i det land, hvor de studerende gennemfører deres placeringer og også med Kammer apotekere og Sammenslutningen af ​​Apotek ejere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Masteruddannelsen i apoteket (5 år Bachelor fører til Master)

på universitet Fuldtid 5 år September 2019 Tjekkiet Brno

Ph.d.-fakultetet har siden ph.d.-akademiet 2009/10 et femårigt kandidatuddannelsesprogram i apotek, der er i overensstemmelse med EU-direktiv 2005/36 / EF. Undersøgelsen er baseret på et kredit system og tilbud [+]

Pharmacy tilbyder en femårig kandidatuddannelse i apotek (5 år)

Ph.d.-fakultetet begynder fra det akademiske år 2009/10, og tilbyder et femårigt kandidatuddannelsesprogram i apotek, som er i overensstemmelse med EU-direktiv 2005/36 / EF. Studiet er baseret på et kredit system og tilbyder en bred vifte af valgfrie kurser struktureret til at lette den studerendes ønskede karriere på områder som

stof syntese og analyseanalytisk evalueringbiologisk virkning vurderingmolekylær Biologigrundlæggende farmakologisk og klinisk forskningfarmaceutisk økonomi og ledelse i apoteketpraktisk apotek

Indgangseksamenerne består af en skriftlig prøve fra biologi (herunder botanik) og kemi med et korrekt svar på hver af de 40 spørgsmål fra hvert af de to fag, der er tildelt med et punkt. Den maksimale score er derfor 80 point. De finder sted på ph.d.-fakultetet eller på andre steder i henhold til ansøgerens amt. Undervisningsgebyret for det kommende studieår er fastsat til 6 700 Euro. Studerende kan ansøge både individuelt eller gennem kontraherede agenturer i deres lande. Ved eventuelle spørgsmål henvises til Studiekontoret.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Faculty of Pharmacy
University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Palackého 1-3

Brno, South Moravian Region, 612 42 CZ