Læs den officielle beskrivelse

Det medicinske fakultet er den yngste medicinske fakultet i Tjekkiet. Fakultetet har i øjeblikket omkring 1700 studerende i 27 uddannelser med over 400 studerende hvert år. Kandidater er veludstyrede til at forfølge karriere i en lang række medicinske og sundhedsmæssige erhverv. Fakultetets kerneuddannelse er den seksårige kandidatgrad i generel medicin (denne 'lange' kandidatgrad kræver ikke en forudgående bachelorgrad); Dette program giver eleverne et komplet udvalg af viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at forfølge en karriere inden for medicin.

Undervisning på fakultetet fokuserer på at udvikle elevernes praktiske færdigheder ved at inkorporere praktiske placeringer i undervisningssystemet fra første semester. Indtagelsen af ​​elever er begrænset for at muliggøre en individuel tilgang Praktisk træning er organiseret i små grupper, så eleverne kan opleve individuel kontakt med patienterne. Fakultetet bruger en række moderne undervisningsudstyr og -metoder, herunder simulatorer; Vi introducerer også et system med live-udsendelser fra udvalgte operationelle teatre på Ostrava Universitetshospital, som er et værdifuldt undervisningshjælpemiddel. Fakultetet er også pioner i brug af simuleringsbaserede undervisningsmetoder ved hjælp af multimedier, praktiske simuleringsværktøjer og eksperimentelle undervisningsfaciliteter.

Studerende har mulighed for at tilbringe en del af deres studier i udlandet - både i Europa (vi har forbindelser med over 40 partnerinstitutioner som led i Erasmus + -programmet) og videre.

Fakultetet arbejder tæt sammen med Ostrava Universitetshospital (som omfatter en række højt specialiserede afdelinger), to andre store sygehuse i Ostrava og en række andre læge- og sundhedsinstitutioner i hele regionen, både i den offentlige og private sektor.

Fakultetet har en stærk tilstedeværelse i det medicinske forskningsmiljø. Dets specialiserede hold omfatter Obesitologicenteret (udvikling af behandlinger for fedme), Institut for Nødmedicin (udvikling af reaktioner på potentielle bioterroristiske hændelser og militære konflikter, udvikling af medicinske og kirurgiske metoder til menneskeskabte og naturkatastrofer), Hematooncology Clinic (conducting genomic forskning for at identificere genetiske ændringer, der forekommer hos patienter med hæmatonecologiske lidelser og forebygge effektiv behandling) og Center for Epidemiologisk Forskning (med fokus på epidemiologi i smitsomme og ikke-smitsomme sygdomme samt natur- og arbejdsmiljøet). Fakultetets nøgleforskningsprioriteter afspejler spørgsmål, der er af største betydning for folkesundheden både på nationalt og regionalt niveau. Studerende på fakultetet er tæt involveret i en række forskningsaktiviteter, der regelmæssigt deltager i studietilskudskonkurrencer og studiekonferencer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Tjekkisk

Denne skole tilbyder også:

M.D.

University of Ostrava - Faculty of Medicine

Dette seks år på fuld tid inden for Master studier forbereder kandidater til erhvervet som læge. Den er afsluttet med graden af ​​Doctor of General Medicine. ... [+]

Nøgle læringsresultater

Kandidater tilegne sig viden om biomedicinske fagområder, opbygning og funktioner individuelle kroppens organer, diagnostiske og forebyggende procedurer, evne til at sætte en plan for behandling og udføre den. Kandidater skal demonstrere indgående kendskab til biomedicinske fag, årsagssammenhæng af sygdomme i de enkelte organ systemer, sepsis og antisepsis, evne til at organisere og bevise den forebyggende behandling, medicinsk etik, juridiske standarder i overensstemmelse med den medicinske profession. De demonstrerer kendskab til farmakoterapi, førstehjælp i tilfælde af en pludselig svigt af organer, hovedsagelig på en infektiøs og inflammatorisk basis, svigt af immunsystemet, diagnose og behandling af tumorer og genetisk betingede sygdomme. Kandidater er i stand til at udføre undersøgelse, angiver, og fortolke resultater, som er nødvendige for at oprette den korrekte diagnose, give unge og voksne patienter med medicinsk behandling, kommunikere med patienter og deres pårørende, og samarbejde med andre speciallæger, anvender elektronisk kommunikation og informationsteknologi i mindst et verdenssprog, evaluere datoen til patienterne, og gennemføre den samlede undersøgelse. Også kandidater bruger viden om moderne teknologi i medicinsk praksis, indstille trin undersøgelse fører til diagnosen. De gør en anvendelse af moderne kommunikationsværktøjer til at tilegne sig ny information og anvende den i praksis, og præsentere resultater på medicinske konferencer.... [-]

Tjekkiet Ostrava
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk