Read the Official Description

Bliv implantologist med praktiske implantologi kurser.

Lær i intensive træningslejre, den ekspertviden af ​​de mest moderne implantatbehandling. Tage din chance terapeutiske koncepter for implantat behandling af dine patienter med held planlægge og gennemføre.

praksis Pur

Deltagelsen i vores lejre er at lære af praksis. Fokus er på den praktiske undervisning er live på patienterne. De implanteres uafhængigt under styring af en erfaren kirurg og støttes.

Kompetence

Må ikke vente længere! Sæt din teoretiske viden direkte til handling. Gennem hands-on ekspertise og tillid i behandlingen af ​​patienter, kan du starte direkte efter kurset.

Op til dato

Ligegyldigt hvilket niveau af erfaring, du får i! Lær de nyeste kirurgiske metoder hurtigere end nogensinde før, og du vil på ingen tid implantologi specialister.

konsultation

De opererer selvstændigt i mindre teams og er altid ledsaget af en erfaren kirurg. At få tillid og lære alt - fra det grundlæggende til mester-teknologi.

Programs taught in:
Tysk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Cézanne Dental

Den politiske erklæring af konsensus konference for implantologi, Sammenslutningen af ​​videnskabelige selskaber i Tyskland, understreger betydningen af ​​oral implantolo ... [+]

7 moduler til din praksis succes! booket individuelt eller i en pakke!

Den politiske erklæring af konsensus konference for implantologi, Sammenslutningen af ​​videnskabelige selskaber i Tyskland, understreger betydningen af ​​oral implantologi i moderne tandpleje. Her er tendensen klar: Antallet af tandimplantat behandling stiger hvert år i Tyskland med 10-15%, alene i 2012 var 1 million indsatte implantater i Tyskland; flere og flere patienter at kende denne metode, og opfordre til passende behandling for funktionelle og æstetiske årsager. Den stigende bevidsthed i befolkningen følger denne tendens og styrkede ham.

opstå for dig fra dette store muligheder for deres egen praksis og langsigtede stigende salg mulige fremtidige udvikling - forudsat du sidde ned med lydfeltet fra hinanden. Med pensum implantologi tilbyder vi i Cézanne Training Center en omfattende og systematisk række af kurser i hjertet af Berlin, hvor vil blive præsenteret af erfarne talere fra praksis.... [-]

Tyskland Berlin
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Kurfürstendamm 119
10711 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
undefined