Charité – University of Medicine Berlin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Charité – University of Medicine Berlin

Charité er et af de største universitetshospitaler i Europa. Al vores kliniske pleje, forskning og undervisning leveres af læger og forskere med den højeste internationale standard. Charité hævder stolt over mere end halvdelen af alle tyske nobelprisvindere i fysiologi eller medicin, herunder Emil von Behring, Robert Koch og Paul Ehrlich. Charité er internationalt kendt for sin ekspertise inden for undervisning og uddannelse.

121289_121083_about-us-medical-neurosciences_460x337.jpg

Medical Neurosciences fokuserer på translationel forskning. Hovedmålet er at bygge bro mellem succeser på bænken og behandling ved sengen. Vi integrerer grundlæggende laboratorieforskning og klinikken med hensyn til fakultet, studerende, kursusindhold og infrastruktur. Programmet dækker bredden af neurovidenskab fra molekylær neurobiologi til kognition og neurovaskulære sygdomme.

Programmet opfordrer de studerende til at udvikle deres egen, individuelle professionelle og tilbyder en række valgfrie forelæsninger og labrotationsmuligheder kombineret med designet af individuelle udviklingsplaner. Som et resultat har studerende udviklet en række projekter og aktiviteter, såsom et studerendes køre nyhedsbrev CNS , bidrag til videnskabslam, selvorganiserede retreats, rådgivende grupper til udvikling af programmet og mange andre.

121288_121084_4844_460x337.jpg

Universitetssted

Berlin er en spændende og farverig hovedstad i Tyskland, der tiltrækker mennesker fra hele verden. Som et varmt sted for videnskab er Berlin hjemsted for 13 universiteter, herunder Humboldt-Universität zu Berlin og Freie Universität Berlin. Charité - Universitätsmedizin Berlin er det medicinske fakultet for begge disse prestigefyldte universiteter. Derudover er der en række forskningscentre, der ikke er universitetet, her som Max Delbrück Center for Molecular Medicine, Max Planck Institute for Human Development, Leibniz Research Center for Molecular Pharmacology og Max Planck Institute for Infection Biology.

Placeringer

Berlin

Address
Charité — Universtätsmedzin Berlin
Charitéplatz 1

10117 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig