Read the Official Description

Som et af de ældste og største private universiteter i Tyskland satte vi standarden for uddannelse. Vi udstyre dig med den viden, du har brug for til din fremtid - hands-on, innovative og kreative. Hertil kommer, at tæt samarbejde mellem vores studerende og fakultet er af særlig betydning.
Vores succesopskrift: Vi tilbyder nye, praktiske uddannelser, individuel vejledning og hurtig placering på arbejdsmarkedet. For vores studerende betyder det de bedste chancer for en jumpstart i deres karriere.

I næsten 5 årtier har SRH University Heidelberg været blandt de mest berømte tyske universiteter, med et tæt netværk af virksomheder og institutter for videregående uddannelser over hele verden.


Uddannelse uden grænser

Stiftelse og perspektiver, bevægelsesfrihed og ansvar: Kom og studere i SRH Science Tower, vores "undervisningstårn." Dens arkitektur symboliserer dynamik, gennemsigtighed og kreativitet. Vi tilbyder dig et uddannelsesmiljø med state-of-the-art udstyr og en attraktiv campus i en af de smukkeste byer i Tyskland.


Fremragende kvalitet

Vi stræber efter excellence. Vores studiemodel, akademikere og instruktion samt de ydelser, der ydes til vores studerende, måles alle sammen mod denne standard. Den løbende høj kvalitet af din uddannelse sikres gennem internationalt anerkendte procedurer og metoder.

På vores universitet har undervisning og forskning et internationalt og tværfagligt fokus. Gennem den verdensomspændende udveksling af vores fakultet og studerende fremmer vi kulturel mangfoldighed og åbenhed. Vi værdsætter elevernes personlige udvikling så højt som deres uddannelsesmæssige kvalifikationer - vores uddannelser udvikles og gennemføres gennem en dialog med eksperter fra forskning og praksis. Sådan forbereder vi dem på de udfordringer og chancer, de vil møde som højt kvalificerede fagfolk og ledere i fremtiden, præstationsorienterede og ivrige efter at lære.


Gode forbindelser

S RH Universitet Heidelberg arbejder sammen med udvalgte universiteter og forskningsinstitutioner, både hjemme og i udlandet, for at fremme udvekslinger med det internationale videnskabelige samfund. Kosmopolitisk og endnu rodfæstet i storbyområdet, er vores universitet et regionalt center for kultur og læring.

I øjeblikket er ca. 3.500 studerende indskrevet på vores seks skoler: Business, Engineering

Programs taught in:
Engelsk
Tysk

Denne skole tilbyder også:

MA

SRH University Heidelberg

Dance Movement Therapy er i stigende grad populær inden for sundhedsvæsenet, og forskningsgrundlaget for disse områder vokser. Som kunstterapi-tilgang har Dance Movement ... [+]

School of Therapeutic Sciences

Dance Movement Therapy er i stigende grad populær inden for sundhedsvæsenet, og forskningsgrundlaget for disse områder vokser. Som kunstterapi-tilgang har Dance Movement Therapy potentialet til at bidrage til aktivering, stabilisering og genopretning i forbindelse med forebyggelse, akut intervention og rehabilitering. Kandidater kan også forfølge karriere inden for forskning og uddannelse.

Karrieremuligheder

Den anvendte kandidatuddannelse kvalificerer kandidaten til klinisk praksis, der arbejder med børn og voksne inden for følgende kerneområder: Psykiatri, Psykosomatisk medicin

Centrale punkterFuldtidsprogramKursussprog: 100% EngelskEmnefoku... [-]
Tyskland Heidelberg
October 2019
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
SRH University Heidelberg

En Master of Arts i musikterapi forbereder kandidater til beskæftigelse som musikterapeuter i klinikker, rehabiliteringscentre og psykosociale supportcentre. Kandidater k ... [+]

School of Therapeutic Sciences

Musikterapi er i stigende grad populær i sundhedsvæsenet, og forskningsgrundlaget for disse felter vokser. En Master of Arts i musikterapi forbereder kandidater til beskæftigelse som musikterapeuter i klinikker, rehabiliteringscentre og psykosociale supportcentre. Kandidater kan også forfølge karriere inden for forskning og uddannelse.

Karrieremuligheder

Kandidater er kvalificeret til at arbejde inden for kernemusik terapi praksis områder af medicin (især smertebehandling og palliative pleje), psykiatri, psykosomatics, psykoterapi, neurologi og med børn og unge.

Centrale punkterFuldtidsprogramKursussprog: 100% EngelskEmnefokuserede 5 ugers kur... [-]
Tyskland Heidelberg
October 2019
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

Heidelberg, Baden-Württemberg, 69123 DE
Social Media