Læs den officielle beskrivelse

BCNH er etableret for over 17 år siden og er kendt for sin akademiske og kliniske ekspertise med en evidensbaseret pensum, der leveres af højt respekterede lærere, eksperter på deres område.

Fleksibel læring

Alle BCNH kurser er designet med fleksibilitet i tankerne. De fleste af vores studerende gennemfører deres studier sammen med arbejde eller familieforpligtelser. Derfor bruger vi den nyeste teknologi til at sikre, at vores studerende kan studere på et tidspunkt, der er bekvemt for dem. Studerende kan vælge at deltage i klasser personligt, deltage live online eller se optagelser i deres egen tid.

three people sitting in front of table laughing togetherBrooke Cagle / Unsplash

akkrediteringer

Da både Diploma i Ernæringsmæssig Terapi og BSc (Hons) i Ernærings Terapi er akkrediteret af NTEC, kan vores kandidater anmode om hurtig adgang til det faglige register, der afholdes af Den Komplementære og Natural Healthcare Council (CNHC), som støttes af afdelingen af sundhed.

Akademisk Excellence

Hos BCNH er vi passionerede for at give vores studerende den mest grundige træning for at blive fremragende Ernæringspraksis.

Vi underviser i evidensbaseret funktionsmedicin, så vores kandidater er bedre rustet til at evaluere offentliggjorte forskningspapirer. Vi vil bygge dine forskningsfærdigheder fra år 1, begyndende med hvordan man finder og læser forskning og kulminerer i senere år med evnen til at kritisk evaluere studier.

Vores foredragsholdere er eksperter på deres område, og du vil blive undervist om den nyeste forskning og udvikling inden for ernæringsmæssig terapi.

"Mekanismer" - alle vores studerende og kandidater forbinder BCNH med mekanismer!

I det væsentlige handler det om at forstå 'hvorfor' eller 'hvordan' en fødevare eller et næringsstof, for eksempel, kan være gavnligt eller skadeligt for din klient ved at forstå de fysiologiske processer, det kan påvirke i kroppen. At kende dine mekanismer er virkelig vigtigt for at blive taget alvorligt af både dine kunder og kolleger sundhedspersonale.

Omfattende træning - vores kurser giver en omfattende dækning af nutidens terapiforskning, og læseplanen opdateres hvert år (for eksempel omfatter nyere tiltag en grundig udforskning af tarmmikrofloraen og dens indflydelse på sundhed og fordele / begrænsninger af genetisk test for ernæringsbehandling )

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

BCNH College of Nutrition & Health

BCNH Level 6 Diploma kurser er designet til kandidater, der ønsker en uddannelse af høj kvalitet, men har ikke nødvendigvis tid eller økonomiske ressourcer til at forplig ... [+]

BCNH Level 6 Diploma kurser er designet til kandidater, der ønsker en uddannelse af høj kvalitet, men har ikke nødvendigvis tid eller økonomiske ressourcer til at forpligte sig til et fuldt BSc (Hons) program.

Hos BCNH arbejder Diplom og BSc (Hons) studerende sammen og gennemfører de samme ernæringsrelaterede moduler. Derfor er alle de BCNH moduler, der studeres på Diploma kurser, kreditvurderet af University of Greenwich på niveau 4, 5 eller 6.

Universitetet overvåger alle aspekter af BCNH moduler fra indhold til vurderingsmetoder, mærkning og kvalitetskontrol.

Det betyder, at du kan være sikker på, at du som diplomstuderende også modtager en uddannelse på uddannelsesniveau. Den eneste forskel er, at BSc (Hons) eleverne også er registreret hos universitetet og supplerer yderligere universitetsmoduler sammen med BCNH modulerne.... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2019
Engelsk
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk