Læs den officielle beskrivelse

Glasgow Caledonian University er et karakteristisk, inklusiv og fremadrettet universitet, der er forpligtet til sin sociale mission for at fremme det fælles gode. Vi er blevet et internationalt ekspertcenter inden for videregående uddannelse, fremme beskæftigelsesegnethed og globalt statsborgerskab i vores kandidater. Vi vinder priser for vores støtte og engagement i den studerendes oplevelse, samtidig med at vi leverer innovation gennem vores verdensklasse forskning på vigtige områder af styrke. Vi har en tradition for at udvide adgangen til videregående uddannelse til talentfulde individer uanset deres baggrunde, og vi udnytter vores intellektuelle og sociale kapital til gavn for de samfund, vi tjener i Skotland og internationalt.

Glasgow Caledonian University (GCU) er et levende, innovativt og multi-prisvindende universitet for det fælles gode.

Vi tilstræber at bidrage til samfundet på en måde, der omfatter, men går endnu ud over det traditionelle rolle som et universitet. GCU's For det fælles gode engagement er bragt til liv og leveret af studerende og ansatte på tværs af akademiske skoler og afdelinger.

Velkommen til Skolen for Sundhed og Biovidenskab

Sundheds- og biovidenskabskolen, en af ​​tre akademiske skoler i GCU, samler afdelingerne for biovidenskab, psykologi, socialt arbejde og allieret sundhedsvidenskab og sygepleje og fællesskabssundhed.

Skolen for Sundhed og Biovidenskab har i samarbejde med vores medarbejdere, studerende og eksterne interessenter skabt en samlende vision, der er designet til at opfylde 2020-universitetsstrategien og inddrage ekspertise, engagement og energi i alle aspekter af skolelivet.

Vores skole samler afdelingerne for biovidenskab, psykologi, socialt arbejde og allieret sundhedsvidenskab og sygepleje og fællesskabssundhed. Interdepartementalt samarbejde giver skolen mulighed for at tilbyde et uovertruffen udvalg af undervisningsprogrammer og fleksible leveringsmuligheder, forskning, skræddersyet træning og konsulenttjenester inden for sundheds-, social- og biovidenskabssektoren.

Skolen har mere end 280 akademikere, herunder professorer, læsere, postdoktorale stipendiater og forskningsassistenter. Vi modtog en fremragende 93% elevtilfredshed i den seneste nationale studieundersøgelse. Vi har over 4000 studerende fra hele verden, herunder Storbritannien, Canada, Myanmar, Indonesien, Kuwait, Saudi Arabien og Bangladesh. De er en meget værdsat og integreret del af vores akademiske samfund.

Vi er forpligtet til innovative, engagerende og inter-professionelle uddannelse for alle vores elever. Dette understøttes af vores verdensklasse faciliteter og avanceret forskning. Succesen af ​​vores metode er demonstreret af vores fremragende nationale studieundersøgelsesresultater.

Forskning Excellence

Excellence i undervisning og forskning, top akademikere, støttende og stimulerende læringsmiljø på en bred vifte af områder - fra Food Biosciences til sygepleje.

Vores forskning

I REF 2014 blev vi placeret i top 20 i Storbritannien for sundhedsforskning på verdens førende og internationalt fremragende standarder. Find ud af om vores prisbelønnede akademikere og levende forskningssamfund.

Vores faciliteter

Vi tilbyder studerende og virksomheder adgang til state-of-the-art lærings- og forskningsfaciliteter på tværs af alle vores afdelinger.

Vores afdelinger

Sundheds- og biovidenskabens styrker og tilhørende institut for anvendt sundhedsforskning ligger i vores faglige ekspertise, tværfaglige teambaserede serviceydelser og streng overholdelse af lovgivningsmæssige standarder, der kræver partnerskaber med offentligheden og kommercielle og ikke-statslige organisationer.

Vores skoles engagement i ekspertise og samarbejde sikrer, at vi er på forkant med bachelor-, postgraduate og forskningspraksis og viden, inspireret af et individuelt og kollektivt ønske om at bidrage til forbedring af sundhed og velvære.

Vores skole tilbyder en bred vifte af teoretisk viden, praktikfærdigheder og uddannelsesmæssigt engagement, der spænder over samfund til at bænke til erhvervslivet og sengetøj og tilbage i samfundet og understøttes af løbende investeringer i vores folk og faciliteter.

Skolen består af tre afdelinger opdelt i faglige faggrupper:

 • Institut for sygepleje og fællesskabssundhed
 • Institut for Psykologi, Socialt Arbejde og Allieret Sundhedsvidenskab
 • Institut for Biovidenskab

Øv akademiske karriere

Vores politik for at støtte praksis / klinisk faglig karriere på tværs af alle discipliner er grundlæggende for sundheds- og biovidenskaben. Disse er indlejret i vores mission mod Common Weal og understøtter vores engagement for at sikre, at både klinisk og akademisk praksis driver vores læring og vores forskning.

Vores løbende mål er at etablere vores skole som et nationalt og internationalt anerkendt ekspertcenter med klinisk akademisk forskning karriere og praksis uddannelse akademiske karriere udgør et centralt element i denne vision.

Skolens kliniske akademikere integrerer med succes klinisk viden, færdigheder, forskning og uddannelse på deres fagområde for at gavne patienter / klienter og elever og forbedre serviceleverancen.

Gennem vores kliniske faglige karriere og praktikuddannelse akademiske karrierer beskæftiger sundheds- og biovidenskaben sig med real-world forskning og uddannelse for at besvare ægte dilemmaer i praksis og spørgsmål der rejses af dem i spidsen for service og pleje levering. Øvelsen driver vores læring og forskning, og vores forskning giver beviser, der implementeres til praksis til gavn for patienter / klienter, samfund, sundhed og socialhjælp.

Understøttende praksis akademiske karriere

Klinisk akademisk forskning og praksisuddannelse Akademiske praktikere repræsenterer alle disciplinerne i Sundheds- og biovidenskabsskolen og er medlemmer af etablerede forskergrupper i Institut for Anvendt Sundhedsforskning med tilhørende infrastruktur og forskningsvirkninger. De opfylder nøgleroller i at generere vigtige forskningsspørgsmål fra praksis og i at arbejde for at sikre de nye bevisformer og påvirke serviceleverancen samt sundhed og social omsorgspolitik. Skolen har praktiserende / kliniske akademiske forskere og praktiserer uddannelses akademiske praktikere inden for områderne:

 • Ammende
 • Socialt arbejde
 • Psykologi
 • Fysioterapi
 • Arbejdsterapi
 • Podiatry
 • Radiologi
 • Vision Sciences - Optometri, Orthoptics
 • Operations Department Practice

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vi tilbyder det eneste biomedicinske videnskabsprogram med placering i Glasgow, der er godkendt af Health and Care Professions Council (HCPC) og akkrediteret af Institut ... [+]

Akkrediteret af: HCPC IBMS RSB

Biomedicinske forskere udfører laboratorieprøver på prøver sendt til analyse af praktiserende læger og andre sundhedspersonale.

Biomedicinsk videnskab er afgørende for den kliniske diagnose af sygdom og nøjagtig behandling af patienter og driften af ​​NHS og andre sundhedsrelaterede industrier.

Vi tilbyder det eneste biomedicinske videnskabsprogram med placering i Glasgow, der er godkendt af Health and Care Professions Council (HCPC) og akkrediteret af Institut for Biomedicinsk Videnskab (IBMS).

Du vil få de nødvendige viden og færdigheder til at blive en biomedicinsk videnskabsmand, herunder cellulær patologi, klinisk biokemi, hæmatologi og klinisk mikrobiologi. En afgørende styrke i programmet er en arbejdsbaseret placering på et skotsk hospital.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCUs Diagnostic Imaging-kvalifikation anerkendes over hele verden og giver dig mulighed for at tilmelde dig hos Health and Care Professions Council (HCPC) og Society of R ... [+]

Diagnostiske radiografere producerer og fortolker billeder af menneskekroppen. Diagnostisk billedbehandling er centralt for sundhedsvæsenet og er afgørende for diagnosticering og behandling af traumer og sygdomme.

GCUs Diagnostic Imaging-kvalifikation anerkendes over hele verden og giver dig mulighed for at tilmelde dig hos Health and Care Professions Council (HCPC) og Society of Radiographers.

De fleste af Skotlands diagnostiske radiografer graduerer fra GCU, udstyret med den viden, de kompetencer og attributter, der er nødvendige for at praktisere i de moderne sundheds- og socialhjælpstjenester. Du får adgang til en dedikeret røntgensuite, der simulerer træning.

En valgfri placering ved udgangen af ​​år 3 giver mulighed for at studere i udlandet.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Kandidater er berettiget til at ansøge om medlemskab af College of Occupational Therapists og registrering med Health ... [+]

Arbejdsterapeuter arbejder med en bred vifte af mennesker for at hjælpe dem med at nå deres potentiale og få så meget uafhængighed som de kan.

For personer med fysiske eller psykiske sundhedsmæssige begrænsninger kan hverdagsopgaver være vanskelige. Men gennem arbejde giver erhvervsterapi folk mulighed for at leve mere produktive og behagelige liv.

For at overholde World Federation of Occupational Therapists standarder kræves mindst 1000 timers praktikplacering. Som en af ​​de største udbydere af kvalificerede ergoterapeuter i Skotland er GCU innovativt i praksis placeringserfaring, hvilket resulterer i jobskabelse i nye områder af praksis.

Arbejdsterapeuter arbejder som en del af et hold, og en tredjedel af dette program er dedikeret til den tværfaglige undersøgelse, hvor elever fra en række sundheds- og socialspørgsmål lærer sammen.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Et fleksibelt program rettet mod sygeplejersker på udkig efter en avanceret kvalifikation. ... [+]

Et professionelt udviklingsprogram for kvalificerede sygeplejersker, for at fremme deres akademiske kvalifikationer til gradeniveau eller æresbevisning grad niveau; eller for at få et kandidatbevis. Flere leveringsmetoder og en bred vifte af modulvalg giver fleksibilitet til at passe til en række hjemmemarkeder og internationale markeder. Ruter til udmærkelser kan skræddersyes til at imødekomme de individuelle praktikers personlige udviklingsbehov og de operationelle krav og strategiske behov for serviceudvikling.

Hvorfor vælge dette program?

Vi er eksperter på alle fire områder inden for sygepleje (Voksen, Børne, Instruktionshæmning og Mental Sundhed) samt Sundhedsbesøg, Jordemoder og Folkesundhed.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Farmakologer spiller en afgørende rolle i opdagelsen og udviklingen af ​​nye lægemidler, som gavner menneskers og dyrs sundhed. ... [+]

Farmakologer spiller en afgørende rolle i opdagelsen og udviklingen af ​​nye lægemidler, som gavner menneskers og dyrs sundhed.

Dette program indebærer en høj andel af praktisk arbejde, herunder et fem-dages praktisk molekylærbiologi workshop, der bringer teori og praksis sammen, for at udstyre dig med de laboratorieevner, arbejdsgiverne har brug for. Du vil få en forståelse for, hvordan kroppen fungerer, hvad der går galt i sygdom og hvordan medicin kan bruges til at styre disse syge stater.

Den succesrige britiske narkotikaindustri beskæftiger 70.000 mennesker og genererer yderligere 250.000 arbejdspladser i beslægtede industrier. I Skotland betyder udvidelsen af ​​sundhedsrelaterede industrier og bioteknologisektoren, at efterspørgslen efter kandidater på dette område i øjeblikket overstiger udbuddet.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Efter afslutningen af ​​programmet, vil du være berettiget til at søge om registrering hos Health and Care Professions Council (HCPC). ... [+]

Uanset om man arbejder på et hospital, samfund, industri, skoler, sport, offentlige eller private sundhedsinstitutioner, hjælper fysioterapeuter folk med at overvinde fysiske vanskeligheder ved at genskabe bevægelse og funktion til så nær normalt som muligt. Fysioterapeuter er nøglepersoner i sundhedsholdet, der arbejder i et udfordrende og givende erhverv.

Vores mål er at udvikle kandidater med værdier og færdigheder til at blive innovative og problemløsende praktikere. Du vil udvikle et videnskabeligt perspektiv og behandle patienter i en række forskellige indstillinger; fra neurorehabilitering til muskuloskeletale til åndedrætsværn og industri.

For at udvikle de færdigheder, der kræves i fysioterapi, vil du øve på andre elever i din klasse. Din læring understøttes også ved at besøge det kliniske simuleringslaboratorium, feltrejser, praktisere uddannelsesplaceringer og e-learning. Du vil også få erfaring i en valgfri placering i Storbritannien eller i udlandet.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Det længste løbende Dietetics-program i Skotland, akkrediteret af British Dietetic Association og Health and Care Professions Council (HCPC). ... [+]

Human Nutrition and Dietetics er anvendelsen af ​​ernæringsvidenskaben til forebyggelse og behandling af sygdom og fremme af sundhed.

GCU har det længste løbende Dietetics-program i Skotland. Det giver en dybdegående forståelse af ernæring og stofskifte, der er opnået ved studier af fysiologi, biokemi, farmakologi og fødevarevidenskab med anerkendelse af de indflydende aspekter af psykologi og sociologi.

Programmets stærke praktiske fokus er centreret omkring problembaseret læring i klasseværelset, ernæringslaboratorium og klinisk simuleringslaboratorium samt placering.

Programmet er akkrediteret af British Dietetic Association og Health and Care Professions Council (HCPC). Det fører til, at der er mulighed for at ansøge om HCPC-registrering (eleverne skal færdiggøre 1000 timers klinisk placering for at være berettiget) og følger den kerneplan, der er fastsat af British Dietetics Association.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCUs Optometry-program er designet til at give den teoretiske og praktiske uddannelse for at udstyre kandidater med avancerede kliniske færdigheder, som de vil bruge til ... [+]

GCUs Optometry-program er designet til at give den teoretiske og praktiske uddannelse for at udstyre kandidater med avancerede kliniske færdigheder, som de vil bruge til at arbejde som uafhængige eyecare-fagfolk.

Optometriste er øjenpleje fagfolk, der opdager synlighedsproblemer og foreskrive og passe briller samt kontaktlinser og andre visuelle hjælpemidler. Optometriste opdager og styrer også forskellige øjneforhold som Glaucoma og Age-relateret makuladegeneration.

Optometriste i Skotland har en udvidet rolle i sundhedsvæsenet i forhold til andre steder i Storbritannien. Den avancerede viden og kliniske færdigheder, som optometriste har brug for at opfylde denne rolle er i centrum for vores fireårige Optometry-program.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

At studere ortoptik er interessant og udfordrende, og beskæftigelsesmulighederne er fremragende. Kvalifikationen anerkendes over hele verden. ... [+]

Orthoptister er allierede sundhedspersonale, der specialiserer sig i diagnosticering og styring af en lang række øjneforhold.

At forstå øjet og hjernens rolle i visuel oplevelse er nøglen til det ortopædiske arbejde. Ortopoptikere arbejder i pleje og behandling af patienter med dårlig udvikling af syn og tilstande, der omfatter hjerneskade, diabetes, slagtilfælde, svagesyn og glaukom.

Orthoptists arbejder tæt sammen med Oftalmologer og Optometriste, såvel som børnelæger, neurologer, børnehave lærere, sundhed besøgende, endokrinologer og andre allierede sundhedspersonale i tværfaglig pleje.

Programmet på GCU indebærer at lære sammen med andre sundhedsuddannede praktikanter at give eleverne en tværfaglig erfaring gennem deres fire års studier. Ortoptik er velegnet til personer med interesse i sundhedspleje, der nyder godt af at arbejde med mennesker, især børn og ældre.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette program er godkendt af UK Society of Chiropodists and Podiatrists og UK Health ... [+]

Patienter, der har problemer med deres fødder eller underekstremiteter, har brug for saglig pleje og opmærksomhed. Podiatriste er uafhængige højtuddannede fagfolk, der er i stand til både at diagnosticere og behandle problemer, der påvirker fødderne og underekstremiteterne.

Vi tilstræber at udvikle kreative, innovative og dygtige podiatriske praktiserende med en kommunikativ og omsorgsfuld holdning til patienter. Du vil få praktisk erfaring i det kliniske miljø, observere og arbejde sammen med dygtige og erfarne og verdenskendte forskere.

Dette program er godkendt af UK Society of Chiropodists and Podiatrists og UK Health

Det er det eneste Podiatry-program i Storbritannien, der tilbyder en HCPC-godkendt international akademisk udveksling. Dette er med La Trobe University, Melbourne, Australien.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU er den største udbyder af terapeutisk radiografisk uddannelse i Skotland. Undervisningsgruppen arbejder tæt sammen med praktikere i NHS. ... [+]

Terapeutiske radiografer er højtuddannede omsorgsfolk, der har en afgørende rolle i behandlingen af ​​patienter med kræft. De leverer strålebehandling med det nyeste udstyr.

Radioterapi radiografer arbejder som en del af sundhedsholdet og er involveret i beslutninger om patientbehandling af strålebehandling. De yder pleje og støtte til patienter og deres familier gennem hele cancerturen.

GCU er den største udbyder af terapeutisk radiografisk uddannelse i Skotland. Undervisningsgruppen arbejder tæt sammen med at praktisere kolleger i NHS og med deres faglige organ for at sikre, at programmet er relevant og opdateret.

Du vil have brug for et dedikeret radioterapi behandling planlægning laboratorium og digital billedvisning udstyr. Praktikplaceringer giver dig erfaring med både store og mindre kræftcentre.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Tag den 4-årige BSc (Hons) Børnepasningsgrad og deltage i praktikophold i en bred vifte af indstillinger, selvom internationale placeringer er tilgængelige. Når du er fær ... [+]

Akkrediteret af: NMC

Arbejd som en integreret del af sundhedsplejen, Børnepasienter leverer specialplejehjælp til børn og deres familier fra fødsel til ung voksenalder. Børnepasienter praktiserer i en bred vifte af indstillinger, der spænder fra intensivcentre og familiehuse til at levere pleje i globale nødsituationer.

Inter-professionel læring med studerende fra en række sundhedspleje faglige kurser vil opmuntre din bevidsthed om roller og ansvar for det bredere tværfaglige team og foster team arbejde færdigheder.

Som elev sygeplejerske, vil du gennemføre praktik placering i en række forskellige indstillinger, herunder det nye Glasgow børnehospital, samfundssygepleje og skolepleje. Disse erfaringer vil blive understøttet af teoretisk sygepleje viden og praktiske erfaringer udviklet i GCU's state-of-the-art inter-professionelle kliniske simuleringscenter.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) voksen sygeplejerske grad fra GCU. Er meget konkurrencedygtig og vores kandidater fortsætter med at nyde en bred vifte af karrierer i NHS. Denne 4-årige grad g ... [+]

Voksenpleje er en dynamisk, givende og højtuddannet omsorgsfuld og medfølende karriere. Du vil udvikle forskellige færdigheder lige fra levering af sundhedsuddannelse til personer fra en lang række baggrunde til at levere komplekse pleje til mennesker med flere akutte eller langsigtede forhold.

Dette program sigter mod at udvikle sygeplejersker, der er i stand til at levere personcentreret, sikker og effektiv pleje, arbejder sammen med andre erhverv og agenturer i et stadigt skiftende og komplekst sundhedsmiljø.

Du vil opleve en række kliniske placeringer og vil lære at bruge en bred vifte af teknikker og tilgange. Du vil gennemføre klinisk praksis for 50% af kurset, i lokalsamfund og på hospitaler samt uafhængig og frivillig erhvervserfaring.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette program giver en unik mulighed for studerende til at studere pleje levering inden for to områder af praksis, lærings handicap og barn. ... [+]

Plejehjælp leveres i en række moderne sundhedssystemer. Registrerede sygeplejersker inden for ethvert fagområde skal være forberedt på at imødekomme patienters, brugernes og plejers behov, til et niveau, som offentligheden forventes at kunne reagere på udfordringer og for at imødekomme efterspørgslen efter pleje i en moderne og komplekse sundhedssystem.

Dette program giver en unik mulighed for studerende til at studere pleje levering inden for to områder af praksis, lærings handicap og barn og er struktureret til at give dig en række teori og praksis moduler på begge områder.

Dette er en ny og nyskabende Pathway og som en student sygeplejerske vil du lære gennem en række forskellige metoder. 50% af din erfaring vil være klinisk praksis stærke links og integreret praksisindlæring med lokale sundheds- og socialhjælpeleverandører giver dig mulighed for at sætte teori i praksis og udvikle en bred vifte af færdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Den stærkt konkurrencedygtige BSc Hons Learning Disability Nursing giver dig mulighed for at blive en registreret sygeplejerske og arbejde med enkeltpersoner og familier ... [+]

Læring handicappleje involverer at arbejde i partnerskab med enkeltpersoner og familier for at forbedre autonomi, fremme sundhed og støtte inklusion. Dette omfatter også et reelt bidrag til at forbedre adfærd og livsstil, der hjælper med at opnå de bedste sundhedsresultater.

Dette program fokuserer på at opfylde de holistiske behov hos mennesker med indlæringsvanskeligheder. Du vil udforske centrale temaer inden for nutidige læringshæmmende praksis, herunder at opfylde sundhedsbehov, samfundsindsats, person-centreret planlægning, integration og integration, håndtering af uligheder på sundhedsområdet, lovgivning, retsmedicinsk praksis, plejeplanlægning og vurdering, evidensbaseret praksis, forskningsmetoder og vurdering.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Denne æresbevisning sygepleje grad tager 4 år og giver dig et væld af praktisk erfaring og de færdigheder og viden du har brug for at blive en mental sundhed sygeplejersk ... [+]

Ved at fremme individuelle styrker, mental velvære og uafhængighed, hjælper psykiske sygeplejersker mennesker, der har svært ved at klare aspekter af deres liv på grund af psykiske problemer.

Dette program fokuserer på nutidige tilgange i støtte og behandling til rådighed for personer med psykiske problemer. Studerende forpligter sig til at praktisere læringserfaring for 50% af kurset på en bred vifte af placeringer inden for NHS Greater Glasgow og Clyde. Disse omfatter NHS-samfund og sygehusplaceringer samt uafhængig og frivillig erhvervserfaring.

I løbet af disse praksis læringserfaringer, studerende er involveret i mental sundhed sygepleje, herunder vurdering og levering af pleje for en række patienter er relevante for deres valgte sygepleje Pathway . Der er muligheder for internationale placeringer eller erfaringer på forskellige punkter i programmet.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Et fleksibelt program rettet mod sygeplejersker på udkig efter en avanceret kvalifikation. ... [+]

Et professionelt udviklingsprogram for kvalificerede sygeplejersker, for at fremme deres akademiske kvalifikationer til gradeniveau eller æresbevisning grad niveau; eller for at få et kandidatbevis. Flere leveringsmetoder og en bred vifte af modulvalg giver fleksibilitet til at passe til en række hjemmemarkeder og internationale markeder. Ruter til udmærkelser kan skræddersyes til at imødekomme de individuelle praktikers personlige udviklingsbehov og de operationelle krav og strategiske behov for serviceudvikling.

Hvorfor vælge dette program?

Vi er eksperter på alle fire områder inden for sygepleje (Voksen, Børne, Instruktionshæmning og Mental Sundhed) samt Sundhedsbesøg, Jordemoder og Folkesundhed.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU er det eneste universitet i Skotland for at tilbyde et fuldtidsopgaver for ophthalmic dispensing management i det anerkendte GCU Vision Center, der er placeret på cam ... [+]

Dispensing optikere er øjenpleje fagfolk, der passer og leverer briller og styrer optiske metoder. Dispenseringsoptikere kan udvides til kontaktlinser og levering af specialoptiske apparater.

GCU er det eneste universitet i Skotland for at tilbyde et fuldtidsopgaver for ophthalmic dispensing management i det anerkendte GCU Vision Center, der er placeret på campus. Vision Center er et moderne specialbygget dispenseringsklinik, der er det ideelle miljø til træning i forhold til kommerciel praksis.

Udbyder en fremragende, integreret faglig uddannelse, åbner BSc i Ophthalmic Dispensing Management fra GCU døre til professionelle placeringer, der giver links til fremtidige arbejdsgivere i hele Storbritannien. Nogle samarbejdsprogrammer findes også hos internationale partnere. BSc Ophthalmic Dispensing Management er akkrediteret af General Optical Council.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette spændende og udfordrende program undervises i Glasgow Dental Hospital, Glasgow Caledonian University og en række opsøgende centre. ... [+]

Dental Hygienists / Therapists er højtuddannede fagfolk, der arbejder som en del af tandlægeholdet, der sørger for at hjælpe patienter med et godt tandhygiejne.

De spiller en afgørende rolle i forebyggelsen af ​​orale sygdomme som tyggesygdomme, tandforfald og mundkræft. Deres færdigheder omfatter forebyggende, periodontale og genoprettende behandlinger i voksne og børns tænder gennem klinisk behandling og uddannelse.

Dette spændende og udfordrende program undervises i Glasgow Dental Hospital, Glasgow Caledonian University og en række opsøgende centre. Tandskole kliniske færdigheder laboratorier har fantastiske faciliteter og state of the art undervisningsteknologier.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc Paramedic Science er den første fuldtids bachelor grad af sin art i Skotland. ... [+]

Den moderne sygeplejersker behandler og plejer mennesker lokalt eller i deres hjem for at hjælpe med til at reducere unødvendige hospitalsindlæggelser såvel som til nødsituationer. I løbet af dette udfordrende og spændende program vil du lære sammen med andre sundhedspraktiserende læger at afspejle den samarbejdsvillige karakter af at arbejde i et moderne sundhedssystem.

BSc Paramedic Science er den første fuldtids bachelor grad af sin art i Skotland. Vores ultramoderne simuleringslaboratorium, herunder high fidelity mannequins og teknologi, giver dig en autentisk læringsoplevelse, der leveres af fremragende foredragsholdere fra en række kliniske baggrunde.

Øvelsesbaseret uddannelse inden for den skotske ambulanseservice ud over en række placeringer inden for sundhed og social omsorg giver dig mulighed for at linke og forbedre teorien og den praktiske viden og færdigheder, der er opnået i undervisningstiden.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Efter graduering vil du få adgang til sygeplejerskeforeningen for sygepleje og ungdomsforebyggelse. ... [+]

Akkrediteret af: NMC

Arbejd som en integreret del af sundhedsplejen, Børnepasienter leverer specialplejehjælp til børn og deres familier fra fødsel til ung voksenalder. Børnepasienter praktiserer i en bred vifte af indstillinger, der spænder fra intensivcentre og familiehuse til at levere pleje i globale nødsituationer.

Inter-professionel læring med studerende fra en række sundhedspleje faglige kurser vil opmuntre din bevidsthed om roller og ansvar for det bredere tværfaglige team og foster team arbejde færdigheder.

Som elev sygeplejerske, vil du gennemføre praktik placering i en række forskellige indstillinger, herunder det nye Glasgow børnehospital, samfundssygepleje og skolepleje. Disse erfaringer vil blive understøttet af teoretisk sygepleje viden og praktiske erfaringer udviklet i GCU's state-of-the-art inter-professionelle kliniske simuleringscenter.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Læring handicappleje involverer at arbejde i partnerskab med enkeltpersoner og familier for at forbedre autonomi, fremme sundhed og støtte inklusion. ... [+]

Læring handicappleje involverer at arbejde i partnerskab med enkeltpersoner og familier for at forbedre autonomi, fremme sundhed og støtte inklusion. Dette omfatter også et reelt bidrag til at forbedre adfærd og livsstil, der hjælper med at opnå de bedste sundhedsresultater.

Dette program fokuserer på at opfylde de holistiske behov hos mennesker med indlæringsvanskeligheder. Du vil udforske centrale temaer inden for nutidige læringshæmmende praksis, herunder at opfylde sundhedsbehov, samfundsindsats, personcentreret planlægning, integration og integrering, håndtering af uligheder på sundhedsområdet, lovgivning, retsmedicinsk praksis, plejeplanlægning og vurdering, evidensbaseret praksis, forskningsmetoder og vurdering.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette program fokuserer på nutidige tilgange i støtte og behandling til rådighed for personer med psykiske problemer. ... [+]

Ved at fremme individuelle styrker, mental velvære og uafhængighed, hjælper psykiske sygeplejersker mennesker, der har svært ved at klare aspekter af deres liv på grund af psykiske problemer.

Dette program fokuserer på nutidige tilgange i støtte og behandling til rådighed for personer med psykiske problemer. Studerende forpligter sig til at praktisere læringserfaring for 50% af kurset på en bred vifte af placeringer inden for NHS Greater Glasgow og Clyde. Disse omfatter NHS-samfund og sygehusplaceringer samt uafhængig og frivillig erhvervserfaring.

I løbet af disse praksis læringserfaringer, studerende er involveret i mental sundhed sygepleje, herunder vurdering og levering af pleje for en række patienter er relevante for deres valgte sygepleje Pathway . Der er muligheder for internationale placeringer eller erfaringer på forskellige punkter i programmet.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Bliv registreret sygeplejerske med 3-årig voksen sygeplejerske BSc fra GCU. Efter færdiggørelsen er du berettiget til at registrere dig som sygeplejerske hos Nursing and ... [+]

Voksenpleje er en dynamisk, givende og højtuddannet omsorgsfuld og medfølende karriere. Du vil udvikle forskellige færdigheder lige fra levering af sundhedsuddannelse til personer fra en lang række baggrunde til at levere komplekse pleje til mennesker med flere akutte eller langsigtede forhold.

Dette program sigter mod at udvikle sygeplejersker, der er i stand til at levere personcentreret, sikker og effektiv pleje, arbejder sammen med andre erhverv og agenturer i et stadigt skiftende og komplekst sundhedsmiljø.

Du vil opleve en række kliniske placeringer og vil lære at bruge en bred vifte af teknikker og tilgange. Du vil gennemføre klinisk praksis for 50% af kurset, i lokalsamfund og på hospitaler samt uafhængig og frivillig erhvervserfaring.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Gør en forskel i børn og familiers liv og velfærd, mens du fremmer din karriere hos vores PgD Specialist Community Public Health Nurse (Health Visiting). ... [+]

Gør en forskel i børn og familiers liv og trivsel, mens du fremmer din karriere med vores PgD Specialist Community Public Health Nursing (SCPHN). Fællesskaber har forskellige behov og udfordringer - og vi har designet et program, der vil forberede dig til at møde dem.

Som sundhedsbesøgende får du mulighed for at tjene det fælles gode på daglig basis og fremme bedre sundhed på individuel, gruppe- og fællesskabsniveau. Og hos GCU får du en verdensklasseuddannelse fra en institution med en lang træningshistorie på området.

Vi hjælper dig med at udvikle de færdigheder, du har brug for til effektiv og effektiv pleje, med en børne- og familiecentret tilgang, som giver både udbydere og patienter. Med fokus på forebyggende og forebyggende pleje vil du tage en unik rolle i sundhedsvæsenet, samarbejde med og opmuntre nye forældre og deres familier.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Udvikle din viden ... [+]

Skift folkesundhedsteori til sociale handlinger og skabe meningsfuld forandring på lokalt, nationalt og internationalt plan med vores MPH Public Health. Du kommer til at deltage i praktikere fra en bred vifte af baggrunde i dette unikke og yderst relevante program. Udvikle de viden og færdigheder, du har brug for for at fremme din karriere og forbedre livet for mennesker over hele verden.

Gennem en blandet tilgang til traditionel undervisning understøttet af online-undersøgelsen forbereder dit program dig på at gøre en positiv indvirkning på en bred vifte af problemer i folkesundhed - forebyggelse af sygdom og minimering af konsekvenserne for at forlænge livet og forbedre sundhedsmæssige egenskaber. Vi har designet en række vurderinger - herunder skriftlige opgaver, projektforslag, småskala undersøgelser og systematiske anmeldelser - for at sikre, at du får mest ud af dine studier.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 5 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Med fleksible studiemuligheder, der er skræddersyet til dit område af praksis, giver GCUs MSc Medical Ultrasound dig det teoretiske grundlag og den virkelige oplevelse, d ... [+]

Med fleksible studiemuligheder, der er skræddersyet til dit område af praksis, giver GCUs MSc Medical Ultrasound dig det teoretiske fundament og den virkelige oplevelse, du har brug for for at forbedre ikke kun dit eget arbejde - men dit felt som helhed.

Ved hjælp af moderne simuleringsfaciliteter (MedaPhor ScanTrainer) og sonografisk udstyr (GES8) vil vores tværfaglige team af akademiske eksperter og kliniske specialister træne dig i sikker og effektiv medicinsk ultralydspraksis. Du vil øve dine færdigheder i en indstilling, som forbereder dig til praksis i verden og får øjeblikkelig feedback, der er specifik for dit felt.

Akkrediteret af Consortium for Akkreditering af Sonografisk Uddannelse (CASE), vil dit program trække på bedste praksis i branchen, der både er bevisbaseret og varieret - med forelæsninger, workshops, simuleringer, seminarer og casestudier, der hjælper dig med at lære. Og hos GCU får du en verdensklasseuddannelse, der også bidrager til det fælles gode - gennem kritisk evaluering af forskning, faglig diskussion og debat, der er designet til at fremme innovation på området.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette program er designet til registrerede sygeplejersker, der ønsker at bygge videre på deres eksisterende viden og udvikle nye færdigheder. ... [+]

Skærpe din beslutningsproces og problemløsning evne og lære at møde udfordringerne i komplekse kliniske situationer i vores PgD Advanced Practice i District Nursing med Specialist Practitioner Qualification. Dette program er designet til registrerede sygeplejersker, der ønsker at bygge videre på deres eksisterende viden og udvikle nye færdigheder.

Få træning for bedre at imødekomme de politiske og organisatoriske krav til at levere pleje - og fremme bedste praksis på dit område. Udnytt dit engagement til det fælles gode at gøre en meningsfuld forskel på lokalt, nationalt eller globalt plan. Forbered dig på en udfordrende og givende karriere som specialistpraktiker i et program, der bruger en række dynamiske læringsmuligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc Biomedical Science er designet til arbejdsforskere, og er den eneste af sin art i Glasgow. ... [+]

Som NHS-videnskabsmand bidrager du allerede til det fælles gode - en positiv indvirkning på meningsfuldt arbejde. Nu er du klar til næste skridt: du er klar til at lede.

MSc Biomedical Science er designet til arbejdsforskere, og er den eneste af sin art i Glasgow. Dette deltidsprogram gør det muligt for biomedicinske forskere, der i øjeblikket er ansat i NHS-patologi service laboratorier at opnå større ekspertise og fremme til næste fase af deres karriere.

GCU's MSc Biomedical Science er akkrediteret af Institut for Biomedicinsk Videnskab (IBMS). Med deltidsstudiet tager programmet to til tre år at afslutte.

Gennem dette program kan medarbejdere i hospitalslaboratorier udvikle sig gennem Agenda for Change bandings og opfylde de nødvendige kvalifikationer til at blive en Chartered Scientist (CSci).... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vores højt anerkendte MSc Biomolecular og Biomedical Sciences program vil forberede dig med praktiske færdigheder i videnskabelig undersøgelse og en værdifuld videnskabel ... [+]

De biomolekylære og biomedicinske videnskaber er udfordrende, krævende entusiastiske, drevne studerende. Selvfølgelig tilbyder disse banebrydende felter også utroligt potentiale for positiv indvirkning - og meningsfuld karriere.

De biomedicinske videnskaber tilbyder håb om at helbrede sygdomme og bedre sundheden og trivsel for mennesker over hele kloden. Hver opdagelse skaber fremtiden. Hvert bidrag fremmer det fælles gode.

GCU er placeret i top 20 i Storbritannien for allieret sundhedsforskning udført på verdens førende standarder (Research Excellence Framework). Vores højt anerkendte MSc Biomolecular og Biomedical Sciences program vil forberede dig med praktiske færdigheder i videnskabelig undersøgelse og en værdifuld videnskabelig viden, der informeres af den nyeste forskning på området.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCUs MSc Diabetes Care and Management vil forberede dig til at fremme din karriere med tillid og hjælpe folk i dit samfund til at nyde sundere og mere tilfredsstillende l ... [+]

Diabetes er på vej over hele verden. Sundhedspersonale med ekspertise inden for diabetesbehandling er i høj efterspørgsel. Arbejdet er udfordrende, men givende, og feltet kræver talentfulde fagfolk med en ægte forpligtelse til det fælles gode.

GCUs MSc Diabetes Care and Management vil forberede dig til at fremme din karriere med tillid - og hjælpe folk i dit samfund til at nyde sundere og mere tilfredsstillende liv.

MSc Diabetes Care and Management er tværfaglig, der samler nøgleindsigt fra flere felter. Du vil lære om bedste praksis inden for diabetesbehandling og ledelse fra en bred vifte af perspektiver.

Forstå sygdommens biologiLær om forebyggelse, diagnosticering og behandling af diabetesGenkend diabetes komplikationerUdforsk den nyeste forskning på områdetUndersøgelse up-to-date fremskridt i ledelse og plejeFå færdighederne til at samarbejde om aktiv forskning... [-]
Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
16 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Designet til at træne en ny generation af ledere på området, vil vores MSc Diagnostic Imaging program give dig et nyt indblik i nuværende og bedste praksis og træne dig f ... [+]

Designet til at træne en ny generation af ledere på området, vil vores MSc Diagnostic Imaging program give dig et nyt indblik i nuværende og bedste praksis - og træne dig for at skabe reel og meningsfuld forandring. Du udvikler avancerede kritiske tænkningskompetencer, syntetiserer evidens fra en række forsknings- og andre kilder og bygger på industriens viden og klinisk erfaring for at informere faglig diskussion og debat.

Som en del af GCUs blomstrende og forskelligartede akademiske fællesskab vil du ikke kun forberede dig til en vellykket karriere, men brug det, du lærer at fremme feltet og bidrage til det fælles gode.

Du kan vælge imellem at studere det bredt baserede MSc Diagnostic Imaging-program eller en valgfri Pathway specifik for dit område af praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Godkendt af Health and Care Professions Council og akkrediteret af College of Occupational Therapists og World Federation of Occupational Therapists. ... [+]

Akkrediteret af: HCPC

Forestil dig tilfredsheden med at hjælpe folk med at nå deres sande potentiale, tage kontrol over deres liv og deltage fuldt ud i verden omkring dem. Med en MSc Arbejdsterapi fra GCU, det er præcis det, du vil gøre. Ergoterapeuter er dygtige fagfolk, der hjælper folk i alle aldre med at udføre aktiviteter, der er vanskelige ved fysisk eller psykisk sygdom, handicap eller aldring.

Godkendt af Health and Care Professions Council og akkrediteret af både Arbejdstilsynskollegiet og World Federation of Occupational Therapists, vil vores program udvide din erfaring og give dig et nyt indblik i pleje af patienter.

Som kandidat til en disciplin kan du få en verdensklasseuddannelse inden for ergoterapi med en internationalt anerkendt pensum. Træn i både teori og praksis, og forberede sig på at bidrage til det fælles gode, samtidig med at det har en positiv indvirkning på din fremtidige karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Som en del af vores blomstrende, forskelligartede og globalt netværkede forskningssamfund vil du undersøge, hvordan kroppen virker, og hvad der går galt, når en sygdom ra ... [+]

Fra inhalatorer, der lette vejrtrækning til piller og injektioner, der ødelægger kræft, påvirker farmakologien milliarder mennesker rundt om i verden som en stærk kraft for godt. I vores MSc Farmakologi program, vil du opdage, hvordan du kan udnytte den magt til at redde og forbedre utallige liv.

På GCU vil du udvikle en omfattende forståelse af videnskaben bag stoffer og deres virkninger på den menneskelige krop - og mestre de banebrydende teknikker, laboratoriebænkefærdigheder og kritiske tænkningsmetoder, du har brug for at lykkes.

Som en del af vores blomstrende, forskelligartede og globalt netværkede forskningssamfund vil du undersøge, hvordan kroppen virker, og hvad der går galt, når en sygdom rammer - og lær hvordan stoffer udvikles til at vende om og endda forhindre en lang række medicinske tilstande.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Lær i state-of-the-art faciliteter, studere det seneste inden for klinisk forskning og få avanceret træning i vores MSc Fysioterapiprogram. ... [+]

Lær i state-of-the-art faciliteter, studere det seneste inden for klinisk forskning og få avanceret træning i vores MSc Fysioterapiprogram. GCU samarbejder med industrien for at bringe en banebrydende kursus til fysioterapeuter, der søger at fremme deres karriere. Programmet leveres af praktiserende eksperter, specialister og akademikere - og informeres af de seneste udviklinger på området.

Du vil finpudse dine færdigheder i et venligt, åbent og varieret miljø - hvor vi fokuserer på at fremme din karriere og engagerer dig i globalt engagement, samfundsansvar og tjener det fælles gode. Få en verdensklasse uddannelse, der tager en tværfunktionel tilgang med bidrag fra sygeplejeområdet, podiatrien, ergoterapi og radiografi samt fysioterapi og moduler undervist af gæsteksperter og erfarne akademiske medarbejdere på tværs af GCU's School of Health and Life. videnskaber.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Få den ekspertise og viden, du har brug for til at ansøge om medlemskab af Chartered Society of Physiotherapy (CSP), registrere dig hos Health and Care Professions Counci ... [+]

Du vil problemløses i en klinisk kapacitet, tænk uafhængigt og praktisere som en chartret fysioterapeut - og du er klar til at komme hurtigt derhen. Vores accelererede MSc Fysioterapi er programmet for dig.

På GCU er programmerne begge meget relevante for din karriere - og fokuseret på at skabe meningsfuld forandring, der bidrager til det fælles gode. Du får den ekspertise og viden, du har brug for til at ansøge om medlemskab af Chartered Society of Physiotherapy (CSP), registrere dig hos Health and Care Professions Council (HCPC) og blive en praktiserende fysioterapeut.

Du vil udvikle ny indsigt inden for neuromuskuloskeletale, kardiovaskulære og respiratoriske terapier og neurorehabilitering - kombinere traditionel studie med omfattende praktisk erfaring i kliniske placeringer. Og du vil få støtte fra et blomstrende, venligt og varieret GCU-fællesskab, som du lærer.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Gennem GCUs MSc Clinical Microbiology, vil du erhverve de færdigheder, der er nødvendige for succes på dette meget konkurrencedygtige og vigtige felt. ... [+]

På trods af utrolige fremskridt inden for medicin er der stadig masser af arbejde, der skal gøres i det 21. århundrede for at skabe sundere samfund over hele kloden - og mikrobiologer fører vejen.

Tuberkulose og kolera ødelægger stadig befolkninger over hele verden. Nye og dødelige influenzastammer opstår. Zika virus spredes hurtigt med varmere globale temperaturer - ligesom andre parasitære sygdomme.

I næsten et århundrede har vi været afhængige af vacciner og antibiotika for at forebygge og behandle smitsomme sygdomme. Men som nye patogener fremkommer, og antimikrobielle lægemiddelresistens spredes, er der brug for innovative tilgange. Insatserne for mikrobiologer er højere end nogensinde.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vores MSc Nursing: Advance Professional Practice program forbereder dig til at lede og forny inden for avanceret sygepleje, uanset om du arbejder i Storbritannien eller i ... [+]

Fremme af sygepleje viden, færdigheder og attributter er afgørende for at understøtte professionel praksis. Den MSc Nursing: Advancing Professional Practice giver registrerede sygeplejersker en uddannelsesmæssig platform for karriereudvikling ved at foretage en fokuseret undersøgelse om at fremme deres kliniske viden, færdigheder og egenskaber inden for bestemte områder af praksis.

Dette program anerkender den stadigt skiftende kompleksitet af pleje og tilbyder en række fleksible og valgfulde studiemuligheder, som er uddannelsesmæssigt lydhøre over for at ændre retningen af ​​Storbritanniens politik.

Bidragende personale på MSc Nursing: Advancere Professional Practice program er aktiv i ledende forskning og politik udvikling i samarbejde med grupper som; Sundhedsbeskyttelse Skotland; The Scottish Healthcare Associated Infection Institute; UK Stroke Self Management Network, Association of Advanced Practice Educators (AAPEUK).... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc Nursing Studies (Pre-registrering) tilbyder kandidater fra enhver baggrund mulighed for at overføre deres kandidatfærdigheder til sygepleje. ... [+]

Denne nye og spændende MSc-rute giver kandidater fra enhver baggrund mulighed for at overføre deres kandidatfærdigheder og udnytte dem til at blive sygeplejerske.

I erkendelse af den ændrede kontekst for sundhedspleje og sygeplejerskeprofilen er det nødvendigt at udstyre graduate student nurses med avancerede kritiske tænkningskompetencer samt praktiske færdigheder og kompetencer til at levere medfølende, kompetent, person-centreret, effektiv, sikker og sikker sundhedsydelser af høj kvalitet.

MSc kandidater forventes at yde et væsentligt bidrag til at "forbedre liv" på individuel, samfund og globalt niveau. Samtidig med at de arbejder i partnerskab med sundhedspersonale og socialhjælpspersonale for at imødekomme patienters, kunders og brugernes behov, vil de også bidrage til folkesundhedsresultater gennem uddannelses- og sundhedsforbedringsinterventioner.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
28 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Akkrediteret af College of Podiatry i London og tilbydes i samarbejde med Queen Margaret University i Edinburgh, forbereder dette deltidsprogram dig til at forfølge en ve ... [+]

Udvikle et solidt fagligt fundament i et hurtigt skiftende felt med vores MSc Theory of Podiatric Surgery. Akkrediteret af College of Podiatry i London og tilbydes i samarbejde med Queen Margaret University i Edinburgh, forbereder dette deltidsprogram dig til at forfølge en vellykket karriere inden for avanceret praksis eller podiatrisk kirurgi.

Vi trækker på en bred vifte af nuværende undervisningsmetoder og kombinerer uafhængigt arbejde med en holdningsmetode til pleje, hvilket giver dig et nyt perspektiv på kritisk tænkning, problemløsning og refleksiv praksis på området. Dit program vil sætte dig i stand med de færdigheder og værktøjer, du har brug for for at forbedre kvaliteten og udvide omfanget af din praksis - fremme din egen karriere, mens du bidrager til det fælles gode.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vores MSc Investigative Ophthalmology og Vision Research giver øjenpleje fagfolk som dig den akademiske viden og praktiske færdigheder, de har brug for til effektivt at d ... [+]

Vores MSc Investigative Ophthalmology og Vision Research giver øjenpleje fagfolk som dig den akademiske viden og praktiske færdigheder, de har brug for til at bidrage til banebrydende medicinske fremskridt og effektivt diagnosticere og behandle en bred vifte af okulære forhold.

Uanset om du ønsker at forfølge yderligere akademiske studier eller påtage sig nye ansvarsområder som primær omsorgsperson - vores program giver dig de kliniske færdigheder og forskningserfaring, du har brug for. Fremskynd din karriere og få en meningsfuld indflydelse på markets fremtid.

En kombination af kerne- og valgfagsmoduler og forskningsmuligheder - med et forskningsprojekt, der udgør en tredjedel af programmet - giver dig mulighed for at tilpasse dine studier ud fra dine personlige interesser og faglige krav. Dette inkluderer muligheden for at vælge en specialisering, der fører til en navngivet grad efter afslutningen af ​​din afhandling:... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Ph.d.

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Doktoren for Fysioterapi (DPT) er et fuldtidsprogram leveret ved hjælp af innovative undervisningsmetoder til at hjælpe og kontekstualisere læring. ... [+]

Doktoren for Fysioterapi (DPT) er et fuldtidsprogram leveret ved hjælp af innovative undervisningsmetoder til at hjælpe og kontekstualisere læring. Dette program fører til kvalifikation som fysioterapeut, der er berettiget til at ansøge om HCPC registrering som praktiserende fysioterapeut. Moduler leveres af erfarne vejledere, forskere og inviterede akademiske og kliniske lærere, som er specialister inden for deres ekspertiseområde.

Vores tætte forbindelser med kliniske / praktiske specialister gør det muligt for vores studerende at få adgang til det nyeste kliniske materiale, forskning og faglig ekspertise inden for universitetets og praksisens rammer.

DPT er praksis og forskning ledet, og programmet er designet til at producere kandidater, der er udstyret til at opfylde de nuværende og fremtidige behov og udfordringer for sundhed... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Det eneste program af sin art i Skotland tilbyder DPsych på GCU den omfattende kliniske udvikling og træning, der tager dig til Registreret Counseling Psychologist-niveau ... [+]

Akkrediteret af: HCPC BPS

Få integreret klinisk træning og omfattende faglig udvikling gennem GCUs DPsych Counseling Psychology - det eneste program af sin art i Skotland. Counseling Psychology er et hurtigt voksende område for anvendt psykologi, og en bred vifte af forskellige indstillinger har brug for højtuddannede HCPC Registrerede Counseling Psychologists.

I dette doktorgradsprogram udvider du din evne til at arbejde med komplekse klientgrupper og bidrage med en effektiv forskning inden for psykologisk sundhed.

Vi trækker på vores relationer med aktive praktikere for at give dig en verdensklasse og højt relevant uddannelse med klinisk træning i både humanistiske (person-centrerede) og kognitive adfærdsmæssige tilgange. Vi tager en helhedsorienteret og omfattende tilgang til undervisning, og du vil udvikle dine færdigheder i anvendt psykologisk teori og forskning samt komplette arbejde i løbende kliniske placeringer.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 7 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Det eneste program af sin art i Skotland udvikler DPsych i Sport og Motion avancerede terapeutiske færdigheder gennem tværfaglig læring, undervisning og forskning. Dette ... [+]

Sport og motion psykologi er et relativt nyt og stadig mere populært område inden for anvendt psykologi i Storbritannien.

DPsych Sport and Exercise Psychology er det eneste program af sin art i Skotland, med et stærkt fokus på at udvikle fremragende terapeutiske færdigheder, tværfaglig læring, undervisning og forskning.

Sports- og motionpsykologer arbejder på alle områder inden for sport og motion, især professionelle og olympiske sportsgrene og øget fysisk aktivitet og motion deltagelse blandt befolkningen generelt.

De repræsenterer en pålidelig og pålidelig struktur inden for idrætsforskning på lokal, national og olympisk niveau og på tværs af strukturer i professionel fodbold, rugby, golf og de nationale sportsinstitutter (Skotland, Nordirland, Wales og England).... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Det eneste program af sin art i Skotland udvikler DPsych i Health at GCU den vitale viden og færdigheder for at nå BPS Practitioner Psychologist status og blive en kompet ... [+]

Ifølge det britiske psykologiske samfund er målet om sundhedspsykologi at studere videnskabeligt de psykologiske processer inden for sundhed, sygdom og sundhedspleje.

Målet er at anvende sundhedspsykologi til fremme og vedligeholdelse af sundhed, analyse og forbedring af sundhedsvæsenet og dannelse af sundhedspolitik, forebyggelse af sygdom og handicap samt forbedring af resultaterne hos dem, der er syge eller handicappede.

Sundhedspsykologi som disciplin er det hurtigst voksende felt for psykologi i Storbritannien. Men i øjeblikket er der ingen Health Psychology Doctorates tilbudt i Skotland. På grund af en aldrende og obesogen population, med tilhørende langsigtede sundhedsmæssige forhold, er efterspørgslen efter adfærdsmæssige sundheds- og velbefindendeinterventioner (og derfor sundhedspsykologer) kun sat til at stige.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Learning support from the School of Health and Life Sciences

Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige