University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kollegiet for Medicinsk og Dental Sciences ved University of Birmingham er en stor international center for forskning og uddannelse inden for medicin, medicinske videnskaber, tandpleje, sygepleje og fysioterapi. At samle sundhedspleje-relateret forskning og uddannelse, kollegiet består af følgende fem skoler: Kræft Fakultet, Klinisk og Eksperimentel Medicin, Tandpleje, Sundhed og Befolkning Videnskabsbyen og Immunitet og infektion.

Den vigtigste base af kollegiet ligger umiddelbart mellem de vigtigste campus ved University og den nye dronning Elizabeth Hospital, University Hospitals Birmingham NHS Foundation Trust. Andre vigtige NHS Trust bygninger er også på samme campus, herunder Birmingham Kvinders Hospital og The Berberis (Psykiatrisk) Sygehus. Vi er den største af de fem University gymnasier med over 1400 medarbejdere.

uddannelse Kollegiet giver en imponerende portefølje af bachelor og postgraduate undervist og forskningsprogrammer. Programmer på alle niveauer er leveret af nogle af Storbritanniens mest respekterede klinikere og sundhedspersonale, der giver dig den bedst mulige oplevelse læring. En bred vifte af fortsat faglig udvikling (CPD) uddannelse er også tilgængelig fra blot et par timer til et par uger til at supplere dine færdigheder og viden og være på forkant med spillet. De fleste kurser udbydes fra vores on-site konferencefaciliteter, Center for Professional Development, som har en rækkevidde på møde, uddannelse og breakout værelser, topmoderne AV-udstyr og business faciliteter delegerede.

Kollegiet har et tæt forhold til National Health Service, velgørende, sportslige organisationer og sektor sundhedspleje private. Dette letter oversættelse af forskning i reelle forbedringer i patientpleje. Kollegiet arbejder tæt sammen med mange af de pædagogiske hospitaler, primær pleje trusts og uddannelsespraksis tværs af engelske West Midlands. Eleverne opfordres til at udvide deres viden og erfaring ved at arbejde på tværs af en bred vifte af organisationer og opleve de forskellige kulturer og demografien i West Midlands.

Placeringer

Birmingham

University of Birmingham, College of Medical and Dental Sciences

Address
College of Medical and Dental Sciences
University of Birmingham
Edgbaston


B15 2TT Birmingham, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 121 414 3858

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig