Queen Mary University of London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Barts og The London har en lang og strålende historie. Medicinskolen har trænet studerende siden det attende århundrede og har altid været på forkant med medicinsk uddannelse

129941_blue-and-silver-stetoscope-40568.jpg

Englands første medicinske skole

The Medical College på London Hospital, Englands første specialbyggede medicinske skole, åbnede i 1785, banebrydende for en ny slags medicinsk uddannelse, der gav undervisning i teori såvel som kliniske færdigheder.

Et specialbygget forelæsningsteater blev bygget på St Bartholomews Hospital i 1791, og i 1822 godkendte guvernørerne tilvejebringelse af medicinsk uddannelse på hospitalet. Begge colleges på The London og St. Bartholomew's blev konstituerende organer under University of London i 1900.

Dental School åbnede i London i 1911, hvor det erhvervede det nye Dental Institute og udvidede antallet af studerende i løbet af 1960'erne.

En tæt tilknytning mellem de to medicinske colleges blev udviklet efter Royal Commission for Medical Education i 1968, og der blev samtidig oprettet nye forbindelser med den daværende Queen Mary College. I 1989 blev den prækliniske undervisning på de to medicinske colleges fusioneret og placeret i Basic Medical Sciences Building i Queen Mary.

Det var først i 1995, hvor de to colleges formelt fusionerede under Queen Mary University of London .

130309_rsz_qm0156.jpg

Placeringer

London

Address
Mile End Rd, Bethnal Green
E1 4NS London, England, Det Forenede Kongerige

Victoria

Address
Triq l-Arċisqof Pietru Pace
VCT 2520 Victoria, Malta

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig