School of Dentistry - University of Dundee

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tandskolen ligger i hjertet af hoveduniversitetskampusen, og derfor er tandlægeruddannelsen tæt på forskere og forskningsmuligheder i andre dele af universitetet samt til bibliotek, rekreative, kulinariske og sportsfaciliteter.

Dental ph.d.-studerende i Dundee drager fordel af eksponering for avanceret forskning i et veletableret forskningsmiljø i hele studietiden. Der er også fremragende kliniske faciliteter for de studerende, der udfører undervist kliniske programmer. Postgraduate studerende fra mange dele af verden arbejder i et tæt integreret miljø inden for skolen med en aktiv forskningskultur

Udover vores hjemstuderende fra forskellige dele af Skotland og Det Forenede Kongerige er der for tiden ph.d.-forskerstuderende fra Saudi Arabien, Egypten, Syrien, Jordan, Irak, Bahrain, Nigeria, Singapore og New Zealand, og disse studerende arbejder sammen med kolleger fra over hele verden på de populære Undervisede Masters kurser inden for Prosthodontics (MDSc) og Cancer Research (MSc).


Tandskolen i Dundee tilbyder seks undervisede postgraduate-programmer, som du kan deltage i. Disse omfatter MDSc i Prosthodontics, MRes i Oral Cancer, MFOdont i Forensic Odontology, MSc i Orthodontics, MSc i Oral Biology og MDPH i Dental Public Health. MRes MFOdont, MDPH og leveres sammen med kolleger på tværs af skolen. Vi har et pulserende fællesskab af ph.d.-studerende i tandlægen på både undervisede og forskningsprogrammer og internationalt anerkendte forskere og klinikere, der er involveret i studieprogrammerne.

Postgraduate Students Society

Det nyoprettede Dundee Dental Postgraduate Students Society (DDPSS) er et studerende-run postgraduate samfund, der har til formål at give postgraduate studerende, der studerer inden for tandlægeområdet, med ekstracurricular akademiske og sociale muligheder.

Medlemmerne af DDPSS er alle de ph.d.-studerende i tandlægeruddannelsen ved Dundee Universitet, fuldtids og deltid. Som en gruppe har vi til formål at:

  • støtte de post-grad studerende, der er forbundet med tandskolen
  • give en repræsentant for postgraduate studerende
  • give et forum til interne og eksterne højttalere
  • tilbyde chancer for udvikling af færdigheder overførbar og teknisk
  • skabe en uformel atmosfære, hvor post-grad studerende kan mødes for at diskutere deres projekter og dele ideer og tilgange til almindeligt forekommende problemer giver mulighed for, at de studerende efteruddannes formelt at give forskningsopdateringer
  • fremme en forskningskultur ved at give efteruddannede studerende mulighed for at blande sig socialt og netværk med andre forskerstuderende inden for tandskolen

Vi gør alt ovenfor ved at holde seminarer, sociale arrangementer, sportskonkurrencer og meget mere.

Vi håber at se dig på den næste begivenhed!

Placeringer

Dundee

Address
Nethergate, Dundee DD1 4HN, United Kingdom
Dundee, Skotland, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig