Læs den officielle beskrivelse

Et verdensklasse universitet

Swansea University er et forsknings-ledet universitet, der har gjort forskel siden 1920. Universitetssamfundet trives med efterforskning og opdagelse og tilbyder den rette balance mellem fremragende undervisning og forskning, der matches af en misundelsesværdig livskvalitet.

Universitetet har haft en periode med enorm vækst, og vi har opnået vores ambition om at være en top 30 forskningsuniversitet, der skyder op i 2014-undersøgelsen for excellence framework til 26 i Storbritannien fra 52. i 2008.

Derudover er et ambitiøst Campus Development Program i gang - en af ​​de største videnøkonomiske projekter i Storbritannien og inden for de fem bedste i Europa.

Det indebærer oprettelsen af ​​Bay Campus, en helt ny £ 450 millioner udvikling på den østlige tilgang til byen, sammen med omdannelsen af ​​vores eksisterende Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturelle dual-campus-samfund giver et globalt perspektiv og muligheder for at opnå færdigheder, som varer hele livet.

Tro mod synet af sine industrielle grundlæggere i 1920 vil Swansea University:

  • Giv et miljø med forskning af topkvalitet, med forskning, der er verdens førende, globalt samarbejde og internationalt anerkendt;
  • Levere en fremragende studerende erfaring, med forskning-ledede og praksis-drevne undervisning af højeste kvalitet, der producerer globale kandidater uddannede og udstyret til fornem personlig og faglig præstation;
  • Brug sin forskning styrke, samarbejde med erhvervslivet og global rækkevidde, til at drive den økonomiske vækst, skabe velstand, berige samfundet og kulturelle liv i Wales, og bidrage til sundhed, fritid og borgernes velfærd.

Et fyrtårn for banebrydende samarbejder

I Research Excellence Framework i 2014 opnåede Swansea University sin ambition om at blive en britisk top 30 forskningsinstitution.

Vores REF-rangering af 26. var det "største spring mellem forskningsintensive institutioner", ifølge Times Higher Education. Nu, som universitetet nærmer sig sit hundredeårsår i 2020, har vi nye mål. De skal:

  • Bliv et britisk top 30-rangeret universitet inden 2018
  • Fortsæt vores ambitiøse ekspansionsplaner
  • Udvid vores globale rækkevidde; og
  • Flyt tættere på at blive en af ​​verdens 200 bedste universiteter.

I REF 2014 blev kvaliteten af ​​Swanseas forskning sat på niveau med eller udførte seks Russell-koncernuniversiteter. Vi blev også rangeret 22 for virkningen af ​​denne forskning.

Vi tror på ...

Ligestilling

Swansea University tilstræber at tilbyde et inklusivt og støttende arbejdsmiljø, der er fri for uretfærdig diskrimination og gør det muligt for medarbejdere og studerende at opfylde deres personlige potentiale.

Universitets ligestillingshold støtter aktivt personale og studerende til at identificere og fjerne eventuelle potentielle hindringer og sikrer, at universitetet tilbyder lige muligheder for alle medarbejdere og studerende uanset race, køn, alder, handicap, seksuel orientering, religion og tro, køn omplacering, graviditet og barselsstatus eller status for ægteskab og civil partnerskab.

Løbende universitetsjævneprojekter omfatter Athena SWAN, Workplace Equality Index, Race Charter Mark og Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Yderligere information findes på Lige Muligheder websider.

Værdighed på arbejde og studie

Værdighed på arbejdspladsen og studiepolitik fremmer værdien af ​​alle elever og medarbejdere ved universitetet ved at eliminere alle former for offensiv adfærd og etablere et arbejdsmiljø, der er fri for chikane og aggression. Medlemmer af universitetet skal behandles med værdighed og respekt og at blive beskyttet mod chikane og intimidering på arbejde og studier.

Understøttelse af det walisiske sprog

Vi er forpligtet til aktivt at støtte, fremme og berige walisisk kultur og det walisiske sprog.

Som led i vores vision søger vi at øge vores elevoplevelse ved at øge mulighederne for at studere gennem Welsh-formidlet og bedre udnyttelse af bestemmelsen.

Vi vil også øge mulighederne for alle universitetsmedlemmer, der kan bruge det walisiske sprog og dermed styrke universitetets image i Wales som en tosprogede institution.

Berigelse af andres liv

Discovery er en frivilligt ledet, velgørende organisation, der har til formål at berige livet for mennesker i Swansea. Organisationen forestiller et samfund, hvor folk behandles som ligestillede og ikke diskrimineres eller dårligt stilles af samfundet.

Discovery sigter mod at:

  • Berig livet for mennesker i Swansea for at de kan opfylde deres potentiale som bemyndigede personer og som medlemmer af grupper og samfund.
  • Tilbyder nye oplevelser og muligheder gennem en bred vifte af studentledede aktiviteter i samfundet, der fører til øget gensidig forståelse og lighed.
  • Aktivt støtte eleverne til at være opmærksom på deres personlige udvikling og indvirkningen på dem selv og andres liv gennem deres engagement i samfundsbaserede aktiviteter.

Et sundt universitet

Swansea er blevet udpeget som en af ​​Verdenssundhedsorganisationens "sunde byer", der deltager i et eliteband af byer, der arbejder sammen om at forbedre de lokale samfunds sundhed. På samme måde er Swansea University blevet udpeget som et sundt universitet og har etableret et sundt netværk på campus med ansvar for at øge sundhed og velvære af universitetssamfundet.

Internationale studerende

Swansea University er anerkendt som World Top 200 University for International Students, og vi glæder os over ansøgninger fra internationale studerende fra hele verden.

Vi opfordrer vores internationale studerende til at lave applikationer via vores online ansøgningssystem. For mere information om at gøre en bachelor-eller postgraduate ansøgning til at studere på Swansea University besøg venligst vores ansøgningssider.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Swansea University

Vores BSc Population Health and Medical Sciences program er unik, da det bringer sammen en bred vifte af emner at give dig en holistisk forståelse af de sociale, økonomis ... [+]

Interesseret i den "næste store ting i sundhedssektoren"? Det stadigt voksende område for befolkningsundhed er et godt karrieremuligheder for dem, der ønsker at være i spidsen for sundhedsplejeudvikling. Simpelthen, Befolkning Sundhed er bekymret over den brede vifte af faktorer, der kan bestemme sundhed og sundhed resultater af individer, grupper og befolkninger.

Det voksende pres på sundhedssystemerne globalt er veldokumenteret med kroniske sygdomme, aldrende befolkninger og øgede hændelser af mental sundhed. Forbedringer i medicin forbedrer sundhed for flere og flere mennesker, men uligheder i sundhedsplejen modtaget af mennesker baseret på hvor de er født, lever og arbejde er fremherskende. Befolkningens sundhed har til formål at imødegå disse uligheder ved at arbejde for bedre at forstå sundhedsbehovet hos grupper af mennesker, forbedre sundhedsmodellerne og tilbyde innovative løsninger til at opfylde folks sundhedsbehov.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Lær om videnskaben bag stoffer og medicin, deres virkninger på levende systemer og deres rolle i behandling af sygdom på vores medicinske farmakologi grad kursus. Du vil ... [+]

Lær om videnskaben bag stoffer og medicin, deres virkninger på levende systemer og deres rolle i behandling af sygdom på vores medicinske farmakologi grad kursus.

Du vil dække et bredt udvalg af emner, herunder toksikologi, kemi, genetik, reproduktiv biologi, fysiologi, immunologi, farmakogenomik, neurovidenskab og udvikling af lægemidler.

Du vil udvikle fremragende analytiske og projektledelsesevner, og lære at designe eksperimenter og planlægge arbejdsprogrammer.

Hvorfor medicinsk farmakologi på Swansea?

Lægeprogrammet for medicinsk farmakologi er udviklet efter vejledning fra British Pharmacological Society, hvoraf vores programdirektør, dr. Lisa Wallace er vicepræsident.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Vores fleksible brede grad inden for sundhed og social pleje er det ideelle udgangspunkt for en række givende karriere inden for en række sektorer. Du vil undersøge sundh ... [+]

Vores fleksible brede grad inden for sundhed og social pleje er det ideelle udgangspunkt for en række givende karriere inden for en række sektorer.

Du vil undersøge sundhed og social omsorg i en bred vifte af nationale og internationale sammenhænge, ​​der dækker temaer, herunder socialpolitik, folkesundhed, epidemiologi, psykologi, humanbiologi og fysiologi, lov og etik inden for sundhed, lighed og social retfærdighed.

Du vil få en klar forståelse af de strukturer og politikker, der understøtter sundhed og social omsorg i Storbritannien og udvikle fremragende kommunikations-, forsknings- og analytiske færdigheder, der er højt værdsat af arbejdsgiverne.

Hvorfor sundhed og social pleje på Swansea?... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Swansea University

Børnehelsepolitikken har til formål at udstyre eleverne med kendskab til de mange faktorer, der påvirker spædbarn, barn og familie sundhed og betydningen af ​​sundhed i b ... [+]

Børnehelsepolitikken har til formål at udstyre eleverne med kendskab til de mange faktorer, der påvirker spædbarn, barn og familie sundhed og betydningen af ​​sundhed i barndommen for fremtidig national sundhed, velvære og vækst.

Nøglefunktioner

Rute

Kurset udforsker evidensgrundlaget bag nuværende børns folkesundhed, politik og praksisAnser den virkelige verdens konsekvenser af forskning for spædbørn, børn og familier inden for sundhedsmæssige, sociale og uddannelsesmæssige rammerUdbyder eleverne med viden og evidensbase til at udvikle og ændre praksis på deres områdeUdviklet af forskere med førende internationalt anerkendelser inden for børns sundhedLeveres af eksperter med faglig baggrund inden for deres område... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Dette kursus har til formål at give de studerende mulighed for at få teoretisk viden i forhold til folkesundhed og sundhedsfremme, forskning og praksis indsigt Færdiggøre ... [+]

Dette kursus tager sigte på at:

sætte de studerende i stand til at få teoretisk viden i forhold til folkesundhed og sundhedsfremme, forskning og praksis indsigtFærdiggørelsen til kandidatniveau gør det også muligt for den studerende at gennemføre en primær forskningsundersøgelse af relevans for folkesundhed og sundhedsfremme

Kurset er kortlagt til National Occupational Standards, Public Health Career Framework og bidrager til opnåelsen af ​​en praktiserende og / eller specialiseret folkesundhedsstatus (UKPHR).

Nøglefunktioner

Undervisning og beskæftigelse:

studerende vil kunne kritisk vurdere teoretiske og filosofiske perspektiver, der understøtter folkesundhed og sundhedsfremmeudvikle elevernes viden og færdigheder inden for forskningsmetoder, udnytte beviser og formidle forskningsresultater for at informere folkesundhed og sundhedsfremmeEn unik fordel ved programmet er dens anvendelse til praksis og inddragelse af praksisobservationBeskrivelse... [-]
Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Denne 12-måneders kursus (starter i oktober) er velegnet til kandidater med erfaring inden for biologi, biovidenskab eller ingeniørvidenskab, der ønsker at udvikle deres ... [+]

De seneste år har været vidne til en hidtil uset vækst i forskning inden for nanovidenskab. Der er stigende optimisme, at nanoteknologi anvendt på medicin vil medføre betydelige fremskridt i diagnostikbehandling og forebyggelse af sygdom. Øget efterspørgsel og bevidsthed om anvendelse af nanoteknologi i medicin har resulteret i fremkomsten af ​​en ny disciplin, nemlig nanomedicin.

Denne 12-måneders kursus (starter i oktober) er velegnet til kandidater med erfaring inden for biologi, biovidenskab eller ingeniørvidenskab, der ønsker at udvikle deres forståelse for anvendelsen af ​​nanoteknologi i sundhedsvæsenet og at undervise i eksperimentelt design og eksperimentel praksis i en nyt forskningsemne.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swansea University

Kandidatuddannelsen i Health Care Management udvikler sundhedsplejeforvaltere og forbedrer deres færdigheder inden for et forskningsbaseret miljø. ... [+]

Kandidatuddannelsen i Health Care Management udvikler sundhedsplejeforvaltere og forbedrer deres færdigheder inden for et forskningsbaseret miljø.

Nøglefunktioner

Ydeevne:

MSc fokuserer på at udvikle en anerkendelse blandt eleverne for at undersøge beviser for god ledelse, så det kan træde i praksis i en sammenhæng, hvor sundhedsydelser i stigende grad integreres med social omsorgFokus på udvikling af færdigheder har gavnet mange mennesker inden for sundhedspleje til sikring af forfremmelseGiver det store indhold til folk, der søger deres første job inden for sundhedspleje ledelse og administrationUndervist af forskning aktivt personale fra en række discipliner

Undervisning og beskæftigelse:... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Swansea University

Vores Graduate Entry Medicine program er unikt i Wales og en af ​​blot en håndfuld lignende programmer for medicinsk undersøgelse i Storbritannien åben for kandidater af ... [+]

Vores Graduate Entry Medicine program er unikt i Wales og en af ​​blot en håndfuld lignende programmer for medicinsk undersøgelse i Storbritannien åben for kandidater af enhver disciplin.

Denne accelererede, fireårige medicinske grad følger en innovativ, integreret spiralplan, der er designet til at afspejle den måde, hvorpå klinikere nærmer patienter og hvordan patienter præsenterer læger.

Du vil studere de grundlæggende biomedicinske videnskaber inden for rammerne af klinisk medicin, folkesundhed, patologi, terapi, etik og psykosociale problemer i patientstyring.

Sammen med et stærkt fokus på kliniske og kommunikationsfærdigheder udvikler du de faglige, praktiske og personlige kvaliteter til at udøve medicin kompetent og med tillid.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Det Forenede Kongerige