Læs den officielle beskrivelse

College of Medicine and Veterinary Medicine består af to skoler. Disse er Edinburgh Medical School og Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Sammen danner vi en unik gruppering i Det Forenede Kongerige, hvor dyrlæger, medikere og biomedicinske forskere arbejder sammen og studerer de almindelige sygdomsårsager, der påvirker vores befolkninger. Vores campuser, vores struktur og organisationen af ​​vores grader sikrer, at vi har folk fra Royal Dick School of Veterinary Studies og Edinburgh Medical School, der trækker vej i samme luft, designe projekter sammen og undervise i deres specialområder.

Dyrlæge

Royal (Dick) School of Veterinary Studies

Den højest rangerede veterinærskole i Storbritannien i Research Excellence Framework 2014, The Royal (Dick) School of Veterinary Studies er verdens førende inden for veterinæruddannelse, forskning og praksis. Vi tilbyder fremragende veterinæruddannelse ved hjælp af en prisbelønnet pensum, innovative undervisningsmetoder og et tværfagligt miljø. Vi blev først placeret blandt de syv britiske veterinærskoler for forskningens kvalitet i 2008-undersøgelserne, der bekræfter skolens fremragende internationale ry. Vores kliniske tjenester - Hospital for små dyr og stor dyrepraksis - er blandt de mest indflydelsesrige centre for klinisk pleje i Storbritannien.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School er vært for tre deaneries. Disse er biomedicinske videnskaber, kliniske videnskaber og molekylære, genetiske og befolkningsundersøgelser.

Undervisning til MBChB-programmet og andre biomedicinske bachelor- og postgraduate-programmer finder sted på tværs af de tre dekaner. Ved at bringe de rette individer sammen, både klinisk og ikke-klinisk, katalyserer og skaber vi muligheder for at udvikle spændende arbejde, som gør forskel for folks liv. Edinburgh Medical School leverer førsteklasses uddannelse i førsteklasses faciliteter af spændte mennesker, der er på forkant.

Vi tilbyder en fremragende oplevelse i et miljø, hvor forskning er værdsat og retsforfulgt. Forskning er en vigtig del af hver elevs liv som et middel til at forstå en måde at tænke på, der vil udstyre dem til at levere positive forandringer for menneskeheden.

Edinburgh Medical School: Biomedicinsk Videnskab

Gennemførende banebrydende forskning, Biomedicinsk Videnskab er vært for Center for Kognitive og Neurale Systemer, Center for Integrativ Fysiologi, Center for Neuroregeneration, og Division of Infection and Pathway Medicine.

Vi bidrager også til tværfaglig forskning med disse tilknyttede centre: Edinburgh infektionssygdomme, Edinburgh Neuroscience, Muir Maxwell Epilepsy Center, Patrick Wild Center og Farmakologi, Toksikologi og Terapeutik.

Forskningsemner inden for dekanen omfatter:

  • Gener og udvikling
  • Membranbiologi
  • Neurale kontrolsystemer
  • Kognition, læring og synaptisk plasticitet
  • Neuropharmacology
  • Grundlæggende og klinisk virologi
  • Bakteriel patogenese og kemoterapi

Også inden for dekanen er Biomedicinsk Undervisningsorganisation (BMTO), som spiller en afgørende rolle i administrationen, koordineringen og gennemførelsen af ​​undervisning.

BMTO er ansvarlig for BSc Medical Sciences-programmet, sammen med en række Honours programmer i Biologiske Videnskab, Medicinsk Videnskab og Veterinærvidenskab, plus fjorten Biomedicinske Videnskab kurser for undergraduates.

Dyrlæge

Edinburgh Medical School: kliniske videnskaber

Med en langvarig international forskningsprofil er Klinisk Videnskab Center for Kardiovaskulærvidenskab, Center for Klinisk Brain Sciences, Center for Inflammation Research, Center for Regenerativ Medicin, Center for Reproduktiv Sundhed, Edinburgh Postgraduate Dental Institute og Division af sundhedsvidenskab.

I den seneste UK Research Assessment Exercise blev klinisk medicin bedømt ud af 28 indlæg i hele Storbritannien.

Dekanen er hovedsagelig baseret på Little France.

På Little France har Kanslerens Bygning, Dronningens Medicinske Forskningsinstitut og Center for Regenerativ Medicin avancerede undervisnings- og forskningsfaciliteter ved Edinburgh Royal Infirmary og den biomedicinske forskningspark, Edinburgh BioQuarter.

Andre Deanery-steder er Edinburghs syge børnehospital, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital og Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Molecular, Genetic and Population Health Sciences

Molekylær, Genetisk og Befolkning Sundhedsvidenskab omfatter MRC Institut for Genetik og Molekylær Medicin, Usher Institute of Population Health Sciences og Informatik, Edinburgh Clinical Trials Unit og Division of Patology.

MRC Institut for Genetik og Molekylær Medicin omfatter MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center og Center for Genomics and Experimental Medicine.

Usher Institut for Befolkning Sundhedsvidenskab og Informatik omfatter Center for Befolkning Sundhedsvidenskab, Center for Medicinsk Informatik og Center for Global Health Research.

Dekanen er også vært for Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), som for nylig var fuldt registreret hos UK Clinical Research Consortium og blev tildelt MRC Clinical Trials Methodology Hub status og Division of Pathology.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette program sigter mod at formidle viden om medicinske billedanalyser, færdigheder og forståelse, hvilket muliggør effektiv og effektiv medicinsk billedanalyse, der båd ... [+]

Programbeskrivelse

Dette program sigter mod at formidle viden om medicinske billedanalyser, færdigheder og forståelse, hvilket muliggør effektiv og effektiv medicinsk billedanalyse, der både kan anvendes klinisk og kommercielt.

Omfatter fysik af billedbehandling og relaterede teknikker, er der også fokus på specialiseret indhold, der dækker billedbehandling og analyse.

Studerende vil også kunne bruge MATLAB computermiljø og programmeringssprog.

Dette program udnytter vores ekspertise inden for billedbehandling og analyse, som gør det muligt for eleverne at træne på dette område via et online læringsmiljø.

Online læring

Få adgang til undervisning i verdensklasse ved University of Edinburgh, samtidig med at du opretholder dine lokale faglige og personlige forpligtelser, hvor du bor.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Forbedre din billedkundskabskompetence og opnå en højt anerkendt kandidatkvalifikation ved online ved fjernundervisning, mens du forbliver på arbejde på dit felt og i din ... [+]

Programbeskrivelse

At formidle billeddannelse, færdigheder

Målsætninger for vores fleksible, intermitterende, deltidsstudier online-læring (OL):

at give en forståelse af billedbehandlingsteori, teknikker, analyseat udvikle forskningsplanlægningfor at muliggøre fortolkningat relatere billedbehandling til kliniske applikationerOnline læring

Få adgang til undervisning i verdensklasse på University of Edinburgh, samtidig med at du opretholder din lokale professionelle

Vores online-studerende har ikke blot adgang til Edinburghs fremragende ressourcer, men bliver også en del af et støttende online-fællesskab, der samler studerende og vejledere fra hele verden.

Programstruktur... [-]
Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Kombineret Positron Emission Tomography (PET) og Magnetisk Resonans (MR) er en billeddannelsesteknologi, der gør det muligt at indsamle information om metabolisk funktion ... [+]

Programbeskrivelse

Kombineret Positron Emission Tomography (PET) og Magnetisk Resonans (MR) er en billeddannelsesteknologi, der gør det muligt at indsamle information om metabolisk funktion, fysiologi og anatomi i en enkelt scanningssession til diagnostiske og forskningsmæssige formål (f.eks. Undersøgelse af demens

PET-MR-scannere installeres i stigende grad i kliniske og forskningsinstitutioner, men i øjeblikket træner i, hvordan man løber og bedst bruger sådanne faciliteter, er begrænset, hvilket ofte kræver lange opholdsperioder, væk fra arbejde og personlige forpligtelser derhjemme.

University of Edinburgh er blandt de få britiske centre med en PET-MR-scanner og personale med ekspertise i, hvordan man løber og bruger det. Dette program udnytter vores ekspertise inden for billedteknologi, som giver eleverne mulighed for at træne på dette område via et online læringsmiljø.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmet formidler billedkundskab, færdigheder og forståelse for at muliggøre en effektiv og effektiv anvendelse af billedbehandling, klinisk, i forskning og i industri ... [+]

Programbeskrivelse

At formidle neuroimaging viden, færdigheder og forståelse for at muliggøre en effektiv og effektiv brug af neuroimaging i forskning.

Målsætninger for vores fleksible, intermitterende, deltidsstudier online-læring (OL):

at give en forståelse for forskning, der bruger neuroimaging teknikkerat udvikle forskningsplanlægningfor at muliggøre fortolkningat relatere neuroimaging forskning til kliniske applikationerOnline læring

Få adgang til undervisning i verdensklasse på University of Edinburgh, samtidig med at du opretholder din lokale professionelle

Vores online-studerende har ikke blot adgang til Edinburghs fremragende ressourcer, men bliver også en del af et støttende online-fællesskab, der samler studerende og vejledere fra hele verden.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne postgraduate certifikat og eksamensbevis er en unik mulighed for studerende, der ønsker at udforske aspekter af menneskelig anatomi gennem fleksibiliteten af ​​et o ... [+]

Programbeskrivelse

Denne postgraduate certifikat og eksamensbevis er en unik mulighed for studerende, der ønsker at udforske aspekter af menneskelig anatomi gennem fleksibiliteten af ​​et online fjernundervisningsprogram.

Alle kurser, der udgør programmet, bruger innovative undervisningsmetoder til at give eleverne nøgleoverførbare færdigheder ud over et solidt fundament af anatomisk viden.

Vores program i anatomiske videnskaber leveres helt online og afhænger derfor af brugen af ​​it, f.eks. Ved brug af email, audiovisuelt materiale, diskussionsfora og forskellige andre interaktive ressourcer.

Dette er en postgraduate uddannelse for medicinske, biomedicinske, allierede sundhedspersonale og dem i holistisk praksis med interesse for menneskelig anatomi. Programmet trækker på den højt ansete undervisning og forskningspersonale inden for universitetet.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
12 - 48 måneder
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vores program giver kandidater den videnskabelige viden og praktiske færdigheder til at udføre forskning i dyre videnskabs fremvoksende område og 'One Health' ved at give ... [+]

Programbeskrivelse

Vores program giver kandidater den videnskabelige viden og praktiske færdigheder til at udføre forskning i dyre videnskabs fremvoksende område og 'One Health' ved at give grundlæggende viden om dyrenes funktion. Vi undersøger anvendelser af grundlæggende dyre videnskaber til veterinær- og humanmedicin, dyreindustrien og fødevaresikkerhed.

Programmet afholdes i det verdensberømte Roslin Institute, der ligger i en topmoderne forskningsbygning på påsk Bush campus, der støder op til Royal Dick School of Veterinary Studies. Som medarbejder hos Instituttet vil du drage fordel af vores verdensklasse ry for forskning i et levende, vellykket akademisk samfund.

... [-]
Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette program har populær international appel og er godkendt af mange internationale organisationer for dets opdaterede forståelse og anvendelse af de nyeste dyrevelfærds ... [+]

Programbeskrivelse

Dette program har populær international appel og er godkendt af mange internationale organisationer for dets opdaterede forståelse og anvendelse af de nyeste dyrevelfærdsmetoder og -praksis.

Vi giver eleverne en forståelse af dyrevelfærd, som kan anvendes i dyreforskning, ledelse, pleje, produktion, inspektion, vurdering og forberedelse af lovgivning.

Udover kerneundervisningsteamet har vi mange gæsteforelæsere rejser til Edinburgh hvert år for at undervise i programmet, så du kan drage fordel af erfaringen og kendskabet til fagfolk, der arbejder i hele dyreadfærd og velfærdssamfundet.

Hvorfor studere Anvendt Dyre Adfærd og Dyrevelfærd?Programstruktur... [-]
Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne master er designet til at give de studerende de færdigheder og viden, der kræves for at være yderst effektive praktikere, og for at de kan fungere som ledere og men ... [+]

Programbeskrivelse

Veterinærmedicin er en hurtigt udviklende disciplin, der omfatter en bred vifte af specialområder. Forskning inden for veterinærmedicin er direkte relevant for forbedring af husdyrs sundhed og velfærd og beskyttelse af folkesundheden.

R (D) SVS har et internationalt omdømme, og dets kliniske tjenester - Hospital for små dyr (hund og kat og eksotics, zoo og dyreliv) og stort dyresygehus (heste og husdyr) - er blandt de mest indflydelsesrige centre for klinisk pleje i Storbritannien og Europa. Det er bedst placeret til at fremme branchens kompetencer på grund af færdigheder inden for primær, sekundær og tertiær pleje medicin og kirurgi og dens omfattende forskningsaktiviteter inden for alle aspekter af veterinærmedicin.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Bevaringsmedicin er en voksende disciplin, der studerer de komplekse forhold og interaktioner mellem dyresundhed, menneskers sundhed og økosystemets sundhed. Dette progra ... [+]

Programbeskrivelse

Bevaringsmedicin er et etableret område, der fortsætter med at udvikle sig, idet vi udvikler vores evne til at studere de komplekse relationer og interaktioner mellem dyresundhed, menneskers sundhed og økosystem sundhed. Det opstod i 1990'erne som et svar på behovet for en mere holistisk og tværfaglig tilgang til bevarelse af biodiversitet. Især blev betydningen af ​​sundhed i mange bevaringsspørgsmål bredt anerkendt. Med sit fundament i principperne om bevaringsbiologi indarbejder Conservation Medicine bidrag fra sundhedsvidenskab, økologi og samfundsvidenskab. Det kan betragtes som anvendelse af One Health til bevarelse af biodiversitet.

Dette program giver dyrlægerne de færdigheder, viden og globale netværk, der kræves for at blive effektive udøvere af Conservation Medicine. Det er et online-program, og det fleksible og deltidsformat giver deltagerne mulighed for at opnå en verdensklasse-pris, samtidig med at de har travle professionelle og personlige forpligtelser.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette etårige fuldtidsuddannelse giver en fremragende udgangspunkt for ph.d.- eller andre akademiske studier inden for biomedicinsk videnskab. Du vil lære værdifulde fors ... [+]

Forskningsprofil

Dette etårige fuldtidsuddannelse giver en fremragende udgangspunkt for ph.d.- eller andre akademiske studier inden for biomedicinsk videnskab. Du vil lære værdifulde forskningsfærdigheder, biomedicinske laboratorieteknikker og en bred vifte af andre overførbare færdigheder, der vil give dig en fordel for resten af din karriere. Du kan også vælge to temaer, der passer bedst til dine interesser og karrieremål.

Programmet omfatter seminarer, lærte moduler og to forskningsprojekter i vores verdenskendte forskningslaboratorier. Vi vil også dække en række værdifulde overførbare færdigheder, herunder kritisk analyse af forskningspapirer, læring hvordan man skriver projektbidragsapplikation og litteraturoversigt samt data præsentation og statistisk analyse.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette deltidsprogram er overvejende online fjernundervisning, men potentielle ansøgere bør bemærke, at der er en forventet klinisk forpligtelse på en dag om måneden, der ... [+]

Programbeskrivelse

Dette deltidsprogram er overvejende online fjernundervisning, men potentielle ansøgere bør bemærke, at der er en forventet klinisk forpligtelse på en dag om måneden, der er vært for Edinburgh Dental Institute, hvor de vil få klinisk erfaring med at give bevidst sedation til patienter.

Det er rettet mod tandlæger, enten i primær eller sekundær pleje, der ønsker at introducere denne uvurderlige færdighed i deres praksis eller formalisere deres eksisterende træning og erfaring. Det er det eneste universitetsbaserede program inden for dental sedation i Skotland.

Online læring

Online-komponenten er baseret på et virtuelt læringsmiljø eller VLE og er fuldt interaktiv, let at navigere og giver dig mulighed for at gennemføre det faglige aspekt af kurset ud fra dit eget hjem eller din arbejdsplads.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
September 2020
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

University of Edinburgh leverer højkvalitets postgraduate medicinsk uddannelse gennem et online fjernundervisning format. Studerende kommer fra en række lande over hele v ... [+]

Programbeskrivelse

Generaldirektøren for Verdenssundhedsorganisationen (WHO) kalder familielæger "vores fremtrædende stjerner i fremtiden". Dette afspejler WHOs fornyede engagement i at bygge familiemedicin som en specialitet i alle regioner. Styrkelse af familiemedicin er blevet anerkendt som en nøgle komponent til opnåelse af universel sundhedsdækning som en del af de bæredygtige udviklingsmål, som hvert land har forpligtet sig til i den forrige FN-generalforsamling. Denne grad sigter mod at bygge videre på denne momentum for at styrke primær pleje ved at udvikle kompetente familie læger, der har beføjelse til at blive ledere og talsmænd for erhvervets fremtid.

University of Edinburgh tilbyder højkvalitets postgraduate medicinsk uddannelse gennem et online fjernundervisning format. Studerende kommer fra en række lande over hele verden, der hver især bringer deres unikke oplevelser til at skabe et levende globalt læringssamfund. Programmet vil give læger den væsentlige medicinske viden og ledelsesmæssige færdigheder til de fælles præsentere sundhedsproblemer og udforske ledelsen inden for rammerne af principper, processer og praksis inden for familiemedicin. Programmet vil udstyre de studerende med færdighederne til at blive ekspertfamilier, hvis tilgang vil give en kontinuerlig, koordineret, omfattende og omkostningseffektiv pleje opbygge en forståelse af patienten i sammenhæng med familien og samfundet.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne toårige deltid masteruddannelse tilbydes i fællesskab af Royal College of Surgeons of Edinburgh og University of Edinburgh og undervises helt online. Begge institut ... [+]

Programbeskrivelse

Denne toårige deltid masteruddannelse tilbydes i fællesskab af Royal College of Surgeons of Edinburgh og University of Edinburgh og undervises helt online. Begge institutioner har tidligere kombineret godt til at levere et prisvindende kandidatprogram til støtte for tidlig kirurgisk træning og fortsætter med at tjene som et stærkt mærke i operation.

Du vil blive undervist af erfarne vejleder - alle ledende klinikere på deres område - og du vil have adgang til veldefinerede og forvaltede læringsressourcer og uddannelsesmateriale, herunder en uovertruffen online bibliotek facilitet.

Illustrative sager vil dække tekniske færdigheder og procedurer samt kerne viden og kliniske færdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Postgraduate Certificate i Global Health Challenges er et deltidsarbejde, online-program, der tager en tværfaglig tilgang til at forstå disse ændrede problemer og at udvi ... [+]

Programbeskrivelse

Programmet er udformet til at udstyre dem, der allerede arbejder i global sundhed og udvikling, eller dem, der planlægger at arbejde sammen med internationale og nationale sundhedsagenturer, med værktøjer, viden og færdigheder til at engagere sig i komplekse problemer i forbindelse med retfærdig og retfærdig sundhed og velvære.

Det vil også være af stor værdi for dem, der er interesseret i global udvikling og bistand, og for dem, der er interesserede i karriere inden for sundhedsjournalistik, eller arbejder inden for international forretning inden for sundhed og social omsorg og i samfundsansvar og bæredygtighed.

Programmet vil udnytte den særlige ekspertise, som Edinburghs universitet og dets globale partnere tilbyder inden for global sundhed, herunder dets medicinske, pleje- og biomedicinske ekspertise.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmet trækker på de paralleller, der eksisterer mellem disse sygdomme, og lærer fra de udfordringer, der eksisterer, og sigter mod at forbinde personer til at lægge ... [+]

Programbeskrivelse

I de sidste par årtier har der været næsten en ny sygdom, der kommer op hvert år, og mere end 75 procent af disse sygdomme stammer fra zoonotisk oprindelse. Der er nu mere efterspørgsel efter investeringer og forskning, der hjælper os med at styre disse sygdomme bedre.

Dette program sigter mod at løse de udfordringer, der er forbundet med smitsomme sygdomme i det 21. århundrede ved at tilbyde dig kurser i overvågning, forebyggelse og bekæmpelse af infektionssygdomme samt evaluering af, hvordan de påvirker folkesundheden.

Dette er en professionel kandidatuddannelse for biomedicinsk, medicinsk, folkesundhed og veterinærpersonale med interesse for global sundhed og smitsomme sygdomme.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vores program har til formål at forbedre din teoretiske og praktiske viden om menneskelig anatomi gennem et intensivt kursus på disses dissektion, samt udvikling og lærin ... [+]

Programbeskrivelse

I dette program vil du:

Lær anatomi gennem dissektionFå viden og erfaring med anatomisk undervisningTag yderligere moduler om neuroanatomi, embryologi, anatomi lov og etik og medicinsk billeddannelse.Bidrage til verdensledende anatomisk og / eller biomedicinsk forskning

Vores program har til formål at forbedre din teoretiske og praktiske viden om menneskelig anatomi gennem et intensivt kursus på disses dissektion, samt udvikling og læring af teoretiske og praktiske aspekter af undervisning i anatomi på bachelor- og postgraduate niveau.

Dette program har to hovedstrenger. Den ene er den dybtgående undersøgelse af menneskets anatomi. Anatomisk viden vil blive lært til et niveau for at undervise bachelor-og postgraduate studerende og erhverv forbundet med medicin. Denne streng vil involvere dissektion af en krop i grupper på tre til fem studerende over to semestre. Denne del af kurset er i vid udstrækning selvstyret, med regelmæssige "operationer", når lærere er til stede for at besvare spørgsmål og hjælpe eleverne med dissektionerne.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette program er organiseret af Edinburgh Infectious Diseases (EID), som er vært for College of Medicine and Veterinary Medicine og College of Science and Engineering. De ... [+]

Forskningsprofil

Dette program er organiseret af Edinburgh Infectious Diseases (EID), som er vært for College of Medicine and Veterinary Medicine og College of Science and Engineering.

Det giver en introduktion til forskningsmetodik for biologer, medicin og veterinærer. Uddannelsen giver også adgang til ph.d.-studier. Tidligere studerende har gennemført projekter inden for følgende områder:

antibiotikaresistens og erhvervede infektioner på hospitaletleddyr vektorbiologi og vektorbårne sygdommeepidemiologi og matematisk modellering af dyre- og humane infektionermolekylær diagnose og påvisning af infektionssygdommeimmunologien af bakterielle og parasitære infektioner (inklusive større tropiske sygdomme som malaria, trypanosomiasis og schistosomiasis)immunologien mod drøvtyggersinfektioner (for eksempel Johnes sygdom)patogenesen af virussygdomme (dyr og mennesker, inklusive herpes og HIV)Programstruktur... [-]
Det Forenede Kongerige Edinburgh
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc'en ved Research in Integrative Neuroscience er et års forskningsprogram på fuld tid, der dækker alle niveauer af moderne neurovidenskab, hvilket gør det til et ideelt ... [+]

Forskningsprofil

MSc ved Forskning i Integrativ Neurovidenskab er et etårigt fuldtidsforskningsprogram, der dækker alle niveauer af moderne neurovidenskab, hvilket gør det til et ideelt program for at forberede dig til en ph.d.

Vi omfatter molekylære, cellulære, systemer, regenerative, kognitive, kliniske og computational neuroscience. Vi giver dig også mulighed for at vælge din specialitet lige fra starten, så du kan forme din læring omkring dine interesser og karrieremål.

Programstruktur

Du starter med en undervist komponent i de første 12 uger og deltager i 'tema uger', der løber parallelt med valgfag.

Valgfagene foregår i løbet af de første 12 uger på to halve dage om ugen. Disse giver dig en dybere indsigt i koncepterne og metodologien inden for et specifikt interessefelt.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne online-MSc bygger på et solidt fundament af biologiske, immunologiske, patologiske og epidemiologiske principper, der er nødvendige for at identificere, kontrollere ... [+]

Programbeskrivelse

Husdyr er afgørende for millioner af mennesker, men endemiske og epidemiske sygdomme, der påvirker husdyrgrænsen produktivitet og forværre fattigdom.

De sygdomme, der kan overføres mellem dyr og mennesker, udgør også en trussel for dyrenes opdræt, deres familier og deres samfund. I mange udviklingslande er landbrugerne og dyresundhedsarbejderne ofte dårligt rustede til at håndtere denne risiko.

Dette program samler ekspertise fra hele universitetet for at levere førsteklasses undervisning og forskning til at løse disse problemer.

Denne online-MSc bygger på et solidt fundament af biologiske, immunologiske, patologiske og epidemiologiske principper, der er nødvendige for at identificere, kontrollere og styre dyresygdomme og ekspertise til at tackle de internationale dyresundhedsmæssige udfordringer i det 21. århundrede.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette onlineprogram giver dig en omfattende forståelse af de processer, undersøgelsesprocedurer og behandlingsmuligheder for almindelige sygdomme, du oplever i almindelig ... [+]

Programbeskrivelse

Dette onlineprogram giver dig en omfattende forståelse af de processer, undersøgelsesprocedurer og behandlingsmuligheder for almindelige sygdomme, du oplever i almindelig lægepraksis.

Programmet er for det meste for tidlige ph.d.-læger. Det supplerer den læring, du har brug for for at opnå medlemskab af Royal College of Physicians, og det kan også være egnet til læger i andre specialer, eller sygeplejerske konsulenter og andre paramedicinske specialister med omfattende klinisk erfaring.

Vi dækker grundlæggende fysiologi, patofysiologi, terapi og klinisk ledelse samt kliniske færdigheder, generiske færdigheder (herunder skriftlig og forskningsmetoder) lov, etik og ordineringsevne.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Formålet med dette program er at give dig en bred uddannelse i biomedicinsk forskning med fokus på hjerte-kar-videnskab. Dette inkluderer en introduktion til hjerte-kar-u ... [+]

Forskningsprofil

Formålet med dette program er at give dig en bred uddannelse i biomedicinsk forskning med fokus på hjerte-kar-videnskab. Dette inkluderer en introduktion til hjerte-kar-udvikling, udviklingen af hjerte-kar-sygdommen, organfunktion og dysfunktion og det kardiovaskulære system i reproduktion og betændelse.

Du får et integreret billede af det kardiovaskulære systems fysiologi og patologi fra både grundlæggende og kliniske forskere.

Programstruktur

Du deltager i forskningsseminarer og tutorials af seniorklinikere og basale videnskabsfolk og gennemfører tre forskningsprojekter i de internationalt anerkendte laboratorier i Center for Kardiovaskulær Videnskab.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette onlineprogram tilbydes i fællesskab af University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh. Det dækker UK Intercollegiate Surgical Curriculum. ... [+]

Programbeskrivelse

Dette onlineprogram tilbydes i fællesskab af University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh . Det dækker UK Intercollegiate Surgical Curriculum.

Dette program giver dig førsteklasses forberedelse til medlemskabet af Royal College of Surgeons (MRCS) undersøgelse med yderligere vægt på erhvervet viden og dets anvendelse.

Det tredjeårige MSc-forskningsprojekt tjener også som en mulighed for at udvikle en akademisk karriere i kirurgi.

Online læring

Vores online indlæringsteknologi er fuldt interaktiv, prisbelønnet og giver dig mulighed for at kommunikere med vores højt kvalificerede undervisere fra komforten i dit eget hjem eller på arbejdspladsen.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette deltids-fuldt online-program tiltrækker en international og multi-professionel studentkohorte og tilbyder en unik mulighed for direkte kontakt med andre, der arbejd ... [+]

Programbeskrivelse

Edinburghs universitet anerkendes globalt for dets forskning, udvikling og innovation og har ydet studerende en verdensklasseuddannelse i mere end 425 år. Suiten af ​​smertehåndteringsprogrammer, der tilbydes af Institut for Anæstesi, Kritisk pleje og Pain Medicine, fortsætter denne tradition ved at integrere nuværende klinisk forskning med akademisk og faglig input på højt niveau.

Som et flerdimensionalt fænomen er det vigtigt, at smerter styres gennem planlagte tværfaglige initiativer og input, der sigter mod at lette patientlidelsen og forbedre livskvaliteten. Gennem en solid, teoretisk forståelse af de biologiske, psykologiske og sociale begreber, der driver, udvikler og opretholder smerte, vil eleverne udforske den mangesidede karakter af smerte og dens virkninger. Studerende vil få en avanceret forståelse af specialområdet af smertebehandling og vil udvikle de grundlæggende færdigheder og viden, der kræves af en avanceret smertepraktiserende læge.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette online-program giver viden og forståelse af de centrale elementer og principper for klinisk forsøgsdesign, levering og analyse. Ud over en viden og forståelse af pr ... [+]

Programbeskrivelse

Onlineprogrammet vil give en viden og forståelse af nøgleelementerne og principperne for klinisk forsøgsdesign, levering og analyse. Ud over en viden og forståelse af principperne om GCP og deres praktiske gennemførelse i kliniske forsøg.

Dette program er egnet til kandidater inden for medicin, sygepleje, apotek, biovidenskab og andre allierede discipliner involveret i kliniske forsøg.

Dette program vil støtte efterspørgslen efter passende kvalificerede efterforskere til at føre kliniske forsøg i alle faser. Hvert kursus er opdelt i et sæt tema-sektioner, hvor materiale præsenteres i en blanding af korte online forelæsninger, praktiske case studies, rettede læsninger, podcasts og arkiverede webinarer. Diskussionsudvalgets opgaver og levende ekspert gæstelæsninger giver mulighed for samarbejde om kritisk diskurs og debat om aktuelle spørgsmål under vejledning fra ekspertundervisningspersonale.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

ChM er designet til at støtte avancerede oftalmologi praktikanter i Storbritannien og internationalt gennem en læseplan, der anerkender deres subspecialist oftalmiske int ... [+]

Programbeskrivelse

Denne nye toårige deltid Masters program undervises helt online, er fælles tilbudt af University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh, og fører til graden af ​​Master of Surgery (ChM). Det er blevet udviklet med støtte fra NHS Education for Scotland (NES).

ChM er designet til at støtte avancerede oftalmologi praktikanter i Storbritannien og internationalt gennem en læseplan, der anerkender deres subspecialist oftalmiske interesser som forberedelse til afslutningsundersøgelse og hospitalsbaseret praksis.

Vores programmer er tilpasset læseplanerne for både FRCSEd og FRCOphth eksamenerne i Storbritannien og Irland, hvilket gør disse grader meget attraktive for indenlandske og internationale studerende.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc Critical Care-programmet er rettet mod sundhedspersonale, der møder kritisk syge voksne i deres daglige praksis (sygeplejersker, læger i træning, fysioterapeuter, sen ... [+]

Universitetet i Edinburgh er anerkendt globalt for dets forskning, udvikling og innovation, og har givet eleverne en verdensklasse uddannelse i mere end 425 år.

På baggrund af denne tradition er MSc i Critical Care udviklet i samarbejde med Royal College of Physicians of Edinburgh og er baseret på universitetets Deanery of Clinical Sciences og College of Medicine and Veterinary Medicine. MSc er et spændende nyt online-program, der blander en evidensbaseret udforskning af den kliniske specialitet på kritisk pleje med klinisk forskning og faglig praksis.

Uanset din kliniske baggrund lærer du direkte fra et entusiastisk og erfarent undervisningsfag, der er udvalgt til deres ekspertise inden for det kliniske eller faglige fagområde, der undervises.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette er det ideelle program, hvis du er professionel eller ny på emnet, og du ønsker at løse dagens problemer i folkesundheden. ... [+]

Programbeskrivelse

Folkesundhed handler om at forebygge sygdom, forlænge livet og fremme sundhed gennem samfundets indsats.

Dette er det ideelle program, hvis du er professionel eller ny på emnet, og du ønsker at løse dagens problemer i folkesundheden.

Dette program er undervist på campus, men vi tilbyder også en deltids-MPH ved online fjernundervisning, der kan passe dem, der ønsker at fortsætte med at arbejde, mens de studerer, eller som ikke kan komme til Edinburgh.

Du vil få en forståelse for, hvordan forskellige videnskabelige discipliner kan bruges til at undersøge og derefter udvikle den bedste faglige praksis inden for epidemiologi, folkesundhed og samfundsvidenskab, etik og sundhed.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vores MPH-program giver eleverne en forståelse for, hvordan forskellige videnskabelige discipliner kan bruges til at undersøge og derefter udvikle den bedste faglige prak ... [+]

Programbeskrivelse

Onlineprogrammet Master of Public Health (MPH) er baseret på en lang tradition for akademisk undervisning og forskning i folkesundhed ved University of Edinburgh.

Folkesundhed handler om at forebygge sygdom, forlænge livet og fremme sundhed gennem samfundets indsats. Uanset om du allerede er en professionel inden for dette område eller ny til emnet, er denne mester for folkesundhed (MPH) det ideelle program for dem der ønsker at løse dagens problemer i folkesundheden.

Vores MPH-program giver eleverne en forståelse for, hvordan forskellige videnskabelige discipliner kan bruges til at undersøge og derefter udvikle den bedste faglige praksis inden for epidemiologi, folkesundhed og samfundsvidenskab.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
September 2020
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Masters in Medical Sciences-programmet er det eneste af sin art i England og er bevist at give kandidater konkurrencefordelen på jobmarkedet. Det er designet til kandidat ... [+]

Forskningsprofil

Masters in Medical Sciences-programmet er det eneste af sin art i England og er bevist at give kandidater konkurrencefordelen på jobmarkedet. Det er designet til kandidater med højt kaliber, der ønsker at udforske og drage fordel af medicinsk forskning, måske med henblik på at forfølge en ph.d. eller en karriere inden for forskning.

Vi tilbyder dig muligheden for at påtage dig et forskningsprojekt i et laboratorium eller afdeling, der er relevant for din specialitet. Valget af udførte forskningsprojekter er vidt og spænder fra bænkeundersøgelse til klinisk forskning.

Eksempler på gennemførte projekter er:

Terapeutisk hypotermi falder det intrakranielle tryk ved alvorlig traumatisk hjerneskadeNyrefunktion i 11p-hydroxysteroid dehydrogenase type 1 nul musImmuncellepopulationer i muselungen under RSV-infektionSalt appetit i stabil hjertesygdom og sunde frivillige... [-]
Det Forenede Kongerige Edinburgh
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Praksis for medicin, især inden for fagområdet patologi og genetik, er i stigende grad afhængig af genomisk teknologi. Formålet med dette program er at øge viden og evne ... [+]

Programbeskrivelse

Praksis for medicin, især inden for fagområderne patologi og genetik, er i stigende grad afhængig af genomisk teknologi. Formålet med dette program er at øge viden og evne hos videnskabeligt og klinisk personale, der bruger genetiske data i deres daglige arbejde. Dette vil gøre det muligt for kandidater at fortrolige med de videnskabelige begreber Molekylær Patologi og Genomisk Medicin og bruge deres færdigheder til at forbedre patientpleje. Programmet kunne også give et fundament for de studerende, der er interesseret i at udvikle en klinisk akademisk karriere.

University of Edinburgh er på forkant med genomisk teknologi. Dette program dækker den videnskabelige underbygning og den kliniske anvendelse af genomisk teknologi for at gøre det muligt for klinikere og forskere at give patienterne størst mulig fordel.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
September 2020
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette program er rettet mod højtkvalificerede kandidater i medicin involveret i håndtering af kliniske nødsituationer hos børn. Den er ideel til praktikanter i pædiatrisk ... [+]

Programbeskrivelse

Dette program er rettet mod højtkvalificerede kandidater i medicin involveret i håndtering af kliniske nødsituationer hos børn.

Den er ideel til praktikanter i pædiatriske og akutmedicin, og også meget relevant for anæstesiaster, der ønsker at udvikle færdigheder i pædiatrisk anæstesi eller pædiatrisk intensiv pleje.

Det vil også hjælpe primærplejepraktikere, der arbejder i fjerntliggende og landdistrikter uden pædiatrisk støtte.

I eksamensåret har eleverne også mulighed for at vælge kurser i Pediatrisk Critical Care Medicine, der er designet til at overvinde kløften mellem genoplivning i Emergency Department og adgang til Pediatric Critical Care Unit (herunder høj afhængighed og intensiv pleje).... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne tre års deltid Masters program undervist helt online, tilbydes i fællesskab af University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh. Målrettet primært ... [+]

Programbeskrivelse

Denne nye tre-årige deltid Masters program undervises helt online, er i fællesskab tilbydes af University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh og fører til graden af ​​kandidatuddannelsen. Det er blevet udviklet i samarbejde med NHS Education for Scotland (NES).

Målrettet primært på optometriste, der søger formel uddannelse på uddannelsesområdet i samfundsbaseret klinisk pleje, er dette program også yderst relevant for medicinske og kirurgiske praktikanter, der deltager i specialuddannelse i oftalmologi.

Denne grad er i overensstemmelse med læseplanerne for både FRCSEd og FRCOphth eksamenerne i Det Forenede Kongerige og Irland, hvilket gør det meget attraktivt for indenlandske og internationale studerende.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vores program er et etårigt, fuldtidsstudier på kandidatuddannelsen på forskningsprogram (180 studiepoeng), struktureret omkring to laboratoriebaserede forskningsprojekte ... [+]

Programbeskrivelse

Hvad du vil få fra kandidatuddannelsen ved forskning i regenerativ medicin og væv reparation program

Vores program er et etårigt, fuldtidsstudier på kandidatuddannelsen på forskningsprogram (180 studiepoeng), struktureret omkring to laboratoriebaserede forskningsprojekter. Programmet er designet til studerende efter færdiggørelse af en bachelorgrad og / eller fagfolk, der ønsker at forfølge en karriere inden for forskning, enten i den akademiske verden eller i en professionel rolle inden for biotekindustrien. Programmet sigter mod at udvide din viden om stamceller, regenerativ medicin og vævsreparationskoncepter, med stærk vægt på tværfaglig og translationel forskning, der understøtter dette område af biomedicin.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette et-årige, fuldtids-MSc by Research-program har til formål at introducere studerende til moderne ajourført molekylær og cellulær biologisk forskning inden for reprod ... [+]

Forskningsprofil

Dette et-årige, fuldtids-MSc by Research-program har til formål at introducere studerende til moderne ajourført molekylær og cellulær biologisk forskning inden for reproduktionsvidenskab, reproduktiv sundhed og reproduktiv medicin i en stimulerende, udfordrende og levende forskningsatmosfære, ved grænsefladen mellem grundlæggende videnskab og klinisk patientpleje.

Programmet er beregnet til studerende med højt kaliber med biologisk videnskab, medicinsk eller veterinær baggrund.

Det anbefales, at du kontakter programdirektør Dr. Richard Smith, inden du indsender din ansøgning for at sikre, at dette program opfylder dine akademiske mål.

Programmets hovedkomponenter er to 20-ugers forskningsprojekter, der udføres på en meget bred vifte af forskningsområder inden for reproduktionsvidenskab.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne deltid online modulære program giver masterniveau uddannelse for generelle tandlæger, med særlig vægt på genoprettende tandpleje. Gradets struktur er designet til a ... [+]

Programbeskrivelse

Bemærk venligst, at dette program tidligere blev annonceret som primær tandpleje

Denne deltid online modulære program giver masterniveau uddannelse for generelle tandlæger, med særlig vægt på genoprettende tandpleje.

Gradets struktur er designet til at dække behovene hos tandlæger fra hele verden.

Programmet udvikler din evne til at tage en evidensbaseret tilgang til klinisk praksis og at vurdere og yde kvalitet primær tandpleje.

* (Revideret 20 februar for at afspejle ændring af programnavn)

Online læring

Vores online indlæringsteknologi er fuldt interaktiv, prisbelønnet og giver dig mulighed for at kommunikere med vores højt kvalificerede undervisere fra komforten i dit eget hjem eller på arbejdspladsen.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette program tilbyder avanceret translationel neurovidenskab fokuseret på stamceller, neurodegenerative sygdomme, regenerering og modeller (både dyr og celle). Desuden v ... [+]

Programbeskrivelse

Demens (herunder en række neurodegenerative sygdomme som Alzheimers sygdom) er for nylig blevet den største dødsårsag i Storbritannien. Stamceller er en roman og relativt ung gren af ​​videnskabelig forskning, der holder potentialet for ikke kun terapier, men for at kunne præcist modellere disse tydelige menneskelige sygdomme.

Dette unikke program vil tilbyde elever i virkeligheden perspektiver fra patienter, plejere, forskere og en række sundhedspersonale, herunder verdens førende eksperter om virkningen af ​​neurologiske sygdomme.

Dette program tilbyder avanceret translationel neurovidenskab fokuseret på stamceller, neurodegenerative sygdomme, regenerering og modeller (både dyr og celle). Desuden vil inddragelsen af ​​patienter og vigtigere deres plejere og virkningerne af disse sygdomme på enkeltpersoner være en fælles tråd, der løber igennem dette program, hvilket gør det helt unikt og usædvanligt nyt.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne toårige deltid masteruddannelse, der undervises helt online, tilbydes af Royal College of Surgeons of Edinburgh og University of Edinburgh, og fører til graden af ​ ... [+]

Programbeskrivelse

Denne toårige deltid masteruddannelse, der undervises helt online, tilbydes af Royal College of Surgeons of Edinburgh og University of Edinburgh , og fører til graden af ​​Master of Surgery (ChM).

På baggrund af den britiske interkulturelle kirurgiske læseplan giver ChM i Trauma og Ortopædi mulighed for, at praktikanter udvælger de avancerede moduler, der er relevante for deres erklærede specialitet og støtter læring til stipendier fra Royal College of Surgeons (FRCS) undersøgelser.

Programmet er designet til at løbe sammen med klinisk træning og komplementere på arbejdspladsen vurdering.

Online læring

Vores online indlæringsteknologi er fuldt interaktiv, prisbelønnet og giver dig mulighed for at kommunikere med vores højt kvalificerede undervisere fra komforten i dit eget hjem eller på arbejdspladsen.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne toårige deltid masteruddannelse, undervist helt online, tilbydes af Royal College of Surgeons of Edinburgh og University of Edinburgh, og fører til graden af ​​Mast ... [+]

Programbeskrivelse

Dette program leveres af universitetet i samarbejde med Royal College of Surgeons of Edinburgh og fører til tildeling af Master of Surgery (ChM). Det løber sammen med klinisk træning og supplerer træning på arbejdspladsen.

Baseret på UK Intercollegiate Surgical Curriculum, tilbyder det praktikanter i vaskulær og endovaskulær kirurgi mulighed for at studere emner, der er relevante for specialet og støtter forberedelse til afsluttende faglige exiteksaminer som FRCS og FEBU. Din undersøgelse giver dig mulighed for at forbedre din evidensbaserede viden og forbedre din kliniske praksis.

Efter afslutningen af ​​dette program vil trainees kunne:

demonstrere indgående kendskab til deres valgte kirurgiske delspecialitet og være i stand til at anvende denne viden til systematisk vurdering og styring af kirurgiske patienter i den valgfrie, akutte og akutte kliniske indstillinggenkende kirurgens ledelsesbidrag og ansvar i den tværfaglige forvaltning af komplekse kirurgiske sygdommekritisk reflektere over den daglige kirurgiske praksis i forbindelse med de seneste fremskridt og engagere sig i kritisk dialog med jævnaldrende og eksperter i andre subspecialiteteranvende de generelle principper for klinisk undersøgelsesdesign, etik og statistik til kritisk evaluering af den videnskabelige litteratur i kirurgisk forskning og træffe informerede vurderinger om nye og nye problemer i kirurgiudøve et højt niveau af selvstændighed og initiativ i faglige aktiviteter på et niveau af uafhængig kirurgisk praksis... [-]
Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette program leveres af universitetet i samarbejde med Royal College of Surgeons of Edinburgh og fører til tildeling af Master of Surgery (ChM). Det løber sammen med kli ... [+]

Programbeskrivelse

Dette program leveres af universitetet i samarbejde med Royal College of Surgeons of Edinburgh og fører til tildeling af Master of Surgery (ChM). Det løber sammen med klinisk træning og supplerer træning på arbejdspladsen.

Baseret på UK Intercollegiate Surgery Curriculum, tilbyder det praktikanter i vaskulær og endovaskulær kirurgi mulighed for at studere emner, der er relevante for specialet, og understøtter forberedelse til afsluttende faglige afslutningseksaminer som FRCS og FEBVS. Din undersøgelse giver dig mulighed for at forbedre din evidensbaserede viden og forbedre din kliniske praksis.

Efter afslutningen af ​​dette program vil eleverne kunne:... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

I dyrs veterinære ledelse har anæstesi (dyr, der bevidstgør bevidsthed om at tillade procedurer) og analgesi (nedsættelse af smerten, et dyr lider) af afgørende betydning ... [+]

Programbeskrivelse

I dyrs veterinære ledelse har anæstesi (dyr, der bevidstgør bevidsthed om at tillade procedurer) og analgesi (nedsættelse af smerten, et dyr lider) af afgørende betydning for forbedringen af ​​dyrevelfærden og tillader den igangværende udvikling inden for medicinsk og kirurgisk udvikling.

Viden og fremskridt inden for anæstesi de seneste 20 år har været betydelige. Vi kan bruge teknikker til at blokere fornemmelse lokalt eller over en region af kroppen, ikke kun total bevidstløshed. Vi har en række stoffer og metoder til lægemiddeladministration til rådighed for os i kampen mod smerte. Anæstesi har altid haft risici, og vi har en øget tilgængelighed af overvågningsudstyr til at hjælpe os med at overvåge kroppens fysiologiske funktion under anæstesi med det formål at reducere morbiditet og dødelighed hos vores dyr.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Veterinærepidemiologi er en nøglekomponent i en række af de globale store udfordringer vedrørende sygdomsbekæmpelse, fødevaresikkerhed og klimaændringer. Derfor er der be ... [+]

Programbeskrivelse

Veterinærepidemiologi er en nøglekomponent i en række globale store udfordringer vedrørende sygdomsbekæmpelse, fødevaresikkerhed og klimaændringer. Derfor er der behov for at forbedre vores evne til at forstå, forudsige og reagere på mønstre og dynamik i sygdommen og at kontrollere udbrud.

R (D) SVS og SRUC partnerskabet skaber den største koncentration af forskningskraft i veterinær- og landbrugsvidenskaber i Storbritannien. MSc trækker på denne rigdom af erfaring og forskningsaktivitet for at tilvejebringe videnskabelig viden om de grundlæggende biologiske processer (fx adfærd, fysiologi, immunologi, økologi) og miljø- og landbrugsforvaltningsmetoder (fx husdyrhold, ernæring, husdyrhandel) kørsel af sygdomsoverførsel, vedholdenhed , udbredelse og spredning i husdyrproduktionssystemer. Dette muliggør en dybtgående forståelse af komplekse miljømønstre af sygdom, hvilket letter forudsigelsen af ​​sygdomsrisiko og kontrol. Denne tværfaglige system tilgang vil give dig færdigheder til at yde betydelige bidrag til at tackle fødevaresikkerhed, klimaforandringer og sygdomsbekæmpelse i din rolle som dyrehelsepersonale.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Online
Læs mere på dansk
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Skotland, EH3 9HA GB
Social Media