The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College of Medicine and Veterinary Medicine består af to skoler. Disse er Edinburgh Medical School og Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Sammen danner vi en unik gruppering i Det Forenede Kongerige, hvor dyrlæger, medikere og biomedicinske forskere arbejder sammen og studerer de almindelige sygdomsårsager, der påvirker vores befolkninger. Vores campuser, vores struktur og organisationen af ​​vores grader sikrer, at vi har folk fra Royal Dick School of Veterinary Studies og Edinburgh Medical School, der trækker vej i samme luft, designe projekter sammen og undervise i deres specialområder.

Dyrlæge

Royal (Dick) School of Veterinary Studies

Den højest rangerede veterinærskole i Storbritannien i Research Excellence Framework 2014, The Royal (Dick) School of Veterinary Studies er verdens førende inden for veterinæruddannelse, forskning og praksis. Vi tilbyder fremragende veterinæruddannelse ved hjælp af en prisbelønnet pensum, innovative undervisningsmetoder og et tværfagligt miljø. Vi blev først placeret blandt de syv britiske veterinærskoler for forskningens kvalitet i 2008-undersøgelserne, der bekræfter skolens fremragende internationale ry. Vores kliniske tjenester - Hospital for små dyr og stor dyrepraksis - er blandt de mest indflydelsesrige centre for klinisk pleje i Storbritannien.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School er vært for tre deaneries. Disse er biomedicinske videnskaber, kliniske videnskaber og molekylære, genetiske og befolkningsundersøgelser.

Undervisning til MBChB-programmet og andre biomedicinske bachelor- og postgraduate-programmer finder sted på tværs af de tre dekaner. Ved at bringe de rette individer sammen, både klinisk og ikke-klinisk, katalyserer og skaber vi muligheder for at udvikle spændende arbejde, som gør forskel for folks liv. Edinburgh Medical School leverer førsteklasses uddannelse i førsteklasses faciliteter af spændte mennesker, der er på forkant.

Vi tilbyder en fremragende oplevelse i et miljø, hvor forskning er værdsat og retsforfulgt. Forskning er en vigtig del af hver elevs liv som et middel til at forstå en måde at tænke på, der vil udstyre dem til at levere positive forandringer for menneskeheden.

Edinburgh Medical School: Biomedicinsk Videnskab

Gennemførende banebrydende forskning, Biomedicinsk Videnskab er vært for Center for Kognitive og Neurale Systemer, Center for Integrativ Fysiologi, Center for Neuroregeneration, og Division of Infection and Pathway Medicine.

Vi bidrager også til tværfaglig forskning med disse tilknyttede centre: Edinburgh infektionssygdomme, Edinburgh Neuroscience, Muir Maxwell Epilepsy Center, Patrick Wild Center og Farmakologi, Toksikologi og Terapeutik.

Forskningsemner inden for dekanen omfatter:

  • Gener og udvikling
  • Membranbiologi
  • Neurale kontrolsystemer
  • Kognition, læring og synaptisk plasticitet
  • Neuropharmacology
  • Grundlæggende og klinisk virologi
  • Bakteriel patogenese og kemoterapi

Også inden for dekanen er Biomedicinsk Undervisningsorganisation (BMTO), som spiller en afgørende rolle i administrationen, koordineringen og gennemførelsen af ​​undervisning.

BMTO er ansvarlig for BSc Medical Sciences-programmet, sammen med en række Honours programmer i Biologiske Videnskab, Medicinsk Videnskab og Veterinærvidenskab, plus fjorten Biomedicinske Videnskab kurser for undergraduates.

Dyrlæge

Edinburgh Medical School: kliniske videnskaber

Med en langvarig international forskningsprofil er Klinisk Videnskab Center for Kardiovaskulærvidenskab, Center for Klinisk Brain Sciences, Center for Inflammation Research, Center for Regenerativ Medicin, Center for Reproduktiv Sundhed, Edinburgh Postgraduate Dental Institute og Division af sundhedsvidenskab.

I den seneste UK Research Assessment Exercise blev klinisk medicin bedømt ud af 28 indlæg i hele Storbritannien.

Dekanen er hovedsagelig baseret på Little France.

På Little France har Kanslerens Bygning, Dronningens Medicinske Forskningsinstitut og Center for Regenerativ Medicin avancerede undervisnings- og forskningsfaciliteter ved Edinburgh Royal Infirmary og den biomedicinske forskningspark, Edinburgh BioQuarter.

Andre Deanery-steder er Edinburghs syge børnehospital, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital og Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Molecular, Genetic and Population Health Sciences

Molekylær, Genetisk og Befolkning Sundhedsvidenskab omfatter MRC Institut for Genetik og Molekylær Medicin, Usher Institute of Population Health Sciences og Informatik, Edinburgh Clinical Trials Unit og Division of Patology.

MRC Institut for Genetik og Molekylær Medicin omfatter MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center og Center for Genomics and Experimental Medicine.

Usher Institut for Befolkning Sundhedsvidenskab og Informatik omfatter Center for Befolkning Sundhedsvidenskab, Center for Medicinsk Informatik og Center for Global Health Research.

Dekanen er også vært for Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), som for nylig var fuldt registreret hos UK Clinical Research Consortium og blev tildelt MRC Clinical Trials Methodology Hub status og Division of Pathology.

Placeringer

Edinburgh

Address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

EH3 9HA Edinburgh, Skotland, Det Forenede Kongerige

Programmer

Denne skole tilbyder også: