Læs den officielle beskrivelse

Om os

På University of Stirling er forskellen i vores DNA-forsynende uddannelse med en hensigt og udførelse af forskning, der hjælper med at forme samfundet.

Vi er et internationalt universitet med en banebrydende ånd og et globalt ry for undervisning og forskning af høj kvalitet. Vi er lidenskabelige med at skabe indflydelse på alt, hvad vi gør.

Stirling er et sted hvor evne - ikke baggrund - er værdsat.

Vores omdømme

Gør vores indflydelse ved at tænke anderledes

Siden starten i 1967 har University of Stirling altid været drevet af transformativ tænkning og en ånd af innovation. Vores mission er at gøre alt, hvad vi kan for at give vores elever den viden og ekspertise, der skal gøre deres indflydelse i verden.

Alt, hvad vi gør, gør en positiv forskel for folks liv. Vi er en agent for forandring, forbinder mennesker, nyskabende og omdanner livet for vores elever, medarbejdere og de globale samfund, vi tjener. Vi har et konstant ønske om at forny og forbedre for at gøre en forskel for samfundet. Det er, hvordan vi har tjent vores globale ry for højkvalitetsundervisning og internationalt anerkendt forskning.

Stirlingforskning: Ændring af liv

Vores mål er simpelt. Fra at fodre verden til at bruge psykologi til at fange kriminelle, vil vi takle de globale problemer i vores tid. Vores tværfaglige forskere udfordrer antagelser, nyskabende tænkning og finde løsninger.

Vores forskningstemaer er:

  • Lever godt
  • Kulturer, samfund og samfund
  • Global sikkerhed og modstandsdygtighed

Vores vision

At blive anerkendt over hele verden som et universitet, der adresserer samfundets behov gennem nyskabende og tværfaglig forskning; læring og undervisning af højeste kvalitet og ved at dele vores viden med verden.

Positioneringsopgørelse

På University of Stirling er vores tænkere lyse, nysgerrige og innovative.

Alt vi gør som institution og som enkeltpersoner har formåen og indflydelse. Dette former vores kultur, vores personlighed og vores tankegang. Det opfordrer os til at udfordre status quo og skubbe normen. Vi har et konstant ønske om at forny og forbedre for at gavne samfundet og gøre en forskel for de samfund, vi tjener.

Vi bruger vores tankegang til at forbedre alt. Ved at forbinde, forny og omdanne, tror vi, at vores tænkning kan ændre verden.

Vores mission

Vores bidrag og tilgang er defineret af:

  • Udvikling af mennesker og hjælpe samfundet gennem udøvelse og forståelse af viden. Vi skaber betingelserne for nyskabende, tværfaglig forskning og formidler det vi har lært til den globale verden på en klar og nyttig måde.
  • Transformere vores studerendes og personalers liv ved at give dem muligheder for at nå deres fulde potentiale intellektuelt og følelsesmæssigt; ved at gøre dem elastiske og give dem de færdigheder, de har brug for til den moderne verden; og ved at indgyde dem en følelse af ansvar for at fremme det offentlige gode.
  • Oprettelse af globale borgere, der arbejder i partnerskab med regeringer, erhvervsliv, den offentlige og tredje sektor og kolleger i andre institutioner for at identificere og imødekomme samfundets skiftende behov.

Vores værdier

Excellence

Ledende vejen globalt i vores områder af forskningskompetencer og gennem levering af en fremragende læringserfaring.

Åbenhed

At være åben i alt, hvad vi gør, kommunikere universitetets arbejde og værdien til den bredere verden og engagere folk i leveringen af ​​vores vision.

Ambition

Vokser universitetet på innovative måder, indlejrer bæredygtighed og gør det til en rollemodel for sektoren.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

University of Stirling

Som en studerende psykisk sygeplejerske vil du forfølge et tankevækkende og udfordrende akademisk kursus sammen med at få erfaring i en bred vifte af praktisk læring. Vor ... [+]

Oversigt

Mental Health nursing er et udfordrende og givende erhverv, hvor du kan gøre en reel forskel for folks liv.

Som en studerende psykisk sygeplejerske vil du forfølge et tankevækkende og udfordrende akademisk kursus sammen med at få erfaring i en bred vifte af praktisk læring. Vores kursusplan er informeret af den nyeste forskning og opfordrer dig til at tage en evidensbaseret tilgang til plejehjem.

Dette fremadrettede og innovative kursus vil hjælpe dig med at opnå kravene til registrering i Storbritannien som sygeplejerske inden for psykisk sundhedspraktik. Du vil forlade os som en selvsikker og kompetent udøver, der er i stand til at udøve outsafe, effektiv og person-centreret pleje, mens du yder værdifulde bidrag til folks liv.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Pleje er et dynamisk erhverv, og vi giver dig den træning og tillid, der er nødvendig for at arbejde i et komplekst sundheds- og socialpleje miljø. Du har den viden, færd ... [+]

Oversigt

Voksnepleje er et udfordrende og givende erhverv, der tilbyder en bred vifte af roller, der passe på mennesker og fremme sundhed.

Stirling er et fantastisk sted for dig at lære de moderne sygeplejefærdigheder, der er værdsat rundt om i verden. Vores kursus er godkendt af Nursing and Midwifery Council og har også modtaget flere kommendationer. Vi har vundet Student Nursing Times Awards i 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 og 2018.

Præregistrering Nursing i Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet er ledet af en gruppe af verdensledende akademikere med stærke og etablerede forskningsregistre, ekspertise inden for sygepleje og et væld af førsteklasses publikationer. Vores akademiske og praktiske medarbejdere er forpligtet til at sikre, at vores studerende har den højeste kvalitet af elevoplevelsen.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores innovative Mental Health Nursing kursus vil forberede dig til at imødekomme behovene hos et moderne erhverv og give den bedst mulige patientpleje. Du vil forlade os ... [+]

Oversigt

Mental Health Nursing er et udfordrende og givende erhverv, hvor du kan gøre en reel forskel for folks liv. Vores innovative Mental Health Nursing kursus vil forberede dig til at imødekomme behovene hos et moderne erhverv og give den bedst mulige patientpleje. Du vil forlade os som en selvsikker og kompetent udøver, fuldt udstyret til at blive registreret hos Nursing and Midwifery Council (NMC) og blive medlem af et sundhedshold efter graduering. Vores kursusplan er informeret af den nyeste forskning og opfordrer dig til at tage en evidensbaseret tilgang til plejehjem. Vi mener, at mental sundhed og velvære skal respektere menneskers indre værdi og deres individualitet. Denne filosofi er fastholdt af alle medlemmer af kursusholdet. Vi arbejder sammen med vores kursuspartner, NHS Forth Valley, for at sikre, at vores kursus forbliver klinisk fremragende, og vores elever får den bedst mulige oplevelse, mens de studerer. BSc (Hons) BSc Honours Nursing studerende følger samme program struktur som BSc Nursing for de første to og et halvt år af deres program. Herefter udfører ærefaglige studerende et ekstra placeringsmodul med mulighed for at studere i udlandet. I deres sidste år afslutter Honours-studerende yderligere moduler, herunder en afhandling og deres NMC-obligatoriske endelige placering, opnåelse af registrering og deres Honours-grad ved udgangen af ​​år 4.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

University of Stirling

Stirling er et fantastisk sted for dig at lære færdighederne i moderne sygepleje - som er værdsat over hele verden. Vores kursus er godkendt af Nursing and Midwifery Coun ... [+]

Oversigt

Voksnepleje er et udfordrende og givende erhverv, der tilbyder en bred vifte af roller, der passe på mennesker og fremme sundhed.

Stirling er et fantastisk sted for dig at lære færdighederne i moderne sygepleje - som er værdsat over hele verden. Vores kursus er godkendt af Nursing and Midwifery Council, og har også modtaget flere kommendationer. Vi har vundet Student Nursing Times Awards i 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 og 2018.

Pleje er et dynamisk erhverv, og vi giver dig den træning og tillid, der er nødvendig for at opfylde din rolle i morgendagens sundhedsplejehold. Når du studerer, lærer du at arbejde med en række tværfaglige fagfolk, grupper og enkeltpersoner til at yde omsorg og fremme sundhed. Vores kursus er baseret på en filosofi, som som sygeplejerske vil du yde tjenester baseret på ekspertise, medfølelse, sikkerhed og respekt.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Stirling

Vores kandidater i globale spørgsmål i gerontologi og aldring kan studeres helt online og deltid, hvilket giver dig mulighed for at drage fordel af vores ekspertise inden ... [+]

Oversigt

Globalt vokser antallet af ældre personer hurtigere end antallet af personer i en anden aldersgruppe, hvilket sætter pres på alle samfundssektorer.

Dette kursus kører på tværs af to nøglefaglige videnskabelige områder.

Vi udfordrer dig til at overveje, hvordan aldringsprocessen sker over en persons livskurs, ikke kun i senere år.Vi underviser i en tværfaglig tilgang til gerontologi, der tager hensyn til aldringens sociale indvirkning.

Du vil udforske en række sundhedsmæssige, sociale pleje og politiske sammenhænge fra hele verden, som du kan anvende til en lokal kontekst.

Kernemoduler er udviklet til studerende, der gerne vil specialisere sig i denne hurtigt voksende sektor med fokus på den ældste, der er den hurtigst voksende gruppe og mest sandsynligt at opleve svaghed, folk, der lever med demens i en række indstillinger , og virkningen af ​​multi-morbiditet på en aldrende befolkning.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
36 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Stirling

Udvid din sundhed og sociale pleje ekspertise, få nye færdigheder og gøre en forskel for din praksis med vores MSc Advancere Practice. Arbejde i partnerskab med kliniske ... [+]

Oversigt

Udvid din sundhed og sociale pleje ekspertise, få nye færdigheder og gøre en forskel for din praksis med vores MSc Advancere Practice. Arbejde i partnerskab med kliniske eksperter, patienter, sundhedspleje og socialhjælp udbydere, vores kursus er designet til enhver sundhed og social omsorgsfag, der arbejder i en klinisk, uddannelse, ledelse eller forskningsrolle.

Dette indhold af dette kandidatuddannelsesforløb har været stærkt påvirket af, at befolkningens sundhedsmæssige og sociale behov ændrer sig globalt. Vi har en aldrende befolkning med skiftende sundhedsmønstre og brug af sundheds- og socialhjælpstjenester. Vi forstår de forskellige behov hos hver enkelt person.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 - 48 måneder
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette kursus giver eleverne en unik mulighed for at drage fordel af både Stirling og City University of Hongkons akvakulturkundskab. Begge institutioner er samlet for at ... [+]

Introduktion

Dette kursus giver eleverne en unik mulighed for at drage fordel af både Stirling og City University of Hongkons akvakulturkundskab. Begge institutioner er samlet for at give dette kursus i vandmatsikkerhed, der omfatter dyrbiologi og sundhed, ernæring, fødevaresikkerhed, produktionssystemer og sygdom. Kurset er leveret af College of Veterinary Medicine, City University Hong Kong, med mulighed for, at eleverne gennemfører deres forskningsprojekt i Stirling på det internationalt anerkendte Akvakulturinstitut.

Dette banebrydende samarbejde vil forberede vores kandidater til en lys fremtid og give dem det bedste fra begge verdener: Stirlings internationalt anerkendte akvakulturkundskab og City Universitys nye state-of-the-art faciliteter tæt på alle dele af Sydøstasien marked. Efterspørgslen efter vandmiljø over hele verden er stigende betydeligt, og samtidig er der et pres for mere effektiv produktion og sikker mad, samtidig med at der tages hensyn til miljø- og bæredygtighedsproblemerne i hele værdikæden i vandmaden. Dette program reagerer på den store globale forekomst af akvatiske produkter og den stigende efterspørgsel i vandindustrien i Kina og Hongkong.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Fødevarer fra akvatiske systemer er afgørende for en stor del af verdens befolkning. Men med vilde fangster af fisk og skaldyr faldende på mange steder spiller akvakultur ... [+]

Oversigt

Fødevarer fra akvatiske systemer er afgørende for en stor del af verdens befolkning. Men med vilde fangster af fisk og skaldyr faldende på mange steder spiller akvakultur en stigende rolle som en alternativ kilde til højkvalitets, næringsrig mad - og som arbejdsgiver. Kontrollerende sygdom er vigtig for den igangværende succes i denne industri.

Denne kandidat i akvatiske veterinærstudier giver dig træning i den brede vifte af discipliner og færdigheder, du har brug for til undersøgelse, forebyggelse og bekæmpelse af akvatiske sygdomme. Du vil udvikle en forståelse af biologi, opdræt og miljø af opdrættede akvatiske arter samt specialistkundskab inden for akvatiske dyresygdomme.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Kurset drives af et team af akademiske eksperter, hvis forskning har bidraget til at forme dementia omsorgspolitik over hele verden. Du vil lære om de nyeste teorier, inn ... [+]

Oversigt

Med antallet af demens, der lever med demens over hele verden, forventes at fordoble de næste 20 år, er dette innovative online kursus udviklet for at give dig en dybdegående forskningsbaseret viden om demens og tilgang til demenspleje. Den er designet til fagfolk, der allerede arbejder inden for området og kan studeres fra hvor som helst i verden.

Kurset drives af et team af akademiske eksperter, hvis forskning har bidraget til at forme dementia omsorgspolitik over hele verden. Du vil lære om de nyeste teorier, innovationer og bedste praksis inden for demenspleje - samt få et overblik over politiske drivere og initiativer og en grundforbindelse i akademiske og forskningsfærdigheder. Vores kursus har også gavn af en rådgivende gruppe af demens, der støtter kursusudvikling.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
33 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Stirling

Dette et års fuldtids- eller toårig deltidsuddannelse vil give dig som registreret sygeplejerske eller jordemoder på del 1 eller del 2 i registret for sygepleje og sygepl ... [+]

Oversigt

Dette et års fuldtids- eller toårig deltidsuddannelse vil give dig som registreret sygeplejerske eller jordemoder på del 1 eller del 2 i registret for sygepleje og sygepleje (NMC) med mulighed for at påvirke sundhed og social pleje af børn og familier. Kurset vil udstyre dig med den højere viden og færdigheder til at levere sikker og god praksis i sundhedsbesøgendes rolle som defineret i NMC's Standards of Proficiency for Specialist Community Public Health Nurses (NMC, 2004).

Udvikling og levering af kurset understøttes af et tværfagligt samarbejde med vores NHS Health Board og Local Authority partnere. Dette afspejler de stigende prioriteter, der er blevet identificeret for at give et bedre og mere ansvarligt niveau af omsorg for at støtte, beskytte og forbedre børns, unges og deres families sundhed og velfærd.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Stirling

Vores MSc Psykologisk Terapi i Primary Care giver ekspert træning i at levere evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi (CBT) til voksne i primærpleje. Leveres i fællesskab a ... [+]

Oversigt

Vores MSc Psykologisk Terapi i Primary Care giver ekspert træning i at levere evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi (CBT) til voksne i primærpleje. Leveres i fællesskab af University of Stirling og University of Dundee. Det er designet af NHS-fagfolk og kliniske akademikere for at give dig de kliniske og faglige færdigheder, du har brug for til at arbejde som klinisk associeret i anvendt psykologi inden for NHS.

Mental Health Services i hele Storbritannien står over for en stigende efterspørgsel efter terapeutiske tjenester til behandling af almindelige psykiske lidelser. NHS-forpligtelsen til at levere bevisbaserede behandlinger betyder, at kursets teoretiske fokus er CBT. Kurset er blevet udarbejdet af NHS-klinikere og kliniske akademikere ved University of Dundee Medical School og University of Stirling 's Division of Psychology. Du vil gennemgå træning og klinisk tilsyn inden for NHS.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Stirling

University of Stirling er en af ​​kun seks universiteter over hele verden, der er godkendt til at levere dette Masters konverteringskursus i sports ernæring - en stadig v ... [+]

Oversigt

University of Stirling er en af ​​kun seks universiteter over hele verden, der er godkendt til at levere dette Masters konverteringskursus i sports ernæring - en stadig vigtigere del af konkurrencedygtig sport på alle niveauer.

Denne masteruddannelse fokuserer på videnskaben bag sports ernæring og er designet specielt til studerende, der allerede har et International Olympic Committee (IOC) Diplom i sports ernæring og ønsker at fremme deres viden.

For at afslutte kurset bliver du bedt om at planlægge, gennemføre og skrive et forskningsprojekt i Sports Nutrition, og du vil modtage træning og support af høj kvalitet fra vores ekspertpersonale, mens du studerer. Når du er færdiguddannet, får du en endnu større viden om sports ernæring og en klar forståelse af, hvordan du sætter din forskning i praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
6 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Stirling

Sundhedspsykologer fremmer sundere livsstil. De forsøger at finde måder at opmuntre folk til at forbedre deres sundhed og også at forbedre sundhedssystemet som helhed. Fo ... [+]

Oversigt

Sundhedspsykologer fremmer sundere livsstil. De forsøger at finde måder at opmuntre folk til at forbedre deres sundhed og også at forbedre sundhedssystemet som helhed. For eksempel hjælper folk med at tabe sig eller holde op med at ryge eller rådgive læger om bedre måder at kommunikere med deres patienter.

Du lærer at bruge din viden om psykologi for at fremme generel velvære og forstå fysisk sygdom. Vi vil lære dig de færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe folk med at håndtere de psykologiske og følelsesmæssige aspekter af sundhed og sygdom og at støtte mennesker, der er kronisk syge.

Vores MSc Health Psychology har et stærkt oplevelsesfokus og understreger anvendelsen af ​​sundhedspsykologi til virkelige omgivelser. Kurset indeholder bidrag fra sundhedspersonale. Du vil udføre en kort placering i en sundhedspleje, som kan omfatte NHS, tredje sektor (velgørenhedsorganisationer) eller industri, og du vil normalt arrangere denne placering selv med støtte fra kursusholdet. Du opfordres til at udføre forskning i sundhedsmæssige sammenhænge, ​​hvor det er muligt.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Master

University of Stirling

Uanset om du allerede er involveret i folkesundhedsforskning, politik og praksis eller planlægger en karriere inden for disse områder, er dette Masters kursus designet ti ... [+]

Oversigt

Uanset om du allerede er involveret i folkesundhedsforskning, politik og praksis eller planlægger en karriere inden for disse områder, er dette Masters kursus designet til at understøtte dine fremtidige ambitioner.

Udformet af nogle af de førende tænkere inden for sundhedsforskning, vil kurset udstyre dig med enestående indsigt i moderne folkesundhedsteori og -metoder og lære dig at anvende dem på dit arbejde. Du vil interagere med eksperter på området, da du udvikler en kritisk forståelse af folkesundhedsmæssige tilgange og lærer at gøre en positiv indvirkning på individers og lokals trivsel.

Du kan studere kurset helt online, hvilket gør det til en ideel mulighed, hvis du ønsker at opnå en kandidatkvalifikation under arbejdet. Modulvalgene er også yderst fleksible, så du kan oprette et skræddersyet program, der passer til dine egne læringsbehov, interesser og mål i folkesundheden.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
36 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Stirling

Sundheds- og socialsektoren ændrer sig konstant for at give bedre behandling og adgang til pleje. Forbedring af sundheds- og socialtjenesteydelser ville ikke være muligt ... [+]

Oversigt

Sundheds- og socialsektoren ændrer sig konstant for at give bedre behandling og adgang til pleje. Forbedring af sundheds- og socialtjenesteydelser ville ikke være muligt uden veluddannede forskeres arbejde.

Vores Health Research Masters grad udstyrer dig til at udføre høj kvalitet, stringent forskning. Du vil drage fordel af vores stærke vægt på både teoretiske og praktiske færdigheder, og du vil blive støttet af et tværfagligt team af erfarne forskere.

Kurset er velegnet til en bred vifte af mennesker, og vores studerende omfatter kvalificerede sygeplejersker, apotekere og ergoterapeuter - såvel som andre med baggrund i naturvidenskab, samfundsvidenskab eller den tredje sektor. Hele kurset kan også studeres online, hvilket giver dig frihed til at arbejde hen imod en mester omkring dine personlige og faglige forpligtelser.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 48 måneder
Online
Læs mere på dansk

Ph.d.

University of Stirling

Vores kliniske doktorgrad er den eneste af sin art i Skotland, skræddersyet til sygeplejersker, jordemødre og allierede sundhedspersonale. Kurset er praksisfokuseret og e ... [+]

Oversigt

Vores kliniske doktorgrad er den eneste af sin art i Skotland, skræddersyet til sygeplejersker, jordemødre og allierede sundhedspersonale. Kurset er praksisfokuseret og er designet til at forberede dig på lederroller i sundhedssektoren.

Hvis du er lidenskabelig med at forbedre patientpleje, samtidig med at du har et klinisk fokus, er dette kursus designet til dig. Du kommer til at deltage i fagfolk fra en række discipliner til on-campus og online studie, der ikke kun nyder godt af den omfattende viden om det kliniske doktorgruppe, men også fra hinandens erfaringer. Som kvalificeret sygeplejerske, sygepleje eller professionelle sundhedsstudier har du det højeste niveau af akademisk kvalifikation, der er til rådighed inden for din specialitet, hvilket sætter dig i spidsen for dit erhverv som en anerkendt og ansættelsesmæssig ekspert.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
36 - 96 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB