University of Stirling

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Stirling er et internationalt universitet, der er forpligtet til at hjælpe studerende med at gøre en forskel i verden. Vi brænder for at skabe betydning i alt, hvad vi gør - at tackle reelle samfundsspørgsmål, levere løsninger og hjælpe med at forme samfund.

Med base i hjertet af Skotland er Stirling et sted, hvor evne - ikke baggrund - værdsættes, og undervisning, beskæftigelsesegnethed og faciliteter er alle bedømt som femstjernede (QS World University Rankings 2020). Med mere end 90 kandidatuddannelser udretter vi vores kandidater med den viden, ekspertise og anvendelsesevne, der er nødvendig for at få succes på arbejdspladsen.

Forpligtelse til ansættelsesevne

Klassificeret 1 m ud i Skotland og top 15 i verden til en karriere tjenester (UK ISB Benchmark og Global ISB Benchmark 2018), vores postgraduate kurser tilbyder hands-on erfaring, professionel rådgivning og mulighed for at arbejde med industrier over hele verden.

Forskning med effekt

Vores verdensledende akademikere er eksperter inden for deres områder, og vores undervisning udforsker denne avancerede forskning for at gøre indflydelse på samfundet. Derfor blev tre fjerdedele af Stirlings forskning klassificeret som enten verdensledende eller internationalt fremragende inden for den seneste forskningsekspertisitetsramme (REF2014).

Vores mål er enkelt: Fra at fodre verden til at bruge psykologi til at fange kriminelle, ønsker vi at tackle de globale problemer i vores tid. Vores tværfaglige forskere udfordrer antagelser, innoverer tankegang og finder løsninger.

Campus liv

Den University of Stirling er bedømt til 1 st i Storbritannien og 5 th i verden for sin campusmiljø (UK ISB Benchmark og Global ISB Benchmark 2018), og det er ikke svært at se hvorfor.

Mindre end en time fra Glasgow og Edinburgh, vores smukke 330-acre campus er hjemsted for nyrenoveret indkvartering, catering forretninger, butikker, et blomstrende kunstcenter, golfbane og endda en 18. århundrede slot.

Vi investerer også 41,7 mio. £ for yderligere at forbedre vores fitnessklasse i verdensklasse og sportsfaciliteter med høj ydeevne og skabe et nyt campusknudepunkt, der skal afsluttes i 2020/21.

En global udsigt

University of Stirling er virkelig global i enhver forstand af ordet. Mere end 120 nationaliteter er repræsenteret på vores forskellige og inkluderende campus, og næsten halvdelen af vores ph.d.-samfund slutter sig til os fra udlandet. Vi samarbejder med institutioner over hele verden - med undervisning i forskningssamarbejder i mere end 60 lande for at hjælpe vores studerende med at blive fremadstormende kandidater med færdigheder, som efterspørges af arbejdsgivere over hele kloden.

Sportslig ekspertise

University of Stirling er Årets sportsuniversitet (The Times og Sunday Times Good University Guide 2020) og Skotlands universitet for fremragende sportsudvikling. Vi er også hjemsted for fem nationale styrende organer og rangeret 1. i Skotland og top fem i England med sportsfaciliteter (UK International Student Barometer Benchmark og Global ISB Benchmark 2018). Vores studerende drager også fordel af mere end 50 sportsklubber, snesevis af ugentlige træningskurser og vores ikke-konkurrencedygtige Get Active-program.

Er du klar til at være Stirling?

Find dit kursus, lær mere om muligheder for postgraduate-finansiering, stipendier og hvorfor University of Stirling er, hvor du hører hjemme.

Placeringer

Stirling

Address
University of Stirling,
FK9 4LA Stirling, Skotland, Det Forenede Kongerige