Læs den officielle beskrivelse

University of Hull blev dannet i 1927, hvilket gjorde os til det 14. ældste universitet i England. Med en stolt historie med akademisk ekspertise og med at skabe og inspirere livsskiftende forskning, tilbyder vi den perfekte kombination af arv og højteknologi, alt sammen i en venlig og overkommelig studentby.

Ekspertise inden for undervisning og forskning

Hull vandt en sølvpris i regeringsrammen for uddannelsesekspertise (TEF 2018), der anerkender ekspertise i undervisning og læring i britiske universiteter og colleges og har specialiseret sig i en bred vifte af højkvalitets undervisere undervist kurser og postgraduate forskning.

Vi er blandt de top 50 universiteter til forskningskraft (REF 2014) og utroligt ambitiøse over vores forskningsdagsorden. Vi tager de store globale udfordringer op - fra sundhed til levesteder, fra mad til oversvømmelse og fra forsyningskæder til slaveri. Vores syv forskningsinstitutter samler ekspertise fra alle hjørner af universitetet, og vores forskere samarbejder med centrale partnere og interessenter for at levere forskning, der er til gavn for alle, og former og informerer fremtidig politik.

Internationale studerende

Med studerende fra mere end 100 lande over hele verden, der vælger at studere på Hull, er vi en virkelig global institution. Imponerende 97,9% af vores internationale studerende går på arbejde eller yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen (HESA 2018).

Der er ofte muligheder for at møde personale fra vores universitet i dit hjemland. For at finde ud af, hvornår vi besøger næste, kan du tjekke din landside på vores websted.

Campus og studerendes liv

Vi har investeret 300 millioner pund på nye faciliteter, herunder et bibliotek i verdensklasse, en avanceret koncertsal, studerende på campus og nye sportsfaciliteter. Her finder du alt hvad du har brug for for at studere, leve og socialisere - fra alsidige arbejdsområder til en prisbelønnet karriereservice - alt sammen på et websted. Vores prisbelønnede studentforening - med mere end 150 samfund og sportsklubber - og vores studiestøtteteam - rådgivning om spørgsmål som sundhed og velvære, penge, læringsstøtte - hvilket sikrer, at du får mest muligt ud af alt, hvad universitetet har at tilbyde.

Udforsk den virtuelle tour for at se vores smukke, grønne campus for dig selv!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Vi er også det eneste universitet, der er en officiel partner for Team GB. Dette eksklusive seks-årige partnerskab vil gavne vores studerende, der præsenterer muligheder for fælles forsknings- og virksomhedsprojekter og karriereøkonomiske muligheder.

Gebyrer og finansiering

Studieafgift varierer for forskellige kurser og programmer, se vores hjemmeside for mere information samt vores sider om stipendier og stipendier og internationale stipendier.

Adgangskrav

Vi accepterer en række internationale kvalifikationer for at finde ud af om vores adgangskrav på vores bachelor- og postgraduate kursus sider.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, og du har brug for mere støtte, før du studerer hos os, tilbyder vi præsessionelle engelsk sprogkurser på forskellige niveauer.

Hvis du ønsker mere information om dette program fra University of Hull bedes du udfylde formularen og læse vores privatlivspolitik .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

University of Hull

Få viden og færdigheder til at drive innovation, der redder liv. Biomedicinsk videnskab anvender biologiske principper på medicin. Det udforsker de fysiologiske processer ... [+]

Kursusoversigt

Få viden og færdigheder til at drive innovation, der redder liv.

Biomedicinsk videnskab anvender biologiske principper på medicin. Det udforsker de fysiologiske processer og funktioner i den menneskelige krop for at værdsætte sygdomsprocesser, diagnose og behandling.

Dette er et dynamisk emne med løbende fremskridt inden for sundhedsvæsen og videnskab, der driver innovation og forskning. Vores tværfaglige, labbaserede tilgang holder vores undervisning ajour med det skiftende felt inden for biomedicinsk videnskab.

Du samler viden og færdigheder til beskæftigelse i forskellige indstillinger - herunder potentielt livreddende arbejde i forkant af sundhedsforskningen.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hull

Bland praktisk erfaring og teori fra den virkelige verden for at udforske ernæringens rolle i sportspræstation og generel sundhed. ... [+]

Kursusoversigt

Bland praktisk erfaring og teori fra den virkelige verden for at udforske ernæringens rolle i sportspræstation og generel sundhed. Ved at kombinere to discipliner i denne fascinerende grad lærer du, hvordan det ene emne påvirker det andet med fokus på stofskifte, diæt, præstation og fysisk konditionering.

Du skærper færdigheder i vurdering og diagnose og forbedrer dine legitimationsoplysninger, når du går ind i en professionel karriere efter eksamen.

Vores medarbejdere er eksperter, der samarbejder om forskning med ligesom FIFA, UEFA, Den Internationale Olympiske Komité og World Anti-Doping Agency. Du arbejder i faciliteter som vores sportsrehabiliteringssuite, sundheds- og menneskelig præstationslaboratorium, miljøkammer, præstationsanalysesuite og træningsfysiologilaboratorier.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Hull

Biomedicinsk videnskab bruger et grundlag af biologiske principper for at forbedre vores forståelse af menneskers sundhed og behandlingen af sygdom ved hjælp af en tværfa ... [+]

Kursusoversigt

Biomedicinsk videnskab bruger et grundlag af biologiske principper for at forbedre vores forståelse af menneskers sundhed og behandlingen af sygdom ved hjælp af en tværfaglig tilgang. Kendskab til forskellige discipliner muliggør udforskning af den normale fysiologi i den menneskelige krop. Dette fører til en forståelse af sygdomsprocesserne, som hjælper med at gøre fremskridt inden for sygdomsdiagnose og efterfølgende terapeutisk intervention. Studerende, der udfører dette underviste MSc-program, vil få en forståelse af betydningen af forskning og opleve avancerede teknikker, der inkluderer forskningsdesign og dataanalyse.

Faciliteterne inkluderer en bred vifte af instrumentering og ajourført udstyr til proteomisk analyse samt undersøgelser af cellulære processer. Universitetet har et internationalt ry for forskning, der fokuserer på onkologi, det kardiovaskulære system og metaboliske sygdomme. Programmet bygger på forskningskompetence inden for afdelingen og den længe etablerede historie med samarbejde med kliniske forskere inden for NHS, såvel som vores stærke forhold til Institut for Biomedicinsk Videnskab.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hull

Når du studerer dette kursus på Hull, vil du nyde stærke bånd til mange samfund og arbejdsgivere inden for sundhedsområdet. Disse giver fremragende muligheder for arbejds ... [+]

Kursusoversigt

Én ud af to mennesker i Storbritannien vil udvikle kræft i løbet af deres liv. Efterhånden som kræftbehandlingen fortsætter med at forbedre sig, overlever flere patienter og gennemfører rehabiliterende terapier for at hjælpe med bedring. Dette program giver postgraduate uddannelse og uddannelse for nuværende sundhedspersonale og dem, der håber at arbejde i det udviklende felt.

Når du studerer dette kursus på Hull, vil du nyde stærke bånd til mange samfund og arbejdsgivere inden for sundhedsområdet. Disse giver fremragende muligheder for arbejdspladser til at anvende dine færdigheder i reelle omgivelser. Universitetet samarbejder med City Healthcare Partnership, der kører rehabiliteringsprogrammer i Hull og East Riding. Du har mulighed for at deltage i en større forskningsundersøgelse, offentliggøre i fagfællebedømte tidsskrifter og hjælpe med at udvikle en evidensbase for disciplinen med kræftrehabilitering i Storbritannien... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Cottingham Road
HU6 7RX Hull, England, Det Forenede Kongerige