Read the Official Description

Velkommen til Medicin og Sundhedsvidenskab

Vi består af fire skoler:

  • Sundhedsvidenskab
  • Biovidenskab
  • Medicin
  • Veterinærmedicin og videnskab

Sammen leverer vi verdensledende forskning og inspirerende undervisning for morgendagens forskere, læger, sygeplejersker, jordemoder, fysioterapeuter, sportsrehabilitatorer og dyrlæger.

Alt i alt har vi omkring 5300 kandidater og 900 ph.d.-studerende undervist i fakultetet. Vores kurser er kendt for deres prestige, standarden for undervisning, international smag og beskæftigelsesegnethed af kandidater.

Vores forskning integrerer grundlæggende videnskab, translationel forskning og anvendt klinisk aktivitet, med fokus på at gøre virkningerne for vores patienter og offentligheden i virkeligheden. Vi overvåger i øjeblikket ca. 800 forskerstuderende og vores forskningsfinansiering udgør mere end 170 millioner kroner.

Undergraduate studie

Vi tilbyder en bred vifte af bachelor kurser, herunder biologi, genetik, medicin, jordemoder, pleje, fysioterapi og veterinærvidenskab.

Postgraduate studie

Inden for fakultetet tilbyder vi et bredt udvalg af postgraduate kurser samt forskningsmuligheder og forskningstræning.

Skoler

Det Fakultet for Medicin og Sundhedsvidenskab består af fire skoler, der omfatter et bredt spektrum af fag for studerende at studere.

Vores højkvalitets og innovative undervisning i et forskningsintentivt miljø gavner vores studerende, vores patienter og offentligheden. Vores nøgleværdier er ekspertise og partnerskab, og vi anvender disse på vores undervisning og læring og til vores forskning. Partnerskaber er nøglen til alle vores aktiviteter og til deres levering.

Vi arbejder tæt på tværs af skolerne i vores fakultet og med andre fakulteter på universitetet, så vores arbejde er virkelig tværfagligt. Vi er stolte af, hvordan vi integrerer internationalisering i alt, hvad vi gør, men vi arbejder også tæt sammen med vores lokale NHS og andre sundhedsudbydere, veterinærpraksis og industri. Dette giver relevans og virkelighed for vores undervisning og forskning.

Det Fakultet for Medicin og Sundhedsvidenskab er et virkelig spændende sted at lære, at udføre forskning og arbejde. Sammen gør vi en virkelig forskel for folks liv.

Professor john atherton

Pro-vicekansler og dekan ved Det medicinske og sundhedsvidenskabelige fakultet

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Nottingham

En naturlig fremgang fra din BSc bygger MSc Advanced Nursing på dine færdigheder og specialkundskaber, hvilket giver dig en dybere forståelse og fører til større karriere ... [+]

Oversigt

En naturlig fremgang fra din BSc bygger MSc Advanced Nursing på dine færdigheder og specialkundskaber, hvilket giver dig en dybere forståelse og fører til større karrieremuligheder.

Højere kvalifikationer demonstrerer din ambition og evne til at lære. Mange af vores kandidatstuderende og kandidater opdager, at de opnår forfremmelse i løbet af eller kort tid efter deres kursus. I klinisk praksis forventes ansøgere til ledende og avancerede plejeinstitutioner i stigende grad at besidde eller arbejde for kvalifikationer på kandidatniveau. En kandidatgrad er også adgangskvalifikation for en karriere inden for sygeplejeuddannelse og forskning.

At tage en avanceret sygepleje er en reel investering i din karriere. Studieprogrammet er blevet omhyggeligt designet til at forbedre sundhedspraksis og i sidste ende patientpleje. Dine opgaver vil være solidt baseret på de realiteter, du står overfor på arbejdspladsen, og udvikler færdigheder og viden, der vil medføre praktiske fordele for dig og dit team.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham

Denne MSc Fysioterapi kursus er åben for alle terapeuter og relaterede sundhedspersonale, der ønsker at forbedre deres kliniske færdigheder, faglig viden og kritiske vurd ... [+]

Oversigt

Denne MSc Fysioterapi kursus er åben for alle terapeuter og relaterede sundhedspersonale, der ønsker at forbedre deres kliniske færdigheder, faglig viden og kritiske vurderingsevner som en del af deres løbende karriereudvikling. Det er ideelt for dem, der ønsker at udføre praktisk klinisk fokuseret forskning uden at forpligte sig til at foretage en forskningsbevis.

Inden for et stimulerende klima af evidensbaseret praksis og internationalisering giver skolen dig adgang til faciliteter i verdensklasse og en enestående mulighed for at lære af eksperter; hvoraf mange er internationalt offentliggjort og højt respekteret på deres område.

Kurset er baseret på kritisk analyse og reflekterende praksis, hvor du uddanner dine færdigheder til at evaluere nutidig faglig praksis. Studerende kan foretage den generiske tildeling af MSc Fysioterapi, eller vælg fra en af to specialiserede Pathways . Disse er:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham

Dette kursus er særligt velegnet til kandidater i biovidenskab, biomedicin og naturfag. Det er også velegnet til personer, der allerede er ansat i beslægtede områder, der ... [+]

Oversigt

Dette kursus er særligt velegnet til kandidater i biovidenskab, biomedicin og naturfag. Det er også velegnet til personer, der allerede er ansat i beslægtede områder, der ønsker at få værdifuld forskningserfaring, samt at opdatere deres viden inden for immunologi og nye immunoterapeutiske teknologier.

Som ph.d.-studerende i Life Sciences skal du arbejde i et miljø med en god undervisnings- og forskningsbase, der har til opgave at tilbyde banebrydende uddannelse på dette område.

Programmet fortsætter med at vokse i statur og omdømme, da det gentagne gange er anerkendt for sin ekspertise, relevans og innovation inden for undersøgelsen af immunologi.

Nøgle Fakta... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham

Dette er den eneste MSc-kursus, der udelukkende er baseret på tumorimmunologi og er for dem, der er interesseret i både bioteknologi og akademi. ... [+]

Oversigt

Det største moderne gennembrud for kræftbehandling har været antistofbehandling. Et stigende antal bioteknologiske selskaber har antistof- eller vaccinebaserede cancerterapier under udvikling. Dette kursus tager sigte på at tiltrække studerende, der er interesseret i tumorimmunologi, der ønsker at forfølge en karriere, enten i industrien (bioteknologi) eller i akademien.

Mål og målIndhente en specialiseret viden i tumorimmunologi med særlig henvisning til de monoklonale antistoffer og kræftvaccinerUdvikle kritisk og analytisk magt til at evaluere videnskabelig litteraturUdfør et videnskabeligt forskningsprojektSkaffe evnen til at formidle videnskabelige resultater mundtligt og skriftligtLær om virksomhedens udnyttelse af kræftterapiInnovative funktioner i dette kursusDet eneste MSc-kursus baseret udelukkende på tumorimmunologi.Studerende påtager sig et betydeligt forskningsprojekt, i hvilket tidsrum de erhverver en betydelig mængde laboratoriebaserede færdigheder.Et modul baseret udelukkende på videnskabelig skrivning og udvikling af en forretningsplan.Enkeltpersoner fra industriens foredrag på kurset.Det er velegnet til kandidater inden for biovidenskab, biomedicin og naturfag, og også for personer, der allerede er i passende beskæftigelse, der ønsker at forbedre og opdatere deres viden og erfaring.Dette kursus tiltrækker studerende fra Storbritannien og hele verden.Kursusindhold... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham

Dette er den første MSc Mental Health Research i Storbritannien til at dække en bred vifte af emner inden for psykisk sundhed kombineret med fokus på at udvikle forskning ... [+]

Oversigt

Dette er den første MSc Mental Health Research i Storbritannien til at dække en bred vifte af emner inden for psykisk sundhed kombineret med fokus på at udvikle forskning færdigheder på dette område.

Kurset kan gennemføres på heltid over et år eller deltid i løbet af to år.

Kurset består af 120 studiepoeng undervisningsmoduler og yderligere 60 studiepoints er afsat til et forskningsprojekt.

Studerende kan vælge at afslutte eksamensbeviset (120 studiepoeng undervisningsmoduler) eller certifikat (60 studiepoeng undervisningsmoduler) i stedet for kandidatuddannelsen.

Klinisk og forskning karriere progression

Kurset er designet til at passe studerende, der forfølger to hovedkarriereveje inden for mental sundhed:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham

Dette kursus er velegnet til kandidater inden for biovidenskab, biomedicin og naturfag, såvel som dem, der allerede er ansat inden for videnskab, laboratorium eller medic ... [+]

Oversigt

Dette kursus er velegnet til kandidater inden for biovidenskab, biomedicin og naturfag, såvel som dem, der allerede er ansat inden for videnskab, laboratorium eller medicin. Vi byder velkommen til UK, EU og internationale ansøgere.

Vores kursus er unikt. Du vil udforske det molekylære genetiske grundlag for sygdom fra både et menneskeligt og smitsomt sygdomsperspektiv.

Nøgleemner, du vil dække, omfatter:

det molekylære grundlag for menneskelige genetiske sygdommedet molekylære grundlag for infektionssygdommemolekylære diagnostiske teknologier inden for sundhedsplejebioinformatik og statistikforskningsfærdighederForskning i skolen

Postgraduate studerende bidrager direkte til virkningen af vores forskning og er vigtige for det arbejde, vi gør. Du vil arbejde sammen med en aktiv forskningsgruppe i hele dit projekt - blive involveret i forskning i spidsen for universitetets forskningsstrategi.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham

Kurset tager sigte på at sætte eleverne i stand til at udvikle, levere og lede højkvalitetsuddannelse inden for rammerne af den nationale og internationale indsats for at ... [+]

Oversigt

Kurset tager sigte på at sætte eleverne i stand til at udvikle, levere og lede højkvalitetsuddannelse inden for rammerne af den nationale og internationale indsats for at forbedre barsels- og sundhedsmæssige resultater for den fødedygtige kvinde og hendes familie.

Du vil studere dybtgående kunst og videnskab inden for jordemoderuddannelse, vidensinformeret jordemoderpraksis, forskningsmæssige færdigheder og metodologi og den etiske, politiske, juridiske, økonomiske, multifaglige og globale kontekst, hvor moderne jordemorfar praktiseres.

Kurset tager sigte på at udstyre jordemødre og barselsygeplejersker med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at lede praksisændringer, følge en karriere inden for forskning og / eller videregående uddannelse eller arbejde på højtstående og strategiske niveauer i nutidens livmoder- og sundhedsvæsen. For at opnå dette tilbyder Division of Midwifery et læringsmiljø, der letter udviklingen af reflekterende, analytisk og evidensbaseret kritisk tænkning for at udfordre eksisterende obstetrisk praksis, udfordring moderskabsydelser og lede og styre forandring.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham

Den MSc Sport og Motion Medicine kan tages på fuld tid over et år eller deltid over to til fire år. Som MSc-studerende studerer du en række kernemoduler inden for sport o ... [+]

Oversigt

Den MSc Sport og Motion Medicine kan tages på fuld tid over et år eller deltid over to til fire år. Som MSc-studerende studerer du en række kernemoduler inden for sport og motion medicin, som omfatter undersøgelsesmetoder tutorials, ud over det obligatoriske projekt og afhandling modul. Dette er en spændende mulighed for at foretage forskning om et emne relateret til sport og motion medicin eller motion fysiologi under tilsyn af et passende akademisk medarbejder. Der er også en lang række valgfrie moduler til at opfylde dine specifikke interesser.

Dette kursus kan også tages som en Postgraduate Diploma (PGDip) af dem, der ikke ønsker at gennemføre et forskningsprojekt og en afhandling. Den PGDip kan tages på fuld tid over 9 måneder eller deltid over 18 måneder.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nottingham

Dette banebrydende kursus kombinerer undervisede moduler med et højt niveau af praktisk laboratoriebaseret forskning. ... [+]

Oversigt

Dette banebrydende kursus sigter mod at maksimere elevernes beskæftigelsesegnethed. Vores track record viser 90% af kandidaterne sikre stamceller teknologi relaterede stillinger, herunder ph.d.'er, positioner i industrien og statsfinansierede agenturer (f.eks stamceller).

Kursusindholdet er udformet i samråd med stamcelleeksperter og potentielle arbejdsgivere inden for bioteknologi, akademi, industri og organer, der regulerer stamceller, for at tilvejebringe den nødvendige ekspertise til at konkurrere i en stadigt skiftende verden.

Nøgle Fakta

Dette er den oprindelige og længst kørende MSc stamcelle teknologi kursus i Storbritannien; Siden 2007 har det været en unik blanding af tværfaglig ekspertise til studerende.Kurset er 12 måneder fuldtidsstudium fra oktober til september, hvoraf 40% er laboratoriebaseret.Underviste moduler omfatter celle- og molekylærbiologi, embryonale og inducerede pluripotente stamceller, voksne stamceller, klinisk relevant regenerativ medicin, etik af stamcelle teknologi og ny for 2013, translationelle teknologier til stamceller.Nottingham er i top 1% af verdensuniversiteterneUniversitetet er beliggende i en smuk campus, og dens miljøvenlige legitimationsoplysninger betyder, at den er verdensrangreste (UI Greenmetric World University 2011.) En sikker og attraktiv indstilling med meget lav kriminalstatistik sammenlignet med store bykvarterer.Struktur... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

University of Nottingham

Undervist af globalt anerkendte folkesundhedseksperter og specialister, vil du være veludstyret med den teoretiske viden om folkesundhed i forbindelse med praktiske anven ... [+]

Oversigt

Med 25 års erfaring med folkesundhedsuddannelse forstår vi, hvordan vi leverer den vigtige balance mellem akademisk ekspertise og den praktiske anvendelse af folkesundhedskompetencer i virkeligheden.

Du vil være en del af et elevcentreret kursus, som læres af tværfaglige ekspertepidemiologer, metodologer og folkesundhedseksperter.

Du vil engagere dig med medarbejdere, der er forpligtet til forskning og uddannelse af høj kvalitet til at undersøge forekomsten, årsagerne og forebyggelsen af sygdomme hos befolkningen.

Er kurset rigtigt for dig?

Dette kursus er ideelt for personer, der:

arbejde eller planlægge at arbejde inden for folkesundhed og beslægtede områder, både i Storbritannien og i globale rammerhave de nødvendige grundlæggende faglige færdigheder (et godt niveau af matematisk evne er nødvendig for at gennemføre dette program)er ivrige efter at studere folkesundheden med studerende med forskellige baggrunde og erfaringermoduler... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
University of Nottingham Medical School Queen's Medical Centre
NG7 2RD Nottingham, England, Det Forenede Kongerige