Læs den officielle beskrivelse

Med over et årti erfaring med at undervise i allierede sundhedsprogrammer, er ATI College en leder generelt ultralyd og ekkokardiografiuddannelse. Program læseplaner er omfattende designet til fuldt ud og forberede dig til en spændende karriere inden for sundhedssektoren.


ATI College forbereder eleverne til at nå deres fremtidige mål på det valgte område af en professionel karriere i overensstemmelse med følgende mål:

At give en fremragende akademisk og professionel forberedelse af studerende til en karriere inden for deres valgte fagområde.

 • At bistå med udvikling og vedligeholdelse af høje standarder for præstation for studerende.
 • At yde den nødvendige opmuntring til kritisk tænkning, der er afgørende for den professionelle verden.
 • For at hjælpe den studerende med at nå disse mål har ATI etableret et professionelt miljø bestående af:
  • En fakultet højtuddannede
  • En karriere-serviceafdeling dedikeret til at hjælpe kandidater med at opnå beskæftigelse inden for deres erhverv
  • En læseplan afsat til karriere-relaterede emner, der kombinerer teoretisk uddannelse med praktisk uddannelse, og dermed sætter de studerende i stand til at erhverve viden og færdigheder i en række karriere programmer, der er i stærk efterspørgsel fra arbejdsgivere;
  • Praktisk træning på moderne udstyr gennemført på et professionelt arbejdspladsstimuleret miljø
  • Deltagelses-, adfærdsmæssige og kleskodepolitikker designet til at efterligne et flertal af professionel indstilling, som vil forberede eleverne til professionel succes på arbejdsmarkedet.


ATI College er privat institution godkendt af Præsidiet for Private Postecondary Education (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Californien, 95833) i henhold til California Education Code Section 94311.

Skønt institutionen blev godkendt til at fungere af det tidligere bureau for privat efteruddannelse og erhvervsuddannelse, har institutionens ansøgning om genoptagelse til at fungere ikke gennemgået af bureauet i henhold til dette kapitel.


Historie

ATI College er et privat postsecondary erhvervsuddannelsessystem med fokus på teknologiorienterede programmer. Hovedkampusen i Norwalk Californien begyndte sin drift i januar 1998, da den snart blev åbnet for ATI-grenskampus i Tustin Californien i februar 2004.

I august 2008 flyttede ATI-branchens campus til 1125 E. 17th Street Suite N251 i Santa Ana City for bedre at imødekomme den voksende studentepopulation. Kollegiet fortsætter med at tilbyde sorter af karrierefokuserede erhvervsuddannelser til voksne elever i Los Angeles og Orange County.

I juni 2013 blev ATI-branchens campus konsolideret med hovedskolen på 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 i byen Norwalk.


Mission

ATI's mission er at forbedre folks liv ved at yde professionel træning på arbejdskvalifikationer.

Studerende søger at lykkes som professionelle og instruktører søger at undervise sådanne studerende, kræver et læringsmiljø dedikeret til høje uddannelsesstandarder.

ATI College søger at reagere på disse behov og udfordringer ved at undervise eleverne i at udvikle højt niveau af viden inden for deres valgte karriereområde, udvikle analytiske og kritiske tænkningskompetencer, hjælpe med at forstå selvdisciplinens betydning, erhverve selvtillid, at udvikle professionel indstilling og evnen til at opfylde arbejdsgivernes forventninger i professionalismen.

ATI er også akkrediteret af et nationalt anerkendt akkrediteringsorgan - Accrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC) siden august 2002.


Facility

ATI hoved campus er placeret på 12440 Firestone Blvd. Suite 2001, Norwalk, Californien. Bekvemt beliggende i nærheden af ​​I-5, har Norwalk campus nem adgang til offentlig transport med anlægget udstyret med laboratorier, generelle klasseværelser, stuer og administrative kontorer, som alle er godt oplyst og airconditionerede.

Computerlaboratorier er udstyret med Pentium IV-pc'er til instruktører, plads til op til 20 studerende i en foredragstype indstilling med hver studentstation udstyret med Pentium IV-computerenheder med internetadgang.

Tilnærmede samlede kvadratmængder af Norwalk-anlægget er 12.000. Imaging laboratorier er udstyret med medicinske forsyninger til at støtte de studerendes læring erfaringer. Hvert laboratorium på både hoved- og gren campus er udstyret med 2-D, 3-D

Skolebiblioteket / ressourcecentret er udstyret med en løbende samling af manualer, referencebøger og tidsskrifter designet til at understøtte alle kursustilbud.

Derudover er biblioteket udstyret med seks computerstationer til privat træning, vejledning og forskning.

Biblioteket tilbyder edb-tjenester til alle studerende, medarbejdere og fakultet for kollegiet. Bibliotekstid er mandag til fredag ​​kl. 8.00 til 10.00 Biblioteket er lukket i weekender og helligdage.


Akkreditering

ACCSC

ATI College er institutionelt akkrediteret af Accrediting Commission of Career Schools og Colleges (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College er godkendt af Præsidiet for Private Postecondary and Education (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Californien, 95833) i henhold til California Education Code Section 94311.

SEVIS

ATI College er autoriseret i henhold til føderal lovgivning (US Immigration and Customs Enforcement, Student og Exchange Visitor Program: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) til admin udenlandske immigranter siden 2003 . ATI College er godkendt til at give I-20-studerende visum til internationale studerende i overensstemmelse med det internationale student- og udvekslingsbesøgsprogram.

ED

ATI College er godkendt til at deltage i studerende finansiel bistand programmer godkendt af afsnit IV i Higher Education Act fra 1965 af US Department of Education (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) siden 2004.

VR

ATI College er kvalificeret til at acceptere undervisningsassistance fra Department of Veterans Affairs og California Department of Rehabilitation.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

ATI College

Ekkokardiografi tekniker er en specialiseret koncentration inden for diagnostisk medicinsk ultralyd. Ekkoteknologen lærer at blive dygtig til at indhente og tolke diagnos ... [+]

Ekkokardiografi tekniker er en specialiseret koncentration inden for diagnostisk medicinsk ultralyd. Ekkoteknologen lærer at blive dygtig til at indhente og tolke diagnostiske kvalitetsbilleder af hjertet og omgivende strukturer, evaluere hjerteanatomi, kammerstørrelse, overordnet hjertefunktion. Programmet koordinerer akademisk studie med klinisk laboratorie erfaring på et hospital eller klinik.

Hvad gør en ekko tekniker?

Ekko-teknologier kaldes undertiden ekkokardiografer eller hjerte-sonografer. Dit primære ansvar som ekko-teknologi er at indsamle data, der kan bruges af en læge til at diagnosticere hjertesygdomme. Læs videre for at lære mere om jobansvaret for en ekkoeteknik og den træning, du har brug for til at blive en. En ekkoeteknologi er en kardiovaskulær tekniker, der specialiserer sig i at bruge ikke-invasiv billedbehandlingsteknik til at analysere patientens hjerte, specifikt funktionen af ​​vener, arterier, kamre og ventiler. Som ekko-teknologi vil dit hovedansvar være at kalibrere og bruge medicinske diagnostiske billeddannelsesmaskiner til at tage billeder af patientens hjerte. Du må muligvis placere en patient til billedbehandling, mens de ligger ned eller overvåger deres hjerte, da de går på en tredemølle. Fordi du arbejder med mange forskellige slags patienter, skal du have gode kommunikationsevner. Andre jobopgaver, du muligvis skal udføre, er at tale med patienter om proceduren, tage flere billeder af hjerterne og administrere medicin til patienter for at studere deres hjertes reaktion på farmakologisk stress. Stillinger til rådighed for kandidater fra dette program omfatter mellemliggende niveau invasiv kardiologi tekniker, ekkokardiograf, vaskulær sonograf og / eller mellemliggende niveau assistent til ultralyd / sonograf laboratorietekniker.... [-]

USA Norwalk Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ATI College

Massage Therapy-programmet forbereder eleverne til post-level massage terapeut positioner for at give relief og forbedret sundhed og velvære til kunder gennem anvendelse ... [+]

Massage Therapy-programmet forbereder eleverne til post-level massage terapeut positioner for at give relief og forbedret sundhed og velvære til kunder gennem anvendelse af manuelle teknikker til manipulation af hud, muskler og bindevæv. Programmet indeholder instruktioner i anatomi

Massage Therapy program består af følgende:

AnatomiAnatomiPatologiMyologyHygiejne, Førstehjælp, HLR, Etisk praksisFundamentals of WesternTerapeutisk ThaiDeep Tissue MassageSports massageexternship

Efter vellykket gennemførelse af dette program, er kandidater tildelt en færdiggørelse certifikat.

Californien Massage Therapy Council (CAMTC) blev oprettet for at gennemføre et statewide certificeringsprogram med klare standarder for forberedelse og uddannelse, der gør det muligt for massage fagfolk at opnå en af ​​to certificeringsniveauer:... [-]

USA Norwalk Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ATI College

Målene for ultralydsteknikerprogrammet er at træne eleverne til at blive professionel sonograf inden for medicinsk område for at nå frem til udviklingen af ​​interpersone ... [+]

Målene for ultralydsteknikerprogrammet er at træne eleverne til at blive professionel sonograf inden for medicinsk område for at nå frem til udviklingen af ​​interpersonel færdigheder i samspil med patient- og medicinsk administration, at træne udnyttelse af lydbølger til fremstilling af billede af menneskekroppen under undersøgelsesproceduren for at hjælpe at forbedre evnen til at udøve passende patientpleje, for at sikre, at eleverne har evnen til at behandle billedkvalitet med optimal information til diagnoseprocessen og at give forståelse, medicinsk evne, problemløsningskompetence til at arbejde i sonografisk erhverv.

Hvad gør en ultralydtekniker?

Kandidater fra dette program kan påtage sig en ansvarlig stilling som medlem af sundhedsholdet på et hospital, billedcenter, lægehus eller klinik. Position kan også være tilgængelig i privat praksis, industri eller regering. Pligter kan omfatte udførelse af ultralydsscanning af overlivet, bækkenområdet, mikroskopisk / scopic, anatomi af vener og arterier eller overfladiske strukturer.... [-]

USA Norwalk Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 27 måneder
på universitet
Læs mere på dansk