ATI College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med over et årti erfaring med at undervise i allierede sundhedsprogrammer, er ATI College en leder generelt ultralyd og ekkokardiografiuddannelse. Program læseplaner er omfattende designet til fuldt ud og forberede dig til en spændende karriere inden for sundhedssektoren.


ATI College forbereder eleverne til at nå deres fremtidige mål på det valgte område af en professionel karriere i overensstemmelse med følgende mål:

At give en fremragende akademisk og professionel forberedelse af studerende til en karriere inden for deres valgte fagområde.

 • At bistå med udvikling og vedligeholdelse af høje standarder for præstation for studerende.
 • At yde den nødvendige opmuntring til kritisk tænkning, der er afgørende for den professionelle verden.
 • For at hjælpe den studerende med at nå disse mål har ATI etableret et professionelt miljø bestående af:
  • En fakultet højtuddannede
  • En karriere-serviceafdeling dedikeret til at hjælpe kandidater med at opnå beskæftigelse inden for deres erhverv
  • En læseplan afsat til karriere-relaterede emner, der kombinerer teoretisk uddannelse med praktisk uddannelse, og dermed sætter de studerende i stand til at erhverve viden og færdigheder i en række karriere programmer, der er i stærk efterspørgsel fra arbejdsgivere;
  • Praktisk træning på moderne udstyr gennemført på et professionelt arbejdspladsstimuleret miljø
  • Deltagelses-, adfærdsmæssige og kleskodepolitikker designet til at efterligne et flertal af professionel indstilling, som vil forberede eleverne til professionel succes på arbejdsmarkedet.


ATI College er privat institution godkendt af Præsidiet for Private Postecondary Education (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Californien, 95833) i henhold til California Education Code Section 94311.

Skønt institutionen blev godkendt til at fungere af det tidligere bureau for privat efteruddannelse og erhvervsuddannelse, har institutionens ansøgning om genoptagelse til at fungere ikke gennemgået af bureauet i henhold til dette kapitel.


Historie

ATI College er et privat postsecondary erhvervsuddannelsessystem med fokus på teknologiorienterede programmer. Hovedkampusen i Norwalk Californien begyndte sin drift i januar 1998, da den snart blev åbnet for ATI-grenskampus i Tustin Californien i februar 2004.

I august 2008 flyttede ATI-branchens campus til 1125 E. 17th Street Suite N251 i Santa Ana City for bedre at imødekomme den voksende studentepopulation. Kollegiet fortsætter med at tilbyde sorter af karrierefokuserede erhvervsuddannelser til voksne elever i Los Angeles og Orange County.

I juni 2013 blev ATI-branchens campus konsolideret med hovedskolen på 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 i byen Norwalk.


Mission

ATI's mission er at forbedre folks liv ved at yde professionel træning på arbejdskvalifikationer.

Studerende søger at lykkes som professionelle og instruktører søger at undervise sådanne studerende, kræver et læringsmiljø dedikeret til høje uddannelsesstandarder.

ATI College søger at reagere på disse behov og udfordringer ved at undervise eleverne i at udvikle højt niveau af viden inden for deres valgte karriereområde, udvikle analytiske og kritiske tænkningskompetencer, hjælpe med at forstå selvdisciplinens betydning, erhverve selvtillid, at udvikle professionel indstilling og evnen til at opfylde arbejdsgivernes forventninger i professionalismen.

ATI er også akkrediteret af et nationalt anerkendt akkrediteringsorgan - Accrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC) siden august 2002.


Facility

ATI hoved campus er placeret på 12440 Firestone Blvd. Suite 2001, Norwalk, Californien. Bekvemt beliggende i nærheden af ​​I-5, har Norwalk campus nem adgang til offentlig transport med anlægget udstyret med laboratorier, generelle klasseværelser, stuer og administrative kontorer, som alle er godt oplyst og airconditionerede.

Computerlaboratorier er udstyret med Pentium IV-pc'er til instruktører, plads til op til 20 studerende i en foredragstype indstilling med hver studentstation udstyret med Pentium IV-computerenheder med internetadgang.

Tilnærmede samlede kvadratmængder af Norwalk-anlægget er 12.000. Imaging laboratorier er udstyret med medicinske forsyninger til at støtte de studerendes læring erfaringer. Hvert laboratorium på både hoved- og gren campus er udstyret med 2-D, 3-D

Skolebiblioteket / ressourcecentret er udstyret med en løbende samling af manualer, referencebøger og tidsskrifter designet til at understøtte alle kursustilbud.

Derudover er biblioteket udstyret med seks computerstationer til privat træning, vejledning og forskning.

Biblioteket tilbyder edb-tjenester til alle studerende, medarbejdere og fakultet for kollegiet. Bibliotekstid er mandag til fredag ​​kl. 8.00 til 10.00 Biblioteket er lukket i weekender og helligdage.


Akkreditering

ACCSC

ATI College er institutionelt akkrediteret af Accrediting Commission of Career Schools og Colleges (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College er godkendt af Præsidiet for Private Postecondary and Education (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, Californien, 95833) i henhold til California Education Code Section 94311.

SEVIS

ATI College er autoriseret i henhold til føderal lovgivning (US Immigration and Customs Enforcement, Student og Exchange Visitor Program: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) til admin udenlandske immigranter siden 2003 . ATI College er godkendt til at give I-20-studerende visum til internationale studerende i overensstemmelse med det internationale student- og udvekslingsbesøgsprogram.

ED

ATI College er godkendt til at deltage i studerende finansiel bistand programmer godkendt af afsnit IV i Higher Education Act fra 1965 af US Department of Education (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) siden 2004.

VR

ATI College er kvalificeret til at acceptere undervisningsassistance fra Department of Veterans Affairs og California Department of Rehabilitation.

Placeringer

Norwalk

Address
Norwalk Campus
12440 Firestone Blvd. Suite 2001

90650 Norwalk, Californien, USA

Los Angeles

Address
3460 Wilshire Blvd., Suite 550
90010 Los Angeles, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig