Læs den officielle beskrivelse

Mission Den Frances Payne Bolton School of Nursing ved Case Western Reserve University giver lederskab i innovativ forskning, uddannelse og praksis til fremme af sundhed og reducere sygdomsbyrden. Dedikeret til tværfagligt legat, er vi forpligtet til udøvelse af ekspertise inden for service til de lokale og globale samfund.

Vision Vores vision er at skabe og pleje et læringsmiljø, der bygger på vores tradition for videnskabelig undersøgelse og engagement til de højeste standarder for kvalitet i forskning, uddannelse og praksis i verdenssamfundet, og at fortsætte vores rige historie af innovation og globale bidrag.

På forkant med Nursing Innovation og Ledelse Den Frances Payne Bolton School of Nursing på Case Western Reserve University har fået ry som en innovator i sygepleje uddannelse, forskning og ledelse.

Tager en eksperimenterende tilgang til uddannelse var en af ​​de vigtigste betingelser for kongresmedlem Frances Payne Boltons 1923 gave på $ 500.000 til udstyre skolen-den største nogensinde på det tidspunkt for et universitet sygeplejeskolerne. Bolton sagde, at selv om der kan være nogen sikkerhed for, at en særlig indsats ville lykkes, skal skolen være "frit på alle tidspunkter i fremtiden at engagere sig i andre forsøg, at samarbejde med hospitaler i disse bestræbelser." Denne ånd af innovative samarbejde er forblevet et af kendetegnene ved Frances Payne Bolton School of Nursing.

Nu under ledelse af Dean Mary E. Kerr, er School of Nursing positionere sig til at øge sin indflydelse på sygeplejerskeuddannelsen, forskning og tværfagligt stipendium og praksis rundt om i verden.

Ændring liv gennem lederskab, forskning og uddannelse Den Frances Payne Bolton School of Nursing (FPB) ved Case Western Reserve University er en globalt anerkendt leder i sygepleje uddannelse og forskning.

Hjem til mange firsts FPB er hjemsted for landets første:

praksis doktorgrad i sygepleje akut sygeplejerske praktiserende program avanceret praksis flyvning sygepleje program gerontologi sygepleje program BSN perioperative krav BSN med informatik i alle fire år

førende forskning Samarbejde mellem fakultet, studerende, kliniske agenturer og fællesskaber understøtter innovativ, resultatorienteret forskning og udvikling af viden. Områder i forskning og uddannelse omfatter Symptom Science, Familie / Community Care, Aging tværs af Levetid, selvledelse for Sundhed og Sygdom og Neuroscience.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed Case Western Reserve ligger i University Circle, en 550-acre kulturelt og videnskabeligt mekka i den østlige udkant af Cleveland, Ohio. Vores studerende har let adgang til premier sundhedspleje organisationer, herunder:

University Hospitals Case Medical Center: Blandt landets førende akademiske hospitaler, der udgør den største biomedicinske forskningscenter i Ohio og en af ​​top 20 i landet Cleveland Clinic: Den næststørste medicinske gruppe praksis i verden og den største hospital i Ohio; en af ​​10 amerikanske hospitaler betegnet "The Best of the Best" af US News & World Report Louis Stokes Cleveland VA Medical Center: Anerkendt for flere programmer af klinisk ekspertise end nogen anden VA medicinsk center i USA MetroHealth Medical Center: En regional henvisning hospital, der er en af ​​kun 19 Niveau 1 traumecentre med en brænder enhed og en rehabilitering facilitet med speciale i rygmarvsskader

Vast klinisk erfaring for BSN studerende Bachelor of Science i Sygepleje (BSN) studerende begynder deres clinicals deres tredje uge på campus og ur næsten dobbelt landsgennemsnittet af kliniske timer i løbet af deres tid på School of Nursing.

Innovative akademiske programmer Uanset om du er en bachelor med interesse i sundhedsvæsenet, en erfaren sygepleje professionel klar til avancement, eller en person søger at overgangen til en ny karriere, FPB har en akademisk program til at hjælpe dig med at opfylde dine uddannelsesmæssige og faglige mål.

BSN (Bachelor of Science i sygepleje) Graduate indtastning Sygepleje (Master of Nursing - MN) MSN (Master of Science i Sygepleje) Post-master-certifikater DNP (Doctor of Nursing Practice) PhD (Doctor of Philosophy i sygepleje) Efteruddannelse Diverse fællesskab af lærde

Frances Payne Bolton Sygeplejeskole og Case Western Reserve University tror på en kultur af inklusion, der tilskynder relationer og interaktioner mellem mennesker af forskellige baggrunde, forbedrer den menneskelige værdighed, aktivt mindsker fordomme og diskrimination, og forbedrer livskvaliteten for alle i vores samfund. Studerende i alle baggrunde opfordres til at søge om optagelse, og gæsteforskere og fakultet fra hele verden er flerårige bestanddele af vores miljø.

Global sundhed Vi er hjemsted for Pan American Health Organization / World Health Organization Collaborating Center for Forskning og klinisk undervisning i hjemmeplejen Sygepleje og tilbyde vores studerende en række muligheder for at studere eller gennemføre kliniske eller service projekter i udlandet.

service learning Vores studerende deltage i en række nødvendige civilt engagement projekter, ikke kun for at udvide deres verdensbilleder og færdigheder, men også at give tilgængelig sundhedspleje og kritisk sundhed uddannelse til børn og familier i Cleveland, på tværs af landet og i hele verden.

FPB er en leder og innovator i udarbejdelsen af ​​fremtidige sygeplejersker med viden, færdigheder og holdninger, der er nødvendige for løbende at forbedre kvaliteten og sikkerheden af ​​sundhedssystemerne.

Centers of excellence FPB s Centers of Excellence tilbyder et væld af tjenester og oplevelser, der serverer studerende, forskere, sundhedspleje industrien og samfundet som helhed.

Pan American Health Organization / World Health Organization Samarbejde center Sarah Cole Hirsh Institut for Bedste Sygepleje Practices Baseret på Evidence University Center on Aging og sundhed Selvledelse Avancement gennem forskning og oversættelse (SMART) Center Fuld integration af handicappedes i forskning (FIND) Lab QSEN Institute Dorothy Ebersbach Academic Center for Flight Sygepleje

  • Finansieret af Statens Institut for Sygepleje Forskning / National Institutes of Health

Fakultetets stipendiater

Mange af vores fakultet medlemmer er stipendiemodtagere i American Academy of Nursing. Frances Payne Bolton School of Nursing er også stolt over at have 15 begavet professorater (og optælling) -mere end nogen anden sygeplejeskole i landet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Eksempler på Avancerede Certificeringer omfatter: ACL'ER for voksne gerontologi akut sygeplejerske praktiserende PALS for pædiatrisk akutpleje sygeplejerske praktiser ... [+]

Eksempler på Avancerede Certificeringer omfatter:

ACL'ER for voksne gerontologi akut sygeplejerske praktiserende PALS for pædiatrisk akutpleje sygeplejerske praktiserende læge NRP for neonatal sygeplejerske, læge og jordemoder CCRN til anæstesi Denne liste er ikke udtømmende, og krav kan ændre sig. Kontakt studielederen for din store for de mest aktuelle liste over krævede avancerede certificeringer. [-]
USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

The Graduate indtastning Nursing Program er for studerende, der er klar til en karriere i sygepleje og til at modtage en Master of Nursing grad. ... [+]

En ny karriere i sygepleje

Graduate indtastning Nursing Program er for studerende, der er klar til en karriere i sygepleje og til at modtage en Master of Nursing grad. Denne kandidatgrad forbereder de studerende til praksis som en avanceret generalist sygeplejerske og til at lede tværfaglige, evidensbaserede initiativer.

The Master of Nursing grad giver dig også mulighed for at forfølge en MSN, DNP, ph.d., eller DNP / ph.d.-grad.

Graduate Adgangskrav Nursing Program Højdepunkter Den Frances Payne Bolton Sygeplejeskole har tilbudt post-studentereksamen, kandidat post sygeplejeuddannelsen siden 1979 MN studerende har over 1.000 timers kliniske erfaringer Vores studerende tjene op til 15 point mod de fleste MSN majors Studerende har mulighed for at arbejde frivilligt i CWRU Student Run Free Clinic at modtage tværfaglige læring erfaringer Vores studerende passerer rutinemæssigt over landsgennemsnittet på nclex, RN licensure eksamen Undervisnings- og læringsstrategier er gearet til de unikke læringsbehov individer ind sygepleje på kandidatniveau Som en del af Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing er både en forskningsbaseret intensive miljø og en leder i den kliniske undervisning Vi rullende indlæggelser i løbet af skoleåret (september til maj). Ansøgninger revideret, når de er færdige (se nedenfor). 1 April er fristen for at indgive den fuldstændige ansøgning skal revideres om optagelse på følgende Fall semester - dvs. April 1, 2016 for tilmelding i efteråret 2016 semester. En komplet ansøgning omfatter alle punkter på checklisten for ansøgninger; det er, ansøgningsskemaet og alle krævede dokumentation. Adgangskrav ... [-]
USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Ph.d.

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Den DNP program kulminerer i en vellykket gennemførelse af en videnskabelig projekt. Den videnskabelige projekt er designet af den studerende i samarbejde med en tre-udvalgsmedlem godkendt af Program Director. Den videnskabelige projekt skal fokusere på et problem i forbindelse med forbedring af patientresultater. Den videnskabelige projekt kan tage form af en afhandling eller et manuskript egnet til offentliggørelse. Procedurerne og skriftligt produkt skal overholde reglerne i FPB School of Nursing.

Forsvaret er åbent for fakultetet og de studerende; stolen bestemmer, om forsvaret er åbent for dem uden for universitetet. Udvalget bestemmer tilstrækkeligheden af ​​den mundtlige eksamen og skriftligt produkt. En studerende vil passere, hvis to eller flere af udvalgets medlemmer er enige om, at den studerende held besvaret spørgsmål under forsvaret og det skriftlige produkt mødte videnskabelige standarder.... [-]

USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 5 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Med op til 8 point af overlappende kurser mellem programmerne (afhængig af MSN store), kan din vej til ph.d. forkortes som du møder dit mål for en kandidatgrad i en specialitet af dit valg.

Ph.d. Adgangskrav

Ansøgning krav er:

Ansøgeren skal være en registreret sygeplejerske (eller international tilsvarende) og har en bachelorgrad i sygepleje (eller tilsvarende) eller en kandidatgrad i sygepleje. Tre anbefalinger beskriver professionel sygepleje kompetence succes i ph.d.-uddannelsen, samt muligheden for at et betydeligt bidrag til sygepleje. To af disse anbefalinger bør være fra ph.d.-forberedt individer, helst i sygepleje. To- til tre-siders erklæring om akademiske og karrieremæssige mål og hvordan ansøgerens forskningsinteresse er i overensstemmelse med fakultetets forskningsekspertise. Skriftlige svar på spørgsmål i ansøgningspakken. Interview med to fakultetets medlemmer. Dette kan gøres via telefon. Officiel TOEFL score ... [-]
USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Why FPB? Learn more at Frances Payne Bolton School of Nursing