Clinical Research Fastrack

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Klinisk forskning Fastrack

Klinisk forskning Fastrack tilbyder træning, praktikophold og support med jobassistance til at starte karriere hos personer, der er interesserede i at arbejde inden for klinisk forskning. Den kliniske forskningsindustri er over 100 milliarder dollar stærk, og Clinical Research Fastrack hjælper kvalificerede medarbejdere med indgangen til at udfylde den store efterspørgsel efter disse stillinger. Klinisk forskning Fastracks unikke, intensive, korte træningslære til træningslejre forbereder vores studerende til at lykkes i den pulserende forskningssektor, hvor de har en betydelig mulighed for personlig og professionel vækst.

Hvad er Clinical Research?

Klinisk forskning er studiet af en indsats på mennesker, herunder FDA-lægemiddelforsøg, forsøg på medicinsk udstyr og andre former for forskning på mennesker. Det er processen med at bestemme, om en ny terapi, medicin, medicinsk udstyr eller intervention vil være sikker og effektiv hos mennesker. Før en behandling kan ordineres af en læge, skal den testes og godkendes af FDA for sikkerhed og effekt. Klinisk forskningskoordinator er den person, der hjælper med at organisere og oprette forsøg på et hospital, lægehus eller frittstående "klinisk forskningssted". Den kliniske forskningskoordinator gennemfører retssagen i henhold til retningslinjer og forskrifter og følger de videnskabelige protokoller. Kliniske forsøg på patienter er kritisk vigtige for at hjælpe os med at finde nye livreddende helbredelser og nye behandlinger, der forbedrer menneskers sundhed.

industrien

Klinisk forskning er et felt, hvor videnskabelig opdagelse opfylder sundhedsvæsenet.

Den kliniske forskningsindustri er et blomstrende område, der leverer tjenesteydelser til brancherne inden for farmaceutisk forskning, akademisk og statslig forskning, medicinsk udstyrsforskning, bioteknologi og andre områder, der afprøver nye behandlinger hos mennesker. Nylige fremskridt på området har ført til mangel på kvalificerede personer til at udfylde de mange åbne positioner over hele landet.

Positioner og gennemsnitlige lønninger i klinisk forskning

Klinisk forskning Fastrack forbereder vores elever til at arbejde i karriere som:

 • Kliniske forskningskoordinatorer kører kliniske forsøg i lægerkontorer, hospitaler, akademiske institutioner og forskningscentre. Betalingsintervallet er mellem $ 45.000 - $ 80.000 om året afhængigt af beliggenhed og erfaring)
 • Clinical Research Associates audit kliniske forsøg for at sikre, at protokollen er opfyldt og gode kliniske metoder følges. Denne position involverede rejser, samarbejde med Contract Research Organizations (CRO) og ledelsesmæssige færdigheder. (Gennemsnitlig løn på $ 75.000 efter to år eller $ 95.000 - $ 110.000 for Senior CRAs *)
 • Reguleringsspecialister, dataforvaltere, forretningsudviklingsselskaber og andre stillinger er også tilgængelige inden for klinisk forskning.

Hvorfor klinisk forskning Fastrack?

 • Hastighed: Det kliniske forskning Fastrack program kan afsluttes om fire uger sammenlignet med en kandidatuddannelse i folkesundhed, der tager 1-2 år! Du kan være klar til at arbejde og tjene penge i en givende karriere meget hurtigere. Denne boot camp uddannelse øger din mulighed for at komme ind i dette felt og starte din karriere.
 • Virkning: Klinisk forskning er en tilfredsstillende karriere, hvor fagfolk arbejder direkte med patienter, der tester behandlinger, der potentielt vil forbedre hundredernes livs sundhed og levetid.
 • Indkomst: Den kliniske forskningsindustri er en udvidende med en utrolig sats. Mange mennesker bevæger sig ind på dette område på grund af den attraktive løn for både kliniske forskningskoordinatorer og kliniske forskningsassocierede. Betalings- og fremskyndelsesmuligheder for kliniske forskningsstillinger vil ofte overstige mulighederne inden for mange andre sundhedsområder.
 • Arbejdsplan: I 2016 foreslog Forbes Magazine Senior Clinical Research Associate Job som # 1 højt betalende fleksibelt job. Timer, krav og arbejde og livsbalance i kliniske forskningsstillinger gør dem meget attraktive.

Hvorfor Klinisk Forskning Fastrack

Klinisk forskning Fastracks 4-ugers trænings- og praktikprogram forbereder kandidater til at komme ind i branchen og introducerer dem til branchens ledere med vores:

 • Kort 8-dages klasse struktur - Masters niveau pensum undervist af eksperter instruktører, som alle arbejder i øjeblikket og excel i det kliniske forskningsfelt. Vores instruktører er CRC'er, CRA'er, site supervisors, regulatoriske specialister, ledere og ejere af kliniske forskningsorganisationer.
 • Blended Online Learning - integreret online træning kombineret med undervisning i klasseværelset. Bootcamp-træningsmodellen tilbyder 228 timers træning på bare fire eller fem uger, hvilket giver en omfattende og intensiv læringserfaring.
 • Omfattende læseplan - dækker de kritiske forskningskompetencer, der skal overvejes til en stilling i klinisk forskning. Vores pensum er udviklet, gennemgået og overvåget af topforskere i hele landet og leverer det nødvendige fundament til at starte i denne branche.
 • Hands-on Clinical Externship - hos lokale forskningsinstitutioner og kliniske forsøgswebsteder . I to uger lærer du at observere og deltage i forsøg for at forbedre din klasseværelsetuddannelse.
 • Individualiseret karriere mentor, strategi og assistance - alle studerende mødes med 10-14 branchefolk, herunder en ledende forskningsindustri rekrutterer og ledere på området til netværk og nå ansættelse ledere og centrale beslutningstagere.

Vores kandidater har en meget høj beskæftigelse i branchen. Efter nogle korte ugers træning vil du være klar til at komme ind på klinisk forskning og udnytte fantastiske karrieremuligheder i dette blomstrende felt.

Enhver, der søger en spændende karriere i folkesundheden, bør overveje at se på klinisk forskning. Klinisk forskning er et givende felt, og branchen blomstrer. For mere information besøg vores hjemmeside http://clinicalresearchfastrack.com eller udfyld formularen på denne side.

Steder

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Health Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Course in Clinical Research: A Lucrative and Exciting Career Path in Biomedical Sciences

på universitet Fuldtid 4 uger September 2019 USA Scottsdale

[+]

industrien

Klinisk forskning Fastrack forbereder vores elever til at arbejde i karriere som:

[-]

Klinisk forskning som et alternativ til en bachelor i sygepleje

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 1 måned November 2018 USA Scottsdale

Klinisk forskning Fastrack tilbyder et 1-måneders program, der giver personer, der er interesserede i sygepleje, medicin og sundhed videnskab de nødvendige værktøjer, erfaringer og forbindelser til arbejde i den blomstrende kliniske forskningsindustri. [+]

Klinisk forskning Fastrack tilbyder et 1-måneders program, der giver personer, der er interesserede i sygepleje, medicin og sundhed videnskab de nødvendige værktøjer, erfaringer og forbindelser til arbejde i den blomstrende kliniske forskningsindustri.

Klinisk forskning er et segment af sundhedsydelser, der indebærer at køre kliniske forsøg på medicin, medicinsk udstyr og andre terapier til at bestemme deres sikkerhed og effektivitet. Dette felt indebærer mange færdigheder opnået fra sygepleje erfaring kan overføres. Mange sygeplejersker, herunder kandidater fra vores kliniske forskning Fastrack Program, forfølger karriere i klinisk forskning for at tjene mere og arbejde i en givende sundhedspleje karriere uden den høje udbrændthed, der eksisterer for sygeplejersker.... [-]


Klinisk forskning som et alternativ til en kandidat i sundhedsvidenskab

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 1 måned November 2018 USA Scottsdale

Klinisk forskning Fastrack tilbyder et intensivt fire ugers boot camp uddannelse program, der træner fagfolk interesseret i sundhedsvidenskab at arbejde i den blomstrende kliniske forskningsindustri. Vores accelererede program giver professionelle mulighed for hurtigt at bryde ind på banen uden at bruge 1-2 år på et kandidatniveau program. Dette program giver også eleverne introduktioner og netværksmuligheder til at bryde ind i denne eksklusive niche inden for sundhedssektoren. The Clinical Research Fastrack Program er designet til at hjælpe enkeltpersoner med at komme ind i denne voksende industri, job klar, så de kan drage fordel af det enorme antal karrieremuligheder. Studerende med en baggrund og interesse i sundhedsvidenskaben gør gode kandidater til at arbejde i klinisk forskning. [+]

Klinisk forskning er et blomstrende segment af sundhedspleje, hvor efterspørgslen efter uddannede personer er høj, og mangel på kvalificerede kliniske forskningskoordinatorer og associerede virksomheder skubber op lønninger og øger mulighederne i dette givende felt.

Klinisk forskning Fastrack tilbyder et intensivt fire ugers boot camp uddannelse program, der træner fagfolk interesseret i sundhedsvidenskab at arbejde i den blomstrende kliniske forskningsindustri. Vores accelererede program giver professionelle mulighed for hurtigt at bryde ind på banen uden at bruge 1-2 år på et kandidatniveau program. Dette program giver også eleverne introduktioner og netværksmuligheder til at bryde ind i denne eksklusive niche inden for sundhedssektoren. The Clinical Research Fastrack Program er designet til at hjælpe enkeltpersoner med at komme ind i denne voksende industri, job klar, så de kan drage fordel af det enorme antal karrieremuligheder. Studerende med en baggrund og interesse i sundhedsvidenskaben gør gode kandidater til at arbejde i klinisk forskning.... [-]


Klinisk forskning som et alternativ til en mastergrad i folkesundheden

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 1 måned November 2018 USA Scottsdale

Klinisk forskning Fastrack tilbyder et Boot Camp Training Program, der uddanner fagfolk interesseret i folkesundhed, medicin og sundhed videnskaber til at arbejde i den blomstrende kliniske forskningsindustri. [+]

Klinisk forskning Fastrack tilbyder et Boot Camp Training Program, der uddanner fagfolk interesseret i folkesundhed, medicin og sundhed videnskaber til at arbejde i den blomstrende kliniske forskningsindustri.

Hvad er klinisk forskning, og hvordan sammenlignes det med folkesundheden?

Mens folkesundhed fokuserer på forebyggelse af sygdoms- og sundhedssystemer, er klinisk forskning et felt inden for videnskab og teknologi, der afprøver nye terapier, enheder og stoffer til behandling af tilstande og forbedring af patienternes livskvalitet. Folkesundhed bruger ofte kliniske undersøgelser til at informere sin praksis og anvender nogle kliniske forskningsteknikker i deres undersøgelsesundersøgelser og observationsforskning til at besvare spørgsmål. Klinisk forskning er processen med at køre FDA-kliniske forsøg for at bestemme sikkerheden og effektiviteten af ​​et lægemiddel, medicinsk udstyr, diagnostisk eller anden terapi.... [-]


Klinisk forskning som et alternativ til en mastergrad i psykologi

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 4 uger September 2019 USA Scottsdale

Klinisk forskning er processen med at køre FDA-kliniske forsøg for at bestemme sikkerheden og effektiviteten af ​​et lægemiddel, medicinsk udstyr, diagnostisk eller anden terapi. [+]

Hvad er Clinical Research?

[-]

Klinisk forskning som et lukrativt og spændende alternativ til en mastergrad i sundhedsvæsenet

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 4 uger September 2019 USA Scottsdale

[+]

industrien

[-]