Dignity Health Global Education in Collaboration with Thunderbird School of Global Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om partnerskabet: DHGE og Thunderbird School of Global Management

Partnerskabet mellem DHGE og ASUs Thunderbird School of Global Management samler en af de største ikke-for-profit-sundhedsudbydere i USA, verdens nummer 1 rangerede kandidatuddannelse og ledelse nr. 1 mest innovative i USA at tilbyde banebrydende programmer.

138628_asu-tbird-cobranded.png

Om Thunderbird School of Management

I næsten 75 år har Thunderbird School of Global Management uddannet, styrket og påvirket tværfaglige ledere, der fremmer inkluderende og bæredygtig velstand verden over. Nu mere end nogensinde har verden brug for Thunderbird. Efterhånden som teknologisk innovation udvikler sig i et tempo, der aldrig før er set, kæmper verden for at få fat på de dramatiske følger, dette har på, hvordan vi arbejder og lever. Samfundet har brug for globale ledere på tværs af alle sektorer, der kan hjælpe organisationer med at gribe de enorme muligheder og styre truslerne, der følger af den fjerde industrielle revolution. Thunderbird er fortroppen for global leder- og ledelsesuddannelse i denne nye æra.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er den førende virksomhed inden for sundhedsplejeudvikling. DHGE er dedikeret til at give tilpassede uddannelsesmuligheder og en student-centreret oplevelse, DHGE udvikler online-programmer og arbejdsstyrkeudviklingsløsninger med industrien for branchen. De når dette mål ved at samarbejde med de højest rangerede akademiske institutioner og tænkende fagfolk.

programmer

  • Master of Global Management i sundhedsydelser
  • Certifikat i innovation inden for sundhedsvæsenets ledelse

Placeringer

Phoenix

Address
Phoenix, Arizona, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig