Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om partnerskabet: DHGE og DePaul University

Partnerskabet mellem Dignity Health Global Education og DePaul University forener ekspertisen i et af de største ikke-for-profit-sundhedssystemer i USA gennem et af DHGEs moderselskaber og det største katolske universitet i USA med 120+ år efter uddannelsesmæssig oplevelse.

DePaul University logo

Om DePaul University

DePaul er det største katolske universitet i USA og det største private, nonprofit-universitet i Midtvesten, med mere end 22.000 studerende og omkring 300 akademiske og faglige programmer. DePaul blev grundlagt i Chicago i 1898 og fortsætter med at styrke det, der gør det unikt: respekterede akademikere, den virkelige verden viden og en forpligtelse til socialt ansvar, alt sammen informeret om det sted, det kalder hjem - den bymæssige og multikulturelle by Chicago. Universitetets karakteristiske mission skaber et stærkt fundament for en inkluderende liberal-arts uddannelse, religiøs pluralisme og social retfærdighed - ansvarsområder, der varer i universitetets liv i dag.

138240_dhgelogo2.png

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er den førende virksomhed inden for sundhedsplejeudvikling. De er dedikeret til at give tilpassede uddannelsesmuligheder og en student-centreret oplevelse, de udvikler online-programmer og arbejdsstyrkeudviklingsløsninger med industrien for branchen. De når dette mål ved at samarbejde med de højest rangerede akademiske institutioner og tænkende fagfolk.

programmer

  • Certifikat i sundhedslov og overholdelse
  • RN til MS i sygepleje - Family Nurse Practitioner (BS Entry)

Placeringer

Chicago

Address
Chicago, Illinois, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig