Dignity Heath Global Education in collaboration with Pepperdine Graziadio Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om DHGE + Pepperdine Graziadio Business School Partnership

Partnerskabet mellem Dignity Health Global Education og Pepperdine Graziadio Business School kombinerer strenghed, omdømme og dedikation til at skabe meningsfuld og positiv forandring i samfund gennem uovertruffen uddannelse.

138625_pepperdinelogo.jpg

Om Pepperdine Graziadio Business School

I de sidste 50 år har Pepperdine Graziadio Business School udfordret enkeltpersoner til at tænke modigt og drive meningsfuld forandring inden for deres brancher og samfund. Graziadio School er dedikeret til at udvikle Bedst for verdensledere og tilbyder en omfattende vifte af MBA-, MS-, executive- og doktorgradsprogrammer, der er baseret på integritet, innovation og iværksætteri. Graziadio-skolen går videre med erfaringsmæssig læring gennem små klasser med udmærket fakultet, der stimulerer kritisk tænkning og meningsfuld forbindelse, der inspirerer studerende og arbejdende fagfolk til at realisere deres største potentiale som værdiecentrede ledere.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er den førende virksomhed inden for sundhedsplejeudvikling. DHGE er dedikeret til at give tilpassede uddannelsesmuligheder og en student-centreret oplevelse, DHGE udvikler online-programmer og arbejdsstyrkeudviklingsløsninger med industrien for industrien. De når dette mål ved at samarbejde med de højest rangerede akademiske institutioner og tænkende fagfolk.

programmer

  • Certifikat inden for sundhedsvæsenets marketing
  • Certifikat i sundhedsanalyse for beslutningstagere

Placeringer

Malibu

Address
Malibu, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig