Læs den officielle beskrivelse

Siden 1935, Logan University Er blevet grundlagt i Kiropraktik uddannelse, Samtidig med at de løbende beriger akademiske muligheder med graders tilbud i Sundhedsvidenskab.

Logan University Kandidater anvender en holistisk tilgang til sundhed og wellness for at imødekomme efterspørgslen efter mindre invasive, billigere behandlinger og omfattende pleje og lede den integrerede sundhedssektor. Gennem en innovativ, resultatbaseret akademisk læseplan, der understreger bevisoplyset pleje, forskellige kliniske nedsænkningsmuligheder, ny teknologi og bevist praksis, Logan University kandidater er uddannet, selvsikker og forberedt på fremtiden. På Logan, Lærer vores studerende principperne om patientcentreret sundhedspleje. Vores elever, fakulteter og klinikere udfordres til Forbedre patienternes sundhed, samtidig med at sundhedssystemet bliver bedre for alle patienter.

Når vi antager denne ledende rolle, vil patienten have gavn af det. Som førende inden for integreret sundhedspleje sikrer vi, at patienterne får bevisbevidst, helhjertet pleje. Vi gendanner funktion, lindrer smerter, fremmer velvære og giver patienterne en bedre livskvalitet. Det er det Logan forskel.

International Student Optagelse

Vi er klar til at byde dig velkommen til Logan-samfundet! Logan University er en akademisk destination af høj kvalitet, der skaber branchens førende sundhedspersonale fra hele verden - alt sammen på en af ​​de smukkeste campusser i USA.

Vores dedikerede internationale optagelseskoordinatorer

  • Hjælp med din ansøgning og overgang til USA.
  • Udsted din I-20 og hjælp til at få dit F-1 Student Visa
  • Introducer dig til Logan Universitys student klubber, organisationer samt den pulserende by Chesterfield og St. Louis området.

Anvendelse til Logan University som International Student

Hvis du bor uden for USA eller deltager i gymnasiet uden for USA, tager det normalt tre skridt på Logan University:

  • Udfyld en online ansøgning.
  • Send transkripter af hele din videregående uddannelse til Logan.
  • Indsend alle dine officielle standardiserede testresultater.

Sammenlægge kulturelle forskelle gennem kiropraktik

En persons collegeoplevelse er ofte defineret af deres faglige interesser, hvor godt de udmærker sig i programmet, og hvor succesfulde de følger efter eksamen. Men hos Logan er kollegiets erfaring ikke kun defineret af akademikere, men også af den støtte og opmuntring, som eleverne modtager fra dem, der omgiver dem, udvider deres verdensklasse og forbereder dem til fremtidig succes på alle områder af livet.

Ved Logan repræsenterer den studerendes befolkning mere end 15 lande, herunder Canada, Brasilien, Puerto Rico og Venezuela. På grund af en stigende international studentepopulation og et ønske fra amerikanske studerende om at deltage i klinikken i udlandet, startede Logan International Students Association (ISA), en organisation der fremmer kulturel mangfoldighed og bevidsthed i hele Logan-campus og samfund.

"Vi skaber en platform for interaktion mellem internationale studerende og Logan-studenternes krop, der opmuntrer og støtter samarbejdsrelationer mellem kulturelle forskelle", sagde Kemmy Klein Ritter, en trimester 5-studerende fra Brasilien og ISA's formand. "Vores formål er at fremme og forene det globale kiropraktik erhverv gennem inspiration, integritet og ledelse." I forbindelse med World Congress of Chiropractic Students (WCCS), et internationalt samarbejde mellem kiropraktik studerende, giver ISA eleverne muligheder for at lære og samarbejde med En forskelligartet gruppe af fremtidige sundhedspersonale fra hele verden.

Kemmy sagde, at gruppen lejlighedsvis indbringer læger til at rette op på virkelige erfaringer med at udøve kiropraktik i andre områder af verden. "Det er anderledes uden for USA, og det er vigtigt at kende de forskellige regler og regler for at udøve kiropraktik i forskellige lande," sagde hun.

Selvom Kemmy i øjeblikket tjener i sin tredje trimester som associeringspræsident, er hendes vision for organisationen lige ved at komme i gang. Hun håber at involvere flere studerende på globalt plan med det formål at forene erhverv og støtte hinanden. "Mange mennesker drømmer om fremtiden, og vi er fremtiden," sagde Kemmy. "At blive involveret betyder nu, at vi har chancen for at starte fremtiden i nutiden." Med støtte fra Logan-studiekroppen og mange fakultetsmedlemmer har Kemmy og hendes officerer sammenkoblet studerende fra hele verden med tre vigtige fælles interesser: Deres passion for sundhedspleje, kiropraktik og verden omkring dem. "At lære livserfaringer fra studerende og læger inden for kiropraktik ud over Logan klinikken er en meget ydmyg oplevelse og en enestående mulighed for at vokse som en fremtidig DC."

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Logan University

... [+]

Kandidater til kandidatuddannelsen i humanbiologi grad skal have opnået mindst 50 procent af de krævede hovedpoint i Logan. [-]
USA Chesterfield
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Logan University

Med pensum blanding forskning og lyd kliniske applikationer, vil kandidater fra Master of Science i Ernæring og Human Performance program lære at analysere kost og sundhe ... [+]

Med pensum blanding forskning og lyd kliniske applikationer, vil kandidater fra Master of Science i Ernæring og Human Performance program lære at analysere kost og sundhed status, vurdere ernæring mangler såvel som fødevareallergier, og tilbyde patienter bevisbaserede ernæring og livsstil anbefalinger.

Logan forbedrer elevernes viden ved at integrere grundlæggende elementer i ernæringsmæssig biokemi, metabolisme, sundhed og velvære med forskningsmetoder, der anvendes i ernæring. Kandidater finder karriere i folkesundhedsprogrammer, uddannelse, ernæring og sundhedskommunikation, rådgivning og ernæringsrelaterede virksomheder i den private og offentlige sektor.

Der kræves ingen GRE eksamen, og graden tilbydes helt online.... [-]

USA Chesterfield
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
Online
Læs mere på dansk
Logan University

Master of Science i Sports Science and Rehabilitation (MSR) grad er et tværfagligt, omfattende graduate program designet til at give et unikt forberedelse til sportsskade ... [+]

Avanceret træning er afgørende for fagfolk, der planlægger at arbejde med atleter. En specialiseret avanceret grad på kandidatniveau vil sætte praktikere bortset fra deres jævnaldrende. Dette program vil også forberede kandidater til muligheder inden for forskning og undervisning.

Master of Science i Sports Science and Rehabilitation (MSR) grad er et tværfagligt, omfattende graduate program designet til at give et unikt forberedelse til sportsskade og performance management. Studerende er forberedt af didaktiske læringsmuligheder for at evaluere, behandle og rehabilitere akutte og kroniske smerter samt muskuloskeletale patologi. Modtageren af ​​MSR-graden vil have de nødvendige færdigheder til vurdering, behandling, rehabilitering og styring af sportsrelaterede skader.... [-]

USA Chesterfield
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
Online
Læs mere på dansk

Ph.d.

Logan University

Logan Universitets doktorand i kiropraktik grad curriculum stræber efter at være bevis-informeret og resultat-baserede for at skabe praksis-klar læger af kiropraktik. Log ... [+]

Logan Universitets doktorand i kiropraktik grad curriculum stræber efter at være bevis-informeret og resultat-baserede for at skabe praksis-klar læger af kiropraktik. Logan-uddannelsen er baseret på en akademisk læseplan, der er baseret på Logan-traditionen og infunderes med nuværende forskning, teknologi og dokumenterede praksis for at uddanne morgendagens kiropraktor.

Studerende introduceres tidligt på en række emner, hvilket gør det muligt at integrere klasseværelset kurser med praktisk klinisk praksis. Logan studerende bruger 40% af deres tid i deres første år i praktisk kliniske færdigheder kurser. Ved at tilbyde elever praktisk erfaring tidligt i deres uddannelse med en bred mangfoldighed af kliniske nedsænkningsmuligheder, er Logan-kandidater selvsikker og bedre forberedt.... [-]

USA Chesterfield
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Logan University

Logan University's Doktorgrad af Health Professions Education (DHPE) er fokuseret på at fremme sundhedsplejen gennem uddannelsesprocessen. Det er designet til at give sun ... [+]

Logan University's Doktorgrad af Health Professions Education (DHPE) er fokuseret på at fremme sundhedsplejen gennem uddannelsesprocessen.

Det er designet til at give sundhedspersonale de nødvendige værktøjer til at være succesfulde pædagoger i deres valgte sundhedsprofession. Dette onlineprogram giver travle fagfolk fleksibiliteten til at fuldføre deres ph.d.-grad og opretholde deres nuværende beskæftigelse.

Kursusarbejdet er designet til at give praktisk viden og færdigheder inden for læseplanlægning, design og vurdering, akademisk lederskab, uddannelse teknologi, statistik og forskning. Kandidater fra programmet bliver sundhedspædagoger, universitetsfakultet eller universitetsadministratorer.... [-]

USA Chesterfield
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
Online
Læs mere på dansk