Lorain County Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om LCCC

Lorain County Community College blev grundlagt i 1963 og har hjulpet lokalbefolkningen med at få den uddannelse og uddannelse, de har brug for for at leve deres bedste liv i mere end 50 år.

Uanset om dit mål er en associeret grad, yderligere arbejdsstyrkeuddannelse eller en avanceret grad, har vi et program, der imødekommer dine behov.

LCCC er stolt af at fungere som hjørnesten i Lorain County. Kollegiet giver studerende mulighed for at gennemføre:

  • Bachelorgrad
  • Associerede grader
  • Kortvarige certifikater
  • Arbejdsstyrkeuddannelse

Gennem LCCCs universitetspartnerskab kan du optjene en bachelor- eller kandidatgrad fra 14 Ohio-universiteter og -skoler. Vi er også det første community college i Ohio, der tilbyder sin egen bachelorgrad.

LCCC holder undervisningen lav - i øjeblikket næst laveste undervisning i Ohio - så du kan dimittere med de færdigheder, du har brug for til beskæftigelse - og ikke meget gæld.

Som et resultat af vores løbende engagement med vores studerende blev LCCC udnævnt til det øverste samfundsskole i landet for fremragende studerendes succes af American Association of Community Colleges (AACC).120187_120139_InternationalStudents.jpg

Højtydende kandidater

Når du studerer, sætter din LCCC-uddannelse dig i position til nogle af de højeste indtægter fra universitetsuddannede i staten Ohio og i top 50 i landet. I 2016 rangerede kollegiet på andenpladsen i Ohio og 41. nationalt for kandidater med højest betalt community college, ifølge Payscale Human Capital. Payscale er et selskab med information om løn, fordele og kompensation, der samler data om livstidsindtjening i hundreder af grader og majors. LCCC scorede også højest blandt alle Ohio community colleges i indtjening for kandidater i en 2015-værditilvækstrapport fra Metropolitan Policy Programmet i Brookings.

Lorain County Community College er en del af University System of Ohio, et af de største omfattende offentlige systemer for videregående uddannelser i nationen. Ohio offentlige colleges, universiteter og voksenuddannelsesprogrammer tjener næsten 600.000 studerende og tilbyder alle muligheder fra en GED til en ph.d., hvilket sikrer, at alle Ohioans har let adgang til en høj kvalitet, overkommelig videregående uddannelse. Besøg University System of Ohio for mere information.

Placeringer

Elyria

Address
1005 North Abbe Road
44035 Elyria, Ohio, USA