New England College Of Optometry

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

New England College Of Optometry ( NECO ) er en optometri-skole, der forbereder den næste generation af øjenplejepersonale, undervisere og innovatorer gennem en streng læseplan og omfattende kliniske erfaringer. New England College Of Optometry kandidater medfølende og dygtige optometrists parat til at øve i forskellige indstillinger.

På New England College Of Optometry underviser vi studerende i en karriere inden for levering af øjne, forskning og uddannelse. Vi udfordrer studerende til at tænke kreativt om syn og syn og bidrage til feltets fremtid.

Som en uafhængig optometri-skole er New England College Of Optometry kun fokuseret på optometriuddannelse, forskning og patientpleje. Vi tilmelder studerende fra 34 stater og 8 lande. Vores placering i Boston giver adgang til en rigtig innovativ og aktiv videregående uddannelse og regionens sundhedsvæsen. Vi leder efter smidige, engagerede mennesker til at slutte sig til vores samfund for at støtte vores verdensklasse optometriske uddannelse og patientplejeoplevelsesprogrammer.

Placeringer

Boston

Address
Beacon Street,424
02115 Boston, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: